PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Καταναλωση Παραφλου σε 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) Sport Pack (2007)

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάϊ 2008, 16:31:06    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Καταναλωση Παραφλου σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας!! Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν 207 αν έχουν παρατηρίσει να ελλατώνεται το υγρό για το ψυγείο τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάϊ 2008, 21:02:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε κανένα από τα δύο 207 δεν το έχω παρατηρήσει ! (1,4 και GT)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lefteris22 (207 rc le mans)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rc le mans

Ένταξη: 08 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 08:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: Υγρό ψυγείου! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

red_storm έγραψε:
Γειά σας!! Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν 207 αν έχουν παρατηρίσει να ελλατώνεται το υγρό για το ψυγείο τους.

καλημερα ρεντ_στορμ.ειμαι καινουργιος στο φορουμ και εχω ενα 207 cc τουρμπο, χτες κοιταξα τα υγρα του ψυγειου και ητανε στο μινιμουν!!εμαθες τιποτα σχετικα με το θεμα?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 08:47:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε καινούριο αμάξι είναι μέχρι ενός σημείου λογικό να υπάρχει κάποια μικρή απώλεια. Συμπληρώστε, και αν συνεχίσει η απώλεια τότε ανησυχήστε...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2008, 09:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο drdino είναι πολύ σωστός. Και γώ συμπλήρωσα κανα 300-400cc γύρο στα 2000χλμ και τώρα έχω 17.000χλμ και όλα κομπλέ. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
hitman (chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT(2007)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2008, 16:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Υγρό ψυγείου! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια, καλως σας βρηκα...
εχω και εγω προβλημα με το υγρο του ψυγειου. Εχω συμπληρωσει 1 φορα, οσο περνει το παγουρακι και περιπου αλλο τοσο απο τοτε που αρχισα να το παρακολουθω.
το αμαξι στο συνεργειο εδειξε οτι το ενα μπουζι ειχε περιεργο χρωμα...
τι μπορει να φταιει τελικα, εχω 25000 χλμ.
περιμενουμε απαντηση απο γαλλια για να δουμε τι θα κανουμε.
Προς το παρων δουλευει μια χαρα...
Συγνωμη για το μεγεθος.
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2008, 20:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου! υπάρχει ειδικό υγρό για το ψυγείο? εγώ νόμιζα ότι έχει νερό μαζί με παραφλού! και εμένα η στάθμη είναι κάπου κοντά στην ελάχιστη ένδειξη! τώρα που θα πάω για σέρβις θα τους το πω!

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 08:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι είναι ειδικό το υγρό ψυγείου που παίρνουν τα αυτοκίνητά μας. Μπορούμε όμως άφοβα να το συμπληρώσουμε με νερό βρύσης ή αποσταγμένο διότι το ειδικό παραφλού που έχει σπάει τα άλατα από μόνο του.Εμένα είχε κατέβει λίγο και απλά συμπλήρωσα με αποσταγμένο αφού έμαθα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Τώρα με τις ζέστες καλό είναι να ρίχνουμε μια ματιά στο ειδικό δοχείο.Πάντως δεν πήρε μέσα ούτε μισό ποτήρι.Εκείνο που θέλει προσεκτική παρακολούθηση είναι τα λάδια του διότι ανάλογα με το σκίσιμο που κάνουμε ο δείκτης κατεβαίνει 1 έως 2 βόλτες βίδας.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2008, 09:14:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο ειναι να αποφευγετε την συμπλήρωση με νερό βρυσης.
αν οχι παραφλου βάλτε εστω απεσταγμένο Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) Sport Pack (2007)

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούν 2008, 20:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ΄οτι βλέπω σε πολλά 207 το υγρό του ψυγείου ελλατώνεται. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα του κινητήρα?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2008, 07:02:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει κανένα πρόβλημα ο κινητήρας.
Είναι φυσιολογικό να κατεβαίνει λίγο η στάθμη του νερού , εξάλλου δεν πέφτει από την μια μέρα στην άλλη στο min.
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2008, 14:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει προβλημα στην αναμιξη παραφλου ?
τι εννοω :
δεν θυμαμαι τι παραφλου ειχα βαλει ..αλλα εχει πεσει η σταθμη .
για να μην βαλω σκετο νερο .μπορω να προσθεσω οτι παραφλου βρω η πρεπει να αδειασει ολο κ να βαλουμε -γεμισουμε απο την αρχη ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούλ 2008, 23:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η προσθήκη απεσταγμένου βοηθάει μεν στο να μην δημουργούνται πολλά άλατα (δεν απουσιάζουν και πάλι), αλλά όπως και το κοινό νερο μειώνει το σημείο εξάτμισης του paraflou. Υπόψιν και ότι το απεσταγμένο νερό εξατμίζεται σε ελαφρά χαμηλότερη θερμοκρασία (100C σε πίεση 1bar) από το κοινό νερό με άλατα (100C+ αναλόγως με το πόσο "σκληρό" είναι).

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 17:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
υπαρχει προβλημα στην αναμιξη παραφλου ?
τι εννοω :
δεν θυμαμαι τι παραφλου ειχα βαλει ..αλλα εχει πεσει η σταθμη .
για να μην βαλω σκετο νερο .μπορω να προσθεσω οτι παραφλου βρω η πρεπει να αδειασει ολο κ να βαλουμε -γεμισουμε απο την αρχη ?

??

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 18:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oτι και να βαλεις τα ιδια ειναι. Και φυσικα καλυτερα να συμπλιρωσεις με παραφλου παρα με νερο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 19:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίδιο χρώμα δεν πρέπει να έχει το παραφλού;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 20:05:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι θα χαλάσει ο κανβας?Laughing Laughing Laughing

το μονο που πρέπει να απογυγει κανείς ειναι το συμβατικό νερό (λόγω αλάτων)...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούλ 2008, 20:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά, βάλτε g12 (πορτοκαλί) τότε και βλέπουμε. Cool Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούλ 2008, 01:09:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω παραλάβει καί το κορυφαίο υγρό για υδρόψυκτα συστήματα μηχανοκίνητων οχημάτων (και όχι μόνο). Δεν περιέχει νερό κι ούτε αναμιγνύεται με νερό παρά μόνο με τον εαυτό του.
EVANS NRG+
- Έχει πολύ μεγαλύτερη θερμοχωρητικότητα από το νερό.
- Έχει σημείο εξάτμισης τους 190C σε ατμοσφαιρική πίεση (!)
- Δεν ανεβάζει πίεση πάνω από 0.5bar στο κύκλωμα ψύξης (!)
- Το πετάμε μαζί με το αυτοκίνητο
- Είναι πανάκριβο -60Ε τα 3.8λτ (!)- αλλά θα μπει μία μόνο φορά (αν δεν τρακάρετε) σε συνδυασμό με τα άλλα οφέλη.

Πολλά περισσότερα εδώ: http://www.evanscooling.com/html/npgPls.htm

Βάλαμε το NRGR (μόνο για αγωνιστική χρήση και αλλάζεται ανά 2 χρόνια) στο αγωνιστικό Clio και ο δείκτης θερμοκρασίας νερού έδειξε 5C κάτω στον αγώνα! Και ο δείκτης λαδιού έδειξε 5-10C παρακάτω αλλά εκεί αλλάξαμε και λιπαντικό (AMSOIL TRO 20W50) που είναι κυρίως για αγωνιστική χρήση και είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να βοηθάει στην αποβολή θερμοκρασιών (έχει μεγάλη θερμοχωρητικότητα και άριστη αντιτριβικότητα άρα και ροή για 50ρι).
Αυτό όμως ήταν αγωνιστικό (με πρόγραμμα, σφυρήλατα κλπ) και τα πιο αντιπροσωπευτικά θα τα δούμε στο Πεζό μου. Αλλά και μόνο που η πίεση στο κύκλωμα δεν θα υπερβαίνει το 0.5bar μου αρκεί! Με όλα αυτά τα κορυφαία που του βάζω εδώ και 2.5χρόνια το 206 μου στο εξής θα το ονομάσω 206 Highlander....

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2008, 08:04:57    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Καταναλωση Παραφλου σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηθελα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο σε 3.5 μηνες το παραφλου να εχει πεσει κατω απο το ελαχιστο επιτρεπομενο οριο του?κατα τους μηνες αυτους εκανα περιπου 6,000 χλμ ηταν και οι διακοπες μεσα..
Ειναι φυσιολικο?γιατι ειναι η δευτερη φορα που βλεπω να πεφτει σε αυτο το διαστημα..
Ευχαριστω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης