PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εκκεντροφόροι απο 106 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 69, 70, 71  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 08:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περι σωστου value for money συμφωνω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι ΦΠΕ με ραλλισια εκκεντρα.
Απο εκει και περα για στροφαρισμα,τα ελατηρια του 106 ειναι μια χαρα.
Αυτο που κοστιζει ειναι η εισαγωγη του C2 VTS(500Ε) και φυσικα αν χρειαστει μπεκ που συμφωνα με τα λεγομενα του Πανου,δεν τα γλιτωνεις. Confused

Απλα μετα κερδιζεις ωφελιμο φασμα μεχρι τις 6800-7000 περιπου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 11:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Απλα μετα κερδιζεις ωφελιμο φασμα μεχρι τις 6800-7000 περιπου.

Από πόσο μέχρι εκεί πάνω?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 11:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν υποθεσουμε οτι του Πανου(Volvos) γινοταν γραμμικο απο τις 6 και μετα,με την νεα εισαγωγη οι δυνατοτητες για peak στις 7000+ ανεβαινουν κατα πολυ.
Το θεμα μετα ειναι το προφιλ των εκκεντροφορων...
Του Ηλια το 106 ας πουμε που φορουσε τους mini group A το ενιωθες να "τελειωνει" κατα τις 7500 περιπου.
Οποτε οι προδιαγραφες δημιουργουνται,αλλοι παραγοντες καθοριζουν το ποσο ψηλα θα βγει το peak.

Υ.Γ. Του Πανου,με το "περιεργο" χρονισμα πιστευω οτι θα εβγαζε και αλλη δυναμη ψηλα με τα εκκεντρα στα μαμα σημαδια και λιγο διαφοροποιημενο προγραμμα-φιλτροκουτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 11:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η ερώτηση παραμένει διότι δεν κατάλαβα.

Από πόσες στροφές μέχρι τις 6800-7000 θα είναι το ωφέλιμο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 11:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α,sorry,δεν καταλαβα... Embarassed
Απο πολυ χαμηλα,πιθανοτατα απο τις 3000-3500.
Του Ηλια με τα γαιδουρεμενα εκκεντρα το ενιωθες οτι ζωντανευε απο τις 3500 περιπου ενω του Σταυρου,που ηταν χωρις εισαγωγη,ζωντανευε περιπου 1000 στροφες πανω.
Δηλαδη με την εισαγωγη μαζι,μιλαμε για ωφελιμο φασμα σχεδον 4000 στροφες! Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 12:23:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα ρούχα και παπούτσια... δε με βλέπω να παίρνω τώρα στις εκπτώσεις... Rolling eyes Sad

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 14:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μη ψυριζετε τη μαιμου....
για να περασεις το σταδιο των εκκεντροφορων 106 θες πολλα λεφτα
αμα τα διαθετεις σταυρο το ξανασυζηταμε
θες 500εισαγωγη c2 vts
600-700εκκεντρα οτι και να ειναι αυτα
300 ελατηρια ριταινερς 106 συν καπακι πανω κατω
200 μπεκ
φλαντζες εργασιες κλπ εργατικα

χαλαρα το 1500αρι χωρις προγραμμα....

αυτο το μοτερ τελικα οτι και να λεω παντα με επιβεβαιωνει...
ως τωρα οτι κανω παντα στο τελος στοιχιζει 100ευρω το αλογο...βρεστε μπατζετ και αποφασιστε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 16:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tάκη,δν ειχες αναφέρει πως τα μπεκ του 206 κ του 106 ειναι περίπου ιδια? ( ή κανω λαθος?) ρωτάω επειδή βλέπω πως για αυτό το σεταπ λες πως τερματίζεις τα μπεκ (οπως ελεγες και τοτε ου προωτοεβαλες την εισαγωγη).
Θυμάμαι πως ο ηλιας δεν ειχε αλαξει μπεκ και ειχε και την εισαγωγη πανω.Δεν μου ειχε αναφέρει τπτ περί τελειωματος των μπεκ.
Πάντως τακη/στελιο οτι και να λέμε τα λεφτα αυτά ειναι η σιγουρη και φολυ αξιόπιστη μετατροπη για ενα 206 πλεον...
Τη στιγμή που ο κοσμος εσκαγε 2000ε και του ταζανε 160 αλογα σε 206 και εβλεπε...140,ε καλό ειναι με 1500 να φτιαξεις μοτεράκλα...
Δηλ επειδή ο κοσμος πληρωσε και μαθαμε ολοι,πλεον ειναι ευκολο (αμα ειχεςι το μαρουλι) να φτιαξεις ενα συμπαθητικό μοτερακι.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 18:31:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπεκ 106 καπου 200cc
μπεκ 206 απου 140cc
δες και αναλογο τοπικ γιατι ξεφευγουμε...

τα πραγματα ειναι απλα πολλες φορες σταυρο εμεις τα κανουμε δυσκολα Cool
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 19:42:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

τα πραγματα ειναι απλα πολλες φορες σταυρο εμεις τα κανουμε δυσκολα Cool

+1,γιαυτό τάκη επελεξα την λυση που "φοραω"...αν εκαιγε και νορμαλ θα ηταν το τελειο...

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 19:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν φτιαξεις προγραμμα σωστο θα καιει μια χαρα Cool
δες το δικο μου τι κανει Laughing

7.2 εθνικη με 140 και κλιμα ανοιχτο
εεεε αλεκουκο??? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 19:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αν φτιαξεις προγραμμα σωστο θα καιει μια χαρα Cool
δες το δικο μου τι κανει Laughing

7.2 εθνικη με 140 και κλιμα ανοιχτο
εεεε αλεκουκο??? Laughing

εδω ο αλλος ο Ντενεκές ερχεται σαλονικη και μας το κρυβει,σιγα μη μας φτιαξει και προγραμμα...ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ κυριε στελιο,θα πληρωσουμε Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 21:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Χριστούγεννα.

Το πρόβλημα για εμένα όμως είναι, πώς κάτι saxoραλλα κλπ. που τρέχουν στους αγώνες, με την ΜΑΜΑ εισαγωγή και τα ΜΑΜΑ μπεκ (διότι ΔΕΝ επιτρέπεται βάσει κανονισμού να τα πειράξουν), φορτώνουν κάτι 170άρες και 190άρες άλογα, και εμείς παραπονιούμαστε και βάζουμε C2 VTS εισαγωγή και μπεκ από 3λιτρο V6.

Τί κάνουν αυτοί σωστά, και τί κάνουμε λάθος εμείς?

Δε με απασχολεί αν τα 190 άλογα τα έχουν για 2000 σ.α.λ., με απασχολεί που τα έχουν.

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 21:43:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
volvos έγραψε:

Χριστούγεννα.

Το πρόβλημα για εμένα όμως είναι, πώς κάτι saxoραλλα κλπ. που τρέχουν στους αγώνες, με την ΜΑΜΑ εισαγωγή και τα ΜΑΜΑ μπεκ (διότι ΔΕΝ επιτρέπεται βάσει κανονισμού να τα πειράξουν), φορτώνουν κάτι 170άρες και 190άρες άλογα, και εμείς παραπονιούμαστε και βάζουμε C2 VTS εισαγωγή και μπεκ από 3λιτρο V6.

Δε με απασχολεί αν τα 190 άλογα τα έχουν για 2000 σ.α.λ., με απασχολεί που τα έχουν.

Τα μπεκ ισως και να αλλαζουν στο grA.Καποιος πιο γνωστης ας ενημερωσει.
Ομως αυτα τα σαξοραλλα Σταυρο εχουν ροικη εξελιξη, συμπιεση 12+, σφυρηλατα,κεντ 52 ή 54,αλλη διατομη εξατμισης, καθολου καταλυτη ή αγωνιστικο κλπ.
Α, και η πλαστικη εισαγωγη του ραλλύ ειναι καλυτερη απο την πλαστικη εισαγωγη τη δικια μας.
Επιπλεον εχουν και πιο πολλες δυνατοτητες λογω εγκεφαλου, δλδ αυτα παιζουν με peugeot sport επαναπρογραμματισμενο, ή αγραφο κλπ.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 21:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Τα μπεκ ισως και να αλλαζουν στο grA.Καποιος πιο γνωστης ας ενημερωσει.
Ομως αυτα τα σαξοραλλα Σταυρο εχουν ροικη εξελιξη, συμπιεση 12+, σφυρηλατα,κεντ 52 ή 54,αλλη διατομη εξατμισης, καθολου καταλυτη ή αγωνιστικο κλπ.
Α, και η πλαστικη εισαγωγη του ραλλύ ειναι καλυτερη απο την πλαστικη εισαγωγη τη δικια μας.
Επιπλεον εχουν και πιο πολλες δυνατοτητες λογω εγκεφαλου, δλδ αυτα παιζουν με peugeot sport επαναπρογραμματισμενο, ή αγραφο κλπ.

Απ' όσο ξέρω ο κανονισμός λέει ότι μετά την πεταλούδα, ΔΕΝ πειράζεις κάτι άλλο στην εισαγωγή.

Άρα αν βάλουμε ότι έχουν αυτά επάνω, συν τα μπεκ, συν την εισαγωγή C2, θα 200αρίσουμε τα άλογα? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 22:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θεωρητικα ναι,αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει για καθημερινη χρηση.
Το C2 challenge δινει αλλα μπεκ, αρα επιτρεπονται.
Για 190 αλογα κοιτα και το κιτ C2R2max.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 22:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή Off Topic πάλι, το λήγουμε εδώ για την ώρα.

Εμένα η ένσταση μου απλά μένει στα μπεκ και την εισαγωγή του C2 Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 23:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
[

Tα αυτοκινητα που αναφερεις καταρχας εχε υποψην σου οτι ειναι πολυ πιο λιγα απο οσα νομιζεις, ειδικα αυτα με τα 190 αλογα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου κυριολεκτικα και εχουν σκαρτα 190, προσωπικα εχω δει δυναμομετρηση 184 παραπανω ποτε.
Τα μοτερ αυτα εχουν ημερομηνια ληξης και ειναι αποκλειστικα για αγωνιστικη χρηση και μονο, συνηθως πισταδικη αντε και αναβασιαρικη, οχι τοσο ραλλιτζιδικη.
Συνηθως φορανε εκκεντρα με τρελλες μοιρες και βυθισματα, μηχανικα ωστηρια σφυριλατα πιστονια μπιελες στροφαλο καπακια απο εξωτερικο, αγραφο εγκεφαλο μαζι με πλεξουδα αγωνιστικες βενζινες και εχουν φαει μερες σε δυναμομετρα να ρυθμιστουν με -οπως ειπα πιο πανω- αγνωστη ημερομηνια ληξης.
Σε βολτισιο σαξοραλλο με δυο εκκεντρα, πιστονια προγραμμα αντε και ελατηρια βαλβιδων δε νομιζω να δεις κατι παραπανω απο 165 ΤΟ ΠΟΛΥ, με φασμα λειτουργιας 6-8.
(been there done that)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 01:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία Λέφο, ευχαριστώ που μοιράστηκες την γνώση σου μαζί μας Very happy

Με τί εισαγωγή και τί μπεκ έρχονται τα 165?

(ας τα μεταφέρει κάποιος στο σωστό... Rolling eyes )

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 02:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Με τί εισαγωγή και τί μπεκ έρχονται τα 165?

Προσεξε, ειπα ΤΟ ΠΟΛΥ 165.
Με μαμα εισαγωγη και μπεκ. (για σαξοραλλο λεω)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 69, 70, 71  Επόμενη
Σελίδα 34 από 71

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης