PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αγορά 2ου αυτοκινήτου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:03:08    Θέμα δημοσίευσης: αγορά 2ου αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σας πω τον προβληματισμό μου...
εδω και δυο χρονια ειμαι ευτυχης κατοχος ενος 206 1.4
προέκυψε λοιπόν το ζητημα της αποκτησης και ενος δευτερου αυτοκινητου στην οικογένεια...και εχω μπει σε σκέψεις!
επειδη το ρευστο ειναι σχετικά περιορισμένο παμε σε μεταχειρισμένο
σκεφτόμουν (με υποκειμενικα κριτηρια..) πάλι για 206 αλλά σε 1.6 αυτη τη φορά και gti..!
οποιοδηποτε σχολιο σχετικο ή ασχετο θα βοηθούσε!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:48:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θες σαν δευτερο για την πολη ας πουμε?
Ή σαν δευτερο καλυτερο? Rolling eyes Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:50:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot 107

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 23:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχουν δύο τεινά: ή θα κρατήσω το υπάρχον και θα πάει ένα με "αστικό" προσανατολισμό στην sister (107, c2, panda, smart?)
ή
θα πάω για κάτι που θα υποστηρίζει "βουνίσιο" σετάπ... το υπάρχον με ικανοποιει στο στρίψιμο αλλα οχι στο γκαζι και στην περαιτέρω βελτιωσιμότητα (αν και εκεί που έχει πάει η βενζίνη...)

---
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 23:10:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην πρωτη περιπτωση θα συμφωνησω με τον Steve!

Steve έγραψε:
Peugeot 107

Τωρα αν πας για την δευτερη!Τι να πω???Κανε οτι θες!

Laughing Laughing

Πςςςς παλυ την βρηκα την λυση!
Silly Silly Silly Silly Silly Silly

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 23:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίρνεις ένα 107 με τον εντελώς βασικό εξοπλισμό (a/c και υδραυλικό τιμόνι) και με τα ρέστα από το 10χίλιαρο, βάζεις ένα πακέτο μοτέρ/πλεξούδα (σασμάν κρατάς το δικό σου) από 1600 στο δικό σου 206 και είσαι έτοιμος.

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 09:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μετατροπή μου φαίνεται κάπως δύσκολη διαδικασία.. εκτός από το ζόρι της τοποθέτησης και ρύθμισης όλων των παρελκόμενων, δεν θα απιτείται και άλλη εξάτμιση? εκτός από μεγαλύτερες ζάντες - παχύτερες αντιστρεπτικές κλπ κλπ.
και αυτό που με προβληματίζει είναι και η απουσία abs στο υπάρχον...που σε οριακές καταστάσεις-βρεγμένο κανει τη διαφορά...
από την άλλη και ένα 206 gti να πάρω πάλι σε διαδικασίες πρόσθετων εξόδων θα μπω, όμω ς τουλάχιστον αυτό είναι μία πιο σωστή βάση για "πειραματισμούς". Γι' αυτό και ψάχνω κάτι σε σχετικά φθηνό-ευκαιρία (είχα πετυχει σε αγγελία ενα μοντ.05 με 33Κ χλμ με 8500 ευρώ - πολύ καλη τιμή μου φανηκε για σχεδόν καινουριο αμάξι - αλλά δεν το προλαβα στο τσακ...)

---
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 09:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρε εσυ 206 gti και δωσε στην αδερφη σου αυτο που εχεις τωρα.
Απλα πραγματα, απλη λογικη.
Καμια μα καμια σχεση τα 2 αυτοκινητα.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 10:03:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 1,4 8ν σε τελειως μαμά μορφή (= χωρίς αλλαγμένες εξατμίσεις / ζάντες / λάστιχα / ανάρτήσεις κλπ κλπ)
ειναι απλά γα**το (για να μην πω τελειο) αμάξι για κάθε μέρα!
δεν ξέρω πόσο λιγότερο καίει το 107 αλλά δεν πρέπει να ειναι και τραγική η διαφορά.
αλλα και να είναι, υπάρχει και το θέμα των χώρων και της ανεσης του 206 σε σχέση με ενα 107 (που ενδεχομένως να μην εκτιμηθεί εντός πόλεως αλλά σε μια βόλτα λίγο παρά εξω μπορεί να κάνει την διαφορά)

κι εγω θα συμφωνήσω με τον sps...
δώστης το 14άρι, μια χαρα θα κάνει την δουλεια της... ίσως και παραπάνω από μια χαρα.
και πάρε ενα 1,6 gti και με +2000ε~2500ε (φπε+εκκ+στησιμο/ανάρτηση) από την τιμή που θα το πάρεις θα εχεις ενα υπερακρετό "οπλάκι" για να παίζεις οποιαδήποτε στιγμή...

και αν δεν υπάρχει λόγος να πρέπει να οδηγείς 5πορτο μακριά από μετατροπές...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 10:35:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pare διλιτρο με τα ιδια λεφτα με το 1.6gti Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 11:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΠΑΤΖΕΣ 'ΝΤΑΞΥ????
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 14:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
δεν ξέρω πόσο λιγότερο καίει το 107 αλλά δεν πρέπει να ειναι και τραγική η διαφορά.

Καίει πολύ λιγότερο.

Και υπάρχει 1.6 GTi με προφυλακτήρες γνήσιους GT στην Λάρισα προς πώληση σε αρκετά καλή τιμή Smile

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2008, 11:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λεπόν, έκανα μια έρευνα αγοράς, υπάρχουν ευκαιρίες σε 206 GTi από τις οποίες ξεχώρισα τις παρακάτω (κυρίως γιατι εχω κόλλημα με το μαυρο χρώμα) στα 8000-8500 ευρώ, 50000χλμ
-ένα GTi 12/03 (μόνο αλλαγμένο καζανάκι)
-ενα GTi 12/03 με προίκα (ΟΖ 16άρια, αναρτηση PS, εξάτμιση, φιλτρο) αλλά έχει ηλιοροφή Sad

το δευτερο με έψησε αρκετα αλλά δεν μου αρέσει πολύ η ιδέα της ηλιοροφής... διαβασα και τα αντιστοιχα τοπικ για την ηλιοροφή στο 206 όπου αλλοι την θάβουν και άλλοι την επαινούν... χαθηκε ο κοσμος να βαζουν στο 206 μια νορμαλ ηλιοροφη και οχι καρουμπαλο??? δεν ξερω, δεν εχω δει καποιο 206 με ηλιοροφη απο κοντα (μεσα-εξω) αλλα απο τις φωτο δε μου κανει θετικη εντυπωση...

το πρωτο φαινεται καλη ευκαιρία παντως και κανονιζω ενα ταξιδακι αθήνα για να το δω (μαζί με τα υπολοιπα που όμως κάτι με χαλάει σε αυτα, τιμή, χρώμα, κλπ κλπ)

---
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2008, 12:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λειτουργικά αλλά και από πλευράς "αίσθησης" η ηλιοροφή ειναι γαμάτη
αισθητικά ειναι λίγο κάπως αλλά στο μαυρο δεν φαίνεται τόσο πολύ..
για εμένα αξίζει ενώ οι όποιο λειτουργικοι τριγμοί / θόρυβοι που κάνει με λιγο γράσσο η σπρει σιλικόνης συμμαζευονται... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 17:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτήσω και κάτι άλλο, το ένα απο τα δυο αμαξια που προείπα εχει αναρτηση Peugeot Sport η οποία έχει κάνει 40000 χλμ. Γενικά ποια είναι η διάρκεια ζωής της ανάρτησης και απ΄όσα εχω διαβασει αν θυμαμαι καλα δεν είναι επισκευαζόμενη... Αλλά και στο αλλο, μου είπε τελικάο ιδιοκτητης ότι εχουν φορεθεί ελατηρια eibach οπότε με 50Κ χλμ τα μαμα αμορτισερ θα εχουν ταλαιπωρηθει, λετε να μπορέσω να του χτυπήσω λιιιιγο ακόμα την τιμή?

---
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 21:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμεις (η οικογενεια) λεμε να πουλησουμε ενα καραβι (ford mondeo) που εχουμε κ να κοιταξουμε για το 308 το rcz... τα αξιζει τα λεφτα του???? η ειναι ενα απλο κλασσικο γαλλικο τουτου απλα γρηγορο????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 22:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rcz???LoL.....
Kαι ποιος θα το οδηγαει...? Και εκτος αυτου....(νομιζω Embarassed Embarassed ) ειναι concept,δλδ δεν εχει βγει σε παραγωγη...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 22:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Rcz???LoL.....
Kαι ποιος θα το οδηγαει...? Και εκτος αυτου....(νομιζω Embarassed Embarassed ) ειναι concept,δλδ δεν εχει βγει σε παραγωγη...

Ήταν concept και δεν έχει βγει στην παραγωγή ακόμα!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 07:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
να ρωτήσω και κάτι άλλο, το ένα απο τα δυο αμαξια που προείπα εχει αναρτηση Peugeot Sport η οποία έχει κάνει 40000 χλμ. Γενικά ποια είναι η διάρκεια ζωής της ανάρτησης και απ΄όσα εχω διαβασει αν θυμαμαι καλα δεν είναι επισκευαζόμενη... Αλλά και στο αλλο, μου είπε τελικάο ιδιοκτητης ότι εχουν φορεθεί ελατηρια eibach οπότε με 50Κ χλμ τα μαμα αμορτισερ θα εχουν ταλαιπωρηθει, λετε να μπορέσω να του χτυπήσω λιιιιγο ακόμα την τιμή?

και στ 2 η ανάρτηση θα ειναι διαλυμένη
σε αυτό με τα μαμα ελατήρια τελείως...
στο άλλο μάθε αν φοράει την στενοπιάτελη ή την απλή ΠΣ
αν την στενοπιάτελη σε βολέευι μια και κρατασ τα ελατηρια και τα πιατέλα και πετάς τα αμορτισερ (η τα επισκευάζεις για το πολυ 20000)
αν την απλή τα ελατηρια δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο (συμβατικά φαρδια αιμπαχ ειναι)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 15:21:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πήγα και είδα δυο τουτου σημερα

μοντ.12/03 το οποιο ηταν ψιλοταλαιπωρημενο, εξωτερικα γρατζουνιτσες και ατελειες στο χρωμα αλλά επίσης του ειχε βγαλει τον καταλύτη! Evil (για να κανει πιο μεταλλικο ηχο ειπε...) και η ζωνη του οδηγου ηταν κολλημενη!
μιλησα με αργυρη-τουριστα και μου ειπε καταλυτης 600 ευρω και ζωνη 120
ειπα στο παιδι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω χωρις καταλυτη και να μου ριξει την τιμη, γενικα ψαχνοταν αυτος επαιρνε τηλ για να βρει που ειχε τον καταλυ τη του, αν μπορουσε να βαλει κλπ κλπ...υποπτα πραγματα... εκειno to λαμπακι βλαβης στον κινητηρα κοντεψα να παθω κατι οταν το ειδα!
τωρα για ενα μαζεμα γυρω γυρω+οροφη το αυτοκινητο ποσο παει περιπου?καμια 600άρα ευρω?

ενα αλλο ηταν σε καλη κατασταση αλλα ηταν εκδοση dynamic/colorline και προσπαθουσε να με πεισει οτι ηταν gti...!!!!!!!!!!!! και το εδινε ακατεβατα 10000

θα παω να δω και αλλα 3 αλλα εχω αρχισει και απογοητευομαι γιατι μαλλον δε θα βρω κατι που να με ικανοποιει απολυτα... μαλλον θα κανω κι αλλη υπομονη

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης