PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα χωρίς λυση 2 μήνες τωρα...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 15:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Μπορείς να διευκρινήσεις ή να ακούσεις (με την βοήθεια κάποιου) από πιό μέρος ακούγεται αυτός ο θόρυβος;

Τέτοιος θορύβους ιδιαίτερα όταν στρίβεις ακούγονται από τα πιατέλα των αναρτήσεων, από χαλασμένα ρουλεμάν στα τοπ μαουντ, ή ακόμα από προβληματική κρεμαγιέρα.

Αν ο θόρυβος ακούγεται από τον τροχό, τότε εστιάζεις την προσοχή σου στα δύο πρώτα, αν ακούγεται από το κέντρο του αυτοκινήτου, τότε είναι κρεμαγιέρα.

Βάλε κάποιον να στρίβει το τιμόνι να ακούσεις από πιό μέρος ακούγεται ο θόρυβος.

Για αυτό που αναφέρεις, επειδή το είχα και εγώ αυτό το "πρόβλημα", ο ήχος ακούγοταν μόνο όταν είχα στριμμένο το τιμόνι δεξιά και περνούσα πάνω από ανωμαλία του δρόμου (σαμαράκι ή λακούβα).

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 15:53:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γάτες ειστε, δεν εχει ABS

ειναι για hardcore ! χαχα

οι αναρτήσεις δεν ειναι γιατι τις άλλαξα..
θα πρέπει να βρώ κανα μηχανικό να περπατάει παράλληλα με το τουτου καθός κανω κύκλους.. αλλα που να βρω τετοιον..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 15:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Για αυτό που αναφέρεις, επειδή το είχα και εγώ αυτό το "πρόβλημα", ο ήχος ακούγοταν μόνο όταν είχα στριμμένο το τιμόνι δεξιά και περνούσα πάνω από ανωμαλία του δρόμου (σαμαράκι ή λακούβα).

και ήταν χαλασμένα ρουλεμάν στα τοπ μαουντ? τι ειναι τουτο?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 19:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Steve έγραψε:

και ήταν χαλασμένα ρουλεμάν στα τοπ μαουντ? τι ειναι τουτο?

Ναι χαλασμένα ρουλεμάν στα top mount.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στα συνεργεία, είτε εν αγνοία τους είτε εν γνώσει τους, είναι ότι αλλάζοντας την ανάρτηση, δεν αλλάζουν τα ρουλεμάν στα top mount. Έτσι την πάτησα και εγώ, αλλά όταν άκουσα τον θόρυβο και πήγα με την απόδειξη για την αλλαγή της ανάρτησης στην οποία ΔΕΝ είχαν χρεωθεί ρουλεμάν διότι ΔΕΝ περάστηκαν, μου τα πέρασαν χωρίς την έξτρα χρέωση των 30 ευρώ που απαιτείται (βασικά ούτε τα ρουλεμάν πλήρωσα αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό Razz)

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 21:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα στο προυγουμενο αυτοκινητο που ειχα 307 1.6 μετα απο 3 μηνες σπασιματος νευρων μου αλλαξαν το ρουλεμαν και ολα οκ. Wink

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 15:57:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα στο προυγουμενο αυτοκινητο που ειχα 307 1.6 μετα απο 3 μηνες σπασιματος νευρων μου αλλαξαν το ρουλεμαν και ολα οκ. Wink

Υποτήθεται οτι το ρουλεμάν το είδαν , και μάλιστα οταν το ανέφερα (γιατι πολοι μου έλεγαν να δω το ρουλεμάν) ο μηχανικός μου ειπε:
"ε ναι ρε, αυτά τα απλά ειναι τα πρώτα που κοίταξα"

τι να πω...

το σπασιμο νεύρων πάντος συνεχίζεται. ΑΛΑΞΑ ΚΑΙ ΑΞΟΝΑ και ουτε αυτό ηταν... να δω ποτε θα το πετύχω. δεν εμειναν και πολλά να αλλάξω..
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 16:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλαξε μηχανικο Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 18:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπαρακι αντιστρεπτικης αλλαξες?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 19:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρατηρησα στι στισ φωτο τα ελατηρια σου στο τελειωμα τουσ δεν εχουν ενα πλαστικο περιβλημα που αγκαλιαζει το ελατηριο ωστε να μην εχει τριβει οταν στριβεισ .επισησ κανε ενα ελεχγο στα ρουλεμαν του τροχου που σου κανει το προβλημα. Arrow

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 19:48:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
παρατηρησα στι στισ φωτο τα ελατηρια σου στο τελειωμα τουσ δεν εχουν ενα πλαστικο περιβλημα που αγκαλιαζει το ελατηριο ωστε να μην εχει τριβει οταν στριβεισ .

και να μην εχει τι εγινε?εδω σε coil over που κ που βγαζει ενα τριγμο κ αυτο μονο σταματιμενος οταν στριβεις αλλα αμα ποιασει λιγη μακα ειναι οκ...
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 21:41:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αλλαξε μηχανικο Evil

+1

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 21:44:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack , πού το πηγαίνεις το αμάξι;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 09:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεσσαλονίκη, καλιδοπούλου με δελφών σε ενα συνεργε'ιο. Γενικό ειναι, δεν εχει ειδίκευση σε συγκεκριμένη μαρκα. 3 μηχανικοί ειναι μέσα, μπαμπάς και 2 γιοί.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 10:13:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει μια "σχετική πλάκα" οτι για κάτι σχετικά εξειδικευμένο (όπως είναι ενας περίεργος ηχος) το πάς σε ενα "γενικό" συνεργείο... Confused Shocked Razz

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 12:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε εκει παω τα αμαξια μου εδώ και χρόνια.. ειναι και δίπλα στο σπιτι, του αφηνω το κλειδι το πρωι που φευγω κτλ.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 13:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν διαφωνω.
το θέμα ειναι όμως, πριν αλλάξεις οτι κινούμενο μέρος εχει το 206 σου... να βρειτε το πρόβλημα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 17:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγαινε και μια βολτα στην αντιπροσωπια κατι θα κανουνε δεν μπορει!!!!!!!
τα pegeuot θελουν το μαστορα Idea Arrow τουσ σε ορισμενα πραγματα

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 10:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο 3+ μηνες ψάξιμο και αλλαγή 3 συνεργείων βρήκαμε το προβλημα... Υδραυλική κρεμαγιέρα.. 800€ καινούρια, 200 μεταχειρισμένη (και 200€ περαστικα)

ενας φίλος μου που εχει ανταλακτικά μου ειπε οτι υπάρχουν ΚΙΤ επισκεύης. Μου πρότεινε να το δώ μπας και την γλυτώσω επισκευάζοντάς την...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 11:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κιτ επισκευης δεν υπαρχουν για ολα,ασε που ακομα και να την επισκευασεις,αν εχει παρει κενα,τζαμπα τα χρηματα.
Παρε μια μεταχειρη χωρις τζογους και βαλτην πανω.
Με 500Ε θα εισαι ετοιμος...

Ετσι και αλλιως μοτερ,κλπ δεν χρειαζεσαι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 14:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Κιτ επισκευης δεν υπαρχουν για ολα,ασε που ακομα και να την επισκευασεις,αν εχει παρει κενα,τζαμπα τα χρηματα.
Παρε μια μεταχειρη χωρις τζογους και βαλτην πανω.
Με 500Ε θα εισαι ετοιμος...

Ετσι και αλλιως μοτερ,κλπ δεν χρειαζεσαι.

+1!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης