PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207GT με πααααρα πολλα προβληματα!!! HELP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί απ' όλα αυτά ΔΕΝ ήταν μέσα στην εγγύηση φίλε Γιάννη?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mushroom έγραψε:
Να σας ευχαριστησω ολους καταρχην για τη πολυτιμη βοηθεια και το ενδιαφερον σας!!!

Το συμπερασμα που βγαζω απο οσα γραψατε μεχρι τωρα ειναι οτι μπορει να εχω τυχει οχι σε ελλατωματικο αμαξι αλλα σε κακως συναρμολογημενο. Αν και βεβαια οι ταλαντωσεις που αναφερω παραπεμπουν περισσοτερο σε καποιο ελλατωμα που πρεπει οπωσδηποτε να διορθωθει. Παραβλεπω ολα τα αλλα, τριγμους και σφυριγματα, και μενω σε αυτο! Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν βρισκουν κατι. Εγω απο τη μερια μου μετα τα 150 φτιαχνω φραπε σε δρομο που μοιαζει με πιστα αεροδρομιου. Ισως σε αυτες τις ταλαντωσεις οφειλονται και οι τριγμοι που αναφερω! Απο την πρωτη μερα το νιωθω και οσο παει γινεται και εντονοτερο. Την τριτη μερα για να καταλαβετε το πηγα στη peugeot και εκαναν ευθυγραμιση. Απο τοτε τους το αναφερω σε καθε μου επισκεψη, περιπου 12 φορες, και η απαντηση ειναι οτι φταιει το οδοστρωμα. Αρχισα να το πιστευω αλλα εδω υπαρχει post του φιλου android που επιβεβαιωνει το δικιο μου. Τι να κανω? Ειμαι Θεσσαλονικη και σκεφτομουν να το παω σε καποιο μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο για πληρη ελεγχο του σασι και της βαφης. Τι λετε? Προτεινετε κατι αλλο μηπως? Σιγουρα θα ηθελα να μου προτεινετε ενα συνεργειο που κανει τετοιους ελεγχους στη Θεσσαλονικη αν εφοσον αξιζει τον κοπο. Απο την αλλη η ιδια η peugeot δεν θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο? Και αν ναι ποια η αξιοπιστια τους? Δινουν καποια βεβαιωση ελεγχου η πιστοποιητικο τεχνικου ελεγχου? Ο διευθυντης της αντιπροσωπειας μετα απο εντονη συζητηση και αφου του ζητησα να μου δωσει χαρτι που να λεει οτι το αμαξι δεν εχει απολυτως κανενα τεχνικο προβλημα μου απαντησε κοφτα οτι εμεις δεν δινουμε τετοιου ειδους εγγραφα σε κανεναν!

Εκτός των άλλων, έχει αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο στραβού ελαστικού ή κακώς ζυγοσταθμισμένης ζάντας???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Steve έγραψε:
makis106 έγραψε:
Όχι φίλε Steve, καλό θα ήταν να το αποφύγεις!!!
Πάντως δεν συγκρίναμε ποτέ την ποιότητα κατασκευής μεταξύ μοντέλων, είναι εμφανές με την πρώτη ματιά, ότι αυτά τα μοντέλα είναι πολύ μπροστά σε ποιότητα απο προγενέστερα, απλά είναι περίεργο το ότι κάποια παρουσιάζουν ανεξήγητα πολλά κ διάφορα προβλήματα, ενώ άλλα όχι...

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους Giannis307 και plaketokofths που δεν ξέρουν να εκτιμούν το αμάξι που οι ίδιοι έχουν.

Τι να εκτιμήσω? τα 2000 προβληματα?

Οδήγησε-συμβίωσε για λίγο με κάποια αλλα αυτοκινητα αντιστοιχης κατηγορίας-αξίας να έχεις μέτρο σύγκρισης και τα ξαναλέμε.

Τα πεζώ πασχουν σε πολλά σημεία αλλά έχουν μια α οδηγική απόλαυση.

Για να μην αναφερθώ προσωπικά σε σένα Σταύρο δεν μπορείς να κρίνεις και να εκτιμήσεις ενα αυτοκίνητο γιατι αυτο είναι σχετικό με τον ανταγωνισμό. Αμα κανεις ενα τεστ ολα αυτά έχεις αποψη, αν όχι το μόνο που εχεις ειναι μια αποψη μόνο για το δικο σου αυτοκίνητο γιατί για του διπλανού σου ιδιο αυτοκίνητο μπορεί να ισχύει το αντιθετο.

Εσένα μπορεί να μην σου εβγαλε τπτ, εμένα ομως σε 40,000χλμ/2 χρονια εχουν βγει οφ:

Ψαλίδια
Ωστηρια
Βαλβιδα θερμοκρασιας
Δισκοπλακες
μπαταρία
χρώμα
τριγμοι στο ταμπλω πόρτες απο τα πρώτα 500χλμ
το σαζμαν ηταν μπουρδέλο εξ αρχής
τα πλαστικά αρχίζουν και σκάνε απο την ήλιο

θες κι αλλα? αμα θες σου λέω κι αλλα...
και μιλάμε για χρηση κανονική ως στοργική και οταν το βίαζα το βίαζα με τρόπο.

Όλα αυτά τα έβγαλε το 207 GT???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:24:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι εργατωρες που τρωμε να το πηγαινοφερνουμε
η ψυχολογικη κουραση απο το ''τι επαθε παλι το γαμηδι''
τα ταξι-λεωφωρεια για να παμε στη δουλεια μας
κλπ κλπ

ειναι σα τη διαφημιση της πιστωτικης

ψαλιδια??? εγγυηση?
χρονος επισκευης??? ανεκτιμητος...

εγω παλι

ψαλιδια στα 20000χλμ
τοπμαουντ στα 30000χλμ (ουτε αναρτηση δε φοραγα τοτε και στα 2 και ουτε πιστα δεν ειχε μπει)

σαζμαν 2-3φορες
μιζα
καθισμα οδηγου
διακοπτης φωτων στο τιμονι 3-4-5φορες
παραθυρο οδηγου
παραθυρο συνοδηγου
τιμονι ολοκληρο
τριξιματα πισω πλαστικα απο 1η μερα το λυσανε 3φορες ολο το αμαξι οποτε μετα ντρεπομουνα να το ξαναπαω
κλειδαρια πορτπαγκαζ
μεσαιο καζανακι στο 1ο χρονο 2 φορες
μπαταρια
μαπ καμια 10αρια φορες
αισθητηρας ρελαντι
θερμοστατη

αλλα αν ρωταγες θα το ξαναπαιρνα αυριο το πρωι παλι το ιδιο αμαξι.
δε μετανιωσα τοτε για την επιλογη μου καθολου...

ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΟ.....
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:24:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Μέσω της εγγύησης είναι η εκτίμηση που αναφέρεις και θα πρεπε να εχω στο αυτοκινητο μου ?

Εν πάση περιπτώσει, η εγγύση Σταύρο δεν είναι πανάκεια. Κατά κόρον στις αντιπροσωπείες την υπαιτιότητα την ρίχνουν σε σένα ή χαρακτηρίζουν τα παραπανω ως αναλώσιμα, που ναι είναι αλλα οχι σε αυτα τα χλμ/διάστημα.

Για να μην παρεξηγηθούμε, για το μόνο που εγινε νυξη για εγγύση ηταν η βαλβιδα θερμ η οποία αλλάχτηκε αμέσως με χαρακτηρισμό ελλατωματικής παρρίδας (γνωστη βλάβη στα 206) και το σαζμάν για το οποίο πήρα την απάντηση "ετσι είναι, ειναι λιγο σκληρό αλλα δεν παθαίνει τπτ". Για το σκληρό, απλα να σου πω οτι αν αλλαξεις πριν τις 4000rpm σκαλώνουν ολες, κι οταν λέω σκαλώνουν πρέπει να είσαι ο hulk για να την κουμπώσεις. Στην αρχη σε όλα κάπως ετσι είναι, μετά τα 5000χλμ ομως στρώνουν εμένα γιοκ.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:25:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
Steve έγραψε:
makis106 έγραψε:
Πάντως δεν συγκρίναμε ποτέ την ποιότητα κατασκευής μεταξύ μοντέλων, είναι εμφανές με την πρώτη ματιά, ότι αυτά τα μοντέλα είναι πολύ μπροστά σε ποιότητα απο προγενέστερα, απλά είναι περίεργο το ότι κάποια παρουσιάζουν ανεξήγητα πολλά κ διάφορα προβλήματα, ενώ άλλα όχι...

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους Giannis307 και plaketokofths που δεν ξέρουν να εκτιμούν το αμάξι που οι ίδιοι έχουν.

Οδήγησε-συμβίωσε για λίγο με κάποια αλλα αυτοκινητα αντιστοιχης κατηγορίας-αξίας να έχεις μέτρο σύγκρισης και τα ξαναλέμε.

Για να μην αναφερθώ προσωπικά σε σένα Σταύρο δεν μπορείς να κρίνεις και να εκτιμήσεις ενα αυτοκίνητο γιατι αυτο είναι σχετικό με τον ανταγωνισμό. Αμα κανεις ενα τεστ ολα αυτά έχεις αποψη, αν όχι το μόνο που εχεις ειναι μια αποψη μόνο για το δικο σου αυτοκίνητο γιατί για του διπλανού σου ιδιο αυτοκίνητο μπορεί να ισχύει το αντιθετο.

Εσένα μπορεί να μην σου εβγαλε τπτ, εμένα ομως σε 40,000χλμ/2 χρονια εχουν βγει οφ:

Ψαλίδια
Ωστηρια
Βαλβιδα θερμοκρασιας
Δισκοπλακες
μπαταρία
χρώμα

peugeot 206 1.4 16V dynamic4 μοντελο 2006
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
makis106 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
Steve έγραψε:
makis106 έγραψε:

Ψαλίδια
Ωστηρια
Βαλβιδα θερμοκρασιας
Δισκοπλακες
μπαταρία
χρώμα

peugeot 206 1.4 16V dynamic4 μοντελο 2006

Τρόμαξα προ στιγμής, επειδή στο topic το θέμα που συζητάμε έχει να κάνει με το 207...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
οι εργατωρες που τρωμε να το πηγαινοφερνουμε
η ψυχολογικη κουραση απο το ''τι επαθε παλι το γαμηδι''
τα ταξι-λεωφωρεια για να παμε στη δουλεια μας
κλπ κλπ

ειναι σα τη διαφημιση της πιστωτικης

ψαλιδια??? εγγυηση?
χρονος επισκευης??? ανεκτιμητος...

εγω παλι

ψαλιδια στα 20000χλμ
τοπμαουντ στα 30000χλμ (ουτε αναρτηση δε φοραγα τοτε και στα 2 και ουτε πιστα δεν ειχε μπει)

σαζμαν 2-3φορες
μιζα
καθισμα οδηγου
διακοπτης φωτων στο τιμονι 3-4-5φορες
παραθυρο οδηγου
παραθυρο συνοδηγου
τιμονι ολοκληρο
τριξιματα πισω πλαστικα απο 1η μερα το λυσανε 3φορες ολο το αμαξι οποτε μετα ντρεπομουνα να το ξαναπαω
κλειδαρια πορτπαγκαζ
μεσαιο καζανακι στο 1ο χρονο 2 φορες
μπαταρια
μαπ καμια 10αρια φορες
αισθητηρας ρελαντι
θερμοστατη

αλλα αν ρωταγες θα το ξαναπαιρνα αυριο το πρωι παλι το ιδιο αμαξι.
δε μετανιωσα τοτε για την επιλογη μου καθολου...

ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΟ.....

Παναγιώτη το αν θα το ξαναπερνες ειναι κατι διαφορετικό, πολλοί απο εμάς θα πέρναμε ενα αυτοκίνητο σεβαστού ποσού μόνο και μόνο για μια φορα το μήνα ενδεχομένως. Πολλοι απο μας θα θυσιάζαμε τις τοσες πιθανές βλαβες για ενα και μόνο πράγμα.

Σταστικά τουλάχιστον τα κορεατικο-κινεζο-ιαπωνικά προσφέρουν μια παραπάνω αξιοπιστία απο τα Ευρωπαικά.

Φυσικα κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις!
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:40:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Επειδη σου απάντησα και δεν το κατάλαβες θα στο πω αλλιως.
Το θέμα δεν είναι τι θεωρητικά είναι? Ολα είναι εκτος απο σκασμένο λάστιχο και τη στούκα. Το θεμα είναι οτι με διαφορες προφάσεις δεν θα στο καλύψουν κι αυτο μετράει. Καπίτο τώρα?

...για ολα κατι θα βρουν να σου πουν...

τελοσπάντων, την αποψη μου την είπα απο εκει πέρα καταντάει πνεύμα αντιλογίας και δεν μ΄ αρέσει.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Ολα είναι εκτος απο σκασμένο λάστιχο και τη στούκα.

Όλα τα άλλα λοιπόν στην εγγύηση ήταν.

Ευχαριστώ πολύ.

Φιλάκια Love

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 11:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve, ένα δικιο το έχεις, όμως μερικές φορές μετράει και ο χρόνος που χάνεις, μετράει και η φιλολογία γύρω από το ανταλλακτικό κτλ κτλ. Χαίρω πολύ, το ζουάν μου ήταν στην εγγύηση, τι να το κάνω όμως που έχω αλλάξει καμιά 15αρια τέτοια; Πόσες επισκέψεις είναι αυτό, πόσα τηλέφωνα και κόντρα τηλέφωνα, και τώρα που έχει λήξει η εγγύηση καυγάδες για το ότι πρέπει να το συνεχίζουν να το αλλάζουν. Sad

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 15:21:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Το σφύριγμα από τα φρένα σας είπε κανείς ότι είναι κακή λειτουργία ή δυσλειτουργία?

Αν ναι, ποιός?

κανει κακη λειτουργια στα νευρα σου....οπως αν ειχες διπλα μια να τσιριζει οταν οδηγεις...το ιδιο κ τα φρενα...ειναι καινουριο αμαξι κ ουτε τα ταξι 10ετιας δεν ακουγοντε ετσι στα φρενα...θα τα στρωσω εγω ομως...δε θα περασουν αλλα 8000 χιλ θα δουν που θα τα στειλω Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 15:56:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
Ολα είναι εκτος απο σκασμένο λάστιχο και τη στούκα.

Όλα τα άλλα λοιπόν στην εγγύηση ήταν.

Ευχαριστώ πολύ.

Φιλάκια Love

καλά επειδή είσαι τρομερός και το κατευθύνεις οπου θες, θα το παω με τη λογική σου. Αρα, τώρα που εχει κλείσει διετία και εκαψε φλάντζα κι αυτο εγγύηση?

Φιλάκια κι απο μένα τώρα....

ΥΓ. Αυτο που για μένα ακομψα εβγαλες εκτος θέματος είναι οι βλάβες που ειναι γεγονός στα 206 (αναφέρθηκαν απο μενα και βολβο καποιες) που οπως φαίνεται και το 207 δεν πάει πίσω... ραγίσματα διαβάζω σε αλλο τοπικ και φτωχό μίγμα...τις οποίες εσύ θεωρείς αμελητέες λόγο εγγύσης...

το πιο γαμάτο με την εγγύηση ειναι οτι στο φτιάχνουν και την αλλη μέρα ξαναχαλάει.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 16:28:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ μη τα τραγικοποιουμε

οποια μαρκα και να δεις γινεται χαμος απο βλαβες...

ακομα και τογιοτα...ξεχνατε το χαος με τα γιαρις οταν πρωτοβγηκανε που μια σπαγανε σαζμαν μια καρφωνανε βαλβιδες απο το vvti?
ή τα σελικα που ανοιγε ο κορμος σα μανιταρι στα ts???

σε ολες τις μαρκες υπαρχουν προβληματα αξιοπιστιας και ειδικα στα νεα μοντελα...

το 207 ειναι μακραν το καλυτερο μοντελο της πεζο σε ποιοτητα (ως να βγει το 308) και με λιγα προβληματα αξιοπιστιας . . .

οπως και το 206 μετα φεις λιφτ εβγαζε λιγες βλαβες και οχι σοβαρες...
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 16:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά μην τρελαίνετστε. Άμα δείτε και ψάξετε ΟΛΑ τα καινούργια ευρωπαϊκά και γιαπονέζικα όλο και κάτι βγάζουν και Toyota και Mazda μην πώ για VW Audi.(Μόνο τα κορεάτικα δεν μασάνε αλλά είναι γτπ χώρια οτι πήγα με φίλο για Ceed και του βγηκε 18.000€ to 1.4 έλεος!!). Όσο για το 207 επειδή έχω Peugeot από το 1993 δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τα προυγούμενα. Τώρα για το GT μου, ούτε τρίζει, ούτε κοπανάει, ούτε καίει, πάει το κώ...του από στρίψημο μιά χαρά (ρωτήστε τον ΑΤΗ7 και το μπλέ Focus Shocked ) και κανένα ίχνος ταλάντωσης μέχρι και την τελική του. Και όχι μόνο το δικό μου άλλα και άλλα 2 GT φίλων μου. Όσο αφορά το πρόβλημα με την τουρπίνα, τα τουρπάτα αυτοκίνητα και ειδικά το δικό μας με όσα πολύ σοφά λέει ο salex θέλουν ειδική μεταχείρηση. (Στέλιο σου ρχομαι.....)
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 16:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Mushroom έγραψε:
Να σας ευχαριστησω ολους καταρχην για τη πολυτιμη βοηθεια και το ενδιαφερον σας!!!

Το συμπερασμα που βγαζω απο οσα γραψατε μεχρι τωρα ειναι οτι μπορει να εχω τυχει οχι σε ελλατωματικο αμαξι αλλα σε κακως συναρμολογημενο. Αν και βεβαια οι ταλαντωσεις που αναφερω παραπεμπουν περισσοτερο σε καποιο ελλατωμα που πρεπει οπωσδηποτε να διορθωθει. Παραβλεπω ολα τα αλλα, τριγμους και σφυριγματα, και μενω σε αυτο! Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι δεν βρισκουν κατι. Εγω απο τη μερια μου μετα τα 150 φτιαχνω φραπε σε δρομο που μοιαζει με πιστα αεροδρομιου. Ισως σε αυτες τις ταλαντωσεις οφειλονται και οι τριγμοι που αναφερω! Απο την πρωτη μερα το νιωθω και οσο παει γινεται και εντονοτερο. Την τριτη μερα για να καταλαβετε το πηγα στη peugeot και εκαναν ευθυγραμιση. Απο τοτε τους το αναφερω σε καθε μου επισκεψη, περιπου 12 φορες, και η απαντηση ειναι οτι φταιει το οδοστρωμα. Αρχισα να το πιστευω αλλα εδω υπαρχει post του φιλου android που επιβεβαιωνει το δικιο μου. Τι να κανω? Ειμαι Θεσσαλονικη και σκεφτομουν να το παω σε καποιο μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο για πληρη ελεγχο του σασι και της βαφης. Τι λετε? Προτεινετε κατι αλλο μηπως? Σιγουρα θα ηθελα να μου προτεινετε ενα συνεργειο που κανει τετοιους ελεγχους στη Θεσσαλονικη αν εφοσον αξιζει τον κοπο. Απο την αλλη η ιδια η peugeot δεν θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο? Και αν ναι ποια η αξιοπιστια τους? Δινουν καποια βεβαιωση ελεγχου η πιστοποιητικο τεχνικου ελεγχου? Ο διευθυντης της αντιπροσωπειας μετα απο εντονη συζητηση και αφου του ζητησα να μου δωσει χαρτι που να λεει οτι το αμαξι δεν εχει απολυτως κανενα τεχνικο προβλημα μου απαντησε κοφτα οτι εμεις δεν δινουμε τετοιου ειδους εγγραφα σε κανεναν!

Εκτός των άλλων, έχει αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο στραβού ελαστικού ή κακώς ζυγοσταθμισμένης ζάντας???

+1 Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Aero21 (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6T Rallye (2007)

Ένταξη: 14 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 17:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήρα το 207 Rallye τον Οκτώβριο και έχω κάνει 26.000χμ.... Τα περισσότερα μέσα στη πόλη και σε εθν.οδό αλλά μη φανταστείς Αττικές Οδούς κτλ. κυρίως έχουν γίνει Πάτρα-Κόρινθος, Πάτρα-Γιάννενα ειδικά ο 2ος είναι χάλια. Αλλά όχι επαρχιακούς κακοτράχηλους κτλ.
Στα πρώτα χιλιόμετρα υπήρχε ο ήχος αγνώστου προελέυσεως στο πίσω μέρος το οποίο επιλήθηκε με μονωτική ταινία στο σίδερο της κλειδαριάς στο πορτ-μπαγκάζ. Τότε ήμουν ακόμα παρανοικός, έλεγα "δε μπορεί σε καινούργιο αμάξι". Έπρεπε να δεις σκηνικό να έχω βγάλει το κάλυμμα στο χώρο αποσκευών, να έχω μπει μέσα και η κοπέλα μου να οδηγεί σε ανώμαλο δρόμο για να δω από πού έρχεται ο θόρυβος.....(Νά ναι καλά τα παιδιά του psclub.gr)
Απο κει και πέρα επειδή το έσκισα στα στροφιλίκια στις αρχές (χωρίς να ζορίζω κινητήρα) στα 10.000χμ του άλλαξα τακάκια επειδή απο το πολύ άναψε σβήσε είχαν γίνει σφουγγάρια και δεν έπιαναν- δε χρειάζεται να περιμένεις όποτε σου λέει ο κατασκευαστής τα πάντα εξαρτώνται από τη χρήση - οπότε από τακάκια δε μπορώ να σου πω.
Ανά καιρούς άκουγα ένα τρίξιμο- σφύριγμα στη θέση του οδηγού σε σαμαράκια, εξαφανίστηκε....
Οι τριγμοί στο ταμπλό έχουν αυξηθεί δραματικά! Το καταλαβαίνεις ειδικά σε δρόμο φθαρμένο you know παλιές εθν. οδοί. Δραματικά όμως. Επειδή όμως από μικρό παιδί μεγάλωσα με μία Alfa του 1990 με ως γνωστόν τριγμούς από παντού, ειδικά στο ταμπλό καλά σου λένε και δε βάζουν χέρι, επειδή το πιθανότερο είναι να γίνει χειρότερα μετα!
Τέλος τα λάστιχα στο παράθυρο τρίζουν. Τι σπρευ έχω βάλει.... άστα....ακάθεκτα
Κι εμένα στην αρχή μου είχαν σπάσει τα νεύρα με τους τριγμούς απ' ότι κατάλαβες αλλά ακολούθησε τη συμβουλή μου: μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. Ένα κομμάτι μέταλλο και πλαστικά ειναι το αμάξι για να περνάς καλά, να κάνεις τη πλάκα σου. Όπως είπε και κάποιος άλλος μη καταντήσεις να οδηγείς όπως έκανα σε νεκτροταφεία για να βρεις από πού ερχεται ο θόρυβος και μή τολμήσεις πάλι να πεις σε συνεργείο πως "από κάπου εδώ ακούω τριγμούς". Μία βόλτα το τετράγωνο συνήθως κάνουν στη καλύτερη περίπτωση, τότε ο τριγμός δε θα ακουστεί (standard γκαντεμιά ) και απλά θα αλλάζουν μέρη προληπτικά "μπας και φταίει αυτό". Αν δε ξέρεις απο πού έρχεται με ακρίβεια βίδας μη προτείνεις τίποτα.
Το συμπέρασμα: το μόνο που κερδίζεις είναι να χαλάς τα νεύρα σου και τα λεφτά σου... Το ξέρω πονάει αλλα πρέπει να μάθεις να δίνεις σημασία μόνο σε αυτά που έχουν αξία π.χ. την οδική συμπεριφορά. Όπως σου ειπα από μικρό σε club alfisti με γυρνοβολούσαν, πλέον έχω μάθει. (Τώρα που το σκέφτομαι δε θα μπορούσε να υπάρχει χειρότερος συνδιασμός από Αλφα σε Peugeot, μάλλον μαζόχας είμαι)
Επιστροφή στην κορυφή
Aero21 (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6T Rallye (2007)

Ένταξη: 14 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 18:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α, και να ξέρεις πως δεν έχει τόση σημασία πόσες στροφές έχει κάνει ο τροχός (οδόμετρο) αλλά πώς τις έχει κάνει. Αν πηγαίνεις πατσαβούρια σε κακοτράχηλους δρόμους και έχεις κάνει 10.000 μπορεί το αμάξι σου να είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση με ενός που πάει σπιτι- γραφείο γραφείο-σπίτι μόνο από Αττική Οδό κάθε μέρα και το έχει φορτώσει με 60.000. Είναι αυτό που λέμε πόσο ταλαιπωρείς το αμάξι σου. Ε και με την ανάρτηση του το GT μπορεί να μην είναι ούτε κατα διάνοια καρτ αλλά οι ταλαντώσεις δε φιλτράρονται και πολύ...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 18:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
(Μόνο τα κορεάτικα δεν μασάνε αλλά είναι γτπ χώρια οτι πήγα με φίλο για Ceed και του βγηκε 18.000€ to 1.4 έλεος!!).

Τάαακηηη?

Ακούς? Laughing

plaketokofths έγραψε:
καλά επειδή είσαι τρομερός και το κατευθύνεις οπου θες, θα το παω με τη λογική σου. Αρα, τώρα που εχει κλείσει διετία και εκαψε φλάντζα κι αυτο εγγύηση?

Φιλάκια κι απο μένα τώρα....

Ότι πληρώσεις πέραν της εγγύησης, μπορείς να στεναχωρηθείς, να διαμαρτυρηθείς και να βρίσεις ελεύθερα.

Μέχρι τότε όμως, γαργάρες καθαρές για να ξεπλυθούν οι αμυγδαλές καλά και όμορφα Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης