PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 cc συντηρηση οροφης και λοιπα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 03 Μάϊ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 17:59:39    Θέμα δημοσίευσης: 307 cc συντηρηση οροφης και λοιπα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια προσφατα πηρα ενα 307 cc facelift. Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν τα εξης: να μη βαζω τιποτα στην οροφη αλλα να τους το πηγαινω μια φορα το χρονο, μετα το καλοκαιρι, για να της κανουν συντηρηση και να την καθαριζουν. Επιπλεον μου ειπαν να μη το βαζω σε πληντυριο αυτοκινητων για να μη κανει γρατζουνιες η βαφη, επειδη ειναι μαυρο. Επειδη ειναι το πρωτο μου cc θα ηθελα τα φωτα σας, ωστε να διατηρησω την οροφη σε αριστη κατασταση. Αρκει να κανω αυτο που μου ειπαν? Μηπως πρεπει να το βαλω και σε πληντυριο για να δω αν μπασει νερα τωρα που ισχυει η εγγυηση. Παντως σε κατταρακτωδη βροχη που ετυχα εν κινησει δεν εμπασε τιποτα. Επιπλεον επιμενουν οτι πρεπει να αλλαξω λαδια στα 20.000 χλμ που μαλλον μου φαινονται πολλα. Εχω ηδη 12.000 και μου εχουν κανει ελεγχο στα 6000 χλμ. Λαδια οσο ισχυει η εγγυηση ειμαι υποχρωμενος να αλλαξω σε αυτους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2008, 12:41:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε εμενα μου εμπαζε λιγο νερο απο το αριστερο πισω παραθυρο το οποιο αλλαχτηκε αλλα μην περιμενεισ οτι θα το πλυνεισ με πιεστικο και δεν θα μπουν λιγεσ σταγονεσ .Γιαυτο να αποφευγεισ να ριχνεισ με το πιεστικο ακριβωσ πανω στα λαστιχα.οσο αφορα τν συντηρηση με ενα πανακι να καθαριζεισ τα λαστιχα τησ οροφησ απο σκονεσ ,επισησ απο λιον μου ειπαν ενα ειδικο καθαριστικο για τα λαστιχα τησ οροφησ και το εχω παραγγηλει οταν το παρω θα σου πω τον κωδικο .ελπιζω να βοηθησα Wink

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2008, 20:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ ευχαριστω πολυ ! Θα ημουν ευγνωμων αν μου ελεγες το καθαριστικο οταν το παραλαβεις για να το παρω και εγω. Δηλαδη ανοιγεις την οροφη ως τη μεση, καθαριζεις με βρεγμενο πανακι τα λαστιχα και υστερα εφαρμοζεις το σπρει στα λαστιχα? Προς το παρον το αμαξι φαινεται πολυ στεγανο τουλαχιστον στη βροχη. Ισως να δοκιμασω να ριξω νερο υπο πιεση για να δω. Για τα λαδια ποια η αποψη σου? Εσυ καθε ποτε τα αλλαζεισ και τι βαζεις αν επιτρεπεται ?
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 22:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

souftasuk έγραψε:
Οκ ευχαριστω πολυ ! Θα ημουν ευγνωμων αν μου ελεγες το καθαριστικο οταν το παραλαβεις για να το παρω και εγω. Δηλαδη ανοιγεις την οροφη ως τη μεση, καθαριζεις με βρεγμενο πανακι τα λαστιχα και υστερα εφαρμοζεις το σπρει στα λαστιχα? Προς το παρον το αμαξι φαινεται πολυ στεγανο τουλαχιστον στη βροχη. Ισως να δοκιμασω να ριξω νερο υπο πιεση για να δω. Για τα λαδια ποια η αποψη σου? Εσυ καθε ποτε τα αλλαζεισ και τι βαζεις αν επιτρεπεται ?

κοιτα για τα λαδια(shell ta μπλε) τα αλλαξα στις 5000χλμ και στις 10000χλμ + φιλτρο και απο τωρα και μετα στα 20000χλμ με το γενικο σερβις.Επισησς ο καθαρισμοσ των ελαστικων οροφησ ειναι οποσ τον περιγραφεις και ο κωδικοσ του σπρευ ειναι 973226 και ειναι σπρευ σιλικονης 10 ευρω κανει απο αντιπρωσοπια.Αυτο μου ειπαν να βαζω απο την λιον (τεχνικο τμημα) οχι συνεχεια και μου συνεστησαν να ανοιγω και την οροφη σε τακτα διαστηματα.

Επιστροφή στην κορυφή
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 13:51:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χιλια ευχαριστω φιλε μου ! Παραδοξως στη δικη μου αντιπροσωπεια επιμενουν να μη παρω ( μαλλον για να διασφαλισουν οτι θα το πηγαινω για συντηρηση) αλλα θα το αγορασω το σπρει εστω και απο αλλη ! Προς το παρον θα καθαριζω και τα λαστιχα με βρεγμενο πανακι ! Σέυχαριστω πολυ και για την ενημερωση για τα λαδια. Μια τελευταια ερωτηση. Τα πισω τζαμια σου κλεινουν αυτοματα? Εμενα δεν κλεινουν και αναρωτιεμαι αν ειναι απο κατασκευης ή εχουν καποιο προβλημα. Τα μπροστα και κλεινουν και ανοιγουν αυτοματα ενω τα πισω, σε μενα, μονο ανοιγουν αυτοματα ( εννοω οταν τραβας το διακοπτη περα απο το σημειο αντιστασης και αυτο κατερχεται ή ανεβαινει μονο του)
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 21:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα τζαμια δυστηχως δεν ειναι αυτοματα τα πισω.οσο αφορα το σπρευ μου το ειπαν απο τη λιον (τεχνικο τμημα).

Επιστροφή στην κορυφή
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Αύγ 2008, 19:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιακωβε τελικα εσυ το πηρες το σπρει? Εμενα απο την αντιπροσωπεια μου, μου ειπαν οτι ουτε στη γαλλια δεν υπαρχει σε αποθεμα και να παρω ενα οποιοδηποτε σπρει σιλικονης απο το εμποριο.
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2008, 10:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα δεν. αλλα πηρα ενα τησ wins μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης