PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 08:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to207 έγραψε:
7 μέρες τεχνικός έλεγχος (πρεσβυωπία) . Shocked
3 μέρες μεταφορά από Ασπρόπυργο (καροτσέρης με άλογο) . Surprised
3 μέρες για να έρθουν τα χαρτιά του από τη Lion.( Γράφουν το κάθε άλογο με το όνομα του) Rolling eyes
3 μέρες για τις πινακίδες (ευγενές μέταλλο).
Wink Τετάρτη-Πέμπτη το βλέπω.
ΥΓ εργάσιμες μέρες

Λόγω ζέστης μερικά άλογα ψόφησαν στο δρόμο κι έτσι αποφάσισαν να του δώσουν λίγο σανό και μερικές φοράδες πρωτού το παραλάβεις για να μη διαμαρτυρηθείς ότι σου έδωσαν το ατμοσφαιρικό με τα 120 αλόγατα! Very happy

Είδες τί τραβάνε για να παρέχουν καλή εξυπηρέτηση πελατών;

(να εύχεσαι μην το τούμπαρε το καλόπαιδο που το κατέβασε από το καράβι)

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 10:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες παρελαβα το rallye μου. Στα πρωτα 100χλμ μου εχει αφησει μονο καλες εντυπωσεις αλλα και μια απορια Η μεση καταναλωση βενζινης γιατι ανεβοκατεβαινει συεχεια? ολη την ωρα μηδενιζει μενει για καμποσα λεπτα στα 6-7 λιτρα και μετα ανεβαινει στα 15 και παλι στο 0. Στο προηγουμενο αμαξι που ειχα (Accent toy '04) εκανα αμαν για να την αλλαξω. Μηπως επειδη εχει λιγα χλμ ακομα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 10:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως κοιτάς την στιγμιαία κατανάλωση? Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 10:52:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Μήπως κοιτάς την στιγμιαία κατανάλωση? Laughing

Πιθανοτατα... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 10:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε τι πιθανότατα, στάνταρ. Laughing Εκτός αν μηδενίζει συνέχεια την μέση.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 20:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Rallaκι είναι πολύ ωραίο (στο στρώσιμο τουλάχιστον)
Οι ροπές του είναι φοβερές και ο χειρισμός πολύ καλός.Τέρμα το ανακάτεμα της βενζίνης με τον μοχλό των ταχυτήτων, μια γκαζιά και έφυγες. Το σασμανάκι ή το συνήθισα ή στρώνει σιγά σιγά.
Μπροστά έχει πολύ καλή ορατότητα εκτός των αριστερών κλειστών στροφών που μερικές φορές θέλει κεφαλάκι μπρός – πίσω γιατί κόβει την οπτική σου η κολώνα. Πίσω τα πράγματα ήταν λίγο χειρότερα γιατί τα παράθυρα είναι πολύ «διαστημικά» αλλά με την βοήθεια των καθρεπτών και της συνήθειας λύνονται τα προβλήματα.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 22:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
Χθες παρελαβα το rallye μου. Στα πρωτα 100χλμ μου εχει αφησει μονο καλες εντυπωσεις αλλα και μια απορια Η μεση καταναλωση βενζινης γιατι ανεβοκατεβαινει συεχεια? ολη την ωρα μηδενιζει μενει για καμποσα λεπτα στα 6-7 λιτρα και μετα ανεβαινει στα 15 και παλι στο 0. Στο προηγουμενο αμαξι που ειχα (Accent toy '04) εκανα αμαν για να την αλλαξω. Μηπως επειδη εχει λιγα χλμ ακομα?

νωρις το δα.... Laughing Laughing Laughing
ανεβαινει οταν καθεται ρελαντι κ πεφτει οταν το τσουλας επειδη εχει λιγα χλμ αν το μηδενισεις κ κανεις τπτ περιεργα παρκαρισματα με ξερογκαζιες η το αφησεις μονο ρελαντι θα παει πανω απο 10+ κ χλμ δε θα χεις κανει Laughing οταν κανει καποια χιλιαδες χλμ τοτε θα αλλαζει δυσκολα αυτο...εκτος αν οδηγεις μια τον ακρων μια σαν παππους Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 22:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to207 έγραψε:
Το Rallaκι είναι πολύ ωραίο (στο στρώσιμο τουλάχιστον)
Οι ροπές του είναι φοβερές και ο χειρισμός πολύ καλός.Τέρμα το ανακάτεμα της βενζίνης με τον μοχλό των ταχυτήτων, μια γκαζιά και έφυγες. Το σασμανάκι ή το συνήθισα ή στρώνει σιγά σιγά.
Μπροστά έχει πολύ καλή ορατότητα εκτός των αριστερών κλειστών στροφών που μερικές φορές θέλει κεφαλάκι μπρός – πίσω γιατί κόβει την οπτική σου η κολώνα. Πίσω τα πράγματα ήταν λίγο χειρότερα γιατί τα παράθυρα είναι πολύ «διαστημικά» αλλά με την βοήθεια των καθρεπτών και της συνήθειας λύνονται τα προβλήματα.

ΥΓ Μέση Κατανάλωση (στρώσιμο) 8.7 δεν την βλέπω για παρακάτω χωρίς εθνική.
Επιστροφή στην κορυφή
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 17:36:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα είναι ωραίο σας λέω
Η δύναμη του από χαμηλά είναι φοβερή
απλά όταν στρίβεις φρενάρει μόνο του Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 18:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα στροφαριζε και σαν το 13αρι που ειχες,εκει να δεις γουστα! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2008, 18:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Αμα στροφαριζε και σαν το 13αρι που ειχες,εκει να δεις γουστα! Laughing

εκει να δεις μπαμ Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 17:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα που ειχα ρεπο αποφασισα να to τεσταρω μιας κ ειχα μεγαλη περιεργια να δω πως παει αλλα και να το συγκρινω με ενα μισοτελειωμενο 206 τουρμπο στα 200αλογα που ετυχε να με πανε βολτα πριν μερικες μερες.

Μπαινοντας με την μια κακη εντυπωση που εκανε το φτηνιαρικο ταμπλο κ γενικα τα πλαστικα του κατι που οταν το κοιταζα απεξω φαινοταν ποιοτικο.του 206 xs ειναι σαφως ανωτερο.

Ο πωλητης μου λεει οχι παραπανω απο 120 και ξεκινωντας μου εκανε εντυπωση το αποτομο αλλα "φιλτραρισμενο" τραβηγμα απο χαμηλα ενω στις υπολοιπες ταχυτητες φορτωνε αρκετα δυνατα κ πολιτισμενα κατι που θα δυσαρεστησει οποιον εχει συνηθίσει επιδοσεις turbo made in greece.γενικα μου εδωσε την αισθηση να πεταχτω για μπουγατσοκαφε στην σαλονικα και οχι να κοντραριστω με ενα π.χ corsa opc το οποιο δεν εχω οδηγησει.το κιβωτιο μου φανηκε αρκετα καλο για αυτοκινητο δοκιμης αλλα σαφως χειροτερο απο το δικο μου με TRP,ενω η οδικη του συμπεριφορα,ειναι οπως θα επρεπε σε ενα πεζω χωρις ομως να με κανει να τρελαθω οπως σε φοκους 1.6 προηγουμενης γενιας!!

Σε στροφες δεν εχω αποψη μιας κ επελεξα διαδρομη με ευθεια.

Συγκριτικα με το 206 τουρμπο απλα δεν υπαρχει συγκριση/αισθηση και επειδη δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες κατοχοι τετοιων αυτοκινητων να βλεπετε με συμπαθεια κ καλοσυνη τα 207 και τιποτε παραπανω...

Τελεινωντας για να προλαβω καποιους που εχουν αρχισει να βγαζουν τα μπαζουκας,το 207ραλλυ θα ειναι το επομενο μου αυτοκινητο(σε περιπτωση που δεν βελτιωσω οπως θελω εγω το δικο μου)και σιγουρα θα γινω πελατης των etuners.

Θεωρω οτι ειναι ενα απλα καλο αυτοκινητο για την τιμη του και μια σημαντικη αναβαθμηση για οποιον εχει 206 1.6 αλλα μεχρι κει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 18:13:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PASALIMANI έγραψε:
Σημερα που ειχα ρεπο αποφασισα να to τεσταρω μιας κ ειχα μεγαλη περιεργια να δω πως παει αλλα και να το συγκρινω με ενα μισοτελειωμενο 206 τουρμπο στα 200αλογα που ετυχε να με πανε βολτα πριν μερικες μερες.

Μπαινοντας με την μια κακη εντυπωση που εκανε το φτηνιαρικο ταμπλο κ γενικα τα πλαστικα του κατι που οταν το κοιταζα απεξω φαινοταν ποιοτικο.του 206 xs ειναι σαφως ανωτερο.

Ο πωλητης μου λεει οχι παραπανω απο 120 και ξεκινωντας μου εκανε εντυπωση το αποτομο αλλα "φιλτραρισμενο" τραβηγμα απο χαμηλα ενω στις υπολοιπες ταχυτητες φορτωνε αρκετα δυνατα κ πολιτισμενα κατι που θα δυσαρεστησει οποιον εχει συνηθίσει επιδοσεις turbo made in greece.γενικα μου εδωσε την αισθηση να πεταχτω για μπουγατσοκαφε στην σαλονικα και οχι να κοντραριστω με ενα π.χ corsa opc το οποιο δεν εχω οδηγησει.το κιβωτιο μου φανηκε αρκετα καλο για αυτοκινητο δοκιμης αλλα σαφως χειροτερο απο το δικο μου με TRP,ενω η οδικη του συμπεριφορα,ειναι οπως θα επρεπε σε ενα πεζω χωρις ομως να με κανει να τρελαθω οπως σε φοκους 1.6 προηγουμενης γενιας!!

Συγκριτικα με το 206 τουρμπο απλα δεν υπαρχει συγκριση/αισθηση και επειδη δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες κατοχοι τετοιων αυτοκινητων να βλεπετε με συμπαθεια κ καλοσυνη τα 207 και τιποτε παραπανω...

Τελεινωντας για να προλαβω καποιους που εχουν αρχισει να βγαζουν τα μπαζουκας,το 207ραλλυ θα ειναι το επομενο μου αυτοκινητο(σε περιπτωση που δεν βελτιωσω οπως θελω εγω το δικο μου)και σιγουρα θα γινω πελατης των etuners.

Θεωρω οτι ειναι ενα απλα καλο αυτοκινητο για την τιμη του και μια σημαντικη αναβαθμηση για οποιον εχει 206 1.6 αλλα μεχρι κει.

Δοκιμασε το σε μια ανηφορικη διαδρομη με στροφες, εκει θα το ευχαριστηθεις! Εγω ειχα και το 106rallye και το 206XS και μπορω να πω οτι με διαφορα ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα που εχω οδηγησει.Ουτε 'σεληνιαζεται' το turbo (πχ. Punto gt) αλλα δεν κοιμαται κιολλας, δεν θα σε κρεμασει σε κανενα σημειο του δρομου.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 18:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PASALIMANI έγραψε:

Shocked Είσαι ο πρώτος άνθρωπος επάνω στη γη απο τον οποίο ακούω κάτι τέτοιο Exclamation Ένα σημείο στο οποίο ξεχωρίζει το 207 απο πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας του, τόσο για τη σχεδίαση, όσο και για την καλή ποιότητα των υλικών, είναι το εσωτερικό του. Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με 206. Σεβαστή πάντως η γνώμη σου, όπως και του καθενός.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 18:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το rallye απο rc σε τη σιμια κινητιρα και στησιματος διαφερει?(δλδ διαφερει σε καπια χαρτογραφισει και πιο ανθεκτικα ψαλιδια?) Η σε καπιο αλλο πιο κεριο σημιο του αμακσιου. (δεν με ενδιαφερει ο εκσοπλιζμος)

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 19:09:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MHTSOS90 έγραψε:
Παιδια το rallye απο rc σε τη σιμια κινητιρα και στησιματος διαφερει?(δλδ διαφερει σε καπια χαρτογραφισει και πιο ανθεκτικα ψαλιδια?) Η σε καπιο αλλο πιο κεριο σημιο του αμακσιου. (δεν με ενδιαφερει ο εκσοπλιζμος)

Διαφορετική τουρπίνα + πρόγραμμα + επίστρωση στα έμβολα για θερμοκρασίες
Διαφορετικά μπροστά φρένα(302 από 283)
Διαφορετικά πιο σκληρά συνεμπλοκ μπροστα πίσω
Πιό σκληρός πίσω ημιάκαμπτος άξονας +(μάλλον) μεγαλύτερη πίσω αντ/κη
Πιό σκληρα αμορτισερ-ελατήρια 1,5εκ πιο χαμηλό
Αεροτομούλα
Φυμέ πίσω τζαμάκια
βαμμένα πλαστικά γύρο γύρο
Άλλες ζάντες
Άλλα όργανα
Ένα τόνο εξοπλισμό παραπάνω
Και τέλος ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΡΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 19:13:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι απλα καθισματαρεες
ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΡΕΣ

συμφωνα με περιοδικα ισως το καλυτερο μπακετ που μπηκε ποτε σε πολιτικο αμαξι Cool
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 19:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
οχι απλα καθισματαρεες
ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΡΕΣ

συμφωνα με περιοδικα ισως το καλυτερο μπακετ που μπηκε ποτε σε πολιτικο αμαξι Cool

οντως κορυφη!!
Επιστροφή στην κορυφή
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 19:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για την απαντισει! Συμφερει να δωσεις 5000ευρο παραπανω για rc και να μην τα δωσεις αυτα για να το φτιακσεις το RALLYE ακομα καλυτερα???

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2009, 19:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MHTSOS90 έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντισε!ι Συμφερει να δωσεις 5000ευρο παραπανω για rc και να μην τα δωσεις αυτα για να το φτιακσεις το RALLYE ακομα καλυτερα???

1700€ κάνουν τα μπάκετ 370€ τα όργανα θές να συνεχίσω.......

Άμα μπορείς να τα δώσεις τότε με χίλια.
Αν δεν μπορείς τότε πέρνεις Rallye και σιγα σιγά, τσούκου τσούκου βάζεις πραγματάκια όταν έχεις κασσέρι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 14 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης