PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ALFA ROMEO MiTo
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PUGMAD (Γίωργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 (8V) ΧΝ (2001)

Ένταξη: 17 Φεβ 2003
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2008, 17:53:39    Θέμα δημοσίευσης: ALFA ROMEO MiTo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Alfa Romeo Mi.To, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί τον Ιούνιο.

Αν και η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έδωσε ακόμα πολλές πληροφορίες, η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τέσσερις turbo κινητήρες βενζίνης και diesel με ιπποδύναμη από 90 έως 155 ίππους που θα συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 6 σχέσεων. Στο μέλλον δεν αποκλείεται να δούμε και έκδοση 1,8 λίτρων με 230 PS που ενδεχομένως να φέρει το λογότυπο GTA.

Βασισμένη στο πάτωμα του Grande Punto, η Mi.To έχει δανειστεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από την 8C όπως τον προφυλακτήρα και τα στρογγυλά φώτα εμπρός καθώς και τα LED στο πίσω μέρος. Με μήκος 4,06 m, πλάτος 1,72 m και ύψος 1,44m η Mi.To θα είναι αποκλειστικά 3θυρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο εκτός από το σύστημα ευστάθειας VDC, θα είναι εφοδιασμένο με ένα σύστημα που ονομάζεται DNA, το οποίο θα μπορεί να μεταβάλλει τις παραμέτρους λειτουργίας του κινητήρα, των φρένων, του τιμονιού, της ανάρτησης και του κιβωτίου ταχυτήτων. Ο οδηγός να μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε σπορ και νορμάλ ρύθμιση, ενώ θα υπάρχει και ρύθμιση για κίνηση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Τέλος, σε ό,τι αφορά την ονομασία του μοντέλου, αν και είχε προκηρυχθεί μέχρι και διαγωνισμός για να βρεθεί το κατάλληλο, αποφασίστηκε τελικά να χρησιμοποιηθούν τα αρχικά των δύο πόλεων, του Μιλάνο και του Τορίνο, όπου έγινε η σχεδίαση και η κατασκευή αντίστοιχα.

πηγη : DRIVE.GR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 13:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://automoto.flash.gr/news/models/2008/7/2/5014id/

κουκλακι...
και με "σωστους" κινητήρες... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 15:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πανεμορφο....τοσο ομορφο που με κανει να πω οτι θα το αγοραζα παροτι ιταλικο..... Wink

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 16:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουν τρελαθεί οι Ιταλοί.

Θα συμφωνήσω με Αλεκούκο. Wink

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 19:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εξεραισουμε τα εμπρος (λιγο απο lancia) και πισω φωτιστικα σωματα (λιγο απο ...bravo ; ) Puke right , κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφη.
η εκδοση gta που θα βγει (περιπου 30.000Ε πανω κατω) θα ειναι πολυ αξιολογη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2008, 23:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και πιστος στις Alfa Romeo και κατοχος μιας 156 JTS Selespeed, κατι με χαλαει...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 00:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματικα δεν περιμενα να μην αρεσει σε καποιον αυτο το αμαξι.... Shocked Rolling eyes

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 00:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπεις στο alfisti.gr εχουμε ενα τοπικ για την MiTo με 350+ σελιδες και σε αρκετους δεν αρεσε καθολου....
Δεν με χαλαει αλλα δεν μπορω να βρω αυτο το κατι που δεν μου αρεσει, Κουκλα ειναι!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 02:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιες φωτο, ασχημο αυτοκινητο Evil ... Υπομονη και οταν το δειτε απο κοντα ξαναποσταρετε εδω... Σε περιοδικο που το ειδα που το εκαναν test drive δεν ειχε επαφη η οψη του με τις παραπανω φωτο...

Παμε αλλη μια... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 07:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
αν εξεραισουμε τα εμπρος (λιγο απο lancia) και πισω φωτιστικα σωματα (λιγο απο ...bravo ; ) Puke right , κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφη.

ανεξάρτητα με το τι θυμίζει μπρός η πίσω...
το βρήσκω (τουλάχιστον στις φώτο) πανεμορφο..
ανυπομονω να το δω κι από κοντα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 21:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ατο βρήσκω (τουλάχιστον στις φώτο) πανεμορφο..
ανυπομονω να το δω κι από κοντα.

Μπααα θα ξενερωσεις ασχημα!
Καλυτερα στις φοτο!
Laughing Laughing Laughing

..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ath7 στις Τρι 19 Αύγ 2008, 11:47:19, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 10:44:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
πραγματικα δεν περιμενα να μην αρεσει σε καποιον αυτο το αμαξι.... Shocked Rolling eyes

Εγώ το βρίσκω στυλιστικό ατόπιμα και πολύ κακάσχημο, ειδικά μπροστά. Puke right Puke right Puke right

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 20:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις φοτο καλο ειναι αλλα απο κοντα θα ειναι γαματα με κεφαλαια γραμματα!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 21:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω βλεπω μοτερ με 155 αλογα κ μεις με τα gt βρηκαμε μπελαδες Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 00:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
εγω βλεπω μοτερ με 155 αλογα κ μεις με τα gt βρηκαμε μπελαδες Laughing Laughing Laughing

Ναι σίγουρα αυτά τα +5 άλογα θα κάνουν τρελή διαφορά έχουμε να φάμε κολώνες......... Razz Razz
Όντος πολύ όμορφο άν βγεί έτσι παραγωγη αλλά Ιταλικό αμάξι να μου το χάριζες δεν το περνα. Το τελευταίο μας Ιταλικό δεν έκανα το κόπο ούτε να το πουλήσω....το σκότωσα σα τα άλογα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 14:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
android έγραψε:

Ναι σίγουρα αυτά τα +5 άλογα θα κάνουν τρελή διαφορά έχουμε να φάμε κολώνες......... Razz Razz
Όντος πολύ όμορφο άν βγεί έτσι παραγωγη αλλά Ιταλικό αμάξι να μου το χάριζες δεν το περνα. Το τελευταίο μας Ιταλικό δεν έκανα το κόπο ούτε να το πουλήσω....το σκότωσα σα τα άλογα.

ναι αμα ειναι κ πιο ελαφρυ απο μας εκει να δεις γελια...τα 4 πιστονα μπρωστα παλι τι σου λενε?34 μετρα τα 100 χλμ. Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 17:03:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ειναι και 1.4....Αλλα προβληματα δεν θα εχει πολλα γιατι τι κυριο πλαισιο της εχει δοκιμαστει απο τα G.Punto και Βravo οπως και το μοτερ...

Επιστροφή στην κορυφή
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 17:45:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jean έγραψε:
και ειναι και 1.4....Αλλα προβληματα δεν θα εχει πολλα γιατι τι κυριο πλαισιο της εχει δοκιμαστει απο τα G.Punto και Βravo οπως και το μοτερ...

Εκτος του πλαισιου το μοτερ διεπρεψε Evil ... Οσο για τα 4πιστονα που ειπε ο android, ε οταν μετα απο 3 απανωτα φρεναρισμτα στο Bravo απο 100 χλμ δεν ειχες φρενα(βλεπε τεστ Top Gear) και επειτα απο επιστολη του ιδιου το περιοδικου στην fiat με τα αποτελεσματα δεν τα εκανε ανακληση και στο καινουριο μοντελο δεν εβγαζε κατι καλυτερο θα ηταν για τα μπαζα...
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 18:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

georgio3gr έγραψε:
Οσο για τα 4πιστονα που ειπε ο android, ε οταν μετα απο 3 απανωτα φρεναρισμτα στο Bravo απο 100 χλμ δεν ειχες φρενα(βλεπε τεστ Top Gear) και επειτα απο επιστολη του ιδιου το περιοδικου στην fiat με τα αποτελεσματα δεν τα εκανε ανακληση και στο καινουριο μοντελο δεν εβγαζε κατι καλυτερο θα ηταν για τα μπαζα...

Καλό θα ήταν πριν πουμε οτιδήποτε να έχουμε ρίξει και μια ματιά γυρω γύρω. Μην λέμε ότι θέλουμε.

Το συγκεκριμένο test που αναφέρεις έγινε από το autotriti που ως γνωστόν έχει στο μάτι την FGAH εδώ και χρόνια και χαντακώνει αβέρτα κουβέρτα. http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=65333

Όποιος έχει απλές οδηγικές γνώσεις καταλαβαίνει πως πρόκειται για μέγιστη απάτη. Επίσης εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως το αμάξι έχει τοποθετηθεί μέσα στο χωράφι...

Εάν περιμένεις να ενημερωθείς από τον ειδικό τύπο για τέτοια θέματα ενώ παίζει απο πίσω τόσο χρήμα...τα χαιρετίσματα μου.

Μπορείς απλά να δεις εδώ...και θα καταλάβεις.

http://www.alfisti.gr/forum/showthread.php?t=15344&page=4

Καλύτερα λοιπόν πριν αραδιάσουμε ότι βλακεία μας σερβίρουν και την φάμε ακονιτί...να το ψάξουμε πρώτα λίγο.

Φιλικά... Smile

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 18:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο εγινε στο απλο bravo παιδια...το δυνατο bravo το χω δει δε τεστ αντοχεις κ θυμαμαι οτι ειχε παρα πολυ καλα φρενα....μετα απο 10 φρεναρισματα....
οσο για το αυτοτριτη αστο δεν ασχολουμαι καν....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης