PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Λάδια για 207 1.6THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 54, 55, 56  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

207 GT/RC/CC/Rallye: Κάθε πότε αλλάζετε λάδια;
Κάθε 5.000 χλμ
17%
 17%  [ 38 ]
Κάθε 7.500 χλμ
22%
 22%  [ 51 ]
Κάθε 10.000 χλμ
44%
 44%  [ 98 ]
Κάθε 15.000 χλμ
6%
 6%  [ 15 ]
Κάθε 20.000 χλμ
8%
 8%  [ 18 ]
Άλλο... τι;
0%
 0%  [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 222

Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 13:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:

Υ.Γ. Οι αλλαγές εκτός του σέρβις γίνονται by fynos, για να ερχόμαστε πιο κοντά με το αυτοκίνητο !
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00337.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00268-1.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00269-1.jpg

βεβεα...αυτος εισαι.... κ αν βαλεις μια χοανη απλα δε θα χρειαζεται να ξυλωνεις την εισαγωγη για να βγαλεις το φιλτρο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manavis207Gt (Giannis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 14 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 22:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Σχετικα με την 1η αλλαγη λαδιων...
Οι ανοχες που σας λενε στο καθε συνεργειο,συμφωνω οτι ειναι πια πολυ μικρες.
Απο εκει και περα ομως τα μοτερ,που θεωρητικα ειναι στρωμενα,δεν εχουν δουλεψει με βενζινη ωστε να πατησουν τα ελατηρια των πιστονιων και ολα τα υπολοιπα κινουμενα μερη.
Το στρωσιμο που σας λενε γινεται σε μεγαλες ηλεκτρομηχανες οι οποιες βιδωνουν στον στροφαλο και περιστρεφουν το συνολο.

Τι σημαινει αυτο για το μοτερ;
Αλλιως ειναι ο στροφαλος να "παρασερνει" μαζι του πιστονια,κλπ και αλλιως ειναι να ασκειται πιεση στα πιστονια και εκεινα με την σειρα τους να μετατρεπουν την εγκαρσια δυναμη σε περιστροφικη.

Οπως καταλαβαινετε η ολη διαδικασια δεν εχει προηγηθει και σημαινει οτι εσεις πρεπει να το στρωσετε το μοτερ απο την αρχη. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ
Wink
Βεβαια ολα τα παραπανω σημαινουν οτι κατα το στρωσιμο θα φυγουν και διαφορα ρινισματα απο τους κυλινδρους,κλπ και θα καταληξουν στο λαδι οπου θα τα κατακρατησει το φιλτρο λαδιου.
Οποτε το φιλτρο θελει αλλαγη σχετικα συντομα και οχι στις 20.000 που λενε αυτοι.

Απο εκει και περα ο λογος που καλο ειναι να αλλαξετε τα πρωτα λαδια πολυ συντομα ειναι οτι επειδη ακριβως τα πιστονια κανουν διαφοροποιημενη κινηση σε σχεση με τις ηλεκτρομηχανες,τα θερμικα φορτια ειναι μεγαλυτερα,το ιδιο και οι τριβες,το ιδιο και οι καταπονησεις στο λιπαντικο.
Και τι παθαινει ενα λιπαντικο οταν υπερθερμαινεται;
Χανει μερος των λιπαντικων ιδιοτητων του...

Ολα τα παραπανω μπορειτε να τα καταλαβετε και εξισου ευκολα απο τα οργανα θερμοκρασιας νερου και λαδιου.
Οσο πιο καινουργιο ειναι το μοτερ,τοσο πιο γρηγορα ανεβαζει θερμοκρασια νερου και λαδιου απο τις αυξημενες τριβες.

Powered By POWER BOOST SERVICE
http://www.youtube.com/watch?v=IeW0EOscXMA
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 08:39:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α,ειδα και ενα βιβλιαρακι-οδηγο συντηρησης που ειχε ο τεχνικος διευθυντης.
Λεει οτι κανονικα οι τεχνικοι συμβουλοι πρεπει να προτεινουν στον ιδιοκτητη αλλαγη λαδιων και φιλτρου στα 5000 χλμ,πραγμα οχι υποχρεωτικο βεβαια αλλα συνισταται. Exclamation

Οποτε αν σας ειπαν οτι δεν χρειαζεται τιποτα μεχρι τις 20.000 χλμ,βριστε τους ελευθερα! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 08:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα πρωτα λαδια επειδη εχει ειπωθει (οχι αποδειχτει) οτι συνηθως ειναι ειδικων προδιαγραφων για να προστατευουν το μοτερ τις πρωτες ωρες λειτουργιας του για στρωσιμο κλπ κλπ κλπ

πρεπει να αλλαζονται οταν σταματατε το στρωσιμο (μαζι με φιλτρο)
εγω αυτο πιστευω
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 08:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα σε καποιες εταιριες ισχυει αυτο εδω αλλα δεν ειναι στα λαδια αλλα σε καποια επιπλεον προσθετα που μπαινουν κατα την εξοδο του αυτοκινητου απο την γραμμη παραγωγης... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 13:53:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως απλα αναφερω οτι εχω 6,500χιλ και στα 4,500 το γεμισα γιατι τελιωσε το λαδι...αλλα το εσκιζα λιγουλακι Very happy Very happy Very happy ...θα διεξει στην πορεια..λογικα θα στρωσει καπως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 17:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ, VAG μου θύμισες τώρα... Confused

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 20:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Ωχ, VAG μου θύμισες τώρα... Confused

οχι rx8?τρελα εκαψε παντως φιλε
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 20:48:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

myth έγραψε:
εγω παντως απλα αναφερω οτι εχω 6,500χιλ και στα 4,500 το γεμισα γιατι τελιωσε το λαδι...αλλα το εσκιζα λιγουλακι Very happy Very happy Very happy ...θα διεξει στην πορεια..λογικα θα στρωσει καπως

Πόσο λάδι συμπλήρωσες ?
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 21:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σχεδον 1 λιτρο...800 και κατι νομιζω
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 22:46:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

myth έγραψε:

τοσο περνει μετα απο 10000χιλ
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούλ 2008, 23:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοσο ειχα συμπληρωσει κ εγω στα πρωτα 4500κμ.τωρα σε καθε αλλαγη(5000κμ) ζητημα να θελει 300ml οποτε δε συμπληρωνω αφου τα αλλαζω Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 00:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό αυτό γιατί 300ml σε 5000χλμ είναι μία χαρά. Εάν μάλιστα ψαχτείς και με την ποιότητα του λιπαντικού ίσως μειωθεί κι άλλο.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 06:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

myth έγραψε:

Άρα ΔΕΝ τελείωσε το λάδι , μιας και δεν παίρνει 1λίτρο, ούτε το γέμισες απλά συμπλήρωσες.
Είναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση μην ξεχνάτε πως τα μέταλλα του μοτέρ δεν εχουν πατήσει ακόμα και είναι λογικό να καίει λάδι.
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 07:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι λαθος το διατυπωσα...απλα μου εβγαλε ενδειξη ηθελα να πω.... Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 10:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι τίποτα άλλο θα το διαβάσει και κανένας και θα νομίζει πως είναι δίχρονο Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 10:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχααχ......ΛΕΣ????
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 10:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι και στο βενζινάδικο βενζίνη θα βάζει από τις παλιές χειροκίνητες αντλίες με των ογκομετρικό σωλήνα από επάνω.
Έτσι θα ξέρεις πόσα λίτρα βενζίνης έβαλες ακριβώς και να υπολογίσεις και το λάδι μιας και δεν έχει χώρια δοχείο.
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 10:20:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα...να χαρω ορεξεις πρωι πρωι!!!!!1 Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούλ 2008, 10:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα καπου τοσο θελει συμπληρωμα(300ml).αμα βαλω 10-40 πιστευω θα καιει πιο λιγο,αλλα τι να κανω που 5-30 θελουν στην αντιπροσωπια.αυτη τη φορα τους πηγα δικα μου λαδια.TOTAL 05-30W.πιστευω ειναι πολυ καλυτερα απο τα shell που βαζουν σαν αντιπροσωπια.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 54, 55, 56  Επόμενη
Σελίδα 19 από 56

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης