PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207cc Καθε Συνεργειο τα δικα του...Απογοητευμενος βοηθεια..
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
Steve είσαι Θεός!

Ναι ρε steve..να σου κανουμε και ενα αγαλμα ανθρωπιστικοτητας ρε φιλε..
Δηλαδη οσοι συμμετειχατε σε αυτο το post ειλικρινα το βρηκατε εκτος ενδιαφεροντως?Τοτε γιατι ασχοληθηκατε?
Οταν ενα συνεργειο δινει 240 ευρω(απ τα φιλικα σας) και το αλλο 160 κατευθειαν γινεται μη σοβαρο συνεργειο..?
Γιατι αυτο των 240 ευρω μιας και το εχω επισκεφτει πολλες φορες..
Κατεβαινω μια μερα στα μουλωχτα οταν μου εφτιαχναν το προβλημα με την 5η ..ολα τα εργαλεια στο καθισμα του συνοδηγου χυμα χωρις ενα προστατευτικο καλλυμα..
Οταν το πηρα τα πλαστικα κατω απο τα ποδια του συνοδηγου δεν ηταν κουμπωμενα..μαλιστα ειχε σπασει και μια βιδα...
Οταν το αφησα για το παραθυρο..και το ξαναπηγα λεγωντας του''καλα οταν φτιαχνετε κατι δεν το δοκιμαζετε πρωτα''..με αποκαλεσαν ψευτη...
Αλλα στην ελλαδα ετσι ειναι..οτι πληρωνεις παιρνεις..
να δωσω 240 να παρω την καλυτερη εξυπηρετηση...
Ε οχι ρε φιλε...240 για λαδια και φιλτρο δεν τα δινω..!!!Δεν μου περισσευουν οπως εσας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:23:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 ο Steve ειναι Θεος και το καταλαβαινεις μονο αν τον γνωρισεις απο κοντα

2 ασχοληθηκαμε με το τοπικ για να ¨λυσουμε παρεξηγησεις¨.

3 η διαφορα ειναι 45 ευρω γιατι σου εγραψα στο διορθωμενο ποστ οτι ειναι 195 ευρω

4 δεν ειναι λαμογιο ουτε τρωει τα λεφτα του μπαμπα πιστεψε με ουτε του τρεχουν απο τα μπατζακια!

φιλικα Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve:Επίσης, ο κάθε αντιπρόσωπος βάζει το καπέλο του και στα ανταλλακτικά και στην εργασία του, όσο θέλει αυτός. Αυτό είναι ένα μπάχαλο που με έχει δυσαρεστήσει αρκετές φορές, αφού ο μόνος που πουλάει ανταλλακτικά σύμφωνα με τις τιμές που βγάζει το servicebox είναι ο Κόνδωρ

Δε χρειαζεται να πεις κατι αλλο παντως..Φαινεται που στρεφεσαι...
Και θα συμφωνησω μαζι σου...220-240 ευρω για λαδια φιλτρα!!!... Laughing
Οντως σε δυσαρεστει η κατασταση που υπαρχουν αντιπροσωποι πιο φτηνοι!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:31:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
1 ο Steve ειναι Θεος και το καταλαβαινεις μονο αν τον γνωρισεις απο κοντα

2 ασχοληθηκαμε με το τοπικ για να ¨λυσουμε παρεξηγησεις¨.

3 η διαφορα ειναι 45 ευρω γιατι σου εγραψα στο διορθωμενο ποστ οτι ειναι 195 ευρω

4 δεν ειναι λαμογιο ουτε τρωει τα λεφτα του μπαμπα πιστεψε με ουτε του τρεχουν απο τα μπατζακια!

φιλικα Cool

1)Οταν ενας σχετικα ασχετος ζηταει βοηθεια και το μονο που κανει καποιος ειναι να ειρωνευεται..δεν ειναι Θεος για μενα..αλλα Καραγκ...ης!!!
2)Ευχαριστω ιδιαιτερα ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα και εκτιμησα ιδιαιτερα τη βοηθεια σας..!!!
3)Παραμενει να ειναι η διαφορα 60-80 ευρω απο το ενα συνεργειο στο αλλο..καθολου ευκαταφρονητη για μενα επαναλαμβανω!!!
4)Συγγνωμη δεν μπορω να σε πιστεψω γιατι οι κρισεις του μου δειχνουν τελειως αντιθετα πραγματα..και φυσικα δεν θελω να συναντρεφομαι με τετοια τυπακια..

Και οπως ειπε ο steve και με εσενα μπορει να ξεκινησαμε με μια αντιπαραθεση ..αλλα εμαθα πολλα πραγματα απο εσενα..ενω απο αυτον τιποτα!!!Αυτο ειναι αλλωστε και το νοημα ανταλλαγης αποψεων!!!Να παιρνεις και να δινεις...
Οταν δεν εχεις να δωσεις τιποτα καλυτερα να μην συμμετεχεις..!!
Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:47:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Ρε φιλε εκατσες και εκανες ολοι αυτη τη δουλεια...Αστερι...
Ας ξεκινησουμε ομως με τις χαζομαρες σου...

Είδαμε και τις δικές σου εξυπνάδες.
Puzzle έγραψε:
1)Άρα δηλαδή βγαίνουμε σε ένα forum και γράφουμε ότι μας καβλώσει ε?
Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου...τα 60 ευρω που γλιτωνω θα τα χαλασω καπου αλλου για τη καυλα μου και μονο...Αν θεωρεις οτι λεω μαλ***ες παρε ο ιδιος τα service και ρωτα τιμες(ξεχασα υπερανω χρηματων ο τυπακος).Αν θεωρησες ολο το post μαλ***ες ας εκανες και καμια δουλεια στην εργασια σου και να μην ασχολεισαι αλλο..

Το τί θα κάνω εγώ στην εργασία μου, δεν νομίζω να σου πέφτει λόγος Wink
Puzzle έγραψε:
2)Administrators υπάρχουν, αλλά έχουν πέσει σε ύπνο βαθύ.
Σε βαθυ υπνο δεν εχουν πεσει τα παιδια..απλα βλεπουν κατι που ξερουν οι ιδιοι προφανως...Την τραγικη κωμωδια της ελλαδος περι τιμων και κλεψιματων..

Ναι ρε Ρομπέν.
Puzzle έγραψε:
3)Ναι όλοι μας εδώ μέσα κοιτάμε πώς να τα κονομήσουμε από όλα τα Group Buy, και πώς να τα κονομήσουμε από το κάθε post που γίνεται εδώ μέσα με διαφημίσεις από το Google.
Οχι αν τα οικονομαγες θα μας το ελεγες ανοιχτα ρε φιλαρακι...Αν επαιρνες προμηθεια απο καποιο συνεργειο θα μας το ελεγες ε?...Ασε ρε...

Αφήνω ρε
Puzzle έγραψε:
4)Ο nickzotos δηλαδή, δεν σε κόντραρε από το 1ο κιόλας post σου?
Οπως επεισης με βοηθησε με αναλυτικους πινακες κοστολογησης..

Και εσύ τον βοήθησες με τις 5 φορές που μίλησες μαζί του στο τηλέφωνο μυξοκλαίγοντας και σπάζοντας του τα @@ Wink
Puzzle έγραψε:
5)Ή ότι 3) λες μαλ***ες ή 4) έπαιρνα ότι μου πλασσάρανε για να μην χάσω την εγγύηση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Σε εσενα στηριζετε φιλε μου η οικονομια του κρατους μας..Ακριβως αυτο παιρνεις οτι σου πλασσαρουν οσο οσο...Επιπλεον με το τροπο σου ειρωνευεσαι ολους τους αλλους εδω μεσα που ψαχνουν για την καλυτερη τιμη και να ειναι και μεσα στην εγγυηση..
Μη ξεχνας το θεμα..Διαφορετικες τιμες αντιπροσωπειων...

Όταν δεν έχω άλλη επιλογή, ή την γνώση για άλλη επιλογή, ναι θα πάρω ότι μου πλασσάρουν όσο όσο.
Puzzle έγραψε:
6)Μη ξεχάσεις να πάρεις το τόξο σου, στο οδοιπορικό σου για το καλύτερο όλων, Ρομπέν των Δασών!
Δε θα σταματησω να βοηθαω και να ζηταω βοηθεια για τετοια θεματα..οπως επισης και να κατακρινω κατι λαμογια σαν εσενα..

Με αποκαλείς και λαμόγιο ενώ ακόμα δεν άρχισα να σε στολίζω. Θες να αρχίσω μάλλον ε?
Puzzle έγραψε:
7)Τα παιδιά που έλεγαν "πες τα χρυσόστομε" ήταν ένας όλος κι όλος, και έχει όνομα nick207 τον λένε.
Υπαρχουν και pm..υπαρχουν φιλοι που εχουμε συζητησει εκτος post..

Τα ΠΜ και λοιπά είναι gay stuff. Αν έχουμε @@ και στοιχεία, τα βγάζουμε στην φόρα. Άρα κάνε γαργάρα και τελείωνε.
Puzzle έγραψε:
8)Και επειδή φαίνεται ότι ΔΕΝ το κατέχεις με τα forum, λέει 882 Αναγνώσεις.
Και επειδη προφανως συνεχιζεις να λες κουταμαρες...οι 882 αναγνωσεις ναι μεν μετρανε οποτε μπαινει ο καθενας που συμμετεχει οπως επεισης μετρανε και απο ατομα που μπορει να διαβασαν το post χωρις να συμμετεχουν..Και απο το post αυτο σιγουρα καποιοι εμαθαν κατι που προφανως εσυ το ηξερες παντογνωστη!!!

Σίγουρα έμαθαν, ότι σπας τα @@ όλων των αντιπροσωπειών, κάθε μέρα μήπως και πετύχεις διαφορετικό άτομο στο τηλέφωνο και σου πούνε καμιά άλλη τιμή Laughing
Puzzle έγραψε:
9)Δώσε μου έναν λογαριασμό τράπεζας και πόσα λεφτά θέλεις να πας σε κανα συνεργείο της προκοπής
Χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι large τυποι που εμαθαν με τα λεφτα του μπαμπακα να μην υπολογιζουν τιποτα..

Χαίρομαι που ξέρεις και εσύ αν έχω λεφτά του μπαμπάκα ή αν δουλεύω 6 χρόνια πλέον από τα 17 μου και έχω αλλάξει 4 αμάξια μόνο με τα λεφτά μου Wink
Puzzle έγραψε:
Οσο για το κανα συνεργειο της προκοπης..πες το ρε φιλε και με εχεις σκασει τοση ωρα...πες το ονομα που θες να διαφημισεις..Γιατι τα υπολοιπα σε πονεσαν πολυ...

Ου, που να στα λέω! Ακόμα πονάω! Βασικά θέλω να διαφημίσω την Λάρισα όπου και είμαι, γιατί δεν έχει δουλειά τώρα τελευταία και θέλω να τους πάω κόσμο.
Puzzle έγραψε:
Οσο για ολα αυτα λυπαμαι που υπαρχουν τετοια ατομακια σαν εσενα να βοηθανε και τους υπολοιπους!!!
Α ρε παρακρατος...4 συνεργεια...4 διαφορετικες τιμες...Διαφορες εως και 60 ευρω..και ο τυπος δεν βλεπει κανενα νοημα στο post...

Είδαμε και εσένα την ατομάρα ρε Ρομπέν!
Puzzle έγραψε:
Steve:Επίσης, ο κάθε αντιπρόσωπος βάζει το καπέλο του και στα ανταλλακτικά και στην εργασία του, όσο θέλει αυτός. Αυτό είναι ένα μπάχαλο που με έχει δυσαρεστήσει αρκετές φορές, αφού ο μόνος που πουλάει ανταλλακτικά σύμφωνα με τις τιμές που βγάζει το servicebox είναι ο Κόνδωρ

Δε χρειαζεται να πεις κατι αλλο παντως..Φαινεται που στρεφεσαι...
Και θα συμφωνησω μαζι σου...220-240 ευρω για λαδια φιλτρα!!!... Laughing
Οντως σε δυσαρεστει η κατασταση που υπαρχουν αντιπροσωποι πιο φτηνοι!!!

Ναι με δυσαρεστεί που είσαι μαλ**ας.

Διότι αναφέρθηκα στα ανταλλακτικά και όχι στην εργασία, πράγμα που σου διαφεύγει διότι είσαι Περιορισμένης Ευθύνης. Δεν σε παρεξηγώ, μπορείς να γράφεις ότι θέλεις μέσα από το ίδρυμα που είσαι Wink

Puzzle έγραψε:
1)Οταν ενας σχετικα ασχετος ζηταει βοηθεια και το μονο που κανει καποιος ειναι να ειρωνευεται..δεν ειναι Θεος για μενα..αλλα Καραγκ...ης!!!

Λαμόγιο, ατομάκι και τώρα και καραγκιόζης! Να' σαι καλά Ρομπέν μάγκα φίλε μου!
Puzzle έγραψε:
3)Παραμενει να ειναι η διαφορα 60-80 ευρω απο το ενα συνεργειο στο αλλο..καθολου ευκαταφρονητη για μενα επαναλαμβανω!!!

Σου είπα, υπάρχει καπέλο από τον κάθε αντιπρόσωπο και στα ανταλλακτικά και στην εργασία. Αλλά φυσικά πέρασε απαρατήρητο.
Puzzle έγραψε:
4)Συγγνωμη δεν μπορω να σε πιστεψω γιατι οι κρισεις του μου δειχνουν τελειως αντιθετα πραγματα..και φυσικα δεν θελω να συναντρεφομαι με τετοια τυπακια..

Λαμόγιο, ατομάκι, καραγκιόζης και τυπάκι. Όπως σου λέει και ο άλλος, αν δεν με γνωρίσεις από κοντά, μην λες πολλά, γιατί λες μαλ***ες.
Puzzle έγραψε:
Και οπως ειπε ο steve και με εσενα μπορει να ξεκινησαμε με μια αντιπαραθεση ..αλλα εμαθα πολλα πραγματα απο εσενα..ενω απο αυτον τιποτα!!!Αυτο ειναι αλλωστε και το νοημα ανταλλαγης αποψεων!!!Να παιρνεις και να δινεις...
Οταν δεν εχεις να δωσεις τιποτα καλυτερα να μην συμμετεχεις..!!
Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια!!!

Μα πως να μάθεις πράγματα από εμένα, όταν εδώ και εδώ σου δείχνω 1 post και 1 topic ολόκληρο για να δεις ότι έχουν χιλιοαναλυθεί όλα αυτά περί λαδιών και εσύ φυσικά τα περνάς απαρατήρητα, γιατί δεν με γουστάρεις και με έχεις στολίσει και με 4 επίθετα.

Είσαι και πολύ μάγκας τελικά και νιώθω λίγος μπροστά σου Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 14:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε δεν πάτε για κανα μπανάκι να δείτε και κανα κωλ@ρ@κι να ηρεμίσει και το forum? Laughing

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4)Ο nickzotos δηλαδή, δεν σε κόντραρε από το 1ο κιόλας post σου?
Οπως επεισης με βοηθησε με αναλυτικους πινακες κοστολογησης..

Και εσύ τον βοήθησες με τις 5 φορές που μίλησες μαζί του στο τηλέφωνο μυξοκλαίγοντας και σπάζοντας του τα @@

Ειναι το μονο που θα σχολιασω μιας και τα υπολοιπα ειναι λογικα της ηλικιας σου..
Αληθεια ποιος απ ολους εισαι ρε nickzote που μιλησα μαζι σου και σου εσπασα τα @@? Πες μου και θα ερθω να σε βρω και απο το μαγαζι...Αν και μαλλον δε χρειαζεται καταλαβα που δουλευεις..!!!
Τουλαχιστον οτι θες πες τα μπροστα μου..και οχι μεσω του τυπακου που καταφερε το σπουδαιο επιτευμα της ζωης να αλλαξει 4 αμαξια..!!!

Φιλικα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είσαι και πολύ μάγκας τελικά και νιώθω λίγος μπροστά σου

Α και μη νοιωθεις λιγο ρε φιλε..
Εγω ειμαι 27 και δεν καταφερα να αλλαξω 4 αμαξια..παρα μονο 1..
Να εισαι περηφανος και keep walking!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μου εσπασες κανενα παπαρι και δεν εβαλα κανενα να μιλησει..μονος τ μιλησε!

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε φιλε παζλ, πιστευεις πραγματικα οτι ο χρονος, το χρημα στα τηλ και στις βενζίνες αξίζει τον κόπο να το ψάξεις τόσο πολυ έστω και για 80 ευρω? (που απ'ότι διάβασα ειναι 60κατι)...

Οποιου δεν του περισεύουν και ψάχνει το πως θα γλυτώσει 60 ευρώ για να για μενα ειναι το λιγότερο τραγικός. Αν όπως λες δεν σου περισσεύουν, ας μην επαιρνες καινούργιο αμάξι που δεν θα μπορείς να συντηρείς. Δεν βρισκω βαση στο να θες να γλυτώσεις 60 ευρω, και να κρατησεις την ευγγυηση με διαφορες αλχημειες... Η κανεις οτι λεει η εγγυηση και κανεις υπομονη μεχρι να τελειωσει οπως ειπε και ο σταυρος, η αλλιώς το πας στον Μητσο της γειτονιας και σου αλλαζει λαδια φιλτρο με 60 ευρω. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Οπως επίσης και το οτι και εδω ισχυει το οτι πληρώσεις παίρνεις. Προφανώς και θα ειναι πιο ακριβα στην Λαιον οπου εχει 10 αναβατορια και θα παρεις το αμαξι σου μετα απο 1 ωρα και αλλη στο χ-ψ συνεργειο που θα το παρεις μετα απο 3 ωρες... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
τελικα εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο;και αν ναι ποιος εισαι;δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μαθω..κ για να το λεει ο φιλος σου κατι θα ξερει..
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 15:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α, και για το παρακρατος που ελεγες...
Τι σχεση εχει αυτο?
ελευθερη αγορα εχουμε...
Ότι θέλει ο καθένας κάνει... Απο 1 εως και 200 ευρω παραπανω αν θελει τα βαζει? Που ειναοι το πρόβλημα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 16:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:
τελικα εχουμε μιλησει στο τηλεφωνο;και αν ναι ποιος εισαι;δεν νομιζω οτι ειναι κακο να μαθω..κ για να το λεει ο φιλος σου κατι θα ξερει..

ναι εχουμε μιλησει αλλα δεν θελω να καθομαι να λεω που δουλευω απο εδω κ απο εκει ..αν θες οπως ειπε και καποιος ελα στην λεσχη να μας γνωρισεις να δεις...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 16:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Ειναι το μονο που θα σχολιασω μιας και τα υπολοιπα ειναι λογικα της ηλικιας σου..

Ναι, στα 4 χρόνια παραπάνω από εμένα, έχεις πάμπολλες εμπειρίες και αρκετά περισσότερη ωριμότιτα από τις περιφορές σου στα δάση ρε Ρομπέν Wink
Puzzle έγραψε:
Αληθεια ποιος απ ολους εισαι ρε nickzote που μιλησα μαζι σου και σου εσπασα τα @@? Πες μου και θα ερθω να σε βρω και απο το μαγαζι...Αν και μαλλον δε χρειαζεται καταλαβα που δουλευεις..!!!

Τελικά να σου πεί ή να μην σου πεί?
Puzzle έγραψε:
Τουλαχιστον οτι θες πες τα μπροστα μου..και οχι μεσω του τυπακου που καταφερε το σπουδαιο επιτευμα της ζωης να αλλαξει 4 αμαξια..!!!

Φιλικα!!!

Όταν καταφέρεις και αλλάξεις 4, τότε έλα ρε Ρομπέν να δούμε τί έγινε Wink

Γιατί είσαι τόσο προοδευτικός και τόσο εργατικός που στα 27 σου άλλαξες το 1ο σου αμάξι. Και όσο πήγαινες με τα πόδια/αστικό/μετρό, εγώ 5 χρόνια πάω με το αμάξι ΜΟΥ Cool
Puzzle έγραψε:

Αν έψαχνες τόσο πολύ τα λάδια και με το άλλο, μάλλον πιο πολύ χρόνο θα έτρωγες στο ψάξιμο παρά στις μετακινήσεις σου Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 18:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
ρε φιλε παζλ, πιστευεις πραγματικα οτι ο χρονος, το χρημα στα τηλ και στις βενζίνες αξίζει τον κόπο να το ψάξεις τόσο πολυ έστω και για 80 ευρω? (που απ'ότι διάβασα ειναι 60κατι)...

Οποιου δεν του περισεύουν και ψάχνει το πως θα γλυτώσει 60 ευρώ για να για μενα ειναι το λιγότερο τραγικός. Αν όπως λες δεν σου περισσεύουν, ας μην επαιρνες καινούργιο αμάξι που δεν θα μπορείς να συντηρείς. Δεν βρισκω βαση στο να θες να γλυτώσεις 60 ευρω, και να κρατησεις την ευγγυηση με διαφορες αλχημειες... Η κανεις οτι λεει η εγγυηση και κανεις υπομονη μεχρι να τελειωσει οπως ειπε και ο σταυρος, η αλλιώς το πας στον Μητσο της γειτονιας και σου αλλαζει λαδια φιλτρο με 60 ευρω. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Οπως επίσης και το οτι και εδω ισχυει το οτι πληρώσεις παίρνεις. Προφανώς και θα ειναι πιο ακριβα στην Λαιον οπου εχει 10 αναβατορια και θα παρεις το αμαξι σου μετα απο 1 ωρα και αλλη στο χ-ψ συνεργειο που θα το παρεις μετα απο 3 ωρες... Wink

Οντως πολυ κουραση 4 τηλεφωνα και 10 post για να γλιτωσω 60 ευρω..
Το αμαξι για να το παρω παει να πει οτι εχω να το συντηρησω αλλα δεν θελω να με κοροιδευουν..
Προφανως θα ηταν πιο ακριβη η lion με τα 10 αναβατορια που ναι θα το επαιρνα σε 1 ωρα...αλλα προς το παρων πιο ακριβος ειναι ο κονδωρας που το πας το πρωι και το παιρνεις το μεσημερι...
ετσι ειναι φιλε τα πραγματα μη θιγεσαι..
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 18:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
Puzzle έγραψε:
nickzotos έγραψε:

ναι εχουμε μιλησει αλλα δεν θελω να καθομαι να λεω που δουλευω απο εδω κ απο εκει ..αν θες οπως ειπε και καποιος ελα στην λεσχη να μας γνωρισεις να δεις...

Δεν ηξερα οτι το post μου εφερε τοση συζητηση στα μεταξυ σας..τελικα πολυ θιχτηκαν εδω μεσα..
Και οσο και να ηθελα να ερθω στη λεσχη μιας και ειμαι πολυ κοντα με το τροπο αυτο μαλλον διωχνεται το κοσμο που θελει να γλιτωσει 2 φραγκα παραπανω..
Αν γουσταρεις στειλε Pm ποιος εισαι και ερχομαι απο το συνεργειο να τα πουμε..αν και 90% εισαι κονδωρα και δεν προκειται να μου πεις..
Φυσικη καβατζα βεβαια εκει γιατι εσυ τα γλιτωνεις ουτως η αλλως..
Παντως ειλικρινα αν θες συναντιομαστε καπου εξω και τα λεμε..
Δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω φατσες σαν του φιλου σου!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 18:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Puzzle έγραψε:

Ναι, στα 4 χρόνια παραπάνω από εμένα, έχεις πάμπολλες εμπειρίες και αρκετά περισσότερη ωριμότιτα από τις περιφορές σου στα δάση ρε Ρομπέν Wink
Puzzle έγραψε:

Τελικά να σου πεί ή να μην σου πεί?
Puzzle έγραψε:

Φιλικα!!!

Όταν καταφέρεις και αλλάξεις 4, τότε έλα ρε Ρομπέν να δούμε τί έγινε Wink

Γιατί είσαι τόσο προοδευτικός και τόσο εργατικός που στα 27 σου άλλαξες το 1ο σου αμάξι. Και όσο πήγαινες με τα πόδια/αστικό/μετρό, εγώ 5 χρόνια πάω με το αμάξι ΜΟΥ Cool
Puzzle έγραψε:

Αν έψαχνες τόσο πολύ τα λάδια και με το άλλο, μάλλον πιο πολύ χρόνο θα έτρωγες στο ψάξιμο παρά στις μετακινήσεις σου Rotfl

Γιατι ρε φιλε αλλοι σπουδαζουν και πιανουν δουλεια στα 24..και φυσικα δεν με νοιαζει τι κανεις στη ζωη σου..
Αλλα ισως καποια στιγμη να μαθεις το τι κανει ο καθενας δεν κρινεται απο ποσα αμαξια εχουν αλλαξει..
Προτιμω να εχω ενα σπιτι δικο μου οπως και εχω..παρα να κυκλοφορω με ferari..
καταλαβες φιλε μου οτι καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες νοοτροπιες και διαφορετικες προτεραιοτητες..
Ο φιλος σου Ρομπεν το Δασων!!!

Παντως με εκανες και γελασα ρε φιλε...
Εχω αλλαξει 4 αμαξια απο τα 18 μου και εβγαζα και τις γκομενες στο χωριο ετσι..χαχαχα...φτου σου Θεε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 18:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Οντως πολυ κουραση 4 τηλεφωνα και 10 post για να γλιτωσω 60 ευρω..
Το αμαξι για να το παρω παει να πει οτι εχω να το συντηρησω αλλα δεν θελω να με κοροιδευουν..
Προφανως θα ηταν πιο ακριβη η lion με τα 10 αναβατορια που ναι θα το επαιρνα σε 1 ωρα...αλλα προς το παρων πιο ακριβος ειναι ο κονδωρας που το πας το πρωι και το παιρνεις το μεσημερι...
ετσι ειναι φιλε τα πραγματα μη θιγεσαι..

4 τηλεφωνα εκανες μονο εκει που δουλευει ο Νικος.
Φανταζομαι ποσα ακομα οπουδηποτε αλλου...
δεν θιχτηκα, δεν εχω λογο αλλωστε... Απλα δεν θα εκανα τοση φασαρια για 60 ευρω. Θα το πηγαινα εκει που με βολευε καλυτερα και τελος
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 19:47:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω φατσες σαν του φιλου σου!!!

Εκτός του ότι δεν σε ρωτήσαμε, ούτε εμείς έχουμε όρεξη να βλέπουμε φάτσες και χαρακτήρες σαν τον δικό σου εδώ μέσα.
Puzzle έγραψε:
Γιατι ρε φιλε αλλοι σπουδαζουν και πιανουν δουλεια στα 24..και φυσικα δεν με νοιαζει τι κανεις στη ζωη σου..

Παλεύω να πάρω το πτυχίο, χρωστάω ένα μάθημα. Αλλά αν δεν σε νοιάζει τί κάνω στη ζωή μου, τότε γιατί λες μαλ***ες σαν και αυτή:
Puzzle έγραψε:
Παντως με εκανες και γελασα ρε φιλε...
Εχω αλλαξει 4 αμαξια απο τα 18 μου και εβγαζα και τις γκομενες στο χωριο ετσι..χαχαχα...φτου σου Θεε!!!

Φτου στα μούτρα σου βασικά μαλ**α πρωτευουσιάνε Wink Και θύμησε μου που ανέφερα τις γκόμενες.
Puzzle έγραψε:
Αλλα ισως καποια στιγμη να μαθεις το τι κανει ο καθενας δεν κρινεται απο ποσα αμαξια εχουν αλλαξει..

Ίσως και εσύ κάποια στιγμή να μάθεις ότι δεν χρειάζεται να βάζεις λόγια για τον άλλο που δεν ισχύουν.
Puzzle έγραψε:
Προτιμω να εχω ενα σπιτι δικο μου οπως και εχω..παρα να κυκλοφορω με ferari..
καταλαβες φιλε μου οτι καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες νοοτροπιες και διαφορετικες προτεραιοτητες..
Ο φιλος σου Ρομπεν το Δασων!!!

Φυσικά, και άτομα με την δική σου νοοτροπία και προτεραιότητα, σίγουρα θα πάνε μπροστά Thumb right

Και επειδή βέβαια βλέπεις ότι έχεις γελοιοποιηθεί μέσα στα 882 άτομα που σε διαβάσανε, προτιμάς να το γυρίσεις σε προσωπική επίθεση σε εμένα, παρά να κάτσεις να πάρεις τηλέφωνο καμιά αντιπροσωπεία ακόμα ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο να ρωτήσεις για καμιά προσφορά!

Με πορδές, αυγά δεν βάφονται. Πούλα το και πάρε ένα Yugo Wink

Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 20:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:

Δεν ηξερα οτι το post μου εφερε τοση συζητηση στα μεταξυ σας..
!

δεν εφερε τοση συζητηση το ποστ σου απλα αν διαβασεις γενικα στο κλαμπ πηγαμε μια εκδρομη το σαββατοκυριακο και συζητησαμε γενικα για το κλαμπ και για τα περισσοτερα τοπικ οπως και ειναι φυσικο και για το δικο σου. ετσι απλα. δεν θελω να σου πω γιατι εννοειτε πως δεν θελω σθζητησης στην δουλεια μου. οπως σου ειπα στην λεσχη μπορουμε να τα πουμε φιλικα οπως και με τον καθενα μας εδω περα.

οσο για την καβατζα μου που λες οτι εχω το δεχομαι αλλα τουλαχιστον εγω προσπαθω να βοηθαω το κλαμπ και ατομα μεμονομενα οσο μπορω απο την θεση μου οπως για παραδειγμα εχω κανονισει στον Κονδωρα στην Πατρα μια πολυ καλη εκπτωσουλα για τα μελη του κλαμπ.
αν σε ενδιαφερει πηγαινε πατρα και πες ειμαι απο το κλαμπ και θα σου κανουν 15% ανταλακτικα και 10% εργασια...βγαλτα ποσο κανουν στο σερβις και με τα λεφτα της εκπτωσεις πιες μια μπυρα στην υγεια μου!

Παντα φιλικα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης