PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΕ 207GT...!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
andreas77THP (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT THP

Ένταξη: 18 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2008, 23:42:13    Θέμα δημοσίευσης: ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΕ 207GT...!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες άσχημα τα νέα για το λιοντάρι μου...μετά από 25000km ράγισε η τουρμπίνα και η πολλαπλή...!!Απότο συνεργείο μου είπαν "Πιθανή αστοχία υλικού...!!"...!!Βέβαια είναι μέσα στην εγγύηση αλλά έχω στεναχωρηθεί απίστευτα αλλά δεν γουστάρω καθόλου...14μηνών αυτοκίνητο και μου έβγαλε προβλήματα...??Καλή αρχή κάναμε...!!Μήπως επειδή είναι από τα πρώτα GT που ήρθαν στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες ατέλειες που στη συνέχεια διορθώθηκαν? Sad Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 00:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεί καθόλου παράξενο!πως το δούλευες το αμάξι το ζόριζες ?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
andreas77THP (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT THP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 01:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αδερφέ το ζόρισα κάποιες στιγμές αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για εργοστασιακό αυτοκίνητο!Δηλαδή άμα περάσω και το πρόγραμμα τί θα γίνει...θα πάρω το μοτέρ στο χέρι? Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 03:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω οτι του φεροσουν όπως αρμόζει σε υπερτροφοδοτουμενα αυτοκινητα, σωστά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 05:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζεσταμα κρυωμα κλπ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 08:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμένετε και θα δείτε. Δεν φταίνε οι οδηγοί για αυτό που συμβαίνει στα 207gt, φταίει καθαρά και μόνο η χαρτογράφηση του εργοστασίου.

Για αυτό πηγαίνουν δυο-δυο τα GT/Rallye/RC στις αντιπροσωπείες για τουρμπίνες. Τώρα τί θα κάνουν για να το αντιμετωπίσουν, ειλικρινά δεν ξέρω.

Πάντως σε κάνενα τουρμπίσιο αυτοκίνητο, κανενός κατασκευαστή στον κόσμο, δεν έχω ξαναδεί τόσο επιθετικές ρυθμίσεις μίγματος (πολύ στεγνό = μεγάλο πυρόμετρο).
Ειλικρινά αμφιβάλλω αν έστω και ένα εργοστασιακό θα αντέξει το σκίσιμο χωρίς να κάνει ραγίσματα. Και καλά τώρα που έχουν εγγύηση, μεθαύριο όμως τί γίνεται; Big turbo kit?

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 10:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δουλεύουν φτωχα (και ζεστά) για ρύπους δλδ, αλλά ραγίζουν τουρμπίνες και πολλαπλές;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 10:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KOITA na deis poy θα λεμε...
φτιαξτε τα για να μη σπανε!![/img]
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 12:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΕ 207GT...!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andreas77THP έγραψε:
Παίδες άσχημα τα νέα για το λιοντάρι μου...μετά από 25000km ράγισε η τουρμπίνα και η πολλαπλή...!!Απότο συνεργείο μου είπαν "Πιθανή αστοχία υλικού...!!"...!!Βέβαια είναι μέσα στην εγγύηση αλλά έχω στεναχωρηθεί απίστευτα αλλά δεν γουστάρω καθόλου...14μηνών αυτοκίνητο και μου έβγαλε προβλήματα...??Καλή αρχή κάναμε...!!Μήπως επειδή είναι από τα πρώτα GT που ήρθαν στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες ατέλειες που στη συνέχεια διορθώθηκαν? Sad Sad Sad

παλι καλα που ειναι στην εγγυηση ............!!!!!!!!!!!!!!!! Whip

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 14:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ζεσταμα κρυωμα κλπ...

επειδη πολλα λετε γι αυτο
θα σου πω ενα
πας για καφε αφηνεις το αμαξι πας μετα απο 2 ωρες το αμαξι δεν εχει κατεβασει θερμοκρασια νερου κ λαδιου...
οποτε για πιο κρυομα λεμε?ειδικα τωρα το καλοκαιρι κ μετα απο 3 ωρες να πας Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Πάντως σε κάνενα τουρμπίσιο αυτοκίνητο, κανενός κατασκευαστή στον κόσμο, δεν έχω ξαναδεί τόσο επιθετικές ρυθμίσεις μίγματος (πολύ στεγνό = μεγάλο πυρόμετρο).

Ξέρω ότι να γίνετε κατράμι η εξάτμιση δεν είναι το καλύτερο, μπορεί να είναι από αυτό ?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
salex έγραψε:

Ξέρω ότι να γίνετε κατράμι η εξάτμιση δεν είναι το καλύτερο, μπορεί να είναι από αυτό ?

αυτη την απορεια εχω κ γω...πλενω πλενω κ παλι μαυρη γινετε μπαμ μπαμ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
fynos έγραψε:
salex έγραψε:

αυτη την απορεια εχω κ γω...πλενω πλενω κ παλι μαυρη γινετε μπαμ μπαμ Laughing

Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν το προκαλεί πλούσιο ή φτωχό μείγμα !

Το κρύωμα το κάνεις ένα, δύο τετράγωνο πριν σβήσεις τον κινητήρα, για πλάκα η τουρμπίνα κατεβαίνει από τους 800 στους 400 βαθμούς ! Και φυσικά η αντλία λαδιού που δουλεύει για 2 λεπτάκια βοηθάει ακόμα περισσότερο την κατάσταση !
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 09:45:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε μην μπλέκετε τη θερμοκρασία νερού και λαδιού με τη θερμοκρασία καυσαερίων.

Η θερμοκρασία στο μαντέμι της τουρμπίνας και την πολλαπλή εξαγωγής δεν έχει καμία σχέση με τη θερμοκρασία νερού (έχει, αλλά πάρα πολύ μικρή).

Οι θερμοκρασίες καυσαερίων ανεβοκατεβαίνουν πάρα πολύ γρήγορα, γιατί εξαρτώνται από την αναλογία αέρα/βενζίνης, την πίεση υπερπλήρωσης και την προπορεία έναυσης.

Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να αντιληφθεί ο οδηγός από τη θερμοκρασία νερού ή λαδιού ότι η τουρμπίνα βλέπει πυρόμετρο 1000 βαθμούς μέσα στην πολλαπλή εξαγωγής. Αυτό θα φαινόταν μόνο με πυρόμετρο, που το αυτοκίνητο δεν διαθέτει.

Οι λόγοι που λειτουργούν τόσο στεγνά αυτά τα αυτοκίνητα είναι για
1. Καλή κατανάλωση (που ακούσατε 1.6Τ με 150 άλογα με κατανάλωση σαν 1.4? )
2. Τήρηση περιορισμών εκπομπών ρύπων. Για αυτό έχουν γουρουνοκαταλύτη στο downpipe για να παγιδεύει τα NOx (μονοξείδια του αζώτου που προκύπτουν από πολύ στεγνή καύση) και αισθητήρα αμέσως μετά τον καταλύτη για να καταλαβαίνει πότε έχει κορεστεί από ΝOx ο καταλύτης.

Το κακό είναι ότι μάλλον το εργοστάσιο το παράκανε (είναι πολύ τολμηρή δήλωση για να κάνει κανείς, αλλά έτσι φαίνεται από τις βλάβες μέχρι στιγμής).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 09:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μηπως εαν η τουρμπινα ηταν απο ατσαλι οπως του rc και οχι απο μαντεμι η αντοχη θα ηταν μεγαλυτερη? λεω μηπως? δεν ξερω!

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 10:08:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
salex έγραψε:

Κατράμι δεν γίνετε απο φτωχό μίγμα ,απο πλούσιο γίνετε.

Πάντος μου φαίνετε πολύ κουλό να βγαίνει εργοστασιακό αυτοκίνητο με φτωχό μίγμα απο το εργοστάσιο.
Η εξήγηση του volvou έχει μια βάση αλλα και πάλι προβληματίζομαι (υπάρχει σκέψη να αλλάξω το GT με το RC...)
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 10:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η εξηγηση ειναι το σαλεξ οχι του βολβου Laughing

το μαυρισμα της εξατμισης μπορει να ειναι απο χιλιους παραγοντες με πιο πιθανο τα πλουσια μειγματα στην αρχη οταν βαζεις μπρος για να ζεσταθει γρηγορα το αμαξι και να μη κανεις κακο στο μοτερ...

εν κινησει παντως και τα γκολφ αν θυμαμαι ειναι στεγνα για καταναλλωση...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 14:36:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex μου κανες την καρδια περιβολι...εγω γι αυτο δεν τουρμπισα ενα ατμοσφαιρικο κ πηρα μαμα τουρμπο γτ πιστευα οτι κατι καλυτερο θα καναν με μειγματα κτλ.. απ οτι ενας εδω βελτιωτης...που ποσα να χει φτιαξει σε σχεση με μια εταιρια παραγωγης?τπτ
δλδ τωρα που χω χοανη του κανω παραπανω ζημια ? Laughing αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι περνει πιο πολυ αερα απο πριν Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 07:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
salex μου κανες την καρδια περιβολι...εγω γι αυτο δεν τουρμπισα ενα ατμοσφαιρικο κ πηρα μαμα τουρμπο γτ πιστευα οτι κατι καλυτερο θα καναν με μειγματα κτλ.. απ οτι ενας εδω βελτιωτης...που ποσα να χει φτιαξει σε σχεση με μια εταιρια παραγωγης?τπτ
δλδ τωρα που χω χοανη του κανω παραπανω ζημια ? Laughing αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι περνει πιο πολυ αερα απο πριν Laughing

Μπα, μη μασουλάς καθόλου. Δεν τρέχει τίποτα. Ό,τι και να του βάλεις πάλι το ίδιο θα λειτουργεί, έχει στόχο ροπής ο εγκέφαλος και τα ισοπεδώνει όλα.
Ακόμη και τη wastegate να σφίξεις, στο τέλος πάλι την ίδια πίεση θα σηκώνεις. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
andreas77THP (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT THP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2008, 03:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά δεν με βοηθατε στο να καλμάρω...!!!Να πάνε να γαμ.... στην PEUGEOT!Δηλαδή δώσαμε 20 χιλιάρικα για να μας βγάλει την πίστη το GT?;Έλεος...!!Αν δεν μπορούνε να βρούνε λύση να το πάρουνε να το φάνε και να μου δώσουν πίσω τα λεφτουδάκια μου που δεν μου περισσεύουν κιόλας και να πάρω κανένα πιο αξιόπιστο εργαλείο...!!!Δίνω όρκο ρε πο**τη* μου ότι αν μου ξαναβγάλει προβλήματα και είναι μετά τους 11 ακόμα μήνες που έμειναν για τη λήξη της εγγύησης και μου ζητήσουν λεφτά θα πάρω φόρα και θα μπώ με το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία...!!Έχω εξαγρειωθεί και ειλικρινά παιδιά δεν με ενδιαφέρουν δικαιολογίες περί φτωχών και πλούσιων μιγμάτων και χαρτογράφησης του εγκεφάλου...να το πάρουν και να το φάνε...έλεος δηλαδή με την Peugeot!Μια ζωή προβλήματα...είπα πως αυτή τη φορά που έβαλε και η BMW το χεράκι της θα διορθωνόταν η κατάσταση αλλά απ' ότι βλέπω τα ίδια σκ**ά!!Στο συνεργείο που πήγα ήταν μέσα 2 rallye και 2 RC με πρόβλημα στο σασμάν και η απάντηση της PEUGEOT ήταν ότι είναι μια ρύθμιση με ένα είδικό εργαλείο στις ντίζες!Το κάναν οι μηχανικοί αυτό που τους είπε η μαμα PEUGEOT και φυσικά τζίφος...!!Τζίφος και με την αλλαγή των συγχρονιζέ...τα ίδια σκ**ά!!Και αντί να στείλουν καινούρια βελτιωμένα σασμάν να φορέσουν τα αυτοκίνητα (που υπενθυμίζω πληρώσαμε μια περιουσία) αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο και το έχουν ρίξει στα παπατζιλίκια...!!Οι ίδιοι οι μηχανικοί μου είπαν..."έχουμε φρικάρει με το πόσα προβλήματα έχουν βγάλει αυτά τα αυτοκίνητα!!Όλο με αυτά ασχολούμαστε!!"...!!Συγγνώμη παιδιά για τη γλώσσα μου αλλά δεν την παλεύω άλλο με τους λαλάκες και πάνω απ' όλα δεν θα την παλέψω όταν μετά τη λήξη της εγγύησης το αυτοκίνητο θα αρχίσει να μου ζητάει 2χίλιαρα για πλάκα! Όσο για τον τρόπο λειτουργίας που ρωτάνε μερικοί ζέσταμα καλό, κρύωμα πολύ καλό και κάποια δυνατά ανοίγματα αλλά χωρίς ιδιαίτερη διάρκεια...!!Παρόλα αυτά και αλλιώς να ήταν τα πράγματα απαράδεκτη κατάσταση για εργοστασιακό αυτοκίνητο...μηδενικές αντοχές και ανοχές και απ' ότι φαίνεται μέτρια (για να μην πω τίποτα χειρότερο) ποιότητα κατασκευής!Όλο μόστρα και φιγούρα με ένα σωρό παριφερειακά τζάτζαλα και μάτζαλα, αλλά από ουσία μηδέν!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης