PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 205

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
akistriantas (Akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 23:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 205 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας λοιπον θελω την βοηθεια σας.Ειμαι φοιτητης στο μεσολογγι και βρηκα ενα Peugeot 205 1.4 5πορτο και σκεφτομαι να το αγορασω.Λιγα λογια για το αμαξι η μηχανι του εχει αλλαξει και εχει μπει καινουργια και εχει κανει γυρω στα 20000km αλλαγμενα ειναι επισης και τα αμορτισερ.Ειναι σε πολυ καλη κατασταση γενικα(εσωτερικα εξωτερικα) τα μονα προβληματα που εχει εναι οτι θελει αλλαγμα η μιζα χειροφρενου,τα τακακια,θελουν τα μπεκ καθαρισμα και το τιμονι παιζει ελαχιστα(ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι ηταν καιρο αραγμενο και τα λαστιχα εχοθν φθαρει και για αυτο παιζει αλλα εγω πιστευω οτι αυτο το προβλημα θα λυθει με ενα ζυγοσταθμισμα)αυτα μου ειπε ο ιδιοκτητης και δεν ειναι και τρακαρισμενο.Αυριο μεθαυριο θα επισκεφτω συνεργειο να το σηκωσουμε και γενικα να δουμε τι γινεται.Και εχει περασει και ΚΤΕΟ μεχρι το 2010.Το αμαξι το δινει 1500€ εσεις τι λετε αξιζει η αγορα για πρωτο αμαξι?Γενικα τι να προσεξω οταν θα το κοιταξω?Το αμαξι ειναι του 1991
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 00:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι κατι που πρεπει να προσεξεις εσυ.
Ο μηχανικος που θα το πας για τσεκ πρεπει να προσεξει αν οντως το αυτοκινητο ειναι σε καλη κατασταση και αν χρειαζεται οντως μονο αυτα που σου ειπε ο ιδιοκτητης.
Το θεμα της "καινουργιας" μηχανης μου φαινεται λιγο περιεργο, μηπως εννοει οτι εβαλαν πανω καποια μεταχειρισμενη?
Εποσης ριξε μια ματια στην Χρυση Ευκαιρια, μου ακουγονται λιγο... πολλα τα 1500 ευρω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 07:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι παρα πολλα τα 1500 ευρω για ενα τετοιο 205...η τιμες παιζουν κατω απο 1000αρικο σιγουρα ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sfikas205 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 205 1,6 (16v)

Ένταξη: 05 Μάρ 2007
Τόπος: ΧΙΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 09:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαλημερα σε ολους. Νομιζω χοντρα χοντρα 1 1000ρικακι ακομα το θελει πανωτου....οσο για πρωτο αυτοκινιτο αξιζει αλλα μετα απο πολυ παζαρι...δλδ να σου φυγουν ...1500-2000 μαζι με καινουρια λαστιχα φτιαγμενο τελιωμενο...ετσι για να ξαρουμε που παταμε και που βρισκομαστε

FRENSH REVOLUTION-20516v 0-400 . . .
. . . κι ασε τους αλλους να σκανε 1000ευρα για αλογα ! ! !
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 11:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 205 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akistriantas έγραψε:
Γεια σας λοιπον θελω την βοηθεια σας.Ειμαι φοιτητης στο μεσολογγι

για στειλε μου ενα πμ να μιλησουμε περι μεσολογγιου...και εγω φοιτητης εκει ειμαι..

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
akistriantas (Akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 13:10:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αληθεια ειναι οτι μπορεις να βρεις 205 3πορτο με κατω απο 1000€ 5πορτα δεν εχω βρει αλλα δεν θα ειναι στην κατασταση αυτου.Αν φτιαξω οτι προβλημα εχει το πολυ στα 2000 θα παει για να ειναι ομως κομπλε να μην εχει κανενα προβλημα και απο το βιβλιο servis που ειδα δεν ειχε κανενα προβλημα.να ρωτησω και κατι αλλο οταν αλλαζεις μηχανη πρεπει να κανεις καποια δηλωση για να το κοιταξω να μην εχω τρεξιματα μετα
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 21:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν μιλάμε για μια πολύ καλή αγορά αλλά οχι στα 1500...
Πρόσφατα αγόρασα ένα τέτοιο σε άριστη κατάσταση , αβαφο, ατρακάριστο. με χλμ λιγότερα απο 100.000, με όλα του τα service, και απο κατω χαρτί. Ούτε τζόγος ούτε τίποτα. το κόστος του, μαζί με κάποια extra είναι και πάλι χαμηλό.
Ενδεικτικά αναφέρω:
Αγορά αυτοκινήτου Arrow 600 Ευρώ
Μαζέματα-προληπτικά service-ιμάντες κτλ 500Ευρώ
Ανάρτηση καινούρια 205 GTi γνήσια:250Ευρω
Ελατήρια Eibach μεταχειρισμένα: 20Ευρω
Ηχοσύστημα(πηγή και ηχεία) 300Ευρώ
Αιρκοντίσιον μεταχ. 200 Ευρώ

Συνολικό κόστος περίπου στα 1900 + κάποια ανταλλακτικά που υπήρχαν όπως ζάντες GTi , λάστχα 185/55/14, εξάτμιση GrN, καθίσματα και τιμόνι GTi, κι έχω ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που πάει , δε χαλαέι, δεν καίει και στρίβει κομμάτια...

Υ.Γ. Με 350 ευρώ συνολικά, αγόρασα αλλά 2 205 (που δουλέυουν κανονικά) ένα 1100 κι ένα 1400 για ανταλλακτικά, και σε πρόσφατο τρακάρισμα δεν πλήρωσα τίποτα..

νομίζω όλο το αυτοκίνητο σαν επιλογη είναι ότο καλύτερο Value for Money εχω κάνει έως τωρα. (το κακό είναι πως ότι γλυτώνω απο αυτο τα τρωει το rallye και το Ε10.. Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης