PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

βοηθεια με Interior A/C Vent Grille

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)

Ένταξη: 28 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 14:58:10    Θέμα δημοσίευσης: βοηθεια με Interior A/C Vent Grille Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ξερετε πως βγαινουνε τα μαμα για να βαλω αυτα?
http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-206-CC-CHROME-AIR-HEATER-VENTS-CABRIO-206CC-ABS_W0QQitemZ380040053773QQcmdZViewItem?hash=item380040053773&_trkparms=72%3A12%7C39%3A1%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.

sorry αλλα δεν ξερω πως μπαινει foto
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 18:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν υπαρχει καποιος να μπορει να με βοηθησει?
εψαξα και δεν ειδα να εχει γραφτει κατι παρομοιο.
ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 18:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εύκολο είναι και η διαδικασία έχει ως εξής:

Για τα πλαϊνά:

1. Ανοίγεις την εκάστοτε πόρτα και βλέπεις την τάπα στο πλάι που έχει το ταμπλό. Αυτή είναι κουμπωτή και βγαίνει (με ένα λετπό κατσαβιδάκι τη σπρώχνεις προς τα έξω). Προσεκτικά μόνο. Από εκεί αποκτάς πιο εύκολη πρόσβαση για να βγάλεις τους πλαϊνούς αεραγωγούς.
2. Αφού τους πάρεις στο χέρι δεν είναι τπτ, θα δεις πως ξεκουμπώνει το πίσω μέρος και γενικά λύνεις όλον τον αεραγωγό αντικαθιστώντας το κομμάτι που θες. Το συναρμολογείς πάλι, ελέγχεις αν δουλεύει σωστά ο μηχανισμός για το άνοιγμα/κλείσιμο του αεραγωγού και το βάζεις στη θέση του. Ελέγχεις από το πλάι αν κούμπωσε σωστά στο σωλήνα του αεραγωγού και βάζεις πάλι την τάπα.

Για τους κεντρικούς:

1. Πιάνεις το κομμάτι που καλύπτει την οθόνη και το τραβάς ελαφρά προς το μέρος σου, ώστε το πίσω μέρος να σηκωθεί. Πιάνεις από πίσω και τραβάς προς τα πάνω μέχρι να ακουστεί το κλακ και να ξεκουμπώσει. Αφαιρείς κλιπς αλάρμ και κλιπς λαμπάκι συναγερμού.
2. Βγάζοντάς το θα δεις 2 βίδες torx που κρατούν κουμπωμένη την κεντρική κονσόλα (αυτή που έχει και τους αεραγωγούς). Βγάζεις τις 2 βίδες, απασφαλίζεις το πίσω μέρος των αεραγωγών που κουμπώνει στο ταμπλό, και σιγά σιγά τραβάς προς τα έξω την κονσόλα ώστε να ξεκουμπώσει περιμετρικά. Πάνω στην κονσόλα θα παραμείνει το μαμά RCD, οπότε να ξέρεις πως θα είναι κάπως βαριά. Με παρόμοιο τρόπο όπως με τους πλαϊνούς βγάζεις και αυτούς τους αεραγωγούς (απλά είναι ελάχιστα πιο μπέρδεμα).

Τέλος..αν είσαι Αθήνα, στείλε pm να συναντηθούμε κάπου να στα βάλω εγώ. Wink
10' υπόθεση. Wink Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 19:03:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

the HOW-TO man ! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 22:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
θα προσπαθησω και αν δεν τα καταφερω θα σας ξαναενοχλησω.
καλο βραδυ. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2008, 18:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΕ KOVAC ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΓΙΑ ΒΙΔΕΣ TORX?!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούν 2008, 13:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είχα πάρει το κλασικό μικρό γκρι κουτάκι από το praktiker πολύ φθηνά, κανά 5€, και είχε σχεδόν τα πάντα μέσα. Wink

Τους σπρώχνεις να βγουν προς τα έξω (όπως βγαίνει και ο αέρας). Very happy

Αν θες, συναντιόμαστε και το φτιάχνουμε σε 10' (αρκεί να είσαι κάπου Αθήνα έτσι? Laughing Laughing Laughing Laughing ).
Στείλε το κινητό σου με pm. Smile

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούν 2008, 14:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης