PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εισαγωγή (Σκούπες, φίλτρα κλπ.)...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 92, 93, 94  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 15:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΠΕΙΔΗ ακριβως εχεις εκει το φιλτροκουτι
εχεις ενα θεμα στο σωληνα

δηλαδη απο τη σκουπα μεχρι εκει που τελειωνει ο σωληνας που παει στο φιλτροκουτι εχει ενα κενο και ισως πρεπει να παρεις καμια τσοντα σωληνα...
θελει λιγο ψαξιμο γενικα Wink
δεν ειναι κατι τραγικο...

απλα προσεξε μη σου χρεωσουν οσο τη σκουπα και το σωληνα αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 15:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ακριβως εχεις εκει το φιλτροκουτι
εχεις ενα θεμα στο σωληνα

δηλαδη απο τη σκουπα μεχρι εκει που τελειωνει ο σωληνας που παει στο φιλτροκουτι εχει ενα κενο και ισως πρεπει να παρεις καμια τσοντα σωληνα...

Αν πάρεις την "κανούρια", χωρίς το λογότυπο 206, σαν αυτή της φωτό, μπαίνει κουτί χωρίς κανένα πρόβλημα ...

Επιστροφή στην κορυφή
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)

Ένταξη: 28 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 16:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω ποια ειναι γιατι απο το τηλεφωνο τα ειπαμε με αυτον.
θα δουμε θα παω αυριο το πρωι και θα δω.
ααα να ρωτησο.
πηγα σε ενα μαγαζι και ηθελε ο τυπος να μ βαλει τη σκουπα που εχει πανο το λογοτυπο του 106 και μου ελεγε θα στο μονταρο και θα μπει σιγουρα!
γινεται οντος?
Επιστροφή στην κορυφή
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)

Ένταξη: 28 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 22:04:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EBALA σημερα το πρωι σκουπα.
αγνωστη μαρκα !
βασικα ειχαμε προβλημα δεν εκλεινε το καπο
ο τυπος προσπαθουσε 2 ςρεσ να την μονταρει αλλα τελικα με τα χιλια ζορια κουμποσε
ο τυποσ ειχε φρικαρει με την εταιρια που του δινει σκουπες και εβγαζε φωτο για να τους κραξει
μου ειπε να περασο απο εβδομαδα να μ το μονταρει καλα αλιωσ να μ αλλαξει το καπακι!
Επιστροφή στην κορυφή
donpedro (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 09 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 18:07:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πάω για σκούπα, αφου απο ότι έμαθα είναι ιδανικό για το αμάξι μου!
Σκέφτομαι σταδιακά να το συνδιάσω και με μια Remus εξάτμιση και στο τέλος να βάλω και ένα πρόγραμμα!
Δηλαδή με κόστος 160+300+350= 810€ να φτάσω τους 125 ίππους περίπου, απο τους 110 που έχω τώρα!
Τι λέτε και εσείς masters?
Υπάρχει και η λύση βέβαια άλλου μοτέρ (2000) για να πάρω δύναμη, αλλα φαντάζομαι είναι πολλά τα λεφτά, αλλά ακόμα πιο πολλά αφου το βάλεις και μετά...

Don Pedro
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 18:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι ισχυει για τα 3θυρα/5θυρα ισχυουν και για το δικο σου,οποτε διαβασε ΠΡΩΤΑ και μετα ρωτα........
Ας μη λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.......!
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 13:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

donpedro έγραψε:
Τελικά πάω για σκούπα, αφου απο ότι έμαθα είναι ιδανικό για το αμάξι μου!
Σκέφτομαι σταδιακά να το συνδιάσω και με μια Remus εξάτμιση και στο τέλος να βάλω και ένα πρόγραμμα!
Δηλαδή με κόστος 160+300+350= 810€ να φτάσω τους 125 ίππους περίπου, απο τους 110 που έχω τώρα!
Τι λέτε και εσείς masters?
Υπάρχει και η λύση βέβαια άλλου μοτέρ (2000) για να πάρω δύναμη, αλλα φαντάζομαι είναι πολλά τα λεφτά, αλλά ακόμα πιο πολλά αφου το βάλεις και μετά...

Φιλε DonPedro , ακριβός στην περίπτωση σου ειμαι και εγώ. Πρόσφατα πήρα ενα μεταχειρισμένο 206cc 110hp. Kαι σκέφτομαι τι να του κάνω για να πάρει .. τα πάνω του λίγο. Το πρώτο πραμα που κλασικά πειράζεις ειναι εισαγωγή & εξαγωγή. Στην εισαγωγή λοιπόν σκέφτομαι κάτι τέτοιο:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=251249#251249
http://www.electricsupercharger.com/

δές και το site του προιόντος και το forum link εδώ μεσα που ρώτησα γνώμη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
donpedro (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 19:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πώ ρε φίλε AlienHack...
Έγω την φοβάμαι λίγο αυτήν την πατέντα...
Τα μπλέκει νομίζω λίγο τα πράγματα.
Για να στο λένε και τα παιδιά εδώ που σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω!
Θα μου πείς που να δίνεις τώρα 800 € για προγράμματα, σκούπες, εξατμίσεις...
Σταδιακά όμως... Εγω μάλλον αυτό θα κάνω (ξεκινώντας απο τη σκούπα) γιατί είναι πιό σίγουρο (μιλάνε για 12% αύξηση της ιπποδύναμης).
Έχω και κάτι φίλους που ασχολούνται και μου προτείνουν και αυτοί αυτό.

Don Pedro
Επιστροφή στην κορυφή
KONIORDOS (ΜΑΝΩΛΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabrio 1,6 01'

Ένταξη: 05 Ιούν 2007
Τόπος: SEPOLIA CITY

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2008, 01:29:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αδερφε μονο με την σκουπα δεν προκειται να δεις ουτε μισο γαιδουρι τι 12 τοις εκατο σου λενε?

ΛΟΞΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
donpedro (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2008, 20:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

12% μου λένε με σκούπα, εξάτμιση και πρόγραμμα.
Οπότε ξεκινάς απο την εισαγωγή πρώτα...

Don Pedro
Επιστροφή στην κορυφή
gammyhorse 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 22:12:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια γεια σας.Εχω ενα Peugeot 206 1600cc(16v) μοντελο του 2007 και θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει φιλτρο ελευθερας για το συγκεκριμενο και που μπορω να το βρω καθως ολες μου οι προσπαθειες εχουν αποβει ακαρπες.Φαινεται οτι εχουν αλλαξει το φιλτροκουτι.Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ας μου απαντησει.Ευχαριστω προκαταβολικα,Γιαννης!
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 12:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gammyhorse έγραψε:
Παιδια γεια σας.Εχω ενα Peugeot 206 1600cc(16v) μοντελο του 2007 και θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει φιλτρο ελευθερας για το συγκεκριμενο και που μπορω να το βρω καθως ολες μου οι προσπαθειες εχουν αποβει ακαρπες.Φαινεται οτι εχουν αλλαξει το φιλτροκουτι.Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ας μου απαντησει.Ευχαριστω προκαταβολικα,Γιαννης!

Κάνε τους μία ερώτηση για 206 1,416v , c2 1.6 , c4 1.6κτλ....ίσως έχουν για αυτά και απλά δέν έχει ενημερωθεί ο κατάλογος για το 206.

Άν θυμάμαι καλά φοράνε το ίδιο φίλτρο.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gammyhorse 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 19:01:20    Θέμα δημοσίευσης: Κάνε τους μία ερώτηση για 206 1,416v , c2 1.6 , c4 1.6κτλ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon ευχαριστω θα το ρωτησω.Παντως προβληματιζομαι γιατι πριν απο μερικες μερες παρηγγειλα ενα ελευθερο φιλτρο μεσω ενος φιλου μου μαστορα αλλα δεν ταιριαζε διοτι ηταν καποια εκατοστα μικροτερο απο αυτο που ταιριαζει στο φιλτροκουτι μου.Να υπογραμμισω οτι παιρνει το μακροστενο και οχι το τετραγωνισμενο φιλτρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 19:18:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gammyhorse έγραψε:
Stevon ευχαριστω θα το ρωτησω.Παντως προβληματιζομαι γιατι πριν απο μερικες μερες παρηγγειλα ενα ελευθερο φιλτρο μεσω ενος φιλου μου μαστορα αλλα δεν ταιριαζε διοτι ηταν καποια εκατοστα μικροτερο απο αυτο που ταιριαζει στο φιλτροκουτι μου.Να υπογραμμισω οτι παιρνει το μακροστενο και οχι το τετραγωνισμενο φιλτρο.

Αν ήταν 2-3 εκατοστά μικρότερο στην διάσταση του μήκους, το φίλτρο ήταν για C2 VTS.

Το συγκεκριμένο φίλτρο αν παρατήρησες, όταν το τοποθέτησες στο κάτω μέρος του φιλτροκουτιού, άφηνε περίπου 1μισι εκατοστό από κάθε πλευρά κατά την έννοια του μήκους. Στο πάνω μέρος από το φιλτροκούτι όμως εφαρμόζει καλά και με λίγη σιλικόνη γύρω γύρω μπορείς να το μονώσεις και να εφαρμόζει τέλεια. Smile

Προσωπικά στο προηγούμενο μου αμάξι αυτό είχα κάνει και δεν είχα κανένα πρόβλημα Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 19:58:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gammyhorse έγραψε:

Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι στις ''μαμά'' διαστάσεις http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=33-2937

Επιστροφή στην κορυφή
gammyhorse 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 20:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 20:14:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife206 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι στις ''μαμά'' διαστάσεις http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=33-2937

Outside Length: 16.75 in (425 mm)
Outside Width: 3.75 in (95 mm)
Μάλλον κάνεις λάθος γιατί αν θυμάμαι καλά, είναι 105mm η απαιτούμενη διάσταση για το πλάτος του φιλτροκουτίου του ET3J4 με τα 90hp Smile

Τα είχα ξαναγράψει εδώ το 2004 Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 20:22:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Μάλλον κάνεις λάθος Smile

Μάλλον έχεις δίκιο Embarassed

Το είχα μετρήσει προ 2ετίας το ''μαμά'' φίλτρο και θυμάμαι το πλάτος περί τα 10εκ. οπότε βλέποντας αυτό της k&n είπα αμέσως ''εδώ είμαστε''...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 20:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=93609#93609

400x110mm είναι η ακριβής διάσταση του εργοστασιακού φίλτρου.

Ότι βρείτε σε panel σε αυτή τη διάσταση, βάλτε το Smile

Και το σχετικό topic Laughing

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4202

Επιστροφή στην κορυφή
Sig206 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

KFW 206 1.4 (2006)

Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2008, 23:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει καποιος που να εχει βάλει σκούπα της jr? Συγκεκριμένα μόνο για jr ενδιαφέρομαι! Cool

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sig206 στις Τετ 14 Ιαν 2009, 15:23:37, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 92, 93, 94  Επόμενη
Σελίδα 58 από 94

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης