PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

SERVICE 207 1.4 95PS

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gogoulos (George)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 19:01:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 207.ΤΟ 207 ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΕΙΚΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ(ΚΑΝΩ 300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ 400 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Η΄ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ?????
ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ 4 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gogoulos (George)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 19:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????
Επιστροφή στην κορυφή
soulis_dc (Σούλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V) (2006)

Ένταξη: 04 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 21:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="gogoulos"]ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????[/quote]

Αυτό είναι τελείως ενδεικτικό και αφορά το γενικό service των 30000 km, πόσα δηλαδή Km απομένουν μέχρι τα 30000 με μια μικρή στρογγυλοποίηση.
Επειδή αυτό εύκολα μηδενίζει (δες και το εγχειρίδιο), να εμπιστεύεσαι καλύτερα τον χιλιομετρητή απόστασης για τα service σου.

Η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να μοιράζεται
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 10:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα γραματα....

Μετα σε οτι αφορα το δεικτη ειναι οπως ειπε και ο προλαλλησανατας καθαρα ενδεικτικο και μετραει συμφωνα με την χρηση που αντιλαμβανεται οτι κανεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 11:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετράει χρόνο λειτουργίας του κινητήρα αλλά και την θερμοκρασία λαδιού.
Μετράει τα χιλιόμετρα που κάνεις
Μετράει το χρόνο που περνάει
Από όλα τα παραπάνω κανονίζει για το πόσα χιλιόμετρα θέλει για το επόμενο σέρβις.
Αν π.χ. εσύ δεν κάνεις χιλιόμετρα θα ανάψει το κλειδί λόγο χρόνου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gogoulos (George)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 20:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη παιδια εχω κανει εωσ τωρα 2000 πραγματικα χιλιομετρα ενω ο δεικτης λεει οτι εχω κανει 2700χιλιομετρα.
στα 5000χιλιομετρα θα παω για αλλαγη λαδιων θα λαβω δηλαδη υποψην τα πραγματικα χιλιομετρα.οποτε θα παω σε 3000χιλιομετρα ετσι??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης