PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα με rally?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas107 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rally 2008

Ένταξη: 24 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 17:30:52    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με rally? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα,ειμαι καινουργιο μελος του psclub,γραφτηκα μολις χθες,εχω ενα προβλημα και θελω να το μοιραστω μαζι σας,οποιαδηποτε συμβουλη η αποψη δεκτη,πριν ενα μηνα απεκτησα το 207 rally,κατα την παραδοση δεν ελενξα τα λαδια του αυτοκινητου,μετα απο 2 εβδομαδες κοιταζοντας την βεργα με κρυο μοτερ πριν το βαλω μπροστα διαπιστωνω οτι τα λαδια ηταν λιγο ποιο κατω απο το minimoun,το πηγαινω στη lion ελλας για να το δουν,ειχα κανει γυρο στα 1800 χιλ,ο συμβουλος μου ειπε οτι το συμπληρωσαν με 200ml,που εγω δεν το πιστευω σαν κωστας,ελπιζω να συμφωνειτε?αφου το πηρα απο την lion πηγα στο σπιτι,το αφησα να κρυωσει,διαπιστωνω παλι οτι η σταθμη ηταν λιγο ποιο πανω απο το minimoun,παιρνω ενα λιτρο λαδι 5-30 της valvoline και βαζω αλλα 700ml η ενδειξη στη βεργα πηγε στο μαχ,απο εκεινη την ημερα εχω κανει γυρω στα 750 χιλ και η ενδειξη της βεργας ειναι στη μεση αναμεσα του minimoun και στο μαχ,δεν ξερω αλλα η απωλεια λαδιου δεν θα ειναι γυρω στα 200 με 300 ml?να το παω στην lion να το δουν?οποιαδηποτε πληροφορια η συμβουλη παρακαλω να μου στειλετε,ειναι καινουργιο το αμαξι και εχω φρικαρει με αυτο που γινετε, ευχαριστω προκαταβολικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 17:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα και μενα στα 4500χλμ μου ειχε καψει ολα τα λαδια και μ φανηκε περιεργο...αλλα το ψιλοσκιζω και ειναι λογικο τελικα να καιει αρκετο λαδι!!!γενικως το λιωνεις το αμαξι???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kostas107 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rally 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 18:38:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

myth έγραψε:
κοιτα και μενας στα 4500χλμ μου ειχε καψει ολα τα λαδια και μ φανηκε περιεργο...αλλα το ψιλοσκιζω και ειναι λογικο τελικα να καιει αρκετο λαδι!!!γενικως το λιωνεις το αμαξι???

φιλε μου Myth να σου πω την αληθεια το αμαξι δεν το σκιζω,εσυ εισαι στο βιντεακι του youtybe?εαν ναι για μενα αυτο δεν ειναι σκισιμο,τωρα εαν απο τα 4500 που εχεις κανει τα 4000 ειναι στους κοφτες τοτε ναι αλλα και παλι δεν εξηγητε για μενα να μην ειχες λαδι στο αμαξι,δεν ειναι φυσιολογικο!οσο για μενα δεν ειμαι της επιταχυνσης αλλα της τελικης που βγαζει το αμαξι,το ανοιγω πολυ στην εθνικη ομως μιλαμε για την 4η και 5η ταχυτητα!
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 21:13:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas107 έγραψε:
myth έγραψε:
κοιτα και μενας στα 4500χλμ μου ειχε καψει ολα τα λαδια και μ φανηκε περιεργο...αλλα το ψιλοσκιζω και ειναι λογικο τελικα να καιει αρκετο λαδι!!!γενικως το λιωνεις το αμαξι???

φιλε μου Myth να σου πω την αληθεια το αμαξι δεν το σκιζω,εσυ εισαι στο βιντεακι του youtybe?εαν ναι για μενα αυτο δεν ειναι σκισιμο,τωρα εαν απο τα 4500 που εχεις κανει τα 4000 ειναι στους κοφτες τοτε ναι αλλα και παλι δεν εξηγητε για μενα να μην ειχες λαδι στο αμαξι,δεν ειναι φυσιολογικο!οσο για μενα δεν ειμαι της επιταχυνσης αλλα της τελικης που βγαζει το αμαξι,το ανοιγω πολυ στην εθνικη ομως μιλαμε για την 4η και 5η ταχυτητα!

καταρχην ναι εγω ειμαι στο βιντεακι Ha Ha Ha Ha Ha Ha (σκισιμο εννοω στο να το ανοιγεις το αμαξι οχι σε μλκιες οπως στο βιντεακι) κοιτα ειναι λιγο κουλο οντως να καιει ετσι λαδι αλλα και παλι ειναι αρχη οποτε δεν νομιζω να μπορεις να κοιταξεις κατι...απλα πηγαινε στην αντιπροσωπεια αν και δεν νομιζω να σ πουνε κατι...βασικα μετα τα 10000χλμ θα δεις αν καιει η οχι..παντως πηγαινε να το κοιταξουνε και καλα ξεμπερδεματα....(αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 07:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να τσιμπάει λάδι ο κινητήρας τώρα που είναι λίγα τα χιλιόμετρά του. Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί το στρώσιμο, η στεγανότητα ανάμεσα στα ελατήρια εμβόλων και τα χιτώνια είναι ελλειπής.

Μη σου κάνει εντύπωση αν δεις αναθυμιάσεις από το δείκτη λαδιού, αν τον τραβήξεις την ώρα που λειτουργεί ο κινητήρας. Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, άσε που το αυτοκίνητό σου είχε διαφορετικά λάδια όταν το παρέλαβες από αυτά που θα βάλεις στην πρώτη αλλαγή λαδιών.

Ταπεινή μου γνώμη, αφού είδες ότι σου τσιμπάει λάδια πήγαινε να τα αλλάξεις (καιρός είναι) και ξεκίνησε να χρησιμοποιείς αυτά που συνιστά ο κατασκευαστής. Αν θέλεις να σοκαριστείς, ρίξε μια ματιά στα λάδια όταν τα βγάλεις. Θα δεις ότι μέσα τους έχουν κάτι σαν glitter που γυαλίζει στο φως κι έχει έρθει από το μοτέρ σου (έτσι είναι μετά τα πρώτα χιλιόμετρα σε όλα)...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kostas107 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rally 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 09:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Κώστα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να τσιμπάει λάδι ο κινητήρας τώρα που είναι λίγα τα χιλιόμετρά του. Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί το στρώσιμο, η στεγανότητα ανάμεσα στα ελατήρια εμβόλων και τα χιτώνια είναι ελλειπής.

Μη σου κάνει εντύπωση αν δεις αναθυμιάσεις από το δείκτη λαδιού, αν τον τραβήξεις την ώρα που λειτουργεί ο κινητήρας. Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, άσε που το αυτοκίνητό σου είχε διαφορετικά λάδια όταν το παρέλαβες από αυτά που θα βάλεις στην πρώτη αλλαγή λαδιών.

Ταπεινή μου γνώμη, αφού είδες ότι σου τσιμπάει λάδια πήγαινε να τα αλλάξεις (καιρός είναι) και ξεκίνησε να χρησιμοποιείς αυτά που συνιστά ο κατασκευαστής. Αν θέλεις να σοκαριστείς, ρίξε μια ματιά στα λάδια όταν τα βγάλεις. Θα δεις ότι μέσα τους έχουν κάτι σαν glitter που γυαλίζει στο φως κι έχει έρθει από το μοτέρ σου (έτσι είναι μετά τα πρώτα χιλιόμετρα σε όλα)...

Στελιο,δουλευω στη vw παζαροπουλος στο τμημα των ανταλακτικων,ειμαι στο συνεργειο και ξερω καποια πραγματα και οι κινητηρες tsi καινε λιγο λαδι,αυτα εχουν turbo και κομπρεσορα,στα 5000 χιλ θα συμπληρωσουν 200 με 300 ml,οχι ομως στα 3000 χιλ 900 ml!!γενικα δεν ειμαι παραλογος,εαν ηταν 300 ml στα 5000 χιλ θα ελεγα καλα ειναι απο την στιγμη που ειμαι στο χωρο της δουλειας και απο την στιγμη που το αμαξι ειναι turbo!τα 900 ml που εχω βαλει μεχρι τωρα δεν το δεχομαι!τα λαδια που συνηστα ο κατασκευαστης ειναι τα total?αυτα βαζει η peugeot?ο κολλητος ενος φιλου μου που δουλευει εδω τον ρωτησε και μονο λαδια της shell,ισχυει κατι ξερεις?παντος υπαρχουν πολλες αποψεις στο θεμα για τα λαδια και να σου πω την αληθεια με εχει ανχωσει γιατι θελω να βαλω τα καλυτερα για το αμαξι μου,και για την προστασια του μοτερ και για να μην τα καιει,εαν ξερεις απαντησε μου σε παρακαλω και οποιος αλλο γνωριζει κατι για το θεμα να μου απαντησει!τα λαδια να τα αλλαξω τωρα η στα 5000 χιλ?ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 10:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια ποιος ειπε οτι καινε τα tsi λαδια???

εγω ξερω 7-8 ατομα που εχουν τετοια γκολφ και κανεις δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα...ουτε σε βλαβες ουτε σε καψιμο λαδιων

το ολο θεμα δημιουργηθηκε στην αρχη οταν πρωτοηρθαν τα tsi που καποιοι εξυπνοι σε μερικες αντιπροσωπειες βαζανε 40αρι λαδι οταν το μοτερ ο κατασεκυαστης λεει ρητα οτι πρεπει να βαζουμε 30αρι

τα ιδια δεν εγιναν και στα 207???
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 10:39:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κωστα η peugeot χρονια τωρα χρησιμοποιει λαδια shell, αυτο ειναι σιγουρο!! θα τσεκαρω και εγω δεικτη γιατι εχω μερες να το κανω και θα αναφερω συντομα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 10:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι αντιπροσωπίες στην ελλάδα εννοείς χρησιμοποιούν shell.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 10:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αντιπροσωπεία στη Σέρρες βάζει Mobil.
μάλλον ότι να ναι βάζει ο καθένας!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 11:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Οι αντιπροσωπίες στην ελλάδα εννοείς χρησιμοποιούν shell.

οι Ελληνικες αντιπροσωπειες χρησιμοποιουν shell. lion σιγουρα north attica σιγουρα και σχεδον απ'οτι ξερω ολες οι αλλες.

Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2008, 12:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ayrton στις Δευ 30 Ιούν 2008, 12:44:43, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2008, 21:28:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ίσως το αμάξι του να μην ήταν φουλαρισμένο με λάδι από το εργοστάσιο κ στην πορεία να έκαψε λίγο!

ας το παρακολουθήσει μέχρι τα 10.000χιλιόμετρα που θα κάνει αλλαγή λαδιών !

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 06:12:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
η αντιπροσωπεία στη Σέρρες βάζει Mobil.
.......

Kαλα αυτα δεν εχω σταματησει να βγαινουν?(Δλδ βγαινουν σαν shell πλεον...)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 08:22:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ρε παιδια ποιος ειπε οτι καινε τα tsi λαδια???

εγω ξερω 7-8 ατομα που εχουν τετοια γκολφ και κανεις δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα...ουτε σε βλαβες ουτε σε καψιμο λαδιων
...αμάν....ποιός το είπε αυτό ότι οι TSI καίνε λάδι...να πέσει φωτιά να τον κάψει....ούτε σταγόνα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 08:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσυ ομως μαγκα μου σε 2 χρονακια θα λες στους πελατες σου οτι ο 1.6τ καταργηθηκε επειδη δε τα βρηκαν με τη bmw και θα μετρας 10-10 τα 207-308 με τουρμπινιτσες σπασμενες εξω απο την αντιπροσωπεια που δουλευεις ενω η vw θα συνεχιζει και θα συνεχιζει σα τη duracell Evil

τα ιδια λεγαμε και για τον 1.4 16ν 100ps και για τον 1.8τ τα ιδια και για fsi τα ιδια και τα tfsi....
αλλα μετα απο μια περιοδο νεοτητας ολα συνεχιζουν να δουλευουν μια χαρα
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 10:10:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μολις γυρισα απο peugeot εκανα αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου στα 3800χλμ. τα λαδια ηταν τελικα-και δεν το περιμενα της BP (καποιος φιλος το ειχε αναφερει και τελικα ειχε δικιο) και αυτο γιατι τα συγκεκριμενα λαδια ειναι οπως γραφει και το μπουκαλι τους "προτεινομενα για μοτερ BMW". ΚΟΣΤΟΣ: λαδια + φιλτρο 115euro και δεν μου χρεωσαν τα εργατικα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 10:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...τσαμπα πράμα... Confused Shocked Tease

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 10:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
μολις γυρισα απο peugeot εκανα αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου στα 3800χλμ. τα λαδια ηταν τελικα-και δεν το περιμενα της BP (καποιος φιλος το ειχε αναφερει και τελικα ειχε δικιο) και αυτο γιατι τα συγκεκριμενα λαδια ειναι οπως γραφει και το μπουκαλι τους "προτεινομενα για μοτερ BMW". ΚΟΣΤΟΣ: λαδια + φιλτρο 115euro και δεν μου χρεωσαν τα εργατικα.

115€ χωρίς εργατικά??? Shocked Εγώ στα 5000km που τα άλλαξα πριν 10 μέρες, πλήρωσα 70€ για τα Castrol SLX, χωρίς αλλάγή φίλτρου βέβαια, αλλά κ πάλι, μεγάλη διαφορά, να είναι τόσο ακριβά τα ΒΡ???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2008, 10:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαδάκι ανά χείρας και μετά επίσκεψη στην αντιπροσωπεία Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης