Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Jean (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2
Ένταξη: 02 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 611 Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 19:04:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το autotriti ειναι ισως ενα απο τα ποιο αναξιοπιστα περιοδικα που υπαρχουν στην Ελλαδα...
Και ασφαλως η ΜιΤο ειναι Αλφα Ρομεο με παραδωση στο κρατημα και στα φρενα...
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgio3gr Μέλος

Saxo vts 1,6
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 111
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 19:21:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εστω οτι τα πηρε το AMS και τα εγραψαν αυτα...Που ειναι η απαντηση της FIAT (δικαστικη); Μηπως ειναι υπερανω; Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει αν φοραει μικρα-μεγαλα φρενα μονοπιστονα ή 4πιστονα ουτε καθισα να ψαξω για το bravo τι εκανε στο φρεναρισμα και αν ηταν οντως αληθεια γιατι απλα δεν με ενδιαφερει να το αγορασω... Αυτα βγηκαν προς τα εξω αυτα ειπα.. Το link που εγραψες των alfisti δεν μου λεει κατι και εφ'οσον δεν εχει παρει θεση η Fiat το τι λενε στα forum δεν με απασχολει...Το ιδιο θα εγραφαν και εδω αν ειχε κατηγορηθει το 207 για κατι αντιστοιχο...
Φιλικα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
soler (Παναγιω-Τάκης) Moderator
Τροπέτο 206 GTI
Ένταξη: 20 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 604
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 19:44:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
georgio3gr έγραψε: | Εστω οτι τα πηρε το AMS και τα εγραψαν αυτα...Που ειναι η απαντηση της FIAT (δικαστικη); Μηπως ειναι υπερανω; Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει αν φοραει μικρα-μεγαλα φρενα μονοπιστονα ή 4πιστονα ουτε καθισα να ψαξω για το bravo τι εκανε στο φρεναρισμα και αν ηταν οντως αληθεια γιατι απλα δεν με ενδιαφερει να το αγορασω... Αυτα βγηκαν προς τα εξω αυτα ειπα.. Το link που εγραψες των alfisti δεν μου λεει κατι και εφ'οσον δεν εχει παρει θεση η Fiat το τι λενε στα forum δεν με απασχολει...Το ιδιο θα εγραφαν και εδω αν ειχε κατηγορηθει το 207 για κατι αντιστοιχο...
Φιλικα ... |
Ok λοιπόν.
Μπορείς να βασίζεσαι απο δω και πέρα στα όσα βγαίνουν "προς τα έξω" και να εμπιστεύεσαι χαζοπεριοδικά σαν το autotriti μιας και τα απανταχού club αυτοκινήτων είναι κολλημένα και σαφώς υποστηρίζουν με νύχια και με δόντια την κάθε μάρκα...
Τα συστήματα φρένων πλέον δεν είναι καμία επιστήμη και κάθε εταιρία χρησιμοποιεί στα αυτοκίνητα της συστήματα που είναι δοκιμασμένα χρόνια και σε αρκετά μοντέλα και όχι φυσικά τεχνολογίες που βγήκαν χθες.
Θα μπορούσαν οι έξυπνοι του auto triti να χτυπήσουν αλλού το bravo αλλα είναι τόσο άχρηστοι...που το μυαλό τους μπόρεσε να φτάσει μέχρι τα φρένα.
Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgio3gr Μέλος

Saxo vts 1,6
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 111
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 20:02:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν βασιζομαι σε κανενα περιοδικο... Βασιζομαι στο γεγονος οτι δεν πιστευω η Fiat αλλα και πολλες αλλες εταιριες εκαναν παρομοιο τεστ... Δεν κατηγορησαν τα φρενα του bravo γιατι δεν φρεναραν μονο με τον οδηγο μεσα... Κατηγορησαν την Φιατ γιατι αν τα φρενα ειναι οριακα επαρκη στα απανωτα φρεναρισματα με μονο τον οδηγο ποσο μαλλον με 4 ατομα επιβατες και αποσκευες... Δεν θελει πολυ να καταλαβεις πχ οτι τα μαμα 247 φρενα που φορουσε και φορουν πολλα saxo με μολις 950 κιλα καροτσα ειναι ανεπαρκη αν του βαλεις 4 ατομα, ποσο μαλλον τα 257 του Bravo οταν η καροτσα του ειναι 1300 κιλα και μαζι με 4 ατομα 1700+-...Και δοκιμασμενη λυση δεν σημαινει 100% αξιοπιστη λυση... Δεν εχει τα ιδια κιλα ουτε την ιδια οδικη συμπεριφορα ενα Punto λογου χαρη με ενα Bravo...Ουτε ενα saxo με ενα C2... Και δεν κατηγορω τα club για την υποστηριξη που παρεχουν στα μοντελα της εταιριας που αντιπροσωπευουν αλλα δεν ειναι παντα αντικειμενικα ολα οσα γραφονται... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
soler (Παναγιω-Τάκης) Moderator
Τροπέτο 206 GTI
Ένταξη: 20 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 604
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 20:28:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
georgio3gr έγραψε: | Δεν βασιζομαι σε κανενα περιοδικο... Βασιζομαι στο γεγονος οτι δεν πιστευω η Fiat αλλα και πολλες αλλες εταιριες εκαναν παρομοιο τεστ... Δεν κατηγορησαν τα φρενα του bravo γιατι δεν φρεναραν μονο με τον οδηγο μεσα... Κατηγορησαν την Φιατ γιατι αν τα φρενα ειναι οριακα επαρκη στα απανωτα φρεναρισματα με μονο τον οδηγο ποσο μαλλον με 4 ατομα επιβατες και αποσκευες... Δεν θελει πολυ να καταλαβεις πχ οτι τα μαμα 247 φρενα που φορουσε και φορουν πολλα saxo με μολις 950 κιλα καροτσα ειναι ανεπαρκη αν του βαλεις 4 ατομα, ποσο μαλλον τα 257 του Bravo οταν η καροτσα του ειναι 1300 κιλα και μαζι με 4 ατομα 1700+-...Και δοκιμασμενη λυση δεν σημαινει 100% αξιοπιστη λυση... Δεν εχει τα ιδια κιλα ουτε την ιδια οδικη συμπεριφορα ενα Punto λογου χαρη με ενα Bravo...Ουτε ενα saxo με ενα C2... Και δεν κατηγορω τα club για την υποστηριξη που παρεχουν στα μοντελα της εταιριας που αντιπροσωπευουν αλλα δεν ειναι παντα αντικειμενικα ολα οσα γραφονται... |
Μάλλον δεν διάβασες και πολύ το link που έδωσα...οπότε δεν έχει νόημα να το κουράζουμε.
Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν είχα χαζοί. Καμία εταιρία δε θα ρίσκαρε να χρησιμοποιήσει ανεπαρκή φρένα για να χαμηλώσει το κόστος ή δεν ξέρω εγώ για ποιον άλλο λόγο φαντάζεσαι πως θα το έκανε η fiat..
Επίσης το autotriti δεν είναι το μόνο περιοδικό που έκανε το συγκεκριμένο τεστ στο bravo. Το κάνουν πολλά περιοδικά παγκοσμίως.
Μόνο όμως τα τσακάλια του autotriti κατάφεραν να βρουν το πρόβλημα. Δεν ακούστηκε πουθενά αλλού κάτι παρόμοιο.
Επίσης, ακόμα και αν δεχτούμε πως όντως όλα έγιναν όπως μας λέει το autotriti και έμεινε από πεντάλ το αμάξι στο 3το φρενάρισμα και κόντεψε να φέρει τούμπες και μπήκε και μέσα στο χοράφι (λες και έκαναν τεστ φρένων για 300-0 και ο οδηγός δεν μπορούσε να φρενάρει με κατεβάσματα και βοήθεια από το χειρόφρενο αλλά έπρεπε να το ρίξει μέσα στο χωράφι για να σταματήσει - έλεος δηλαδή για πόσο μαλ**ες μας περνάνε?) ήταν υποχρεωμένο το autotriti να ζητήσει και άλλο αμάξι σε περίπτωση που το συγκεκριμένο έτυχε να έχει κάποιο ελάττωμα. Πράγμα που φυσικά ποτέ δεν έγινε.
Αυτά είχα να πω...απλά πράγματα και νομίζω ευνόητα.
Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 23:32:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ελα αφηστε το bravo γιατι αμα ποιασω στο στομα μου το 107 c1 aygo που ναι παναλαφρα κ εχουν 100-0 σε 49 μετρα αστο... το bravo με τρειλερ κοτσαρισμενο τα φτανει αυτα τα μετρα....
να μου πειτε για τα 500 ευρω που θελει η φιατ εδω για να στο αποκερωσει κ κατι τετοιες φιφες να κραξω οσο θελετε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROUKETASPUG (Ιωαννης) Νέος χρήστης

Γαιδουρι GARY GTI limited edition
Ένταξη: 02 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Αύγ 2008, 14:10:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια, περα απο το look,, το αμαξι κανει παπαδες. Εχει μπλοκε διπιστονα φρενα (σαν τετραπιστονα φαινοντε ) , εχει dna? ενα συστημα που ο οδηγος ρυθμιζει αναρτισεις,τιμονι και αποκριση γκαζιου. Και γρηγορο ειανι οχι λογο αλογατων, αλλα βαρους. Αν θυμαμαι καλα ειναι 1120-1150 . Κανεις κανα δανειο να το παρω? loOol
Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει νιτρο και τα πιανει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Αύγ 2008, 17:26:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ROUKETASPUG έγραψε: | Παιδια, περα απο το look,, το αμαξι κανει παπαδες. Εχει μπλοκε διπιστονα φρενα (σαν τετραπιστονα φαινοντε ) , εχει dna? ενα συστημα που ο οδηγος ρυθμιζει αναρτισεις,τιμονι και αποκριση γκαζιου. Και γρηγορο ειανι οχι λογο αλογατων, αλλα βαρους. Αν θυμαμαι καλα ειναι 1120-1150 . Κανεις κανα δανειο να το παρω? loOol |
Χαλαρωσε ενα πουντο ειναι ,αρα γιατι να ζυγιζει λιγοτερο?
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Αύγ 2008, 17:27:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στα χαρτιά είναι κάπου στα 150 κιλά λιγότερο, λόγω άλλων υλικών κλπ κλπ. Φυσικά και για το νέο ίμπιζα έτσι λέγανε, αλλά τλκ είναι καμια 100στη παραπάνω, αλλά ας περιμένουμε μια δοκιμή επί ελληνικού εδάφους και ζύγισμα. 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 09:20:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια χαλαρος ειμαι, απλα τυχαινει λογο λιγο περισσοτερης ενασχολησης με τους μακαροναδες, να εχω μια αποψη οπου και την κατεθεσα. και 1300 κιλα να ειναι, εχει καλουδια πανω που δυσκολα θα βρεις (Εχει και 2200 ομως, δεν ειναι τζαμπα)αλλου... Και αν πω οτι ειναι μετρημενο στα 168 αλογα μοτερ και 152 τροχο θα με πιστεψετε?Οχι, γιαυτο δεν το λεω..
Φιλικα παντα χωρις να θελω να μπω στο ματι του καθενα weeeeeeeeee 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 10:06:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποιός πρόλαβε και το μέτρησε;
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2008, 10:42:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μοτερ abarth 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:05:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι μοτέρ?χαχα καλό
έλεος ίδιο μοτέρ με το μπράβο φοράει 155 άλογα !
το είδα από κοντά προχτές το βράδυ μέσα στα σέρρας δεν λέει κ πολλά καμία μα καμία σχέση με τις φωτογραφίες από μπροστά είναι αίσχος !

those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2008, 08:39:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το είδα χθες στην εθνική... 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2008, 11:46:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008
MEMsound έγραψε: | ατο βρήσκω (τουλάχιστον στις φώτο) πανεμορφο..
ανυπομονω να το δω κι από κοντα. |
ath7 έγραψε: | Μπααα θα ξενερωσεις ασχημα!
Καλυτερα στις φοτο!
 |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008
ath7 έγραψε: | Στις φοτο καλο ειναι αλλα απο κοντα θα ειναι γαματα με κεφαλαια γραμματα! |
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2008
giannis27 έγραψε: | το είδα από κοντά προχτές το βράδυ μέσα στα σέρρας δεν λέει κ πολλά καμία μα καμία σχέση με τις φωτογραφίες από μπροστά είναι αίσχος ! |
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Αύγ 2008
COOL ALEXIS έγραψε: | Το είδα χθες στην εθνική...  |

.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 19:49:23 Θέμα δημοσίευσης: ALFA ROMEO Mito |
|
|
Παίδες επειδή παίζει πολύ τον τελευταίο καιρό σε κουβέντες παρέας και πολύς κόσμος το ψήνει θας σας πω μόνο ότι το είδα πριν περίπου 2-3 μέρες βράδυ στην μεσογείων....Είχα καιρό να δω τόσο άσχημη μούρη αυτοκινήτου...Τι λέτε?
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WilDuck (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer
Ένταξη: 02 Ιούν 2006 Δημοσιεύσεις: 562 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 19:55:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαχαχαχαχα!!!
Έγραψες ρε μεγάλε.
Είναι ιδιαίτερο.
Άσχημο θα έλεγες το ΑΤΟS π.χ.
Uploaded with ImageShack.us |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 19:55:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ριξε μια ματια εδω!

.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 19:58:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιώργο από πίσω είναι ιδιαίτερο ναι έχεις δίκιο...
Δες το εν κινήση βράδυ με φώτα πορείας και θα καταλάβεις...
Απορώ πως τους ήρθε η ιδέα να βάλουν έτσι τις λάμπες...
Ρε συ το Atos δεν κάνει 18.000....
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2008, 19:59:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΤΗΝΧ Χαρη...!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|