PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καύσιμα ακρίβεια...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 09:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Καύσιμα ακρίβεια... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που θα πάνε οι τιμές στα καύσιμα?

3rioStooges-Motorsport Team

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jean στις Τετ 13 Νοέ 2013, 20:44:26, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
peugeot306 (Διαμαντής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.6 (16v) Champion (1999)

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 11:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω δεν εχω αμαξι σχεδον ενα μηνα οποτε δε βαζω και δε 8α βαλω σιγουρα για τις επομενες 10 μερες

μου ηρ8ε και ενα παρομοιο μαιλ σας το παρα8ετω

ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΟΙΑΖΕΙ , ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΙΔΕΑ..........

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ

TOΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Κι αν δοκιμάζαμε ... δε θα χάναμε πολλά πράγματα...

Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό
σε φίλους σας διότι αφορά σε ένα έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου.

Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,5 Ευρό το λίτρο!

θέλετε να κατεβούν οι τιμές? Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.

Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ/ αυτή, που
μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.Τον τελευταίο Απρίλιο
ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου 'γέλασαν' μ' αυτά τα διαβήματα γιατί
ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για
πολύ αυτή την τακτική. Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία , σ' εμάς παρά σ/
αυτές.

'Ομως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την ακολουθούσαμε
με συνέπεια. Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν
πει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη ( 58,9 λεπτά το
λίτρο ). Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι
αυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης
πρέπει να αντιδράσουμε.

Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι να
χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη
βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι. Άρα αφού
χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία

στην αγορά βενζίνης. Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα <<ΧΤΥΠΗΜΑ>>

στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών .

Ιδού μια πρόταση:

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

(SHELL ΒΡ KAI EKO).

Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της.

Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις
ακολουθήσουν.Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει να
εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ΒΡ.
Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.

Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς το
διαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομα
κ.ου. Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρεί εκατομμύρια αποδέκτες στους
καταναλωτές. Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το

μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουν
κι αυτοί το ίδιο. Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι,
διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:01:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρά ιδέα την βλέπω,
Ούτως ή άλλως έχω χρόνια εκτός μεγάλης ανάγκης να βάλω από τις παραπάνω εταιρίες και να χρηματοδοτώ τις πολυδάπανες καμπάνιες τους και ότι άλλο αυτές χρηματοδοτούν.
Προτιμώ aegean και elinoil και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τα ελεύθερα πρατήρια μια χαρά είναι Mr. Green

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:14:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω μεσα ειμαι, εχω ενα πρατηριο aegain κοντα μου απλως σκεφτομαι μονο την ποιοτητα του καυσιμου (βαζω μονο την 100αρα.)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ayrton στις Παρ 13 Ιούν 2008, 12:26:38, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω πιστευω το μποϊκοταζ απλα σε συγκεκριμενες εταιριες δεν εχει νοημα, και θα explain παρακατω...

Εγω εχω τη τυχη να βαζω βενζινη ισως με τις χαμηλωτερες τιμες στην Αθηνα, απο την οδο Κλεισθενους (σταυρος Αγ. Παρασκευης). Εδω και χρονια εχουν τις χαμηλωτερες τιμες (ακομα και σε καιρους "κρισεων"), και οσο το παρακολουθω (www.ypan.gr) σε κανενα απο τα παραπανω βενζιναδικα δεν εχει επιβληθει ποτε προστιμο για νοθεια.

Στον εν λογο δρομο τι κανουν λοιπον ?
Υπαρχουν 7 βενζιναδικα, 1 Shell - 2 EKO, 1 Dracoil, 1 BP, 1 REVOIL και 1 AEGEAN.
Τα Shell - EKO - Dracoil (χαμηλα προς Αγ. Παρασκευη) εχουν μονιμος ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χαμηλη τιμη (κατοπιν συνενοησης φυσικα). Μεχρι προσφατα και η ΑΕGEAN (ψηλα προς Μελισσια) εκανε το ιδιο, ομως τελευταια ειναι λιγο χαμηλοτερη.
Τα BP και REVOIL εχουν λιγο πιο υψηλη, ομως παλι χαμηλοτερη απο τα συνηθησμενα της Αθηνας.

Εγω, λογο ας πουμε "εμπιστοσινης" στη μαρκα βαζω συνηθος ΕΚΟ. Επειδη ομως ετσι οπως εχουν παει οι τιμες χρειαζωμαι 200 ευρω το μηνα τελυταια βαζω και απο AEGEAN αφου ειναι λιγο φτηνοτερη (0.5~1 λεπτο).

Τι θελω να πω ? Στη συγκεκριμενη περιοχη, λογο ανταγωνισμου και κινησης επικρατουν γενικα χαμηλες τιμες (απο τις χαμηλωτερες στην Αθηνα) και πραγματικα δεν εχει διαφορα ειτε βαλεις ΕΚΟ, ειτε Shell, ειτε Dracoil... Οποτε εγω με τι κριτηριο να κανω μποϊκοταζ ? Σε ποιον ?

Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως ναι το μποϊκοταζ χρειαζεται, ΑΛΛΑ προς τα "γερακια" της αγορας και οχι απλα προς τα "ονοματα".

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:20:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα απ ότι έχω καταλάβει και μιλήσει και με χημικό μηχανικό που κάνει ελέγχους, η βενζίνη είναι η ίδια.
Τώρα όσο μπορεί να κάνει ατασταλία ένα πρατήριο χ άλλο τόσο μπορεί να κάνει και ένα άλλο.

Τέλος είναι γνωστο οτι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνίο ελέχγει κάθε πρατήριο της ELINOIL και του δίνει την ανάλογη σφραγίδα για την ποιότητα αλλά και την ποσότητα του καυσίμου που βάζει.

Τώρα μην μου πείτε για διαπλεκώμενα κτλ δεν ξέρω και ούτε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, απλά εμπιστεύομαι φοιτητές που αντικειμενικά δεν νομίζω να οφελούνται, τώρα αν, τι να πω.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
απλά εμπιστεύομαι φοιτητές που αντικειμενικά δεν νομίζω να οφελούνται, τώρα αν, τι να πω.

Κανείς δεν πάει με τον σταυρό στο χέρι Μιχάλη, ούτε καν σε αυτά τα θέματα Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot306 (Διαμαντής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:31:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε αυτο που ειπε ο στελιος

οι μικρες εταιριες aegean dracoil ktl που ανεφερες χαζες ειναι να κρατησουν τη τιμη χαμηλωτερη? αφου ειναι στην ιδια ευθεια ολες?

ειδες εσυ πας και βαζεις εκει που ειναι 0.005 ευρω το λιτρο φτηνοτερα
οποτε αφου 8ες δε 8ες 8α πας να γεμισεις αν οχι στον ενα στον αλλο γιατι εκει ειναι παζαρι αλλα αμα η shell η BP και η ΕΚΟ δεν πουλησουν τοτε 8α ριξουν τη τιμη (γιατι αυτες κανουν κουμαντο και αυτες πουλανε στις μικροτερες) για να πας και 8α ακολου8ησουν και οι μικρες στον ανταγωνισμο ριχνοντας και αυτες τις τιμες κι'αλο κι'αλο
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:32:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει πρατήριο ELINOIL να κλέβει σε ποσότητα βενζίνης τόσο που να γίνει αντιληπτό από τον δείχτη βενζίνης αλλά και από εμένα,

Γιατί ψιλά όλοι κλέβουν Evil

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως χθές σε πρατήρια Bp και Shell στην παραλιακή και Αμφιθέας τιμη από 1,280 εως 1,310+

Στην Πειραιώς και χαμοστέρνας που μόνιμα οι τιμές είναι οι κατώτερες σε ένα Αegean και ένα ΕΛΙΝΟΙΛ 1,168 σταθερά εδώ και μέρες και όταν ακούγεται πτώση τιμών είναι από τους πρώτους που την ρείχνουν.

Έτσι λοιπόν οι δύο στην Πειραιώς εκθέτουν τους υπολοίπους και με δικαιοδωτούν να τους αποκαλλέσω κλέφτες και απατεώνες και φυσικά να μην περνάω ούτε απ έξω από τα πρατήριά τους που βαράνε μύγες ενω οι άλλοι δύο επειδή περνάω καθημερινά απ έξω, γεμίζουν δεξαμενές σχεδόν κάθε μέρα.

Επιστροφή στην κορυφή
peugeot306 (Διαμαντής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 12:49:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...
http://www.ypan.gr/flash_fuel/ath/ath.htm
...
οριστε και το λινκ για να βρειτε φτηνα πρατηρια ελεγμενα..
εγω στο μενιδι αλλου βαζω 95αρα με 1,187 σε jetoil
και αλλου ο φαγερ 100αρα στο 306 με 1,259 σε eteka
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 13:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

www.gasprice.gr

Το έχω ξαναγράψει και στα χρήσιμα links αλλά μάλλον τώρα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με τιμές που ενημερώνονται από εμάς τους πολίτες ακόμα και 1 ημέρας ενώ το ypan για παράδειγμα σήμερα λέει τελευταία δειγματοληψία 6/6/08 με αποτέλεσμα οι περισσότερες τιμές να έχουν αλλάξει.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 14:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντα AEGEAN εδω και μια τριετια τουλαχιστον...σε shell μονο στο χωριο και αυτο γιατι δεν ειναι της εταιριας αλλα ιδιωτη και η τιμες του ειναι δελεαστικοτατες....Στα αλλα μονο αμα ξεμενω...
Επιστροφή στην κορυφή
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 15:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμείς έχουμε 3 αυτοκίνητα 106, 156, Νavara και σκέφτομαι να πάρω κάνα παπάκι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jean στις Τετ 13 Νοέ 2013, 20:51:21, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 16:41:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα θελει σε ολες.Κινουμαστε με αστικο για μια βδομαδα.
Απλα πειτε οτι εχουμε καλομαθει και λιγο.
Βεβαια καποιοι εχουν και δικαιο γιατι οι αποστασεις στην Αθηνα δεν ειναι και μικρες.Αλλα Αν εστω η Αθηνα δεν συμετεχει τοσο δυναμικα οι αλλες πολεις δεν επιτρεπετε να μην το κανουν.
Δεν νομιζω ολοι να μενουν 10 χιλιομετρα μακρια απο την δουλεια τους.
Εγω ειμαι μεσα και μαλιστα απο στιγμη σε στιγμη ετοιμαζω και αρθρο στο blog μου.
Θα πεσει και σκετικο banner.Αν θελετε παρακαλω μπορειτε να κανετε μια βολτα και να αφησετε το σχολιο σας.
Το ξερετε οτι ειναι σημαντικο για την αναδιξει του.
Το μπουκοταζ στο γαλα αυτες τις μερες αποδιδει αφου 3 το μεσημερι και πολλα γαλατα ειναι ακομα στο ψυγειο.
Θελω να ξερω μονο αν μπορω,αν μου δεινετε το δικαιωμα να χρησιμοποιησω το ονομα του Club(και του PS αλλα και των Alfisti)στο αρθρο μου.
Θα ειναι καλο να δει ο κοσμος οτι υπαρχουν δυο σημετοχες και το κυριοτερο οτι η πρωτοβουλια ειναι των κλαμπ που ασχολουνται ενεργα με το αυτοκινητο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούν 2008, 20:02:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να ζητήσεις έγκριση από το αλφιστι..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jean στις Τετ 13 Νοέ 2013, 20:51:35, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot306 (Διαμαντής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούν 2008, 02:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης εχω ανοιξει στο puntoclub, bmwhellasclub και nissanclub
παρομοιο 8εμα στα 2 πρωτα δεν κινητε φυλλο και ειναι ΚΡΙΜΑ
στο nissan μαλιστα επεσαν να με φανε οτι αμα βαλουν απο αλλου 8α χαλασουν τα micra τους και κατι τετοιες παπ@ριες
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούν 2008, 10:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
........Το μπουκοταζ στο γαλα αυτες τις μερες αποδιδει αφου 3 το μεσημερι και πολλα γαλατα ειναι ακομα στο ψυγειο....

Μην παίρνεις και όρκο για αυτό που λές....
Αυτή την εβδομάδα πούλησα στο μαγαζί περισσότερο γάλα απο την περασμένη εβδομάδα που δεν υπήρχε μπουκοτάζ.....
Όσο για την βενζίνη κάνεις δεν θα κάνει τίποτα ή άντε να το κάνει μία δύο φορές το πολύ....Δεν είμαστε οι έλληνες για τέτοια πράγματα δυστυχώς...
Εχω πεί και εγώ σε αρκετό κόσμο να μπουκοτάρει τις μεγάλες εταιρείες καυσίμων και η απάντηση ήταν ότι δεν παίζουν με την ποιότητα που βάζουν στα οχηματά τους...λές και τους μίλησε κανείς για ποιότητα....
Εγώ που βάζω χρόνια απο aegean στον Πειραιά δεν έχω πάθει τίποτα και δεν την πληρώνω χρυσή σε σχέση με τις τιμές που παίζουν σχεδόν παντού....
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2008, 13:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και παντα το κυνηγι για την ποιοτητα μιας πιανει κατι τετοιες ωρες.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης