PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

C2 - Πυρακια-καψιμο βαλβιδων σε C2 vts Turbo
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 07:57:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
ααα....ε ενταξει τοτε....παντως το να λεμε για κατι δεν σπαει δεν σπαει μεχρι να σπασει δεν ειναι καλο.....με ενα ρυθμισμα θα δουλευει πιο ανετα το μοτερ και θα αποδιδει και καλυτερα.... Wink

Ναι ρε,απλα εχει μια βασικη διαφορα το ολο θεμα την οποια σας την λεει ο Πανος αλλα κανενας δεν "νιωθει".
Ενα μοτερ εχει Χ αντοχες και δουλευει με πχ 800 βαθμους στην εξαγωγη.
Αν τα μιγματα αλλαξουν και οι θερμοκρασιες ανεβουν πχ 100 βαθμους,αυτο συνεπαγεται και τις αναλογες καταπονησεις σε βαλβιδες,μεταλλα,κλπ...
Και δεν πιστευω οτι ο Σταυρος εχει καμια ορεξη να πεταξει καμια 500αρια ευρω τουλαχιστον για καινουργια μεταλλα στο μοτερ... Confused
Ειναι αυτο που λενε,φυλαγε τα ρουχα σου για να'χεις τα μισα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 08:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-=N4X=- έγραψε:
Volvos κρατα τις αποψεις για το δικο σου αμαξι το οποιο ακομα δεν κυκλοφορει.
Το πεζακι δουλευει αψογα κ απροβληματιστα περισσοτερα απο 30.000 χλμ.
Τωρα αν δεν μπορεις να το καταλαβεις δικαιωμα σου...
Αρκετα λοιπον με τα σχολια σου...επειδη δεν θελατε η φοβοσαστε να το δοκιμασετε δεν σημαινει οτι δεν δουλευει κιολας.....σιγουρα δεν αξιοποιει τα χαρακτηριστικα απο τα εκκεντρα αλλα κ παει κ δεν χαλαει.

TO ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (ΑΡΑ ΑΜΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΜΑ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ) δουλευει αφου εχει το μαμα προγραμμα αυτη τη στγμη με 14 και πιο πανω ισως (δε ξερω ποσο αγρια ειναι τα μπουμπακια) στοιχειομετρικο ψηλα κοντα στο κοφτη και χωρις καμια διορθωση σε οτιδηποτε αλλο (αβανς κλπ) αφου μιλαμε για ΜΑΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. . .
αυτο τσεκαρισμενο σε αλλα 3-4 πεζο με τα ιδια πραματα με του σταυρου

αν η ημιμαθεια εσας και των μηχανικων σας δε σας αφηνει να καταλαβετε ποσο κακο ειναι αυτο για ενα μοτερ ....

φιλικα τακης Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 08:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
...
φιλικα τακης Laughing

Μιλαμε για επιπεδο,οχι μλκιες... Rotfl
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 14:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
volvos έγραψε:
...
φιλικα τακης Laughing

Μιλαμε για επιπεδο,οχι μλκιες... Rotfl

ουυυυυυυυ επίπεδο ίσαμε της θάλασσας...σαν το σταδιο εξελιξης του κουβά του. "0" Laughing Laughing Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 15:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Volvos το αμαξι ειχε συνδεθει σε wideband innovate κ δεν ειναι τοσο φτωχο οσο νομιζεις.
Ποτε δεν ειπα οτι ειναι κ το σωστο για το μοτερ αλλα αμαν πια για τους δρακους.
Εννοειται οτι με προγραμμα κ το αμαξι θα δουλευει πιο ασφαλες κ θα πηγαινει καλυτερα κ το εχω εξηγησει ηδη στον Σταυρο κ του εχω κ την λυση ετοιμη.
Κ οσο για αυτο που λες δεν ισχυει γιατι το πεζακι το πηρε καποιος τον οποιο τον ξερω ποσα χρονια κ κανουμε παρεα...δεν το πηρε ενας αγνωστος + του οτι σαν πρωτο αμαξι ασχετα αν το εχω αποχωριστει εννοειται οτι του εχω τρελει αδυναμια κ θα με πειραζει 1000 φορες περισσοτερο αν παθαινε κατι.

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 15:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell μαθαμε κ απο ζ16λερ τωρα ε κ το παιζουμε εξυπνοι?
Σε προκαλω να πληρωσεις dyno οπου θες εσυ να δουμε τι γινεται.
Εκτος αν τα maha lp3000 ειναι για τον πουτσο....
Κ πιστεψε με παιρνει κ αλλο.....απλα μετα δεν θα βρω ποτε θα κανει το μπαμ γιατι δεν θα αντεξει οποτε δεν υπαρχει λογος αφου ηδη εχει βγαλει αρκετα χωρις καν να μπει το καινουργιο κουλερ.
Οποτε κ εσυ τις ειρωνιες στα φιλαρακια σου...τουλαχιστον ο βολβος μιλαει με βαση κατι που εχει δει κ οχι επειδη ηθελε να γραψει μια μλκια στο φορουμ.

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 15:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν το εχεις μετρησει με εξατμισης wideband ιnovate εχεις κανει μιση δουλεια...τα wideband poy δειχνουν απο μεσα μειγματα ειναι οτι να ΄ναι

οσα 206 εχουμε μετρησει αρκετα με εκκεντρα 106 που ειναι πιο ηπια απο τα μπουμπακια σου ηταν ολα 14 +- (σαλεξ θα πει ακριβως) ψηλα κοντα στο κοφτη... ακομα και τα μπουμπακια του sps(σε εκκεντρα 206 φτιαγμενα) ηταν θεοστεγνο

ποια ειναι η ετοιμη λυση ?
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 15:53:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εξατμισης μιλαμε παντα...το ειδε κ ο Σταυρος απο κοντα οταν μετρησα εγω το δικο μου.
Για τι μοιρες μπουμπακια μιλας εσυ?...ο ορος ειναι ιδιος αλλα τα στοιχεια αλλαζουν....ολα μπουμπακια ειναι μεν αλλα.
Ετοιμη λυση εννοω προγραμμα οχι κατι αλλο...απλα σε πολυ καλη τιμη για τον Σταυρο ειδικα.
Απλα το παιδι εχει αλλα σχεδια προς το παρον κ δεν δυναται να το κανει.

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 08:14:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-=N4X=- έγραψε:
Pughell μαθαμε κ απο ζ16λερ τωρα ε κ το παιζουμε εξυπνοι?
Σε προκαλω να πληρωσεις dyno οπου θες εσυ να δουμε τι γινεται.
Εκτος αν τα maha lp3000 ειναι για τον πουτσο....
Κ πιστεψε με παιρνει κ αλλο.....απλα μετα δεν θα βρω ποτε θα κανει το μπαμ γιατι δεν θα αντεξει οποτε δεν υπαρχει λογος αφου ηδη εχει βγαλει αρκετα χωρις καν να μπει το καινουργιο κουλερ.
Οποτε κ εσυ τις ειρωνιες στα φιλαρακια σου...τουλαχιστον ο βολβος μιλαει με βαση κατι που εχει δει κ οχι επειδη ηθελε να γραψει μια μλκια στο φορουμ.

Αγορι μου καλο,οταν εγω οδηγουσα τον Ζ20LET,προγονο ολων των υπολοιπων και επερχομενων μοντελων,εσυ ακομα δεν ειχες διπλωμα(22 εισαι αν δεν απατωμαι,ε; ) οποτε ασε καλυτερα να ξερω τι και πως...
Εκτος και αν στην διοικηση επιχειρησεων της Λαρισας σας μαθαινουν και μηχανολογια.

Απο εκει και περα,αφου εισαι τοσο σιγουρος,πηγαινε στο Maha και μετρα το.Εγω γιατι να σου πληρωσω οτιδηποτε;
Να η ευκαιρια σου να βουλωσεις στοματα.
Α,και σχετικα για το τι εχω δει τοσα χρονια(αναφερομενος στην δηλωση οτι ο Volvos εχει δει,ενω εγω οχι),εχεις πολλα να μαθεις ακομα...

Φιλικα(το επιπεδο που λεγαμε Laughing ) Στελιος

---

Πανο τα μπουμπακια του 206(καμια σχεση με τα 272/9,3) ειναι πιο ηπια και αν θυμαμαι καλα ο Μπουμπης εδινε την επιλογη να πειραξεις μονο τον εισαγωγης.
Απο θεμα μιγματων παντως ηταν σχεδον μια απο τα ιδια.
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 11:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο αμαξι εχει μετρηθει σε maha lp3000.
Αφου λοιπον γνωριζεις οπως λες γιατι θεωρεις οτι ειναι απιθανο να εχω βγαλει 230 (κ λιγο) απο το μοτερ αυτο με φπε?
Οσο για την ηλικια αστο ειναι ατοπο...απο κατι "μεγαλους" σαν κ εσενα φαντασμενους δεινοσαυρους ξερω πολλα περισσοτερα.

Καθολου φιλικα γιατι ο κομπλεξισμος σου παρι συννεφο.

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 11:56:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Maha οπου το πηγες,ο Μιχαλακης το ρυθμιζει οπως τον συμφερει οποτε μονο αξιολογο κριτηριο δεν αποτελει για τα νουμερα που εδειξε...
Εκει αναλογο 106 φιλου εδειξε 148 αλογα με ΦΠΕ(και μοτερ 206).
Ε,αμα εκεινο ηταν 148 αλογα,με τα πραγματα που προσθεσε μετα τα 190 θα ηταν λιγα. Laughing

Εκτος φυσικα και αν πηρατε και Maha στην Λαρισα... Rolling eyes
Ο λογος που δεν βγαζει 230 αυτο το μοτερ με ΦΠΕ δεν ειναι για αυτο το topic,αν θες απαντηση,τοτε ανοιξε ενα αλλο στις γενικες συζητησεις.

Απο εκει και περα περι φιλικοτητας,κλπ,ειδα και την δικια σου φιλικοτητα σε αλλο forum οποτε αστο...
Περι κομπλεξισμου και γνωσεων,εγω δεν λεω κατι...
Υποστηριζεις κατι,υποστηριζω κατι αλλο...Απεδειξε το με μια φυσικη επεξηγηση και τελειωσε η υποθεση.
Οσο για την γνωση σε σχεση με την ηλικια,καμια σχεση το ενα με το αλλο απλα για αυτο πρεπει που και που να ανοιγετε και κανενα βιβλιο να διαβαζετε πεντε πραγματα παρα να χανετε τον χρονο σας στις κοντρες και στις βαρυγδουπες δηλωσεις πολλων αλογων,κλπ...

Αυτα απο μενα,sorry για το off topic,και ο Θεος μαζι με τον Σταυρο γιατι με κατι τετοιους φιλους,τι να τους κανεις τους εχθρους...

Και για να επιστρεψουμε σε on topic πραγματα,αν θυμασαι δηλωνες(σε αλλο forum) οτι το 206 σου ειχε σιγουρα 140+ αλογα...
Κατσε να το παει μια ο Σταυρος στο Maha για να δουμε τι πραγματικα γινεται...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 12:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Και για να επιστρεψουμε σε on topic πραγματα,αν θυμασαι δηλωνες(σε αλλο forum) οτι το 206 σου ειχε σιγουρα 140+ αλογα...
Κατσε να το παει μια ο Σταυρος στο Maha για να δουμε τι πραγματικα γινεται...

Εγώ του Αλέξη του το έχω πεί πως με τα πράγματα που έχει, ακόμα και τα 130 (από τα 110 που έχει σαν βάση το 206) άλογα είναι όνειρο θερινής νυκτός Smile

Σε ποιό Maha θες να το πάω Στέλιο?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 13:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Σε ποιό Maha θες να το πάω Στέλιο?

Αν κατεβεις καμια Αθηνα, δεν το φερνεις απο του Τασου (asa1)????? Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 14:05:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με κοφτη 6300 και μαμα προγραμμα

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΩ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΤΟ....

οεο??????????????

ο n4x στελιο εχει μπουμπακια ραλλισια οχι απο 206εκκεντρα...

οσον αφορα τα 230 τι πιεση ειπαμε σηκωνεις?
ας πει ο σαλεξ που εχει φτιαξει 2-3 opc

υ.γ. το maha βγαζει οτι αλογα θες αν βαλεις το καταλληλο φορτιο και iso
παντως με φπ εβγαλε 215 αν θυμαμαι καλα ενα που φτιαξανε τα παιδια αλλα νομιζω οτι ειχε τελειωσει η τουρμπινα εκει πανω...
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 16:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pughell συνεχιζεις να εισαι εριστικος κ υπεροπτης (ωραιο κ το σχολιακη για την Λαρισα...τι να κανουμε...δεν μενουμε ολοι σε μεγαλουπολεις).
Το maha ειναι στην Κοζανη ειναι καινουργιο κ αυστηροτατο...
Βιβλια πιστεψε με εχω διαβασει πολλα..δεν ειμαι παιδακι του νετ που κανω καραμελα οτι βλεπω....μακαρι να διαβαζα κ για την σχολη μου οπως διαβαζω μηχανολογια αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.
Ας ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.
1.Δεν ειπα ποτε οτι το 206 ηταν 140 αλογα....αυτα ειναι μαλκιες τριτων.
Εγω ελεγα παντα κοντα στα 130...
2.Καλο κορσα με 215 αλογα???...ελεος παιδια...εχουν φτιαχτει ηδη παρα πολλα...προγραμμα κ dp κ βγαζουν καπου στα 220+.
Απο φιλο μου με light προγραμμα απο Ανδριανακη εβγαλε 199 τροχο εκει κ 224.7 στο maha που λεω.
3.Καλο φπε του ανδριανακη με κουλερ κ σωληνωσεις σχαστρα εβγαλε 213 τροχο.
4.Με το light (με τα 225) ανοιξα απο τριτες ρολλ κ ημουν 4 αμαξια μπροστα....υπολογιστε μονοι σας.
5.Το αμαξι μου δεν εχει τελειωσει γιατι δεν εχει μπει ακομα το κουλερ κ οι σωληνωσεις για να ρυθμιστει ξανα κ να δουμε τι θα βγαλει...προσωπικα ΘΕΛΩ να πιστευω οτι θα πλησιασω τα 240...θελω το τονιζω.

Για πιεσεις που αναφερατε σηκωνω στιγμιαια 1.8 οβερ κ κραταω 1.45 σταθερη που πεφτει στο 1.2 στον κοφτη.
Αν εσεις απο την αλλη εκει δεν μπορεσατε να φτιαξετε καλο κορσα δεν φταινε οι υπολοιποι.
Σε ξαναλεω οτι για να σου βουλωσω το στοματακι να το μετρησουμε σε οποιο dyno θες κ αν δεν ειμαι κοντα στα 230 η λιγο πανω (διαφορες +-3,4 αλογα υπαρχουν παντα) μπες κ κραξε οσο θες.
Αλλιως περιμενε να ποσταρω την δυναμομετρηση με το κουλερ επανω οταν γινει με το καλο.

Οσο για το σχολιο "με τετοιους φιλους" να μιλατε για ατομα που γνωριζετε αλλιως μοκο για να μην γινουμε κωλος.....Κρατατε ακομα τα πρωτεια ξεροκεφαλιας κ κομπλεξισμου εδω μεσα μερικοι....οτιδηποτε αλλο προσωπικο σε πμ.