PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χτύπημα σε λακούβα!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 11:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Χτύπημα σε λακούβα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθές περνόντας έξω από Θήβα , λίγο πριν το 90 βράδυ και με βροχή περνάω από μια λακκούβα με 120χλμ , ακούστηκε ένα μπάμ κραδασμός από μπροστά δεξιά..
Η καρδιά μου τυμπάνιζε δυνατά μέχρι να καταλαβω πως ευτυχώς δεν έσκασε το λάστιχο ..
Όταν άρχισα πάλι μετά από λίγο να επιταχύνω και να περνάω απ'τα 110 μέχρι τα 130 κατάλαβα πως το τιμόνι έτρεμε .. μετά τα 130 σταμάταγε.
Τώρα τι έγινε ? Στράβωσα τη ζάντα ? έχασε τη ζυγοστάθμιση?
Όποιος πέσει σε λακκούβα να πάρει το 1521 να έρθουν να τη φτιάξουν.. (τη λακκούβα έτσι γιατί αν πάθεις τίποτα στο αμάξι Evil )

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 11:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:

Τώρα τι έγινε ? Στράβωσα τη ζάντα ? έχασε τη ζυγοστάθμιση?

Τουλάχιστον....
Έτσι φαίνεται και από τα λεγόμενά σου (μετά τα 130 σταματάει).
Και αν είναι μόνο αυτό-το εύχομαι-με 1-2 χτυπηματάκια στο μάστορα φτιάχνει.Έλεγξε καλού-κακού όμως και τα ψαλίδια.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 11:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Τώρα τι έγινε ? Στράβωσα τη ζάντα? έχασε τη ζυγοστάθμιση?

Άντε, καλή αρχή... την έχω βαρεθεί αυτή την ιστορία με τις ζάντες. Ευτυχώς με το προηγούμενο, όχι με τη μπουμπού...
Εκτός απ' το τρέμουλο, τώρα το τιμόνι σου τραβάει καθόλου δεξιά ή αριστερά; Βουρρρρρ για ίσιωμα στη ζάντα... 5 λεπτά υπόθεση είναι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 11:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
vassop26 έγραψε:
Τώρα τι έγινε ? Στράβωσα τη ζάντα? έχασε τη ζυγοστάθμιση?

Άντε, καλή αρχή... την έχω βαρεθεί αυτή την ιστορία με τις ζάντες. Ευτυχώς με το προηγούμενο, όχι με τη μπουμπού...
Εκτός απ' το τρέμουλο, τώρα το τιμόνι σου τραβάει καθόλου δεξιά ή αριστερά; Βουρρρρρ για ίσιωμα στη ζάντα... 5 λεπτά υπόθεση είναι

για αυτο εβαλα και εγω ξανα τις ψιλοκακασχημουλες μαυρες σιδερενιες ζαντες και ησυχασα!!!!!! ουτε λακουβες ουτε αγχος ουτε τιποτα!!πριν επεφτα με τις αλουμινιου που ειχα και ετρεμε η ψυχη μου!!
και μιλαμε για ζαντες αντοχης οχι αστεια!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 11:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω βαρεθεί να κάνω ζιγκ-ζαγκ στις ευθείες!
Σίδερο και ξερό ψωμί!

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 12:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ παιδιά. Θα πάω να το κοιτάξω , ελπίζω να μην έχω χτυπήσει ψαλίδι..

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 12:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαρίζονται λακκούβες και σαμαράκια!!!!!
Χαρίζονται λακκούβες και σαμαράκια σε τιμές κόστους...
Λακκούβες μεγάλες ή μικρές...
Μεγάλου βάθους ή μικρού... Επίσης δεχόμαστε και παραγγελίες!!!
Παραγγείλτε την λακκούβα που σας ενδιαφέρει ΤΩΡΑ!!!!
Προλαβαίνεται και εσείς!!!! Πληροφορίες εντός των ελληνικών δρόμων...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Γελάω γιατί θέλω να αντιμετωπίσω την κατάσταση με χιούμορ.
Είναι τόσα πολλά τα χάλια τους(και των δρόμων αλλα και των υπευθύνων) που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!!! Evil Evil Evil
Μόνο τον σταυρό μας κάθε φορά που τρέχουμε και χτυπάμε διάνα!!! Mad Mad Mad
:fist: :fist: :fist:

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 03:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Είναι τόσα πολλά τα χάλια τους(και των δρόμων αλλα και των υπευθύνων) που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!!! Evil Evil Evil

σιγα μην παρουμε τις δικες σου λακουβες!
γιατι εμεις δεν εχουμε δηλ.;;;;;;

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing

Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 10:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ¨

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 1138 ΝΕΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ!!!

Toν τελευταιο μηνα εχω πλωρωσει 135 ευρω για ισιωμα ζαντας και αλλαγη ελαστικου απο χτυπημα σε δυο θανατηφορες λακουβες. το τιμονι ετριζε στα 110 και μετα 'υσηχαζε'.εκανα ευθυγραμμιση και συγοσταθμιση, τα οποια στα προτεινω vassop

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
boss (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XS

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 20:23:05    Θέμα δημοσίευσης: ΛΑΚΟΥΒΕΣ Ε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.....
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ (13000) ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!! ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ(ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ)!!!!! Shocked Shocked
ΣΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ (16500) ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ!!!!! ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ!!!!!!!!
ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟ!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ 206 ΜΟΥ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ( ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ MOTHERBOARD YΠΟΛΟΓΙΣΤΗ).
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΙΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ LION ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ 1400 χιχιχι KAI ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΩΡΟ!!!!
Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α= ΟΛΟΙ , ΜΑ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ!!!! ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 21:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
mick206 έγραψε:

σιγα μην παρουμε τις δικες σου λακουβες!
γιατι εμεις δεν εχουμε δηλ.;;;;;;

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing

Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ούτε καν οι λακούβες δεν έρχονται δωρεάν. Αφού προκαλούνται από έργα της κακιάς ώρας για τα οποία εμείς πάλι πληρώσαμε!!! Evil

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Φεβ 2003, 01:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΚΟΥΒΕΣ Ε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

boss έγραψε:
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ (13000) ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!! ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ(ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ)!!!!! Shocked Shocked
ΣΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ (16500) ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ!!!!! ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ!!!!!!!!
ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟ!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ 206 ΜΟΥ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ( ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ MOTHERBOARD YΠΟΛΟΓΙΣΤΗ).
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΙΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ LION ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ 1400 χιχιχι KAI ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΩΡΟ!!!!
Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α= ΟΛΟΙ , ΜΑ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ!!!! ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΤΟ!!!!

Εγώ το εκμεταλεύτηκα αυτό που λες αλλά ειχα γίνει και στενός κορσές σε όλα τα συνεργεία τησ βόρειας και όχι μονο ελλάδος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Φεβ 2003, 10:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΚΟΥΒΕΣ Ε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

boss έγραψε:

Οι βλάβες που αναφέρεις δεν είναι και οι πιο συνηθισμένες.Κάποια κομμάτια από όλη την παρτίδα είναι πιθανό να βγουν ελλατωματικά (όπως συμβαίνει και με όλα τα προϊόντα).Δυστυχώς για μας τους αγοραστές που επωμιζόμαστε την ταλαιπωρία...
Παρόμοια περιστατικά-και με ολοκαίνουργια αυτοκίνητα-έχω ακούσει κατά καιρούς και για άλλα μοντέλα (όχι peugeot).

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Φεβ 2003, 13:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν εκμεταλλεύτηκα το γεγονός ότι ο πατέρας μου είχε φέρει το αμάξι του για service στη Skoda δίπλα στη δουλεια μου και πήγα το δικό μου να δούμε τι έγινε ...
Με το που το σηκώσανε Shocked Shocked είδα ότι είχα επίπεδη ζάντα Shocked .
Το άφησα λοιπόν σήμερα εκεί και θα το πάρω το απόγευμα θα την πάνε για φτιάξιμο Sad Sad θα μου κάνουν και ζυγοστάθμιση και προφανώς ευθυγράμμιση. Ψαλίδι δεν είχε βρει ευτυχώς Cheers
Έτσι είναι αυτά

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Φεβ 2003, 21:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου πρότεινα να το πας και για καμιά ευθυγράμμιση, ελπίζω να μην έπαθε τίποτα το ψαλίδι σου Cussing out ...
Πριν λίγο καιρό την είχα πάθει και εγώ, στο δρόμο για Καλάβρυτα, έπεσα σε μια λακούβα με αρκετή ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί η ζάντα και το λάστιχο να χάνει αέρα.
Όπως μου είπε ο μηχανικός που το έφτιαξε, μετά την επιδιόρθωση, η ζάντα χάνει την δύναμη της και είναι πιο ευπαθής σε χτυπήματα... Crying or Very sad
Γι΄αυτό όταν πέφτω σε λακούβα, κατεβάζω... καντήλια
Πάντως, τώρα με τις βροχές, φαίνονται πραγματικά οι ελληνικές κακοτεχνίες...
Παντού λακούβες..., το 1521 πρέπει να έχει πάρει φωτιά...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 03:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τις λακκούβες δεν κινδυνεύουν τόσο τα ψαλίδια (τα δικά μας είναι θηρία) όσο τα ημιαξόνια (στα 1.6 16V και 2.0 είναι επίσης θηρία).

Βάσω, εάν συνεχιστεί το τρέμουλο μετά την ευθυγράμμιση, έλεγξε και το ημιαξόνιο. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Φεβ 2003, 19:50:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
εάν συνεχιστεί το τρέμουλο μετά την ευθυγράμμιση, έλεγξε και το ημιαξόνιο. Wink

Ουχχχχχχχχχχχ..........Ημιαξονιοοοοοοο Question Question Question Question

Ρωτησατε ποσο εχει Question Question Question

Ευχωμαι να μην χρειαζετε........αλλιως παει το μηνιατικο Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Φεβ 2003, 04:09:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα στο συνεργείο είδα το 206 1.4 του Σλάση από κάτω, και διαπίστωσα ότι τα ημιαξόνιά του δείχνουν εξίσου ογκώδη με του 1.6. Εκτός και αν είναι κούφια από μέσα (η Ρενό για το 5ΑΤ έβγαζε ημιαξόνιο συμπαγές και υπήρχαν στην αγορά και πιο ογκώδη ημιαξόνια όμως κούφια που δεν ήταν τόσο γερά στην πράξη).
Πάντως η ανάρτηση του 206 δείχνει πολύ γεροδεμένη κατασκευή. Συγκριτικά, στα Ραλάκια η ανάρτηση φαντάζει ψεύτικη, παρότι είναι πολύ ανθεκτική στην πράξη (στα απλά 106 βέβαια δεν είναι η ίδια).

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης