PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

συντηρηση 307 cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 03 Μάϊ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 16:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Συντηρηση 307 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις αγόρασα ενα 307 cc facelift. Θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να διατηρω την οροφή αλλα και ολο το αυτοκινητο σε άριστη κατάσταση. Και αν υπαρχει κατι που πρεπει να προσεχω. Ειναι το πρωτο μου peugeot..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 19:23:57    Θέμα δημοσίευσης: συντηρηση 307 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις αγόρασα ενα 307 cc facelift. Θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να διατηρω την οροφή αλλα και ολο το αυτοκινητο σε άριστη κατάσταση. Και αν υπαρχει κατι που πρεπει να προσεχω. Ειναι το πρωτο μου peugeot..
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 10:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οροφη...

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12721

Λοιπα...

http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=23

Ψαξε και θα βρεις οτι θες. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 17:58:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσφατα πηρα ενα 307 cc facelift. Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν τα εξης: να μη βαζω τιποτα στην οροφη αλλα να τους το πηγαινω μια φορα το χρονο, μετα το καλοκαιρι, για να της κανουν συντηρηση και να την καθαριζουν. Επιπλεον μου ειπαν να μη το βαζω σε πληντυριο αυτοκινητων για να μη κανει γρατζουνιες η βαφη, επειδη ειναι μαυρο. Επειδη ειναι το πρωτο μου cc θα ηθελα τα φωτα σας, ωστε να διατηρησω την οροφη σε αριστη κατασταση. Αρκει να κανω αυτο που μου ειπαν? Μηπως πρεπει να το βαλω και σε πληντυριο για να δω αν μπασει νερα τωρα που ισχυει η εγγυηση. Παντως σε κατταρακτωδη βροχη που ετυχα εν κινησει δεν εμπασε τιποτα. Επιπλεον επιμενουν οτι πρεπει να αλλαξω λαδια στα 20.000 χλμ που μαλλον μου φαινονται πολλα. Εχω ηδη 12.000 και μου εχουν κανει ελεγχο στα 6000 χλμ. Λαδια οσο ισχυει η εγγυηση ειμαι υποχρωμενος να αλλαξω σε αυτους?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2008, 06:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε φιλε γιατι ξαναρωτας τα ιδια και τα ιδια σε αποσταση δυο ποστ??
Περαν αυτου αν θεωρεις οτι σε ικανοποιει να το πας στην αντιπρωσωπια καντο...
Και σε παρακαλω αφιερωσε λιγο χρονο στο φορουμ για να λυσεις οποια τυχων απορια εχεις πρωτου κανεις τοπικ....

αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2008, 09:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμενω μηπως φιλοτιμηθει καποιος ιδιοκτητης να πει καμια γνωμη ή καποια περαιτερω λεπτομερεια για το τι σπρει ειναι αυτα και πως εφαρμοζονται. Συγγνωμη αλλα η απαντηση παρε σπρει δεν με ικανοποιει.

Δεν ειναι θεμα αν με ικανοποιει να το παω στην αντιπροσωπεια, ρωταω τι ειναι καλυτερο απο την εμπειρια σας. Ολοι εδω ειστε ιδιοκτητες πεζο ειστε
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2008, 09:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι μιας και ολοι εχουν 307cc κοιτα η συντρηση δεν λεει κατι αν ειναι απλο ο με οροφη μια ειναι απλα εσενα εχει αλλη μια προεκταση...τον μηχανισμο της οροφης...Γενικα και στα λινκ που σου ανεβασ πριν ολες μα ολες σου οι αποριες πρεπει να λυνονται....Τι θες δλδ να ξαναγραφουμε τα ιδια ποστ στο τοπικ που ανοιξες οπως ειδα και εκανες και συ 3 η 4 φορες μεσα στο φορουμ...?Γιαυτο και αντιδραω...σιγουρα εδωσες ενα αξιοσεβαστο ποσο αλλα μην εισαι και υποχοδριος με αυτο....στην τελικη γιατι να δινεις εργασιες στην αντιπρωσωπεια ενω μπορεις να κανεις πολλλα περισσοτερα απο μονος σου και να μην εχεις ολη την διαδικασια που περιλαμβανει το οτιδηποτε στην αντιπροσωπεια... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2008, 20:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε να αγχωθηκα λιγο μ'άυτα που ακουω για τα cc. Φυσικα και δεν απαιτω να ξαναγραφουν οι πληροφοριες εδω περα και σε ευχαριστω και για τις απαντησεις σου. Απλως επειδη δεν ειδα να αναφερεται καπου καποια μαρκα σπρει ή πως και που ακριβως τα εφαρμοζουμε, και επειδη τα συγκεκριμενα τοπικ ειναι πιο παλια και δεν μου απαντησε καποιος, ειπα να ρωτησω οπου μπορω για περαιτερω. Να το δει δηλαδη καποιος ιδιοκτητης ιδιου μοντελου και να μου πει.Και οντως Ενα παιδι μου ειπε οτι θα μου στειλει μια μαρκα καθαριστικου. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 14:16:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

souftasuk έγραψε:
Ε να αγχωθηκα λιγο μ'άυτα που ακουω για τα cc. Φυσικα και δεν απαιτω να ξαναγραφουν οι πληροφοριες εδω περα και σε ευχαριστω και για τις απαντησεις σου. Απλως επειδη δεν ειδα να αναφερεται καπου καποια μαρκα σπρει ή πως και που ακριβως τα εφαρμοζουμε, και επειδη τα συγκεκριμενα τοπικ ειναι πιο παλια και δεν μου απαντησε καποιος, ειπα να ρωτησω οπου μπορω για περαιτερω. Να το δει δηλαδη καποιος ιδιοκτητης ιδιου μοντελου και να μου πει.Και οντως Ενα παιδι μου ειπε οτι θα μου στειλει μια μαρκα καθαριστικου. Smile

οταν το παρω θα σου πω τον κωδικο λιγη υπομονη souftasuk Razz Wink

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης