PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 - Μπουζι για 306 1,8 16ν και τριξιμο πισω αξονα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 00:04:11    Θέμα δημοσίευσης: 306 - Μπουζι για 306 1,8 16ν και τριξιμο πισω αξονα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερες. Εδω και 3 μηνες που τοποθετησα το 1.8 του'χα βαλει εξαρχης ιριδιου μπουζι καλα. Αυτο που γνωριζω ομως ειναι οτι αναλογως του θαλαμου καυσης βαζουμε τα αντιστοιχα μπουζι. Σε αυτο το μοτερ ξερει κανεις αν ο θαλαμος καυσης ειναι καλοσχεδιασμενος? Ειδαλως απ'οσον ξερω καλυτερα θα'ταν να χρησιμοποιησω 4κιδα ετσι?Ρωταω διοτι δεν νομιζω να μου προσφερουν , ποσο μαλλον μου κοβουν κιολας σε επιδοσεις τα ιριδιου...

Με την τοποθετηση του μοτερ μπηκε και αξονας με δισκοφρενα πισω, ο οποιος ομως τριζει και στριγγλιζει εκνευριστικα!!! ΑΛΛΑ δεν βαραει ουτε εχει κενα. Τι μπορω να του κανω ρε παιδια? Μου ειπαν οτι με καλο πλυσιμο με πιεστικο και λιγο γρασσο θα ισιωσει αλλα εδω και 3 βδομαδες που το δοκιμασα δεν εγινε τπτ, τα ιδια... Αν βαλω και ατομα πισω? Τοτε γινεται συγχορδια το πραγμα..

Περναω και νομιζουν οτι περναει κανα ντατσουν...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 00:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: 306 1.8 16v. Τι μπουζι? Και προβλημα με τριξιμο πισω αξο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pug_306 έγραψε:
Καλημερες. Εδω και 3 μηνες που τοποθετησα το 1.8 του'χα βαλει εξαρχης ιριδιου μπουζι καλα. Αυτο που γνωριζω ομως ειναι οτι αναλογως του θαλαμου καυσης βαζουμε τα αντιστοιχα μπουζι. Σε αυτο το μοτερ ξερει κανεις αν ο θαλαμος καυσης ειναι καλοσχεδιασμενος? Ειδαλως απ'οσον ξερω καλυτερα θα'ταν να χρησιμοποιησω 4κιδα ετσι?Ρωταω διοτι δεν νομιζω να μου προσφερουν , ποσο μαλλον μου κοβουν κιολας σε επιδοσεις τα ιριδιου...

Εδω ειναι η ενοτητα των βλαβων οπως εχεις δει, γιατι δεν βαζεις αυτο το ερωτημα εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=45

ωστε να ειναι τακτοποιημενα? Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 10:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια αν μπορει καποιος αντμιν βρε παιδια να το μεταφερει, ευχαριστω πολυ.

Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2008, 01:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανεις δεν εχει καμμια ιδεα?

Επιστροφή στην κορυφή
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)

Ένταξη: 06 Απρ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2008, 00:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα αυτό που έτριζε όταν άλλαξα τον άξονα ήταν τα σίδερα που κρατάνε την ρεζέρβα για σφίχτα καλά μήπως είναι αυτά!

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης