PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η ακρίβεια εν έτει 2008
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 00:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
οχι συντεκνε.... δεν θα την πληρωσει ο κοσμακης....
ποσα σπιτια εχουν μεινει απουλητα??? παρα πολλα... μεγαλα κυριως...
ποσα ντιβινταδικα εχουν κλεισει??? και καλα να παθουν...

πιστευω οτι ο κοσμος ξυπναει σιγα σιγα και κοβει τα περιττα...
οσο μπορει βεβαια... και πολυ καλα κανει...

κανενας κ@Ργ!0λης δεν αξιζει να παρει τα λεφτακια μου... Laughing Laughing Laughing

Σωστο αυτο που λες αλλα μην ξεχνας οτι ολοι ειμαστε κρικοι μιας αλυσιδας κι οταν καποιοι απ αυτους σπασουν θα εχουν και οι αλλοι προβλημα. Για βαλε ποσοι ειναι πισω απο τους εργολαβους που σηκωνουν οικοδομες και δες ποσο μακρυα μπορει να φτασει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 00:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Αν περνας ενα κλιματιστικο την ημερα ναι εχεις δικιο αν και τα υλικα δεν εχουν παραπανω απο δεκα ευρω. συνηθως ομως περνατε πανω απο τεσσερα την ημερα αλλα δεν μας λες ποσο παιρνεις για την συντηρηση που απο υλικα δεν ειναι ουτε πεντε ευρω? την ξερεις την παροιμια που λεει κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες ? Απλα ειχατε μαθει να βαζετε στο παντελονι με μια εγκατασταση ενα βδομαδιατικο και τωρα σας τσουζει λιγο που κανονιζουν τα πολυκαταστηματα τις τιμες

Βεντούζα Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 01:27:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Μεγάλο επίσης κομματι της αισχροκερδιας στο ελλαδισταν,ειναι οι μεσαζοντες ή κατα κοσμον αεριτζήδες των εκαστοτε προιόντως.
Ξέρετε αυτοι που παιρνουν με Χ τιμή απο τον αγροτη/κτηνοτροφο κτλ και καταληγουν μεσω 15 αεριτζηδων (μαλιστα προστατευόμενους απτο κράτος...) στο σπιτι μας με τιμη πολλπλασια της Χ...

Είδαμε και τους παραγωγούς στις λαϊκές που δεν περνάνε τα προϊόντα τους απο αεριτζίδες πόσο τα πουλάνε! Οσο και οι άλλοι με ελάχιστες αποκλίσεις!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 06:16:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
Mια αλλη πλευρα του θεματος,αυτη που ζω καθημερινα και γω,ειναι τα υλικα της δουλειας μου....Εξαιτιας του πετρελαιου εχει αυξηθει και η τιμη του χαλκου που δυστηχως σαν ψυκτικος ειναι το μονο σιγουρα απαραιτητο υλικο ειτε σαν σωληνα ειτε σαν καλωδια....με λιγα λογια....το κοστος στα υλικα μου σε μια απλη-λογικη εκγατασταση ενος κλιματιστικου με δικτυο κατω του 1.5 μετρου κατα μεσω ορο σε 9-12.000 btu μου κοστιζει περιπου στα 25-30 ευρω σαν πρωτη υλη παντα....χωρια την μετακινηση και τον βοηθο...δλδ στα 70 ευρω σαν κερδος δεν εχω τελικα ουτε καν ενα 20αρι μαζι με ικα τεβε κλπ....

Αν περνας ενα κλιματιστικο την ημερα ναι εχεις δικιο αν και τα υλικα δεν εχουν παραπανω απο δεκα ευρω. συνηθως ομως περνατε πανω απο τεσσερα την ημερα αλλα δεν μας λες ποσο παιρνεις για την συντηρηση που απο υλικα δεν ειναι ουτε πεντε ευρω? την ξερεις την παροιμια που λεει κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες ? Απλα ειχατε μαθει να βαζετε στο παντελονι με μια εγκατασταση ενα βδομαδιατικο και τωρα σας τσουζει λιγο που κανονιζουν τα πολυκαταστηματα τις τιμες

Κανεις καποιο λαθος φιλε μου...θα ανεβασω μονο και μονο να μην μου λες τιμοκαταλογους απο υλικα να δεις ποσα απιδια βανει ο σακος...περαν αυτου ναι η συντηρηση ειναι το μονο που αφηνει κερδος....αλλα δυστηχως με το μ@λακισμενο μυαλλο του Ελληνα που αντι να ντρεπεται κοκορευεται κιολας με το οτι εχει να κανει συντηρηση στο a/c του 15 χρονια...με τετοιυς πελατες παει πας για αυτοκτονια οχι για επιβιωση...

Περαν αυτου σε ακουω να εισαι γνωστης αμα εχεις καμια ακρη για φτηνοτερα υλικα ευχαριστως να μιλησουμε.... Wink

υγ τα πολυκαταστηματα χρεωνουν απο 85 ευρω την εγκατασταση εγω δουλευω με 70 οποτε μαλλον ακυρο....
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 08:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Κανεις καποιο λαθος φιλε μου...θα ανεβασω μονο και μονο να μην μου λες τιμοκαταλογους απο υλικα να δεις ποσα απιδια βανει ο σακος...περαν αυτου ναι η συντηρηση ειναι το μονο που αφηνει κερδος....αλλα δυστηχως με το μ@λακισμενο μυαλλο του Ελληνα που αντι να ντρεπεται κοκορευεται κιολας με το οτι εχει να κανει συντηρηση στο a/c του 15 χρονια...με τετοιυς πελατες παει πας για αυτοκτονια οχι για επιβιωση.

Να ανεβασεις οχι τις τιμες καταλογου αλλα τις τιμες που αγοραζεις εσυ πρωτον και δευτερον για το μυαλο του Ελληνα ευθυνεσαι εσυ που εγινε ετσι κι οταν λεω εσυ δεν εννοω προσωπικα εσενα γιατι δεν εχω κατι μαζι σου αλλα ολους
αυτους που πριν απο λιγα χρονια δεν ξερανε τι ζητουσαν. Ολους αυτους που πηγαινανε τον πελατη στο μαγαζι που ψωνιζαν αυτοι για να παρουν καλυτερες τιμες ταχα και μολις φευγανε γυριζαν πισω να τσεπωσουν την προμηθεια.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 10:02:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Mια αλλη πλευρα του θεματος,αυτη που ζω καθημερινα και γω,ειναι τα υλικα της δουλειας μου....Εξαιτιας του πετρελαιου εχει αυξηθει και η τιμη του χαλκου που δυστηχως σαν ψυκτικος ειναι το μονο σιγουρα απαραιτητο υλικο ειτε σαν σωληνα ειτε σαν καλωδια....με λιγα λογια....το κοστος στα υλικα μου σε μια απλη-λογικη εκγατασταση ενος κλιματιστικου με δικτυο κατω του 1.5 μετρου κατα μεσω ορο σε 9-12.000 btu μου κοστιζει περιπου στα 25-30 ευρω σαν πρωτη υλη παντα....χωρια την μετακινηση και τον βοηθο...δλδ στα 70 ευρω σαν κερδος δεν εχω τελικα ουτε καν ενα 20αρι μαζι με ικα τεβε κλπ....

Και μετα ο κλασικος Ελληναρας μολις του λες τιμη πρωτη του ατακα ειναι το κοψε ρε μαστορα κατι....(απλα για το αρχειο με δραχμες το 1998 που ξεκινησα να δουλευω με ενα θειο η εγκατασταση ηταν στα 20-25.000 δραχμες....και τα υλικα ειχαν 300% κατω τιμη...)

Αλλα απο την αλλη δεν με ξενιζει και το θεμα αυτο γιατι εχει πηξει η αγορα
στα κινεζικα...οποτε σκεπτομενος ο αλλος....πηρα το a/c 170 ευρω...και συ θες αλλα 70 να το βαλεις....και ακουγονται πολλα....αλλα επι της ουσιας δεν ειναι...

οταν λεω για Νοοτροπια ....
αλλη μια αποδειξη.
λες φιλε μου πως σου φταιει που ακριβυναν τα υλικα και σου την πεφτουν μερικοι (δικαιως) και "αγανακτεις".
μονος σου ομως ειπες πως το 1998 η εγκατασταση ηταν στα 20 με 25 χιλιαρικα δηλ. 59 εως 74 Ευρω δηλ. οσο παιρνεις και τωρα (ειπες για 70Ευρω). Μου εξηγεις λοιπον φιλτατε γιατι τοτε (που τα υλικα σου που τα θεωρεις μεγαλο κομματι των εξοδων σου και ειχαν 300% κατω, γιατι χρεωνες τα ιδια λεφτα ;
Κανονικα με -300% ,θα επρεπε αντι να χρεωνεις 20 με 25 χιλιαρικα να χρεωνες 10 με 15 χιλιαρικα (και πολλα λεω)

Αλλα τοτε προφανως δεν πιεζοσουνα και ελεγες "ευκαιρια να βγαλω".
Ε αφου εβγαλες τοτε λοιπον, τωρα που υπαρχει η κριση ριξε τις τιμες σου (για να εχεις πελατεια , αλλιως service σπανια θα βλεπεις λογω ανταγωνισμου) και τη "χασουρα" σου καλυψε την απο οσα ειχες βγαλει ΤΟΤΕ !
Αν ησουν προνοητικος θα εχεις κανει την καβαντζα σου οποτε δεν θα εχεις προβλημα.

φιλικα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 17:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:

Η άλλη παγίδα: του είπα το εξης.Αγοράζει αυτος (οπως και ολοι) μια συγκκριμμένη ποσοτητα με φιξ τιμή.Ακουει στις ειδησεις οτι το βαρέλι ανέβηκε και ο γνησιο ελληναρας βγαινει το βραδυ και τσιμπαει την τιμη κατα 2-3 λεπτά.
Οπότε κάποιος με μεγάλες δεξαμενες μπορει λεμε πχ να εχει αγορασει με 1.3 σημερα και για ενα μηνα να πουλαει στην τιμή "της αγορας" και να βγαζει υπερκέρδη.
Ετσι το βλέπω απο την πλευρά μου.

ετσι εξηγουνται οι 16αρες φοντμενταλ και τα τετραπιστονα που βαζει ο βενζινας στο διαστημοπλοιο του... Very happy
για να μην πω για τις 15μερες διακοπες στην Σαντορινη... Shocked

φιλε Γιαννη307, ειδικα εσεις οι ελευθεροι επαγγελματιες το εχετε παραξεφτιλισει... αν δεν βαλετε 300ε την μερα στην τσεπη δεν ικανοποιειστε... Twisted evil
αν πεσετε σε καποιον γνωστη τρωτε ακυρο και ολα καλα...
αλλα αν πετυχετε καμια γιαγια η καμια χαζογκομενιτσα τοτε τους δαγκωνετε αλλυπητα... Mad

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 19:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:

φιλε Γιαννη307, ειδικα εσεις οι ελευθεροι επαγγελματιες το εχετε παραξεφτιλισει... αν δεν βαλετε 300ε την μερα στην τσεπη δεν ικανοποιειστε... Twisted evil
αλλα αν πετυχετε καμια γιαγια η καμια χαζογκομενιτσα τοτε τους δαγκωνετε αλλυπητα... Mad

1) Κλεισε την ηλιοροφη γιατι εχει παρει αερα το μυαλο σου
2) Δεν εχεις βγει εξω να δεις τι παιζει απο ην μερια μου
3)Λιγα για τον κουνιαδο μου.... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 23:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:

αυτό το κάνουν και χωρίς να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.
απλά να σκεφτούμε και κάτι ακόμα.ότι ο υπάλληλος δεν σκέφτεται τα ένσημα, εισφορές κτλ κτλ γιατί του τα τρώνε αυτόματα.
ο ελεύθερος επαγγελματίας έχει να πληρώσει και τα δικά του και του βοηθού του κτλ κτλ κτλ.

η ακρίβεια πάντως είναι αποδεδειγμένο ότι έχει πάρει φόρα λόγω πετρελαίου και αν δεν φτάσει τα 200 το βαρέλι, φήμες λένε δεν φαίνεται να ηρεμήσει.. Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 23:23:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

200 το βαρέλι?

Προσγειώσου ιπτάμενη μπουγάτσα μου!

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 06:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εκτος αυτου προς υπερασπιση μου...Εγω εχω καθε δικαιωμα να δαγκωσω γιατι ολο το χρονο δουλευω και βγαζω κερδος μονο 4 μηνες απο μαιο μεχρι σεπτεμβρη....Οη την υπολοιπη χρονια μεχρι και παρκαδορος στο can can εχω δουλεψει....Γιαυτο μην λεσ και μην γκρινιαζεις καθολου γιατι βρεξει χιονησει το 800,900,1000,κλπ το εχεις τελος του μηνα.εγω δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο....τουλαχιστον αυτον τον καιρο....!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 14:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
kane έγραψε:

Η άλλη παγίδα: του είπα το εξης.Αγοράζει αυτος (οπως και ολοι) μια συγκκριμμένη ποσοτητα με φιξ τιμή.Ακουει στις ειδησεις οτι το βαρέλι ανέβηκε και ο γνησιο ελληναρας βγαινει το βραδυ και τσιμπαει την τιμη κατα 2-3 λεπτά.
Οπότε κάποιος με μεγάλες δεξαμενες μπορει λεμε πχ να εχει αγορασει με 1.3 σημερα και για ενα μηνα να πουλαει στην τιμή "της αγορας" και να βγαζει υπερκέρδη.
Ετσι το βλέπω απο την πλευρά μου.

ετσι εξηγουνται οι 16αρες φοντμενταλ και τα τετραπιστονα που βαζει ο βενζινας στο διαστημοπλοιο του... Very happy
για να μην πω για τις 15μερες διακοπες στην Σαντορινη... Shocked

Σταμάτη είσα ΟΛΙΓΟΝ υπερβολικός...ετσι ειναι το ελευθερο επάγγελμα.Μπορει να μαμιεται το παιδι 6 με 9 το βραδυ και να βγαλε οντως 300ε.Και καλά θα κάνει...Αυτος επελεξε αυτό και εσυ επελεξες να γινεις δημόσιος υπάλληλος.
Απλά δεν εχεις καταλάβει οτι αφου η ακρίβεια καιει αυτον μια φορά εσένα (παραδειγμα λεω) θα σε καψει 5 φορες,γιατι και μετα απο 5 χρονια θα παιρνεις λεμε 100ε πιο πάνω.
Αυτος ομως θα μπορει να δουλέψει και 2 ωρες παραπάνω να βγαλει τα σπασμένα...(ΑΝ φυσικα υπαρχει ζήτηση).

StorM_GmA έγραψε:
kane έγραψε:
Μεγάλο επίσης κομματι της αισχροκερδιας στο ελλαδισταν,ειναι οι μεσαζοντες ή κατα κοσμον αεριτζήδες των εκαστοτε προιόντως.
Ξέρετε αυτοι που παιρνουν με Χ τιμή απο τον αγροτη/κτηνοτροφο κτλ και καταληγουν μεσω 15 αεριτζηδων (μαλιστα προστατευόμενους απτο κράτος...) στο σπιτι μας με τιμη πολλπλασια της Χ...

Είδαμε και τους παραγωγούς στις λαϊκές που δεν περνάνε τα προϊόντα τους απο αεριτζίδες πόσο τα πουλάνε! Οσο και οι άλλοι με ελάχιστες αποκλίσεις!

Αχα...δηλ εσυ εκεί στην αθηνα/καλλιθεα που γραφει το προφίλ σου έχετε πολλους παραγωγους ε? τι περίεργο...μα να μην δω ενα θερμοκήπιο,εναν μπαχτσέ,κάνένα κάμπο βρε αδερφε...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 19:45:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Και εκτος αυτου προς υπερασπιση μου...Εγω εχω καθε δικαιωμα να δαγκωσω γιατι ολο το χρονο δουλευω και βγαζω κερδος μονο 4 μηνες απο μαιο μεχρι σεπτεμβρη....Οη την υπολοιπη χρονια μεχρι και παρκαδορος στο can can εχω δουλεψει....Γιαυτο μην λεσ και μην γκρινιαζεις καθολου γιατι βρεξει χιονησει το 800,900,1000,κλπ το εχεις τελος του μηνα.εγω δεν ξερω τι μου ξημερωνει αυριο....τουλαχιστον αυτον τον καιρο....!!!

o καθενας κανει τις επιλογες του...
εσεις δεν θελετε να ειστε υπαληλοι... θελετε να ειστε εργοδοτες...
και να εχετε αλλα τρια ατομα να τους δινετε εντολες... Twisted evil
φιλικα παντα...
οφ τοπικ...

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 22:22:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Εγω εχω καθε δικαιωμα να δαγκωσω

Δεν νομιζω να ειναι προς τιμην σου αυτο που λες και δεν σου δινει κανενας αυτο το δικαιωμα. αν εισαι ψυκτικος με πτυχιο εχεις παντα δουλεια ολο το χρονο γιατι δουλεια του ψυκτικου δεν ειναι να περναει μονο κλιματιστικα και να τα συντηρει. Αυτο ειναι η αρπαχτη του ψυκτικου οπως κι οταν ερχεται η περιοδο της υποβολης των φορολογικων δηλωσεων που ειναι η αρπαχτη των λογιστων. Θες να μου πεις οτι τον υπολοιπο χρονο δουλευουν κι αυτοι παρκαδοροι? Τωρα αν εχεις αδεια εξασκησεως επαγγελματος και αν κολλας ενσημα στον βοηθο σου δεν το ξερω.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 22:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γα** τα θέματα έχω ανοίξει ο πο**τη* Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2008, 23:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι μάμησες Στίβ...

Για όσους φοβούνται ότι το βαρέλι θα φτάσει τα 200, χαλαρώστε.
Οι πετρελαιοπηγές δεν στερεύουν ποτέ. Απλώς από τη συνολική ποσότητα πετρελαίου που έχουν, μόνο το 1/3 είναι πραγματικά εύκολο και κερδοφόρο να αντληθεί.

Όσο περνάει ο καιρός και αδειάζει το απόθεμα μια πετρελαιοπηγής,
κοστίζει περισσότερο η εξόρυξη πετρελαίου λόγω βάθους και αυξανόμενης δυσκολίας.
Όταν όμως ανεβαίνουν οι παγκόσμιες τιμές τότε αξίζει τον κόπο και γίνεται κερδοφόρα η εξόρυξη.

Αν ποτέ φτάσει 200 δολάρια το βαρέλι, σίγουρα θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε με ποδήλατο στη δουλειά, να καίμε ξύλα το χειμώνα και να χρησιμοποιούμε μόνο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Θα αξίζει τον κόπο και τα λεφτά!!!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 00:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
ο πο**τη* Rotfl

Λες Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 11:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Λες Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γούτσου Love

Επιστροφή στην κορυφή
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 12:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Αχα...δηλ εσυ εκεί στην αθηνα/καλλιθεα που γραφει το προφίλ σου έχετε πολλους παραγωγους ε? τι περίεργο...μα να μην δω ενα θερμοκήπιο,εναν μπαχτσέ,κάνένα κάμπο βρε αδερφε...

Δεν το ήξερες?! Στην καλλιθέα οι λαϊκές γίνοται μπροστα στα χωράφια! Κάθεται ο καθένας μπροστά στο χωράφι του και πουλάει! Θα μας τρελάνεις ρε συ? Πρέπει ο άνθρωπος να έχει χωράφι στην καλλιθέα για να πουλήσει στην λαική της καλλιθέας?????!!!! Μάλλον απάντησες έτσι γιατί νόμιζες οτι σου την είπα με το σχόλιό μου για τους παραγωγούς αλλά λάθος κατάλαβες. Ηταν ειρωνικό προς τους παραγωγούς που και αυτοί τα ίδια πουλάνε με τους άλλους που έχουν προιόντα που πέρασαν απο 10 χέρια!

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 17:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

... Για όσους φοβούνται ότι το βαρέλι θα φτάσει τα 200, χαλαρώστε.
Οι πετρελαιοπηγές δεν στερεύουν ποτέ. ....

μας κουφανες τωρα ! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης