PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Subwoofer στο 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 08:40:29    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Subwoofer στο 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδες..ειμαι λιγο εως πολυ ασχετος με τα ηχοσυστηματα....γινεται να βαλω στο μαμα mp3 player μου ενισχυτη και subwoofer???? θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα αν ειχα μια aftermarket πηγη???θελω γνωμες....ευχαριστω πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 10:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με μια aftermarket, απλός κάνεις παπάδες !
Επίσης δεν έχεις την μουντάδας της μαμάς !

Με το μαμά ο μόνος τρόπος που μπορείς να το βάλεις, είναι οδηγώντας το από το πίσω ζεύγος ηχείων ! Με αυτό τον τρόπω θα μπορείς να ελέγξεις και το gain από την πυγή πειράζοντας το fader !

Πάντως αν και έχω JBL, η διαφορά με μια άλλη πηγή είναι χαοτική !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Φεβ 2008, 13:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω δει σε έναν ενισχυτή που παίρνει καλωδίωση από το μαμά ηχοσύστημα (χωρίς RCA). Υπάρχει 4-κάναλος και 2-κάναλος, και μπορούν να παίξουν και μαζί σαν συνδεσμολογία 4.1 ή μόνο ο 4-κάναλος για 2.1 ή 4 κανάλια.

Απλά δεν ξέρω τι λέει από απόδοση και βεβαίως από τιμή. Θεωρώ ότι με ένα καλό σετ ηχείων θα είναι μια χαρά...

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 07:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:
Έχω δει σε έναν ενισχυτή που παίρνει καλωδίωση από το μαμά ηχοσύστημα (χωρίς RCA). Υπάρχει 4-κάναλος και 2-κάναλος, και μπορούν να παίξουν και μαζί σαν συνδεσμολογία 4.1 ή μόνο ο 4-κάναλος για 2.1 ή 4 κανάλια.

Απλά δεν ξέρω τι λέει από απόδοση και βεβαίως από τιμή. Θεωρώ ότι με ένα καλό σετ ηχείων θα είναι μια χαρά...

Ολοι σχεων οι καλοι ενισχυτες εχουν τετοιου ειδους τροπο συνδεσμολογιας...(Hi input...) το οπιο βλολευει σε περιπτωσεις που το ρδιο εχει περιορησμενες προοπτικες εξελιξης...
Αλλα γενικα θελει πολυ σωστη τοποθετηση γιατι υπαρχει πιθανοτητα αυξημενης σταθμης θορυβου λογο της υψηλοτερης τασης που αρχικα δινεται στην εισοδο του ενισχυτη....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 08:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπική μου γνώμη myth είναι να αλλάξεις την μαμίσια πηγη όποια και να είναι αυτή,με μια aftermarket θα δείς πολύ μεγάλη διαφορά και στην ποιότητα αλλά και στις επιλογές (παπάδες*) Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 17:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Προσωπική μου γνώμη myth είναι να αλλάξεις την μαμίσια πηγη όποια και να είναι αυτή,με μια aftermarket θα δείς πολύ μεγάλη διαφορά και στην ποιότητα αλλά και στις επιλογές (παπάδες*) Laughing

πανο σιγουρα θα εχει μεγαλη διαφορα απλα εχω εναν ενισχυτη και ενα sub που καθωνται τωρα και λεω να τα βαλω..και πηγη δεν βαζω γιατι μαζευω λεφτα για οθονιτσα Very happy Very happy ...που τσουζει και λιγο στην τιμη...και ασε που αμα μπλεξω με πηγη μετα θα βαλω ηχεια κτλ και θα χαλασω τα κερατα μ και δεν προκειτε ποτε να βαλω οθονι που θελω να βαλω...ασχετο οι οθονες γενικως απο ηχο λενε τπτ η ειναι πολυ καλυτερη μια ακριβη πηγη...μιλαω πχ για μια οτθονι 800-1000 ευρω και μια πηγη 400-500 ευρω....ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 21:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την καλύτερη κ πιο ακριβή οθόνη να βάλεις δεν θα μπορέσει να βγάλει τον ήχο που βγάζει μια καλή πηγή!

οι πλακέτα από την οθόνη έχει πάνω τις τσιπάκια για την καλύτερη ποιότητα εικόνας
ενώ η πλακέτα από ραδιοσιντί έχει πάνω τις τσιπάκια για την καλύτερη ποιότητα ήχου!

σε μια τόσο μικρή πλακέτα δεν μπορείς να έχεις κ ποιότητα ήχου κ ποιότητα εικόνας !!!!!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2008, 09:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχεις φίλε την έννοια του να βάλεις την οθόνη να την βάλεις τότε και ύστερα κάνεις μια αναβάθμιση ή οτιδήποτε άλλο.Αν εγω διέθετα 1000 ευρώ΄τότε θα προσπαθούσα να βρώ κάτι που να με καλύπτει και στα δυο θέματα.Και οθόνη και ποιότητα ήχου!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 06:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Αν έχεις φίλε την έννοια του να βάλεις την οθόνη να την βάλεις τότε και ύστερα κάνεις μια αναβάθμιση ή οτιδήποτε άλλο.Αν εγω διέθετα 1000 ευρώ΄τότε θα προσπαθούσα να βρώ κάτι που να με καλύπτει και στα δυο θέματα.Και οθόνη και ποιότητα ήχου!

Me 1000 παιρνεις απλα κατι μετριο Sad Για καλο (ALPINE,PIONEER,KLP) θες 1300+ Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 14:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση κοιτάξτε και αυτό...
http://www.dragiotis.gr/store/projects.php?projectid=126&cat_id=38&category=Peugeot
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 18:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η δουλεια ειναι απλα αψογη... Cool

Kαι τον ηχο τον οδηγαει με rcd...καλο..
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 15:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό είναι το άτιμο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 22:41:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν έχω βρει σχεδόν ότι χρειάζεται για να αλλαχθεί η μαμά πηγή με οποιαδήποτε άλλη κ ταυτόχρονα να έχει όλες τις λειτουργίες τις οθόνης ,ότι λειτουργία υπάρχει στη μαμά πηγή θα δουλεύει κ στην άφτερμαρκετ απλά θα μπαίνεις στο μενού μέσο των χειριστηρίων του τιμονιού!
1 αντάπτορας interface 100 ευρώ περίπου
1 αντάπτορας για να συνδεθεί η άφτερμάρκετ πηγή με τον interface αντάπτορα 10 ευρώ περίπου!
κ
1 αντάπτορας για το parking sensor!
έχω βρει 2 μαγαζιά που δουλεύουν αυτούς τους αντάπτορες (ένα αθήνα ,ένα θεσσαλονίκη)
από βδομάδα θα κατέβω σαλόνικα να δω από κοντά το μαγαζί να πάρω τις στάνταρ τιμές κ φυσικά να σιγουρευτώ ότι υπάρχουν όλοι αυτοί οι αντάπτορες κ κάνουν αυτά που υπόσχονται!

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2008, 09:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου έμαθες τελικά στάνταρ τιμές?
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2008, 15:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αύριο(εκτός απροόπτου) στο ρεπό μου θα κατέβω σαλόνικα κ θα έχω πλήρη στοιχεία:αν υπάρχουν, αν θέλουν παραγγελία,αν τα έχει βάλει σε κάνα 207 κ όντως δουλεύουν όπως υπόσχονται,το κυριότερο τι χρειάζεται για να έχουμε όλες τις λειτουργίες κ πόσα ευρόπουλα!

επικοινώνησα σήμερα με την www.dista.gr μου είπαν ότι πουλάνε μόνο χονδρική κ μου έδωσαν τηλ με συνεργαζόμενα καταστήματα στις Σέρρες,
έχουμε κ λέμε :
αντάπτορας για τα χειριστήρια στο τιμόνι 100 ευρώ
αντάπτορας για το parking sensor 110 ευρώ

τον επίμαχο αντάπτορα ούτε που τον ήξερε!
αυτός είναι ο αντάπτορας

Model of Car
Part Number:
Peugeot Stalk Interface
CTSPG007
RD4 / RT4 with CAN-Bus
& Stalk Controls
Clarion / Blaupunkt
40-Pin Fakra Connector
Peugeot 207 2006 >
Peugeot 307 2005 >
Peugeot 407 2005 >
Peugeot 807 2005 >
Peugeot 308 2007 >
Head Unit / Manufacturer
Peugeot
Retains on-board computer control
via stalk interface

www.connects2.com

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 16:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 947538 της peugeot (43.51 ευρώ) δεν κάνει την δουλειά???
http://200.189.164.39/showroom/familia/acessorios/grupos.do;jsessionid=22809B5AB3362E97B1543F25BFE95D2F?codigoCategoria=3&codigoFamilia=19
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 08:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή συμπεραίνοντας αν βάλουμε after market πηγή.....
1)Χάνουμε τις ενδείξεις στην οθόνη
2) Αν βάλουμε after market πηγή,χρειαζόμαστε περίπου + 210 ευρώ για να λειτουργούνε όλα κανονικά!

Ωραία πράγματα,περιμένω να μου έρθει το 207 αλλά με αυτά τα δεδομένα ή δεν θα έχω οθόνη ή δεν θα βάλω after market πηγή!!! Pale
Επιστροφή στην κορυφή
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούν 2008, 19:42:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Δηλαδή συμπεραίνοντας αν βάλουμε after market πηγή.....
1)Χάνουμε τις ενδείξεις στην οθόνη
2) Αν βάλουμε after market πηγή,χρειαζόμαστε περίπου + 210 ευρώ για να λειτουργούνε όλα κανονικά!

Ωραία πράγματα,περιμένω να μου έρθει το 207 αλλά με αυτά τα δεδομένα ή δεν θα έχω οθόνη ή δεν θα βάλω after market πηγή!!! Pale

Στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ Confused
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2008, 20:07:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοίτα εδώ που τα λέμε τα κουμπάκια περισσότερο παπάντσα είναι παρά χρήσιμα!
αν έχεις τα έξτρα λεφτά που χρειάζονται για να βάλεις την αφτερμάρκετ πηγή+αντάπτορες τότε βάλε την !
εγώ ένα μήνα που έχω το αμάξι τα έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές!
τα φώτα στροφής θα είναι συνέχεια ενεργά
ο αισθητήρας πάρκιν θα δουλεύει με τον αντάπτορα το ίδιο κ τα χειρηστήρια στο τιμόνι οπότε μικρό το κακό!

those who can Do
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2008, 21:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
κοίτα εδώ που τα λέμε τα κουμπάκια περισσότερο παπάντσα είναι παρά χρήσιμα!

Εξαρτάτε πώς βολεύεσαι !
giannis27 έγραψε:

εγώ ένα μήνα που έχω το αμάξι τα έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές!

Εγώ που το έχω 5 μήνες το χρησιμοποιώ αδιάκοπα . . καθώς πάνω εκεί έχω και τηλέφωνο και GPS
giannis27 έγραψε:
τα φώτα στροφής θα είναι συνέχεια ενεργά

Εγώ πάντως μπορώ και μπαίνω κανονικά στο menu και πειράζω τα πάντα !
giannis27 έγραψε:
ο αισθητήρας πάρκιν θα δουλεύει με τον αντάπτορα το ίδιο κ τα χειρηστήρια στο τιμόνι οπότε μικρό το κακό!

Εσύ έχεις βάλει . . .και τα ξέρεις όλα αυτά ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης