PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aλλο ενα τρακαρισμα για μενα!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 04:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Aλλο ενα τρακαρισμα για μενα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες το βραδυ ενας στην φιλοθεη πεταχτηκε απο στοπ και εκανα το αγαπημενο μου αμαξακι χαλια....πανε τα φαναρια αριστερα τα φτερα αριστερα και δεξια και ολος ο προφυλακτηρας...γα**το το αμαξακι μου δεν θα ειναι παλι ιδιο ποτε....Εχω ξενερωσει απιστευτα...Για το μονο που χαιρομαι ειναι οτι αντεδρασα ακαρια και εκοψα τιμονι και τον βρηκα στην πισω γωνια του...γιατι αλλιως παιζει και να τον ειχα φαει..βουρ για πανω του στην πορτα πηγαινα..ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΑ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 05:41:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aλλο ενα τρακαρισμα για μενα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

myth έγραψε:
Χτες το βραδυ ενας στην φιλοθεη πεταχτηκε απο στοπ και εκανα το αγαπημενο μου αμαξακι χαλια....πανε τα φαναρια αριστερα τα φτερα αριστερα και δεξια και ολος ο προφυλακτηρας...γα**το το αμαξακι μου δεν θα ειναι παλι ιδιο ποτε....Εχω ξενερωσει απιστευτα...Για το μονο που χαιρομαι ειναι οτι αντεδρασα ακαρια και εκοψα τιμονι και τον βρηκα στην πισω γωνια του...γιατι αλλιως παιζει και να τον ειχα φαει..βουρ για πανω του στην πορτα πηγαινα..ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΑ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Αφου εισαι εσυ καλα μην ανησυχεις αδελφακι συμβαινουν αυτα.Κουραγιο και ολα θα φτιαξουν.Σε καταλαβαινουμε καινουργιο αυτοκινητο σπαει η κσρδια σου αλλα σου ξαναλεω αφου εσυ εισαι καλα αυτο εχει σημασια.Οι λαμαρινες αντικαθιστονται εμεις οχι.Λυπαμαι.

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
NIKOS F (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206CC (04) 118hp

Ένταξη: 29 Οκτ 2007
Τόπος: ΓΛΥΦΑΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 13:20:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν και μέχρι τώρα δεν μου χει τύχει (κτύπα ξύλο) έχεις την αμέριστη κατανοησή μου. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 13:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aλλο ενα τρακαρισμα για μενα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

myth έγραψε:
...γα**το το αμαξακι μου δεν θα ειναι παλι ιδιο ποτε....

γιατι;;

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 16:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aλλο ενα τρακαρισμα για μενα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
myth έγραψε:
...γα**το το αμαξακι μου δεν θα ειναι παλι ιδιο ποτε....

γιατι;;

ενταξει το ιδιο θα ειναι αλλα αλλο να εχεις το αμαξακι σου ατρακαριστο και αλλοο.....ετσι κι αλλιως σαν καινουργιο θα ειναι απλα ειναι ξενερα(2 μηνες αμαξι ειναι)..Σημερα που το ειδαμε κανα 3αρι χιλιαρικα ζημια..Και συν την ξενερα που θα ειμαι χωρις αμαξι 15-20 μερες μεσα στο καλοκαιρι γα**το...παντως ευτυχως που δεν παθαμε τπτ και αντεδρασα γιατι θα εσκαγα καρφι πανω του... Sad Sad ..ευχαριστω παιδες για την συμπαρασταση
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 22:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περαστικα σου, και πιστεψε με θα το αντιλαμβανεσαι αλλιως τωρα και θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο !

καλες επισκευες!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 12:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σαι εσύ καλά και μια χαρά θα φτιαχτεί και το αμάξι.

Πάντως ισχύει και το παρακάτω ρητό και δεν αναφέρομαι σε σένα Myth αλλά το αναφέρω με την ευκαιρία Arrow

"Εσύ το ξέρεις ότι ο άλλος έχει STOP ο άλλος το ξέρει????"

Χρόνια τώρα το να περνάς σημεία που ο άλλος έχει STOP αέρα πατέρα είναι άκρως επικίνδυνο, πολύ περισσότερο αν οδηγείς μηχανή θα πρέπει να τα αντιμετωπίζεις σαν να χεις και συ STOP σχεδόν.
Και δεν μιλάμε για μεγάλους κεντρικούς δρόμους που φανερά έχεις προτεραιότητα αλλά μικρούς δρόμους μέσα στα στενά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 12:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά και ελπίζω να μην σου ξανατύχει κάτι παρόμοιο.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 13:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιχαλη εχεις δικιο σε αυτο που λες...και γω τισ περισσοτερες φορες δεν εχω στοπ ξερω οτι ο αλλος εχει και σταματαω(γιατι κυκλοφορουν πολλοι δολοφονοι).Στην συγκεκριμενη περιπτωση ημουνα μεσα στην φιλοθεη που δεν εχω ιδεα..η φιλοθεη δεν εχει πουθενα φωτα στον δρομο(γα** τα λεφτα τουσ δλδ)και ο τυπος εντομεταξυ δεν ηταν να πεις κοιταξε βγηκε σιγα σιγα η κατι....απλα περασε σαν μαλ**ας...εε δεν αργει να γινει...ειναι απλα μην σου τυχει.Γιατι λιγες φορες εχουμε γλυτωσει??Παμπολες φορες γινονται μλκιες και τις γλιτωνουμε..Τελικα μου φαινεται πρεπει να πηγαινουμε με 20χλμ παντου γιατι κυκλοφορουν πολλοι δολοφονοι.
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 15:12:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α καλά αν μου λες και για Φιλοθέη καταλαβαίνω. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT 1.6THP etuners STAGE 2.5

Ένταξη: 17 Σεπ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 15:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε myth σε καταλαβαινω απολυτα. Εγω μολις ειχα κανει 400 χλμ και το κοκαλωσε ενας μαλ μπροστα μου και επεσα πανω του με 60 χιλ τα γαμ.. ολα. Embarassed 3000 ευρω ζημια, αφου δεν επαθα εγκεφαλικο παλι καλα. Αστα να πανε ρεφιλε μην στεναχωριεσε ομως θα γινει οπως ηταν το αμαξι παλι καλα που δεν ανοιξαν οι αεροσακοι γιατι και γω στο οριο ημουν να ανοιξουν την γλιτωσα φτηνα. Σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 19:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω παιδες....να στε καλα Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης