PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

χαλασε ο συμπιεστης του Α/C??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 16:16:20    Θέμα δημοσίευσης: χαλασε ο συμπιεστης του Α/C?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το A/C μου δε φερνει καθολου κρυο αερα. Στο penteli car center μου ειπαν χαλασε ο συμπιεστη!!! Twisted evil
Μιλαμε για αυτο σχεδον διετιας!!
τιμουλα 800 ευρω καινουργιο και 550 ιμιτασιον. Ενας γνωστος μου ειπε οτι αποκλειεται να ειναι κατι τετοιο και να παω αλλου (και οχι σε αντιπροσωπια λαιον γενικοτερα) τι να κανω??? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 19:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι χάλασε πώς στο είπαν; Μήπως είναι εκτίμηση; Εννοείται πως δεν τον αλλάζεις αν δεν είναι σίγουρο ότι είναι αυτός.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 21:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: χαλασε ο συμπιεστης του Α/C?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
Το A/C μου δε φερνει καθολου κρυο αερα. Στο penteli car center μου ειπαν χαλασε ο συμπιεστη!!! Twisted evil
Μιλαμε για αυτο σχεδον διετιας!!
τιμουλα 800 ευρω καινουργιο και 550 ιμιτασιον. Ενας γνωστος μου ειπε οτι αποκλειεται να ειναι κατι τετοιο και να παω αλλου (και οχι σε αντιπροσωπια λαιον γενικοτερα) τι να κανω??? Rolling eyes

To penteli car center δεν έχει συνεργείο απ' ότι ξέρω...πως κατάλαβαν οτι είναι ο συμπιεστής? το μάντεψαν? Rolling eyes

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 06:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνωμη ρε παιδια τι πατε και ακουτε την μλκια του καθενα....Να το πας σε ενα συνεργειο ΕΙΔΗΚΑ για a/c αυτοκινητου....Μπορει απλα να μην εχει φρεον και να θελει κατι μικρες φλαντζουλες αλλαγη η να εχει χαλασει η μαγνητικη που κομπλαρει την τροχαλια και κινει τον συμπιεστη...ο μομνος λογος που μπορει να τον χαλασεις ειναι να πηγαινεις με κοφτη και ανοιχτο a/c....αμα το εκανες αυτο τοτε περαστικα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 11:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι εννοεις με το κοφτη και το a/c ανοικτο?? και ναι το penteli car center εχει συνεργειο στο Γερακα.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν δουλευει το ac το πολυ μεχρι 5000 rpm πρεπει να οδηγας γιατι πραπανω παιζεις με την φλογα...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από πρόσφατη εμπειρία - ταλαιπωρία μου με το A/C μπορώ να συμφωνήσω με τον Giannis307 στα εξής:

Giannis307 έγραψε:
Μπορει απλα να μην εχει φρεον και να θελει κατι μικρες φλαντζουλες αλλαγη η να εχει χαλασει η μαγνητικη που κομπλαρει την τροχαλια και κινει τον συμπιεστη

Και με κόφτη να πηγαίνεις, δεν έχει πρόβλημα.

Εγώ όμως επειδή πρωτοτυπώ και στις βλάβες, είχα κομμένο το ένα από τα δύο καλώδια του μαγνήτη-πηνίου στο σύστημα του A/C με αποτέλεσμα να μην μπαίνει σε λειτουργία ο μαγνήτης και κατά συνέπεια να μην "κομπλάρει" την τροχαλία του συμπιεστή, άρα να μην παίρνει μπρος το A/C.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό διότι έτσι γλίτωσα και εγώ τα 800 ευρώ της αλλαγής του συμπιεστή Very happy

Δυστυχώς ή ευτυχώς, επειδή είναι δύσκολη εργασία το λύσιμο της τροχαλίας, η εξαγωγή του μαγνήτη και κόλληση του καλωδίου και επανατοποθέτηση του όλου συστήματος στο αμάξι, πολλοί στα συνεργεία θέλουν να ξεμπερδεύουν με αντικατάσταση.

Αν παρ' όλα αυτά φταίει όντως ο συμπιεστής, ή ο μαγνήτης του, μπορώ να σου δώσω στα μισά λεφτά τον δικό μου Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω φιλε... Wink
ξερει κανεις κανενα μαστορα που να κατεχει το "αθλημα"?? αποτι καταλαβα και θα συμφωνησω λιγοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με την επιδιορθωση Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πολυ κοσμο αυτο ειναι το προβλημα....Απλα το συνεργειο κοιταει την βολεψη του...ιαυτο σου λεω να πας σε μαγαζι με ac αυτοκινητου μονο...
Για κανε μια βολτα στην Μαλεξανδρου στην Αγια Βαρβαρα στο φαναρι του Λιμωδων στην γωνεια..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
ευχαριστω φιλε... Wink
ξερει κανεις κανενα μαστορα που να κατεχει το "αθλημα"?? αποτι καταλαβα και θα συμφωνησω λιγοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με την επιδιορθωση Twisted evil

Αν έχεις τα κλειδιά και κατσαβίδια, στο αλλάζω σε 3 ώρες...

Αλλά επειδή είσαι Αθήνα και είμαι Λάρισα, δώστα στο συνεργείο τα 60 ευρώ της βενζίνης πήγαινε-έλα και ξεμπερδεύεις Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεταξυ σοβαρου και αστειου αυτο δεν ειναι προβλημα μιας και συχνα πυκνα βρισκομαι Τυρναβο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 12:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
μεταξυ σοβαρου και αστειου αυτο δεν ειναι προβλημα μιας και συχνα πυκνα βρισκομαι Τυρναβο Wink

Ε έλα Λάρισα στην αντιπροσωπεία και ζήτα τον Βασίλη τον ηλεκτρολόγο Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 17:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Αυτον που του ελεγα μηπως δεν φερνει ρευμα στην αντλια και μου ελεγε μπα αφου ειναι στεγνο το σωληνακι ειναι αντλια σιγουρα? αυτος ειναι ο Βασιλης ρε? Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Μαλλον καλυτερα να περασει απο σενα

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 21:39:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Steve έγραψε:

Αυτον που του ελεγα μηπως δεν φερνει ρευμα στην αντλια και μου ελεγε μπα αφου ειναι στεγνο το σωληνακι ειναι αντλια σιγουρα? αυτος ειναι ο Βασιλης ρε? Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Μαλλον καλυτερα να περασει απο σενα

Ναι Γιώργο, αυτός ο Βασίλης, που σου έβγαλε όλη την πλεξούδα με τις 40 απολήξεις περίπου και την άλλαξε με την καινούρια εντός εγγύησης μέσα σε ένα 2ωρο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 22:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
thesalos έγραψε:
Steve έγραψε:

Ναι Γιώργο, αυτός ο Βασίλης, που σου έβγαλε όλη την πλεξούδα με τις 40 απολήξεις περίπου και την άλλαξε με την καινούρια εντός εγγύησης μέσα σε ένα 2ωρο Wink

Ναι αλλα οτι φταιει η πλεξουδα δεν το βρηκε μονος του του το υποδειξανε. Κι εσυ μου λες να το παει εκει για να βρει τι εχει? Το θεμα ειναι να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει και να βρεις εσυ την βλαβη κι οχι να σου το σφυριξουν αλλα (Γαλλικα) κι απ αυτο δυστυχως στερειται. Σαν τυπος ισως ειναι ο καλυτερος εκει μεσα αλλα μεχρι εκει ομως. Φιλακια Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 22:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Ναι αλλα οτι φταιει η πλεξουδα δεν το βρηκε μονος του του το υποδειξανε. Κι εσυ μου λες να το παει εκει για να βρει τι εχει? Το θεμα ειναι να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει και να βρεις εσυ την βλαβη κι οχι να σου το σφυριξουν αλλα (Γαλλικα) κι απ αυτο δυστυχως στερειται. Σαν τυπος ισως ειναι ο καλυτερος εκει μεσα αλλα μεχρι εκει ομως. Φιλακια Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Πάει αλλού η βαλίτσα, αλλά για χάρη σου θα την πάω.

Όταν πας by the book, δεν πας όπου θες εσύ, πας όπου σου λέει το book γιατί αλλίως δεν θα μείνεις στην θέση που είσαι.

Και φυσικά δεν φταις όταν είσαι σε μια τέτοια θέση, διότι εκτελείς εντολές και μόνο. Την ευθύνη την έχουν οι ανώτεροι Wink

Ακόμα περισσότερα φιλάκια από εμένα!

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 23:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Και φυσικά δεν φταις όταν είσαι σε μια τέτοια θέση, διότι εκτελείς εντολές και μόνο. Την ευθύνη την έχουν οι ανώτεροι Wink

Ακόμα περισσότερα φιλάκια από εμένα!

Α γεια σου στα λογια μου ερχεσαι. Αρα ο ηλεκτρολογος σε σε μια καθετη μοναδα ακολουθει αυτα που του λεει ο αρχιμηχανικος? Νομιζω οτι εμεις το ξερουμε καλυτερα απο τους αλλους αυτο που λεει ο καθενας στη δουλεια του και ο βλαχος στα .....τυρια του!!!!!!! Αν ειναι ετσι οπως λες τοτε ο Μπαξ........ ειναι αστοχια υλικου. Πολλα πολλα φιλακια Love Love Love Love

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 23:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Αν ειναι ετσι οπως λες τοτε ο Μπαξ........ ειναι αστοχια υλικου. Πολλα πολλα φιλακια Love Love Love Love

Φυσικά και δεν αναφέρομαι στον Μπαξ, αλλά στην ίδια την Peugeot που πήγαινε βήμα βήμα, κυριολεκτικά γα***ντας (και τον Βασίλη, και κατά συνέπεια εσένα).

Γούτσου Love

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 23:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
thesalos έγραψε:
Αν ειναι ετσι οπως λες τοτε ο Μπαξ........ ειναι αστοχια υλικου. Πολλα πολλα φιλακια Love Love Love Love

Φυσικά και δεν αναφέρομαι στον Μπαξ, αλλά στην ίδια την Peugeot που πήγαινε βήμα βήμα, κυριολεκτικά γα***ντας (και τον Βασίλη, και κατά συνέπεια εσένα).

Γούτσου Love

Και επανερχομαι στο τοπικ λοιπον για ποιο λογο να ερθει ο ανθρωπος στον Βασιλη οταν ο βασιλης ειναι απλα ενα υποχειριο της peugeot ε? Γιατι να μην παει σε ενα συνεργειο που ειδικευεται σε A/C ε? ( κακα τα ψεματα ομως ο μπαξ ειναι αστοχια υλικου κι εσυ πες οτι θες )

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 08:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Και επανερχομαι στο τοπικ λοιπον για ποιο λογο να ερθει ο ανθρωπος στον Βασιλη οταν ο βασιλης ειναι απλα ενα υποχειριο της peugeot ε? Γιατι να μην παει σε ενα συνεργειο που ειδικευεται σε A/C ε? ( κακα τα ψεματα ομως ο μπαξ ειναι αστοχια υλικου κι εσυ πες οτι θες )

Την έχεις γαμήσει ολοσχερώς την συζήτηση, και προσπαθείς να πείς πράγματα που ξέρεις ότι δεν ισχύουν. Και θα μπορούσα να σου λύσω τις απορίες σου με ένα τηλέφωνο όπως όλες τις φορές μέχρι τώρα, αλλά προτιμάς να γραφούν εδώ.

Δεν γα***ται, ας τα γράψουμε εδώ λοιπόν! Very happy

Όταν πάει ένα αμάξι σαν το δικό σου εκεί μέσα (καινούριο, με νέα τεχνολογία, κινητήρα κλπ.), θα το πάνε βήμα βήμα όπως τους δώσουν οδηγίες τα κεντρικά, για να μην έχουν κάποιο διαδικαστικό πρόβλημα. Πρώτα πρέπει να αποκλείσουν κάποιες περιπτώσεις και αν κατά την διάρκεια του αποκλεισμού βρεθεί λύση, σταματάνε εκεί, αλλιώς σου τα αλλάζουν όλα, μέχρι και αμάξι για έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Όταν θα πάω εγώ με το 206 1.6 16v του 2004, που βγαίνει από το 2001 σαν αυτοκίνητο, ο Βασίλης έχει δικαίωμα να κάνει ότι πιστεύει αυτός πως είναι καλύτερο και ταχύτερο για την εξυπηρέτηση μου, διότι έχουν ήδη βγει τα σχεδιαγράμματα στο ServiceBox της Peugeot, ήδη έχει φάει 7+ χρόνια εμπειρίας στον κινητήρα και έχει εξαντλήσει όλες τις πιθανές περιπτώσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης