PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιδόσεις 207 GT(race technology AX22)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 18:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρα ειναι ο δρομος
Ξεκινας σταματημενος αν θες στην ευθεια!(Jim επιασε 190 απο σταση και ειχε ακομα δρομο)
Διαδρομη = μια ξερη ευθεια!

Εχει και parking που ειχαμε το laptop! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 18:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ρε παιδία . . . . έχει άμμο το parking, και είναι πλυμένο Evil
Πειράζει που είμαι μισογεμάτος με απλή ?
Βενζινούλα είναι και αυτή !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 18:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε συ ασφαλτο εχει!

Ρε παιδια επειδη ζαφ και εγω μαλλον με Corsa πως απο Αττικη οδο?

Κανα χαρτη?

Εκει ημουνα την πεμτη αλλα δεν θυμαμαι και πολλα απο το δρομο!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 02:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά σήμερα περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Πολύ πλάκα, πολύ χαβαλέ μόνο που μας ξέφυγε ο Μάνθος με την Νύφη(λόγο ανωτέρα βίας) και δέν τον βάλαμε να κάνει 0-100 πεταλιές με το ποδήλατο Razz Razz . Έχοντας και το AX22 και το Vbox του Volvoυ μαζί με τον Τάκη γράψαμε τα εξής

0-100km: 8,47 sec
0-160km: 22,96 sec
0-400m : 16,28 sec @139,11km
Και πάλι γύρω στα 135 άλογα.
Αρκετά καλύτερους χρόνους από πριν παρά το δυκάβαλο(μόνο στο 0-160 έχασα λίγο) Για να γίνουν όμως την άκουσε άσχημα ο συμπλέκτης(χωρίς ιδιαίτερη πίεση) και αφού η 2α δέν έλεγε να μπεί πάνω από τις 5.000rpm εγκατέληψα την προσπάθεια.
Ο Stazzy με το 207CC 1.6T είναι 0,5 και κάτι αργότερος στα 0-100 9,1 sec καί 0-400 17,1 sec(αν και τον βάλαμε μόνο του το παραπανίσιο βάρος του CC έκανε το θαύμα του.) Πάντως για CC μιά χαρά πάει(άν εξαιρέσεις και εδώ τον συμπλέκτη που την άκουσε).
Τέλος φανταστικός ήχος από το Kawasaki ΖΧ-636R(σα F1 έκανε) του φίλου μου του Στράτου που έγραψε ένα 3,6sec 0-100 και 0-400 σε 11,7sec(και αυτό με χαλασμένο συμπλέκτη κατάρα έπεσε).
Άξιο αναφοράς η ακρίβεια των μετρήσεων από τα δύο όργανα που η διαφορά μεταξύ τους είναι μικρότερη από το 0,1δ.
Αυτά για τώρα νύσταξα και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jim207GT στις Τρι 01 Ιούλ 2008, 22:31:18, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 06:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον γκουρού ΔΕΝ τον μετρήσατε? Shocked

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 08:05:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Τον γκουρού ΔΕΝ τον μετρήσατε? Shocked

Εσύ ποιός είσαι που θέλεις να μετρήσουμε έναν γκουρού Question Question Question

Αίσχος, ζήτα συγνώμη τώρα Exclamation

ΥΓ Αν έχεις οδηγήσει του Παναγιώτη το δικό σου, σου φαίνεται χελώνα Crying or Very sad

Θέλω ένα και ένα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την COOL ALEXIS στις Τρι 01 Ιούλ 2008, 08:54:24, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 08:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που παρατηρησα απο οσα αμαξια εχω μετρησει κατα καιρους ειναι οτι στη κρυφη ειμαστε 0.3-0.5 πανω απο μετρησεις περιοδικων σε εργοστοσιακα αμαξια σχεδον παντα...

πραγμα που θεωρω οτι οφειλεται κυριως στη σκονη που εχει και δε βοηθα εκκινησεις....+ απειρια οδηγων λιγοτερο, καθως οι περισσοτεροι μετα τη 2η μετρηση ξεχναν ολες τις αναστολες και τα μη οχι σε παρακαλω δε θελω να το σπασω και οχι οχι τοσο ψηλα σαλ Laughing και του δινουν και καταλαβαινει!

ευτυχως που δεν ηταν εκει ο κιτκαρος χτες γιατι θα μοιραζε κολωνιτσες...

υ.γ. ατραξιον ο καταφρκατος και το σαζμαν του που δε το σπαει εκκινησεις και το προσεχει και οχι να μετρησουμε απο δευτερα και σε παρακαλω το προσεχω κλπ κλπ....τελικα πρεπει να εκανε καπου 7-8 μετρησεις Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 10:05:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι αυτός κι ο Αλεξ...
μην πω κι ο Σταυρος...
πάνω~κάτω, πάνω~κάτω Laughing Laughing Laughing

Πάντως το RC εχει γινει πραγματικά πολύ γρύγορο αλλα ανεξάρτητα από αυτό ο ηχος την ωρα της αλλαγής από την ξερογκαζιά του εγκέφαλου ειναι ολα τα λεφτα... Wink Wink

αλλα και το "ηλεκτροκίνητο-τηλεκατευθυνόμενο" τελειως μαμά... της μαμάς Laughing... του Αλεξ ΜΙΝΙ ειναι ανεκδιήγητο Shocked

για "το επεσα στον καζάνι με τον ζωμό του Σταυρου" τι να πει κανείς... Laughing Laughing

...αλλα παρα το ενυπωσιακό EVO (~600ps)... το stock 636 παίζει σε δικιά του κατηγορία... ...άλλη φάση οι μηχανές... Confused Shocked (θέλω θέλω θέλω... Crying or Very sad Laughing )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 11:23:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεχνας το γνωστο και μη εξαιρεταιο ''παωμεολους'' αλεκουκοραφτηρι
που αν δουλευε σωστα πιθανοτατα να μην τον μαζευε ουτε στη 4η ο δημητρακης.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 11:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Γκουρού άφησε το μπλα μπλά και στείλε μου τα γραφήματά μου, τόσο δρόμο έκανα χτές......

Α! μίλησα με συντάκτη του ειδικού τύπου με ''νυφάτο'' 106 και μου τόνισε πως δεν ήρθε για να μην πληγώσει κάτι tuned κιτ καρ 206 Laughing Laughing Laughing

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 11:54:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ξεχνας το γνωστο και μη εξαιρεταιο ''παωμεολους'' αλεκουκοραφτηρι
που αν δουλευε σωστα πιθανοτατα να μην τον μαζευε ουτε στη 4η ο δημητρακης.....

ανεξάρτητα με το τι θα εκανε με το RC θεωρω οτι παραείναι κοντό...
με 14/60 θα απλωνε πολυ καλήτερα... Wink

πολεμική μηχανή... γαμάτο όπως και να χει... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 11:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεχνατε οτι εχει κοφτη 7800 με το πεζο σπορτ...
αν ειχε και δυο εκκεντρα για να μην αδειαζει εκει πανω θα σου λεγα εγω αν ειναι κοντο...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
ΥΓ Αν έχεις οδηγήσει του Παναγιώτη το δικό σου, σου φαίνεται χελώνα Crying or Very sad

Ο Παναγιώτης έχει οδηγήσει το δικό μου? Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδα το βιντεακι σου και με επιασε νυστα....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστό και αυτό...
αλλα το θέμα ειναι τι κάνει χωρίς επεμβάσεις στο μοτερ
αν ειχε το ενα ή το άλλο ή το παράλλο ειναι κάτι διαφορετικό.

απλά ειναι λίγο ξενέρωμα να γίνεται πόλεμος στην αρχή και στα 170 "στοπ"

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 16:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
σωστό και αυτό...
αλλα το θέμα ειναι τι κάνει χωρίς επεμβάσεις στο μοτερ
αν ειχε το ενα ή το άλλο ή το παράλλο ειναι κάτι διαφορετικό.

απλά ειναι λίγο ξενέρωμα να γίνεται πόλεμος στην αρχή και στα 170 "στοπ"

Θα συμφωνήσω και γω του Αλεκούκου παραείναι πολυβόλο Shoot Λίγο πιο μακρύ πιστεύω θα έγραφε καλύτερους χρόνους. 2 αλλαγες για 0-100km και 4 για 0-400μ χάνεις πολύ χρόνο άσε που πριν το χιλιόμετρο σκάει Shocked. Αυτα για εκκινήσεις γιατι αν μηλάμε για ανοίγματα από ρεπρίζ τότε είναι μιά χαρα(για καμια 400αρα αντε 600 μετρα) Evil
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 19:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωπ τωρα το δα στο δικο μου gt μπαινει κοφτη καρφωτη η 2α ευκολα ακομα δλδ Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 19:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αυτο που παρατηρησα απο οσα αμαξια εχω μετρησει κατα καιρους ειναι οτι στη κρυφη ειμαστε 0.3-0.5 πανω απο μετρησεις περιοδικων σε εργοστοσιακα αμαξια σχεδον παντα...

μηπως πρεπει να κανετε διαιτα Laughing Laughing Laughing

βενζινη 100αρα ειχε το gt?
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 22:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
volvos έγραψε:

μηπως πρεπει να κανετε διαιτα Laughing Laughing Laughing

βενζινη 100αρα ειχε το gt?

Για την δίαιτα όσο αφορά εμένα (90κ) κάνω εδώ και 2μήνες Very happy Ο Τάκης μια χαρά αδύνατος είναι. Η βενζίνη ήταν Aegean 100αρα και ήμουν 1/2. Οι χρόνοι που έβγαλε είναι super(8,47δ 0-100, 16,28δ 0-400μ) γιατι μηλάμε για πραγματικές συνθήκες και για την κρυφή που το σπινιάρισμα δεν το γλυτώνεις με τπτ.Εγώ προσωπικά πιό γρήγορα δεν μπορώ να το κάνω και αν δείς τα data έκανα αλαγή 1ης-2ας σε 0,25-0,3δ που και πάλι εγώ δεν μπορώ να κάνω καλύτερα. Σε πολύ καλό δρόμο και με καλύτερο οδηγό άντε να πάει 8,3-8,2 πιό κάτω ούτε με σφαίρες. Κάνε παράθεση με κάτι που είχε ποστάρει ο Volvos κάποτε. http://www.zeperfs.com/duel1365-1352.htm
Επιστροφή στην κορυφή
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 23:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηταν πραγματικα πολυ ωραια χτες,ειχε καλο κοσμο με χαβαλε και ωραια αυτοκινητα....το δικο μου δεν μετρηθηκε,παρολα αυτα το μετρησα με τον παραδοσιακο κοντραδικο τροπο και επιτελους ειδα ενα 206 που παει πολυ καλα.... Razz Razz Razz ....χτες δεν ειχα προγραμμα...μονο τσακισμενο ρυθμιστη πιεσης βενζινης που αφου το ψαξαμε με γκουρου και salex τελικα μαλλον πρεπει να βαλω το μαμα...περιμενω ξανα δοκιμες αφου φτιαξω το διελυμενο μου σασμαν και βαλω και το προγραμμα....το 13/59 μενει στη θεση του μιας και δεν ψαχνω τελικες με τον κουβα μου και θα συζητησω με τον θειο τακη το τι και το πως....

κριμα που το ΕVO εφυγε και δεν ανοιξαμε για το χαβαλε... Razz Wink

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης