PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Θόρυβος απο συντονισμό σε Α/C
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούλ 2008, 23:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο θα ηταν οποιοι εχουν παρομοια προβληματα να περασουν απο την λαιον να κανουν εναν ελεγχο στον κλιματισμο τους μαζι με ενα ελεγχο γενικο απο την στιγμη κιολας που τον προσφερει δωρεαν για το καλοκαιρι Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 07:26:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Καλο θα ηταν οποιοι εχουν παρομοια προβληματα να περασουν απο την λαιον να κανουν εναν ελεγχο στον κλιματισμο τους μαζι με ενα ελεγχο γενικο απο την στιγμη κιολας που τον προσφερει δωρεαν για το καλοκαιρι Exclamation

δεν ειναι ολο το καλοκαιρι..μεχρι τελος ιουλιου Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 07:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
thesalos έγραψε:

δεν ειναι ολο το καλοκαιρι..μεχρι τελος ιουλιου Cool

sorry εγω δεν το διατυπωσα σωστα εννοουσα ελεγχο καλοκαιριου

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 08:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα σε ολα τα παιδια!!!!
ναι το 90 εχω(τοτε στα 1400 δεν υπηρχε τιποτα αλλο)
ακομα και σε μενα που οδηγω σαν τον παππου σας αντε σαν την θεια σας... λεμε τωρα... ειναι δυστυχως πολυ λιγα.))
η προσφορα της λαιον ηταν μεχρι τις 15 ιουλιου αν θυμαμαι καλα απο τις ταμπελες που ειδα κατω.
με τις ταπες δεν παιζω γιατι στατιστικα θα μου μεινουν στο χερι μαζι με ολο το μοτερ χαχα!!!!
παντως σε δυο σωληνες χρωμα (αλουμινιο) που ειδα αριστερα του μοτερ και πανω απο τον ιμαντα αρκετα πανω τους πιανεις δηλαδη πολυ ευκολαμε το χερι ο ενας λεπτος και ο αλλος πιο χοντρος με μια ταπα ο καθενας δεν ειχαν κανενα σημαδι απο χερι ανθρωπου.ετσι τουλαχιστον μου φανηκε.
τωρα τι θα γινει στο μελλον... αγνωσται αι βουλαι του κυριου.
εγω παντως προσπαθησα χωρις αποτελεσμα μαλλον.
τωρα τι συμπληρωσαν και που και ποσο τι να σας πω!!!! θα σας γελασω και δεν το θελω.
το μονο βεβαιο ειναι πως το πρωτο καλοκαιρι το a/c ηταν ησυχο και ταπεινο
ενω τωρα τα πηρε στο κρανιο και απεκτησε προσωπικοτητα οσον αφορα τον θορυβο τουλαχιστον.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) Sport Pack (2007)

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 15:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρο ιμάντα, τεντωτήρα... έχεις αλλάξει τίποτα απ' αυτά?
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 15:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ειναι πολυ καινουργιο το αμαξι για να εχει αλλαχτει κατι
τιποτα απολυτως
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 19:06:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEPE έγραψε:
τιποτα απολυτως

αν ειναι χαλαρος η πολυ τσιτα το χει δει κανεις αυτο ?
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 19:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν νομιζω οτι το εχει δει κανεις αλλα επηρεαζει το a/c ;
στον κονδωρα παντως που το ειδαν στην αρχη μιλησαν για εναν σωληνα του a/c που συντονιζει,μαλιστα μου ειπαν οτι τη ωρα που το εκανε τον ακουμπησαν με ενα κατσαβιδι και σταματησε.
βεβαια ενω ακουγεται τοσο απλο δεν υπαρχει τροπος να σταματησει να συντονιζει και κατ΄επεκταση να σταματησει ο θορυβος.
αυτα τα ολιγα γνωριζω......
παντως και εγω πιστευω πως ο θορυβος ειναι απο καποιο συντονισμο γιατι ξεκιναει απο τις 1500 στροφες και μεχρι τις 1700 περιπου. μετα αρχιζει και μειωνεται κοι οσο ανεβαινουν οι στροφες πεφτει φυσικα αυξάνετε και η φασαρια απο το μοτερ οποτε ....
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 20:54:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρες το σωληνα κ δεστον με κλιψ ηλεκτρολογικα απαλα ομως η βαλτου καποιο στυλ βαριδιο οπως εχουν τα ιμιαξονια...πατεντιασου Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 22:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEPE έγραψε:
δεν νομιζω οτι το εχει δει κανεις αλλα επηρεαζει το a/c ;
στον κονδωρα παντως που το ειδαν στην αρχη μιλησαν για εναν σωληνα του a/c που συντονιζει,μαλιστα μου ειπαν οτι τη ωρα που το εκανε τον ακουμπησαν με ενα κατσαβιδι και σταματησε.
βεβαια ενω ακουγεται τοσο απλο δεν υπαρχει τροπος να σταματησει να συντονιζει και κατ΄επεκταση να σταματησει ο θορυβος.
αυτα τα ολιγα γνωριζω......
παντως και εγω πιστευω πως ο θορυβος ειναι απο καποιο συντονισμο γιατι ξεκιναει απο τις 1500 στροφες και μεχρι τις 1700 περιπου. μετα αρχιζει και μειωνεται κοι οσο ανεβαινουν οι στροφες πεφτει φυσικα αυξάνετε και η φασαρια απο το μοτερ οποτε ....

Πέτρο για ποιον σωλήνα λένε? Που είναι ακριβώς?
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούλ 2008, 22:26:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
PEPE έγραψε:
τιποτα απολυτως

αν ειναι χαλαρος η πολυ τσιτα το χει δει κανεις αυτο ?

Γιατί, μπορείς να το ρυθμίσεις?
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2008, 14:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον ξεχάστηκε το θέμα!
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 08:04:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξεχαστηκε το θεμα απλα δεν μπορει να γινει κατι αλλο
για τον σωληνα που ρωτας red δεν ξερω να σου πω
μου ειπαν για καποιον σωληνα ετσι γενικα και αοριστα
το τριημερο που περασε πηγα ταξιδι και ειχα αναμενο το a/c σχεδον συνεχως λογω ζεστης η αληθεια ειναι οτι μου εσπασε λιγο τα νευρα γιατι ακουγοταν συνεχεια στις χαμηλες στροφες αλλα το πηρα αποφαση δεν μπορω να κανω κατι αλλο.
ειμαι ατυχος σε αυτο και ετσι ειναι τα πραγματα
οταν η επισημη αντιπροσωπεια σου λεει οτι κανει θορυβο και συνηθισε , τι να πεις εσυ;
σε κανενα αλλο αμαξι το a/c δεν ηταν ετσι θορυβωδες αλλα ουτε και τον πρωτο χρονο στο 207
τωρα τι αλλαξε ενας θεος ξερει.
ειναι αυτο που λενε δυστυχως οτι οσο περναει ο καιρος αυξανονται οι θορυβοι στο αμαξι.
ελπιζω εσενα να ειναι ενα ησυχο 207
ασε που στο ταξιδι ξεκινησαν δειλα δειλα και κατι τριγμοι απο το παραθυρο του συνοδηγου.
τωρα σταματησαν αλλα......
ασχετο με το θεμα παντως οταν βαζεις a/c στην εθνικη και εχεις οπως ειχα εγω δυο ατομα και αρκετες αποσκευες και πεφτεις και σε ανηφορα,τοτε τα πραγματα δυσκολευουν αρκετα για το αμαξι μας.
το εχω μετανιωσει πικρα που δεν ζοριστηκα με λιγα γραμματια και δεν πηρα το 1.6
ειδικα στη ανηφορα προς μακρυνιτσα αναγκαστηκα να βαλω μεχρι και πρωτη για να ανταπεξελθει.
εσενα ακουγονται τιποτα θορυβοι γενικα στο αμαξι σου;
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 16:22:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε εμένα ακούγεται λίγο αλλά στις ψηλές στροφές. Κάπου στις 4.000. Και όχι πάντα. Κάτι μου λέει ότι είναι το λουρί αλλά και πάλι δεν ξέρω. Επίσης έχω μία απορία. Αυτά τα ρουλεμάν που γυρνάει το λουρί(πάντα αναφέρομαι στο εξωτερικό λουρί) στραβώνουνε? Δηλαδή αν πέσεις σε νερό αρκετό επειδή είναι όλα ζεστά εκεί στραβώνουνε? Επίσης το πόσο σφυκτό είναι το λουρί το ρυθμίζεις από κάπου? Και τέλος τι υπάρχει σε αυτό το σημείο που μπορεί να κουνιέται και να κάνει συντονισμό? Ας απαντήσει κάποιος γνώστης! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης