Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 11:25:25 Θέμα δημοσίευσης: Μείωση χιλιομέτρων ! |
|
|
Λοιπόν , ήθελα να σας πώ κάτι που άκουσα να μου πείτε αν το ξέρετε και ποιά είναι η άποψή σας..
Είναι 2 γνωστοί μου οι οποίοι ο ένας έχει ένα Gol 1800 πολύ προσεγμένο και καλοδιατηρημένο , το τελευταίο μοντέλο και το πουλάει. Το οποίο έχει κάνει 80.000 χλμ . Πήγε λοιπόν σε ένα συνεργείο όπου ο μάστορας εκεί έχει ένα μηχάνημα που του κατέβασε τα χιλιόμετρα στα 45000 με κάτι καλωδιάκια και έναν κωδικό που πληκτρολόγησε. Του έδωσε και καινούργιο βιβλιαράκι με τα service πάνω και τις σφραγίδες με τους ελέγχους μέχρι τα χιλιόμετρα αυτά. Για τη δουλειά αυτή πλήρωσε 70 ευρώ.
Ο άλλος έχει ένα Punto 2001 Sporting Abarth look με OZ ζάντες και από 120.000 χλμ τα κατέβασε στα 39.000 παρακαλω!!!! και πλήρωσε 40 ευρώ . Το συνεργείο που πήγε αυτός ήταν διαφορετικό από αυτόν με το Punto.
Όταν το άκουσα έμεινα άναυδη .. δηλαδή κοροϊδευόμαστε , δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να πάρει κάποιος καινούργιο αμάξι και να μην τον κοροϊδέψουν..
Αυτό είναι παράνομο αλλά ο κόσμος το'χει βούκινο και εμείς κρυφό καμάρι????? 
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 11:56:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντος vassop206 εμενα το δικο μου στη lion απο 23800 μου το πηγαν 19850 χωρις να πω εγω τιποτα.Τ ο ειχα παει μεσα για τρακατισμα και μου κατεβασαν τα χιλιομετρα ΧΩΡΙΣ να πω εγω κατι....Οποιον και να ρωτησα μου ειπαν οτι δεν γινεται κατι τετοιο και μου ειπαν οτι εχω κανει ΛΑΘΟΣ!!!!!
Μαλιστα μου ειπαν οτι στο 206 ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ λογο ιδιαιτεροτητας του εγκεφαλου.....Τα σχολια δικα σας.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alxdr74 (αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS
Ένταξη: 11 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 491 Τόπος: GREECE
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 12:04:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε service vw που ημουνα μπροστά ειπωθηκε και αυτο...Περισοτερο σε πληροφοριακο χαρακτηρα βεβαια! Μας ειπαν οτι αυτοι εκει δεν κανουν τετοια πραγματα αλλα υπαρχουν πολλοι αλλοι που τα κανουν εναντι αμοιβης βεβαια! Μας ειπε και μας εδιξε επισης πως ο εγκεφαλος του αυτοκινητου κραταει στην μνημη του τα πραγματικα χιλιομετρα που εχει κανει το οχημα απο τοτε που βγηκε απο το εργοστασιο. Δηλαδη και να παει καποιος και να "κατεβασει" τα χιλιομετρα μπορεις να δεις σε ενα service τα πραγματικα χιλιομετρα! Τωρα εαν γινεται αυτο και στο peugeot δεν ξερω!!
Peugeot...The drive of your life |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 15:01:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτα παντως με τα κατεβασματα χιλιομετρων γινονται στανταρ. Οποτε οποιος παει για μεταχειρισμενο το νου του . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 20:35:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ξέρω ότι μπορείς να κατεβάσεις τα χλμ αλλά αυτό με την PEUGEOT πως έγινε!!!!τι να πεις!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
Ένταξη: 15 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 138 Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 09:39:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οταν ειχα αγορασει το VW POLO μετα απο 11000 χιλιομετρα καταλαβα οτι το αμαξι εδειχνε γυρω στα 15 χιλ παραπανω απο οτι πηγαινε, περπατουσε ο πεζος διπλα διπλα με το πολο οταν αυτο ειχε 25-30χιλ ταχυτητα. το πηγα λοιπον να το φτιαξω και μηδενιστηκαν και τα χιλιομετρα, το αμαξι δηλαδη ειχε 11000 και εδειχνε 0.
οταν το πουλησα, αν και η διαφορα ειναι πολυ μικροτερη απο αυτες που περιγραφει η vassop, δεν υπηρχε μηχανικος που να μην το καταλαβει, χαρακτηριστικα μου ελεγαν οτι αυτο το αμαξι αποκλειεται να εχει κανει μονο 40000 χιλ.να σημειωθει οτι ειχα αλαλξει και δισκοπλακες, δηλαδη μειον ενα φανερο σημειο. φυσικα δεν ειχα καμια προθεση για κατι τετοιο!!!
SPEED AND TURN!!!
DO YOU SPEAK RALLYE??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 09:59:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα
Τελικά γίνεται από όλους η μείωση των χιλιομέτρων , απορώ πως μερικοί λένε ότι δεν γίνεται.
Διπλή κοροϊδία
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 23:49:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vassop26 έγραψε: | Καλημέρα
Τελικά γίνεται από όλους η μείωση των χιλιομέτρων , απορώ πως μερικοί λένε ότι δεν γίνεται.
Διπλή κοροϊδία |
Eδω φτιαχνουν ανθρωπους στην μειωση των χιλιομετρων θα κολλησουν 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|