PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207cc Καθε Συνεργειο τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθεια..
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 21:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν τα χαλασεις σε βενζινες Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 00:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Puzzle έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
ρε φιλε παζλ, πιστευεις πραγματικα οτι ο χρονος, το χρημα στα τηλ και στις βενζίνες αξίζει τον κόπο να το ψάξεις τόσο πολυ έστω και για 80 ευρω? (που απ'ότι διάβασα ειναι 60κατι)...

Οποιου δεν του περισεύουν και ψάχνει το πως θα γλυτώσει 60 ευρώ για να για μενα ειναι το λιγότερο τραγικός. Αν όπως λες δεν σου περισσεύουν, ας μην επαιρνες καινούργιο αμάξι που δεν θα μπορείς να συντηρείς. Δεν βρισκω βαση στο να θες να γλυτώσεις 60 ευρω, και να κρατησεις την ευγγυηση με διαφορες αλχημειες... Η κανεις οτι λεει η εγγυηση και κανεις υπομονη μεχρι να τελειωσει οπως ειπε και ο σταυρος, η αλλιώς το πας στον Μητσο της γειτονιας και σου αλλαζει λαδια φιλτρο με 60 ευρω. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Οπως επίσης και το οτι και εδω ισχυει το οτι πληρώσεις παίρνεις. Προφανώς και θα ειναι πιο ακριβα στην Λαιον οπου εχει 10 αναβατορια και θα παρεις το αμαξι σου μετα απο 1 ωρα και αλλη στο χ-ψ συνεργειο που θα το παρεις μετα απο 3 ωρες... Wink

Οντως πολυ κουραση 4 τηλεφωνα και 10 post για να γλιτωσω 60 ευρω..
Το αμαξι για να το παρω παει να πει οτι εχω να το συντηρησω αλλα δεν θελω να με κοροιδευουν..
Προφανως θα ηταν πιο ακριβη η lion με τα 10 αναβατορια που ναι θα το επαιρνα σε 1 ωρα...αλλα προς το παρων πιο ακριβος ειναι ο κονδωρας που το πας το πρωι και το παιρνεις το μεσημερι...
ετσι ειναι φιλε τα πραγματα μη θιγεσαι..

4 τηλεφωνα εκανες μονο εκει που δουλευει ο Νικος.
Φανταζομαι ποσα ακομα οπουδηποτε αλλου...
δεν θιχτηκα, δεν εχω λογο αλλωστε... Απλα δεν θα εκανα τοση φασαρια για 60 ευρω. Θα το πηγαινα εκει που με βολευε καλυτερα και τελος

Δηλαδη πρεπει να παψουμε να κανουμε τα παραπονα μας..και τις κριτικες μας...
Κι εγω υποστηριζω το γραφειο αλλα αν καπου κανει πατατα πρωτος εγω ειμαι αυτος που προσπαθω να εξυπηρετησω καλυτερα τους πελατες μου..
Ναι εκανα 4 τηλ στον κονδωρα (προφανως ο νικος ειναι ο τυπος της ρεσεψιον) μιας και αλλα ελεγε η ρεσεψιον και αλλα ο υπευθυνος μηχανικος , 2 στη lion μιας και τη μια μου ειπε 160 και τη δευτερη μου εξηγησε για το φιλτρο καμπινας..1 τηλ στον Galo ...και 1 στον Ροδιτη..
Πωπω τρελλη φασαρια εε...
Δεν ηξερα καθε φορα να καθομαι να στεινω και πισινο και ποτε να μην ψαχνω για τον συμφερον μου..
Sorry που ειπα κιολας το προβλημα μου..Δεν ηξερα τελικα ποσα ατομα απο εδω δουλευουν στη peugeot..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 00:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
Puzzle έγραψε:

Δεν ηξερα οτι το post μου εφερε τοση συζητηση στα μεταξυ σας..
!

δεν εφερε τοση συζητηση το ποστ σου απλα αν διαβασεις γενικα στο κλαμπ πηγαμε μια εκδρομη το σαββατοκυριακο και συζητησαμε γενικα για το κλαμπ και για τα περισσοτερα τοπικ οπως και ειναι φυσικο και για το δικο σου. ετσι απλα. δεν θελω να σου πω γιατι εννοειτε πως δεν θελω σθζητησης στην δουλεια μου. οπως σου ειπα στην λεσχη μπορουμε να τα πουμε φιλικα οπως και με τον καθενα μας εδω περα.

οσο για την καβατζα μου που λες οτι εχω το δεχομαι αλλα τουλαχιστον εγω προσπαθω να βοηθαω το κλαμπ και ατομα μεμονομενα οσο μπορω απο την θεση μου οπως για παραδειγμα εχω κανονισει στον Κονδωρα στην Πατρα μια πολυ καλη εκπτωσουλα για τα μελη του κλαμπ.
αν σε ενδιαφερει πηγαινε πατρα και πες ειμαι απο το κλαμπ και θα σου κανουν 15% ανταλακτικα και 10% εργασια...βγαλτα ποσο κανουν στο σερβις και με τα λεφτα της εκπτωσεις πιες μια μπυρα στην υγεια μου!

Παντα φιλικα!

Καταρχην δεν εχω καποιο προσωπικο προβλημα μαζι σου..
Και εννοω οτι οποτε θες κερναω καφε εξω να τα συζητησουμε..στο club δυστυχως απο αυτα που ειδα και εκρινα απο τον φιλο σας μαλλον δεν θα ηθελα να συμμετεχω..
Τωρα για την εκδρομη ξερω τα κλασικα μεταξυ σας''ο μαλακ..ας που ανοιξε αυτο το post και μας επρειξε τα @@'' αλλωστε φαινεται μιας και ολοι οι φιλοι σου λενε οτι σε επριξα..
Ισως περασω απο εκει η καλυτερα θα σε ξαναπαρω τηλ να μου τα πεις και απο κοντα..
Οπως ειπες εσυ οτι βοηθας..κατι το οποιο δεν ειδα απο τη συνομιλια μας..ετσι και εγω ανοιξα αυτο το Post..για να παρω ιδεες και να μαθω τι γινεται..
Παντως λυπαμαι ειλικρινα που εκτεθεις ετσι τους πελατες σου..Μιας και απο κοντα με εχεις αποκαλεσει και ψευτη αλλωστε..
Λυπαμαι τελικα(μιας και εγω πωλητης ειμαι)..που τελικα το κοπο και τον ιδρωτα τως πελατων σας για να αποκτησουν ενα αμαξι εσεις τον εξεφτελιζεται στις μεταξυ σας συζητησεις..
Και μιας και εχεις πληρη τα στοιχεια μου, γνωριζεις και το ονομα μου...
αν κατι απο ολα αυτα που ανεφερα σε προηγουμενο Post για τον Κονδωρα ειναι ψεματα πες το μου..
Και αν κατι με εδιωξε τελικα απο την αντιπροσωπεια σας δεν ειναι τα κουβαρια που χρεωνεται παραπανω αλλα η συμπεριφορα σας...
Μονο ενα παληκαρι εδειξε εκει μεσα να σεβεται τους πελατες του και αυτος ειναι ο τυπος που ασχολειται με τα ηλεκτρολογικα οροφες κτλ..οσες φορες και αν χρειαστηκε ηταν ευγενικοτατος και εξυπηρετικοτατος..
Φανηκε επισης γιατι πεσανε ολοι με τα μουτρα να πουνε οτι δεν θα καταφερετε τιποτα με καταγγελιες κτλ..μιας και οι περισσοτεροι ειστε εκ των εσω..
Πραγματικα θεωρουσα οτι ειναι ενα forum που τρεφεται κυριως απο αποψεις κατοχων peugeuot που προσπαθουν να εξυπηρετηθουν μεταξυ τους για το κοινο τους συμφερον..και οχι καθαρα για την εξυπηρετηση των μαγαζιων τους..
Τι να πω(αν και ξερω οτι χεστηκατε) δηλωνω πραγματικα απογοητευμενος!!!
Ευχαριστω ολους τους υπολοιπους για τις αποψεις τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 00:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
δεν το γνωριζω αυτο για τον κωνδορα

οσο αυτο για τις βαρδιες δεν το σχολιαζω..

Αληθεια ρε Nickzote..στο δευτερο σου Post προς εμενα..που λες δεν το γνωριζω αυτο για το κονδωρα..τι εννοεις?αφου εκει δουλευεις και οπως καταληξαμε εχουμε μιλησει και 4 φορες...

Α ρε κοροιδια που πεφτει πισω απο τη πλατη μας..
Αυτο ειναι το ειλικρινες γεματο βοηθεια psclub σας?
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 01:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτον δεν μονο ενα ατομο που εχει απαντησει δουλευει σε αντιπροσωπια.
Παρολα αυτα δεν εχεις καταλαβει ακομα που...
Δευτερον, το οτι το ψαχνεις δεν σημαινει οτι θα αλλαξεις κατι... Μπορουσες απλα να βρεις το φθηνοτερο, να το γραψεις και τελειωνε η υποθυεση
Και τριτον ποιος ειπε οτι δεν ειμαστε ειλικρινεις και δεν βοηθαμε?
Δεν νομιζω να το ειπε κανενας αλλος. Και αν ψαξεις σε αλλα ποστ δεν ειναι λιγοι αυτοι που βριζουν για διαφορους λογους πολλα συνεργεια... Ακομα και "εμεις ολοι που δουλευουμε στην λαιον" Laughing Laughing Laughing

Δλδ εσυ τι ειδους βοηθεια ηθελες? Να τους παρουμε τηλ και να τους παρακαλεσουμε να αλλαξουν τισ τιμες τους? Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 06:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Πρωτον δεν μονο ενα ατομο που εχει απαντησει δουλευει σε αντιπροσωπια.
Παρολα αυτα δεν εχεις καταλαβει ακομα που...
Δευτερον, το οτι το ψαχνεις δεν σημαινει οτι θα αλλαξεις κατι... Μπορουσες απλα να βρεις το φθηνοτερο, να το γραψεις και τελειωνε η υποθυεση
Και τριτον ποιος ειπε οτι δεν ειμαστε ειλικρινεις και δεν βοηθαμε?
Δεν νομιζω να το ειπε κανενας αλλος. Και αν ψαξεις σε αλλα ποστ δεν ειναι λιγοι αυτοι που βριζουν για διαφορους λογους πολλα συνεργεια... Ακομα και "εμεις ολοι που δουλευουμε στην λαιον" Laughing Laughing Laughing

Δλδ εσυ τι ειδους βοηθεια ηθελες? Να τους παρουμε τηλ και να τους παρακαλεσουμε να αλλαξουν τισ τιμες τους? Question

Κανεις λαθος γιατι ευχαριστησα πολλες φορες οσους βοηθησαν δεν ειπα κατι τετοιο..
Και οσοι μου εκαναν προτασεις πχ για λαδια κτλ εκατσα να διαβασω να δω τι παιζει..
Δεν εχω προβλημα με τη laion κ με κανενα αλλο συνεργειο παρα μονο με ενα κι αυτο λογω διαφορας τιμης..οπως ειπες πολλοι ειναι αυτοι που βριζουν κατα καιρους αλλα συνεργεια..
Και τη laion επειδη την ανεφερες οντως με εχει εξυπηρετηση αμεσα μια φορα που τη χρειαστηκα..
Τεσπα εγω δεν θεωρω οτι ηταν λαθος το post μιας και ανταλλαχτηκαν αρκετες αποψεις που με βοηθουν και καποιοι το καναμε κουλοβαχατα...φταιω κι εγω που εμπλεξα να απανταω σε αρκετες κουταμαρες..
ισως θα ηταν καλυτερα να κλεισει η τεσπα να ηρεμησουμε..
Και φυσικα απο εδω κι αλλες φορες με εχουν βοηθησει παιδια στο παρελθον παρα πολυ..
Το οτι ειχα εμφανεις κοντρα με ενα παιδι δε σημαινει οτι δεν ελαβα στα σοβαρα τις αποψεις των υπολοιπων..
Αλλα σκεψου πχ να ερχομουν στο club..ηδη φανταζομαι τις μουτσουνες πολλως του στυλ..αχ ηρθε ο @@...
Ευχαριστω και παλι και ισως απο τους admin θα ηταν καλυτερα να διαγραφουν οι παραπανω κοντρες και να μεινει ενα post πιο καθαρο με τις τιμες και τις προτασεις..
Και φυσικα αν χρειαστω παλι βοηθεια θα αναφερθω σε εσας..
Και ειναι καποιες φορες που ισως ανοιγεται ενα ποστ μονο κ μονο για να ξεσπασει καποιος και να πει το παραπονο του..
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 06:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι κοντρες που υπαρχουν δεν σημαινει οτι θα εχουν αντικτυπο στην πραγματικη ζωη....Δλδ δεν θα ξινησει κανενος η μουρη αμα ερθεις στην λεσχη και κανεις δεν θα πει οτι ηρθε ο ταδε με οπιονδηποτε χαρακτηρισμο.....
Αμα τα κραταγαμε μανια τικα τοτε τον Steve επρεπ να τον εχουμε λιθοβολησει καιρο τωρα..(γουτσου.... Wink ) οποτε μην το σκεφτεσαι...Αλλα γενικα μην τρελαινεσαι με αυτα τα θεματα....Καλλητερα να βρεις ενα δικο σου συνεργειο και να ξερεις οτι και η παραμικρη βιδα που θα αλλαχτει θα αλαχτει και δεν θα σε αρχισουν στις φιφες...Παρα να σε τραβαει η "γκλαμουρια" των 10 αναβατοριων στην σειρα και της διμοιριας υπαληλων γιατι πολλες φορες αυτα ειναι μον μουρη....Εξαλλου ο σωστος μαστορας και σε πεζοδρομιο κανει θαυματα...και στην τελικη αυτο ζηταμε απο ενα τεχνικο να ξερει τι κανει και να το κανει καλα....Και υπαρχουν λυσεις χωρις να χασεις εγγυηση....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 07:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok ρε Γιαννη εχεις δικιο..απλα καποιες φορες βγαινεις εκτος εαυτου με καποια θεματα..
Και σε καθε περιπτωση θελω οταν πειραζετε το παραμικρο απο το αμαξι μου να ειμαι σε ενα συνεργειο οπου θα μπορω να ειμαι απο πανω και να επιβλεπω, εστω και με τις ελλιπεις γνωσεις μου..
Κατι που ουτως η αλλως δεν συνεβαινα εκει που το πηγαινα, απλα σεβομουν αρχικα οτι ειχα παρει το αμαξι απο εκει..
Και για οποιοδηποτε θεμα αν κρινω εγω οτι αξιζει να κραξω, γιατι θεωρω οτι με κοροιδευουν θα το κανω..
Κι αν καποιοι βαριουντε να κανουν 5-6 τηλεφωνα να δουν τι παιζει και να γλιτωσουν καποια λεφτα..αν μη τι αλλο να μη κρινουν τους αλλους που το κανουν..
Και επειδη ειχα συνηθησει το ibizaki να το πηγαινω στο εξουσιοδοτημενο και εκτος εγγυησης που ηταν, ετσι θα ηθελα και για το peugeot μου..
Γιατι θεωρω οτι το επιπεδο των αυτοκινητων μηχανικα κτλ εχει ανεβει πολυ και θελει αρκετες περισσοτερες γνωσεις απο ενα συνεργειο της γειτονιας..
Απλα οταν μιλαμε μονο για λαδια καπου τρελενεσαι με αυτα που ακους..
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:

Αληθεια ρε Nickzote..στο δευτερο σου Post προς εμενα..που λες δεν το γνωριζω αυτο για το κονδωρα..τι εννοεις?αφου εκει δουλευεις και οπως καταληξαμε εχουμε μιλησει και 4 φορες...

δεν δουλευω στον κωνδορα φαγωθηκες. εγω να βοηθησω ηθελα αλλα τι να πω...

οσο για την λεσχη και τον φιλο μου αποκλειεται να ερθει....δεν θα δεις την φατσα του..δεν νομιζω να κανει 450χλμ για να ερθει στην λεσχη Laughing Laughing

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καπου διαβασα αλλα δεν το βρισκω οτι δουλευουμε ολοι στην peugeot

αυτο δεν ισχυει.. και εννοειτε πως το κλαμπ αποτελειται απο ατομα που αγαπανε τα αυτοκινητα τους και σιγουρα το κλαμπ. δεν μπορεις να μιλας ετσι λες και βγαζουμε λεφτα απο το κλαμπ..γιατι για να πεις κατι τετοιο θα πρεπει να ξερεις τι θα πει PSCLUB κατι το οποιο δεν ξερεις.

Υ.Γ. ελα απο την λεσχη πραγματικα θα χαιρομασταν να σε γνωριζαμε δεν κραταμε ουτε κακια ουτε λεμε καλως τον μ...κα

το οτι συζηταμε δεν σημαινει οτι βριζουμε η οτι δεν σε θελουμε στην λεσχη..και εσενα και αλλους!

φιλικα Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει πολύ φασαρία για το τίποτα ρε παιδιά,
Φιλε πάζλ θα συμφωνήσω με κάποιον που έγραψε παραπάνω (δεν θυμάμαι ποιός) κάνεις τα service σου στην αντιπροσωπεία για να είσαι καλυμένος σε οτιδήποτε συμβεί Wink ,κάνεις υπομονή μέχρι να τελειώσει η εγγύηση και αν δεν είσαι ευχαριστημένος συνεχίζεις τα service σε κάποιο συνοικιακό συνεργείο. Wink
Πάντως πληροφοριακά αν θες την γνώμη μου,5 χρόνια τώρα κάνω τα service στον Κόνδωρ και εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.Και σε τιμές αλλά και σε ποιότητα.

Πάνος.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
καπου διαβασα αλλα δεν το βρισκω οτι δουλευουμε ολοι στην peugeot

αυτο δεν ισχυει.. και εννοειτε πως το κλαμπ αποτελειται απο ατομα που αγαπανε τα αυτοκινητα τους και σιγουρα το κλαμπ. δεν μπορεις να μιλας ετσι λες και βγαζουμε λεφτα απο το κλαμπ..γιατι για να πεις κατι τετοιο θα πρεπει να ξερεις τι θα πει PSCLUB κατι το οποιο δεν ξερεις.

Υ.Γ. ελα απο την λεσχη πραγματικα θα χαιρομασταν να σε γνωριζαμε δεν κραταμε ουτε κακια ουτε λεμε καλως τον μ...κα

το οτι συζηταμε δεν σημαινει οτι βριζουμε η οτι δεν σε θελουμε στην λεσχη..και εσενα και αλλους!

φιλικα Cool

Μαλλον δε διαβασες καλα..ειπα οτι καποιοι δουλευουν σε συνεργεια και σιγουρα κοιτανε τα συμφεροντα αυτων..λογικο μου φαινεται..
Φυσικα και αγαπατε τα αμαξια μιας και γι αυτο ασχολειστε ολοι μερα με αυτο, ποτε δεν αμφεβαλα..
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:

δεν δουλευω στον κωνδορα φαγωθηκες. εγω να βοηθησω ηθελα αλλα τι να πω...

οσο για την λεσχη και τον φιλο μου αποκλειεται να ερθει....δεν θα δεις την φατσα του..δεν νομιζω να κανει 450χλμ για να ερθει στην λεσχη Laughing Laughing

Αν επισης διαβαζες πιο προσεχτικα θα ειχες δει οτι ειπα οτι με βοηθησες αρκετα με αναλυτικες τιμες κτλ..και σε ευχαριστησα..
Φανταστηκα οτι δουλευεις εκει μιας και εκει μονο μιλησα 4 φορες οπως ετρεξαν ολοι οι φιλοι σου να διαλαλισουν μιας και ειχαν προλαβει ολοι να ενημερωθουν για εναν ενοχλητικο τυπο που κοιταζει το συμφερον του..
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Εντάξει πολύ φασαρία για το τίποτα ρε παιδιά,
Φιλε πάζλ θα συμφωνήσω με κάποιον που έγραψε παραπάνω (δεν θυμάμαι ποιός) κάνεις τα service σου στην αντιπροσωπεία για να είσαι καλυμένος σε οτιδήποτε συμβεί Wink ,κάνεις υπομονή μέχρι να τελειώσει η εγγύηση και αν δεν είσαι ευχαριστημένος συνεχίζεις τα service σε κάποιο συνοικιακό συνεργείο. Wink
Πάντως πληροφοριακά αν θες την γνώμη μου,5 χρόνια τώρα κάνω τα service στον Κόνδωρ και εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.Και σε τιμές αλλά και σε ποιότητα.

Πάνος.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Πανο οτι πας μονο στην αντιπροσωπεια για να εισαι καλυμμενος..
Αλλα μιας και εγω δεν εχω καλη εμπειρια απο το κονδωρα..αφου το αμαξι το αφηνω αναγκαστικα εκει,αρα δεν μπορω να κρινω τη δουλεια κανει... και το περνω το μεσημερι..καθως επισης μου δινει τιμη 60-80 ευρω απο αλλα εξουσιοδοτημενα δεν πρεπει να το ψαξω?
Πως θα αποκτησω εμπειρια απο αλλου αν δεν παω να δω τι δουλεια κανουν?
Και για να τελειωνουμε με το θεμα κονδωρα...δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τα εξης που συναντησα μεσα στον 1 χρονο που εχω το αμαξι...
1)Εχω αφησει το αμαξι για κατεβασμα σασμαν για 2 φορα..επειδη δεν κουμπωνε η 5η σωστα..σκαω το μεσημερακι και κατεβαινω απο μονος στο συνεργειο...και βλεπω ολα τα τα κατσαβιδια λαδωμενα κτλ παρατημενα στο καθισμα του συνοδηγου χωρις ενα προστατευτικο καλυμμα...
2)Το παω παλι για τριξιμο στο τζαμι του οδηγου, και σφιξιμο του συναγερμου μιας και βαραγε το ογκομετρικο..παω να το παρω μου λενε ολα οκ...φευγω και με το που το ανοιγω λιγακι το τζαμι αρχιζει να χτυπαει..
Το παω παλι μετα απο λιγο καιρο μιας και δεν μπορω να λειπω καθε πρωι απο τη δουλεια μου(γι αυτο μιλησα καποια στιγμη για απογευματινες υπηρεσιες)...και τους λεω..καλα δεν το δοκιμαζετε πριν το παραδωσετε?το πηρα και αρχιζε να χτυπαει παλι το παραθυρο...και μου λεει ο τυπος εκει εισαι ψευτης...
Ε εκει τρελλαθηκα...εδωσα 22.000 χιλιαρικα ρε παιδια για να τους λεω ψεματα..η δεν εχω τι αλλο να κανω και το χαλαω μονος μου για να τραβιεμει εκει...
Τεσπα λεω δεν βαριεσαι ας και για το service..και μου λεει 60 ευρω παραπανω..
Νομιζω ο καθενας σας μετα απο αυτα μαλλον θα προσπαθουσε να βρει κατι καλυτερο..
Ισως να ειναι ολοι ευχαριστημενοι και να μου ετυχε εμενα η στραβη αλλα ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα..
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 08:58:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Πανο μια ερωτηση παντα φιλικη..
Λες οτι εισαι επολυτα ευχαριστημενος απο υπηρεσιες αλλα και τιμες..το σεβομαι..
Απλα απο την δικη μου εμπειρια ρωτω:
ησουν ποτε πανω απο το service στα αμαξια σου?αφου δεν αφηνουν μιας και το πας το πρωι και το παιρνει το μεσημερι..Αρα πως εισαι ευχαριστημενος αν δεν εχεις δει τι κανουν?
Και δευτερον...εχεις ρωτησει αλλα εξουσιοδοτημενα τιμες για καποιες εργασιες που εχεις κανει στο αμαξι σου?Αν ναι τοτε οκ...αν οχι τοτε πως μπορεις να εισαι ευχαριστημενος αφου δεν εχει παρει αλλες τιμες?
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αλήθεια είναι οτι και εμένα αν μου λέγανε τέτοια πράγματα θα τα έπαιρνα,όσο για την καθαριότητα,μην το ψάχνεις,δεν είναι ολοι με τα νάυλον στο χέρι για να μην λερωθεί το αμάξι,λίγες αντιπροσωπείες το κάνουν.
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά δεν έχει τύχη ποτέ να ζητήσω να παω να δώ την δουλειά τους,αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι όποτε και αν εχω παει το αμάξι εκει δεν το εχω πάρει πισω ποτέ με το ίδιο πρόβλημα ή με άλλο πρόβλημα.
Όσο για τιμές σε άλλα εξουσιοδοτημένα έχει τύχη να ρωτήσω σε άλλο και να μου έχουν πει μεγαλύτερη τιμή και συγκεκριμένα αφορούσε τον τεμπέλη ανάμεσα στα καθίσματα.

Δυστηχώς ή ευτυχώς δεν έχω και πολλές επιλογές,ο Κόνδωρ είναι δίπλα απο την δουλειά μου και με βολεύει αυτό το ''πρωινομεσημερινό''!
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:17:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Πραγματικά δεν έχει τύχη ποτέ να ζητήσω να παω να δώ την δουλειά τους,αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι όποτε και αν εχω παει το αμάξι εκει δεν το εχω πάρει πισω ποτέ με το ίδιο πρόβλημα ή με άλλο πρόβλημα.
Όσο για τιμές σε άλλα εξουσιοδοτημένα έχει τύχη να ρωτήσω σε άλλο και να μου έχουν πει μεγαλύτερη τιμή και συγκεκριμένα αφορούσε τον τεμπέλη ανάμεσα στα καθίσματα.

Δυστηχώς ή ευτυχώς δεν έχω και πολλές επιλογές,ο Κόνδωρ είναι δίπλα απο την δουλειά μου και με βολεύει αυτό το ''πρωινομεσημερινό''!

Οντως σε βολευει πολυ αν ειναι διπλα η δουλεια σου..Εγω με το ibiza ειχα μαθει να ειμαι απο πανω και μου κακοφαινεται να αφηνω καπου το αμαξι χωρις να το επιβλεπω...
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίταξε το είσαι σχετικός με την δουλειά και να είσαι πάνω απο το κεφάλι τους είναι καλό.Τώρα αν δεν έχεις ιδέα γενικά απο αυτοκίνητα δεν είναι και τόσο σημαντικό να είσαι πάνω απο το κεφάλι του μηχανικού χωρίς να ξέρεις τι κάνει,μου έχει τύχη για αυτό στο λέω.
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2008, 09:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Κοίταξε το είσαι σχετικός με την δουλειά και να είσαι πάνω απο το κεφάλι τους είναι καλό.Τώρα αν δεν έχεις ιδέα γενικά απο αυτοκίνητα δεν είναι και τόσο σημαντικό να είσαι πάνω απο το κεφάλι του μηχανικού χωρίς να ξέρεις τι κάνει,μου έχει τύχη για αυτό στο λέω.

Κοιταξε ασχετος ημουν κι εγω..αλλα με τα χρονια με το ibizaki ειχα βρει και ενα συγκεκριμενο παληκαρι που το εφτιαχνα και αρχιζα να μαθαινω 2 πραγματακια..τουλαχιστον εβλεπα μπροστα μου τι λαδια εβαζαν, γνησια ανταλλακτικα κτλ κτλ κτλ...οχι οτι αν ηθελε να με κοροιδεψει δεν θα μπορουσε..Και ποτε δεν επριζα τον μηχανικο..ισα ισα τον κερναγα ενα καφεδακι καναμε μαζι και ενα τσιγαρακι και μιλωντας μαθαινα εγω καποια πραγματα..
τουλαχιστον κακο δεν κανει να εισαι πανω,ισα ισα που μονο θετικο το βρισκω!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης