PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εκδήλωση 4 Τροχών στα Μέγαρα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Φεβ 2003, 23:50:54    Θέμα δημοσίευσης: Εκδήλωση 4 Τροχών στα Μέγαρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΓΙ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 4ΤΡΟΧΟΥΣ,ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ `ΑΡΙΣΤΕΙΑ`` ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟ S2000 ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ,ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙ`ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ 206.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ RALLYE-ΣΑΥΡΕΣ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 00:05:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα είμαι εκεί, εκτός απροόπτου.

Δεν ξέρω εάν θα έρθει κάποιο άλλο παιδί από το club. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 10:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΚΔΗΛΩΣΗ 4ΤΡΟΧΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΓΙ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 4ΤΡΟΧΟΥΣ,ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ `ΑΡΙΣΤΕΙΑ`` ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟ S2000 ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ,ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙ`ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ 206.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ RALLYE-ΣΑΥΡΕΣ...

Μας τιμας που θεωρεις πως θα πεις σοβαρες κουβεντες με εμας που εχουμε 206 , αλλα δεν νομιζω πως θα παρεβρεθω. Καποια αλλα παιδια πιθανων. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 12:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρσι είχε γίνει 13 Απριλίου.

Φέτος ξέρουμε πότε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 12:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Πέρσι είχε γίνει 13 Απριλίου.

Φέτος ξέρουμε πότε ??

Aυτή την Kυριακή 16/2 στις 11.00 το πρωί.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 13:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

16/2 στην πίστα Μεγάρων ;;

Αν ναι είμαι και εγώ μέσα!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 14:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη την Κυριακή έχει το ράλλυ Ποσειδών. Θα προτιμήσω να δω το 206 του Βωβού Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 14:15:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:
Αυτη την Κυριακή έχει το ράλλυ Ποσειδών. Θα προτιμήσω να δω το 206 του Βωβού Wink

Tο ράλυ Ποσειδών είναι το Σάββατο στις 15/2, όπως είπε ο BTS στο ανάλογο topic. Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 14:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νόμιζα πως θα είναι Κυριακή Confused
Οπότε ίσως έρθω στους 4Τ

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 15:02:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστιχως ουτε εγω θα μπορεσω να ερθω λογο καιρου.

Εχει ριξει ενα χιονι εδω αλλο πραγμα.Λιγο ακομα και θα φωναξουμε το ΕΚΑΜ για απεγκλωβισμο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 16:35:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν μου κάτσει καμία στραβή, πολύ πιθανόν να είμαι και εγώ.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 18:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50ΕΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΡΟΒΟΛΗΣΩ ΣΑ ΚΑΤ`!!ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΡΘΕΙ;ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ;('Η ΜΗΠΩΣ ...ΕΧΕΤΕ; Shocked Shocked Shocked ).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 01:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
...Εχει ριξει ενα χιονι εδω αλλο πραγμα.Λιγο ακομα και θα φωναξουμε το ΕΚΑΜ για απεγκλωβισμο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Για απεγλωβισμό έρχεται η ΕΜΑΚ!
Τα ΕΚΑΜ κάνουν μόνο για ...εγλωβισμό! Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 01:32:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην τις λες αυτές τις λέξεις!!!!

Δεν πιστεύω να έχουμε κανένα Κρητικό εδώ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 09:03:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά στην πίστα Μεγάρων θα γίνει η εκδήλωση;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 10:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

GEO απ' όσο ξέρω θα γίνει. Πέρσυ είχε γίνει με βροχή. Φέτος η EMY λέει ότι θα φτιάξει ο καιρός. Mακάρι γιατί θα έχει όλα τα καλά μότερ για βόλτα.

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 11:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
pezomania έγραψε:

GEO απ' όσο ξέρω θα γίνει. Πέρσυ είχε γίνει με βροχή. Φέτος η EMY λέει ότι θα φτιάξει ο καιρός. Mακάρι γιατί θα έχει όλα τα καλά μότερ για βόλτα.

Ευχαριστώ Chris, κατά 99,9% θα με δείς πάνω (αν έρθεις) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Φεβ 2003, 09:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως κατέβηκα Αθήνα για την εκδήλωση.Όταν θα βλέπω κάποιον με 206 θα τον ρωτάω μπας και είναι του club για να έχω και παρέα.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Φεβ 2003, 14:12:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα παω και εγω Μεγαρο,αλλα μαλλον δε θα φερω το 206.
Θα φοραω καπελακι 4Τ forum,αλλα φανταζομαι θα ειναι και αλλοι με το ιδιο καπελο Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Φεβ 2003, 17:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:
Εγώ πάντως κατέβηκα Αθήνα για την εκδήλωση.Όταν θα βλέπω κάποιον με 206 θα τον ρωτάω μπας και είναι του club για να έχω και παρέα.

Από τα μέλη που πιθανόν να είναι στην εκδήλωση, όλα έχουν αυτοκόλητο στο πίσω τζάμι "206club.gr". Οπότε δεν χρειάζεται να ρωτάς κανέναν.

Μόνο ο alemao δεν έχει. Αυτός έχει κίτρινο rally. Και τη φωτογραφία του φάτσα κάρτα κάπου στο forum Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης