PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

CorsaClub-ριζικαρης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 13:40:10    Θέμα δημοσίευσης: CorsaClub-ριζικαρης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gigi έγραψε:
Νομιζω οτι εδω ειναι το καταλληλο topic για την δημοσιευση μου.

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτην μου την εμπειρια, κυριως για να αποτρεψω
να ξανασυμβει το ιδιο σε καποιον αλλον.

Λοιπον, την προηγουμενη Τεταρτη το απογευμα πηγα στο καταστημα του Κου Ριζικαρη (CorsaClub) για να αγορασω έναν πυροσβεστηρα,τον οποιο ηθελα για τον επικειμενο αγωνα GTCC της Κυριακης.
Με εξυπηρετησε μια πολύ ευγενικη κοπελα και αγορασα έναν μη ομολογκε πυροσβεστηρα αξιας 50€ με πλαστικη βαση.
Ο πυροσβεστηρας ηταν στο κουτι του σφραγισμενος,η κοπελα το ανοιξε,τον ειδα στα γρηγορα, και τον πηρα μεσα σε 2 λεπτα.
Το ιδιο απογευμα πληροφορηθηκα από την οργανωση του GTCC ότι από τον επομενο αγωνα θα πρεπει οι πυροσβεστηρες να εχουν μεταλλικη βαση, ετσι το επομενο πρωι μιλησα τηλεφωνικως με την κοπελα και της ειπα ότι θα περασω το Σαββατο να τον αλλαξω και να παρω έναν ομολογκε με μεταλλικη βαση.
Ετσι και εγινε, το Σαββατο κατά τις 11 παω παλι στο μαγαζι οπου βρισκεται και ο Κος Ριζικαρης τον οποιο γνωριζω και προσωπικα αφου στο παρελθον ειχαμε κανει group-buy τακακια με αρκετα μεγαλο κοστος.
Αφου χαιρετηθηκαμε του εξηγησα ότι θελω να αλλαξω τον πυροσβεστηρα,να δωσω την διαφορα(40€) και να παρω τον δικιλο ομολογκε.
Χωρις να πει τιποτα ο Κος Ριζικαρης με πλησιαζει ανοιγει το κουτι του πυροσβεστηρα και μου λεει….καλα αυτος είναι αδειος!!
Κοιταζοντας εκπληκτος διαπιστωνω ότι οντως ο πυροσβεστηρας ηταν αδειος.
Του εξηγω πολύ ευγενικα ότι ο πυροσβεστηρας ηταν αθικτος στο κουτι του με την ασφαλεια του πανω και εγω απλα τον εφερα πισω όπως ακριβως τον πηρα χωρις καν να τον ακουμπησω.
Ναι μου λεει αλλα εγω δεν μπορω να παρω πισω αδειο πυροσβεστηρα
Προσπαθοντας να μεινω ψυχραιμος του λεω ότι δεν φτανει που μου πουλησατε αδειο πυροσβεστηρα, τωρα δεν τον αλλαζετε κιολας για να παρω καποιον πιο ακριβο!!
Συνεχιζοντας τις φανταστικες του θεωριες μου λεει ότι μπορει ο πυροσβεστηρας να επεσε κατω και να αδειασε από χτυπημα….
Με την πιεση μου στο κοκκινο προσπαθησα να του εξηγησω ότι μπορει να τον επιστρεψει στην ΟMP σαν ελλατωματικο , να του δωσω την διαφορα των 40€ να παρω τον ομολογκε.Ετσι δεν ζημιωνεται κανεις.
Εκεινη την στιγμη όμως ο Κος Ριζικαρης αντιπροσωπος Ελλαδος της ΟΜΡ μου κανει την εξης καταπληκτικη προταση…. το καλυτερο που μπορω να κανω είναι να κρατησεις τον υπαρχον(αδειο) πυροσβεστηρα και να σου δωσω τον ομολογκε με εκπτωση 16€ από 86€ 70€.
Oπως καταλαβαινετε αυτή του η φραση με εκανε να παρατησω κάθε περαιτερω προσπαθεια για συζητηση ,και επειδη ηθελα να διατηρησω το ποινικο μου μητρωο λευκο, του ειπα απλα ότι λυπαμαι για την συμπεριφορα του ,πηρα τον φανταστικο μου αδειο πυροσβεστηρα και εφυγα.
Αυτή ηταν εξυπηρετηση πελατη από τον ιδιο τον επισημο αντιπροσωπο της ΟΜΡ στην Ελλαδα.
Φυσικα το ιδιο σημειωμα θα σταλει και στο εργοστασιο της Ιταλιας γιατι πρεπει καποια στιγμη οι κάθε ειδους υποτιθεμενοι επιχειρηματιες να σταματησουν να εξευτελιζουν τοσο απροκαληπτα τον πελατη.

Μετα τιμής
Gigi
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 14:00:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 14:06:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε σχολιαζω το τι εγινε απλα να επισημανω οτι ο νικηφορος-gigi ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι που εχω γνωρισει απο μεγαρα και τον θεωρω αρκετα σοβαρο και αξιοπιστο για αυτο και αντεγραψα το ποστ του απο το trackday-special
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 14:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ορισμένες φορές το θράσος που έχουν κάποιοι που θέλουν να αποκαλούνται και επαγγελματίες είναι εντυπωσιακό..

Τι να πεις κανείς.. Rolling eyes

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 14:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά έχει όντως ακριβούτσικες τιμές, αλλά δεν μπορώ από την άλλη να δεχτώ ότι από μια περίπτωση μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον συγκεκριμένο ανεύθυνο επαγγελματία.
Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει αρκετά πραγματάκια και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Ούτε βέβαια πιστεύω ότι και το παιδί με τον πυροσβεστήρα είχε άδικο, αλλά και πάλι το πράγμα είναι περίεργο..
Ένας άδειος πυροσβεστήρας έχει το ίδιο βάρος με έναν γεμάτο;; Wink Wink

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 15:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Γενικά έχει όντως ακριβούτσικες τιμές, αλλά δεν μπορώ από την άλλη να δεχτώ ότι από μια περίπτωση μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον συγκεκριμένο ανεύθυνο επαγγελματία.
Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει αρκετά πραγματάκια και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Ούτε βέβαια πιστεύω ότι και το παιδί με τον πυροσβεστήρα είχε άδικο, αλλά και πάλι το πράγμα είναι περίεργο..
Ένας άδειος πυροσβεστήρας έχει το ίδιο βάρος με έναν γεμάτο;; Wink Wink

φιλε μου καποτε πρεπει να σταματηση αυτο
το εγω δεν επαθα τπτ κ ειμαι οκ...δεν κανει τπτ αλλο απο το να βολευει τον εαυτο μας για λιγο....και βολευει πολυ αυτους
οταν το παθεις θα ναι αργα...
και μην μου πεις οτι ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο παλαβο και σε σενα?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 16:42:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Confused Confused Confused Confused Confused
Confused Confused Confused Confused Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 16:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι λετε ρε παιδια??
εχετε αδειασει ποτε σας πυροσβεστηρα???

εγω το εκανα καταλαθος μεσα στο θαλαμο του στρατοπεδου...πιστεψτε με το παιρνεις χαμπαρι απο χλμ οτι εχει χρησιμοποιηθει συν οτι ειναι σε χαλια κατασταση...
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 17:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
τι λετε ρε παιδια??

εγω το εκανα καταλαθος μεσα στο θαλαμο του στρατοπεδου...πιστεψτε με το παιρνεις χαμπαρι απο χλμ οτι εχει χρησιμοποιηθει συν οτι ειναι σε χαλια κατασταση...

Off Topic Off Topic Off Topic

ποσες μερες φυλακη εφαγες?

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 17:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
τι λετε ρε παιδια??

κανεις δεν ειπε οτι δεν ηταν αδειος...
απλα πως δε το πηρε χαμπαρι οτι ηταν αδειος λογου βαρους ειπε το παλικαρι
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 17:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5 Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 17:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked

ΙΝΚΑ.
Έγγραφη διαμαρτυρία.

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 21:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Shocked

αν επιτρεπεται να κανω μια παρατηρηση.
ο κος Νικηφορος gigi μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι και να εχει δικιο - δεν εχω λογο να τον αμφισβητησω- αλλα απο τη στιγμη που κανει μια "καταγγελια" και αυτη μεταφερεται στο forum αυτο, δεν θα επρεπε να συνοδευεται απο καποια στοιχεια εντελως τυπικα και ουσιαστικα οπως ονοματεπωνυμο ;
γιατι στο παρελθον εχουν κοπει θεματα καταγγελιων ανωνυμα στο forum.
το Νικηφορος-gigi δημοσια δεν λεει τιποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης