PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 22:19:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον το αυτοκινητο το πηρα σημερα μετα απο δεκαπεντε ημερες με αλλαγμενη πλεον και πλεξουδα κινητηρα. Νομιιζω οτι το μονο που εμεινε πλεον ειναι ο εγκεφαλος. Παντως μου ευχηθηκαν αυτη την φορα να μη με ξαναδουν ποτε. Ελπιζω να μην χρειαστει να γραψω ξανα σ αυτο το topic. Αλλωστε νομιζω οτι περασαν πια οι πρωτες μερες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 22:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά χιλιόμετρα Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 23:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Καλά χιλιόμετρα Very happy

ΤΝΧ Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2008, 19:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
οτι κ να πω θα ναι λιγο....δεν μπορω να το φανταστω να γινετε αυτο σε ολοκαινουριο αμαξι....εδω εμενα την αεροτομη ξεχασε να μου περασει κ εγινε τις που.....ας... κυνηγατο βαλε τις φωνες στην εκθεση με τους καινουριους πελατες....κανε μηνυσεις ζητα αλλο αμαξι...τι εισαι εσυ που θα πας καθε 3 μερες εκει να δουν τι επαθε?δουλεια δεν εχεις?δουλεια βρηκες?

κι εγώ το ίδιο προτείνω να κάνεις. εμένα σε δύο ημερών αυτοκίνητο ήθελαν να πάρουν δείγμα από το χρώμα του αυτοκινήτου για να βάψουν την αεροτομή που δεν είχαν βάλει κατα την παράδοση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 21:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Λοιπον το αυτοκινητο το πηρα σημερα μετα απο δεκαπεντε ημερες με αλλαγμενη πλεον και πλεξουδα κινητηρα. Νομιιζω οτι το μονο που εμεινε πλεον ειναι ο εγκεφαλος. Παντως μου ευχηθηκαν αυτη την φορα να μη με ξαναδουν ποτε. Ελπιζω να μην χρειαστει να γραψω ξανα σ αυτο το topic. Αλλωστε νομιζω οτι περασαν πια οι πρωτες μερες

Ευχομαι πλεον , απροβληματιστα χιλιομετρα Smile

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 23:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:

Ευχομαι πλεον , απροβληματιστα χιλιομετρα Smile

Ευχαριστω. Παντως η αληθεια ειναι οτι το φοβαμαι ακομη. Το Σαββατο που πηγα στο Αργος μεχρι Την δευτερα που γυρισα με την ψυχη στο στομα ημουνα
μη μ αφησει στο δρομο αλλα ευτυχως. Μεχρι στιγμης ολα καλα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 23:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Ευχαριστω. Παντως η αληθεια ειναι οτι το φοβαμαι ακομη. Το Σαββατο που πηγα στο Αργος μεχρι Την δευτερα που γυρισα με την ψυχη στο στομα ημουνα
μη μ αφησει στο δρομο αλλα ευτυχως. Μεχρι στιγμης ολα καλα Very happy

Που να κοιμηθούμε με τέτοια ζέστη...

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 23:40:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Διαβαζα ενα συγκριτικο που εχει το CAR rallye vs corsa gsi και ξαγρυπνησα
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 23:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Steve έγραψε:

Διαβαζα ενα συγκριτικο που εχει το CAR rallye vs corsa gsi και ξαγρυπνησα

Τί να συγκρίνει μωρέ το καημένο Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 00:16:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Μην το λες αυτο απο οπου τα παιρνεις πιο χοντρα γραφεις τα καλυτερα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση η PEUGEOT εδωσε λιγοτερα. Καλο λεει το rallye αλλα το corsa ειναι κορυφαιο Puke left Puke left Puke left Puke left
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 08:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Steve έγραψε:

Μην το λες αυτο απο οπου τα παιρνεις πιο χοντρα γραφεις τα καλυτερα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση η PEUGEOT εδωσε λιγοτερα. Καλο λεει το rallye αλλα το corsa ειναι κορυφαιο Puke left Puke left Puke left Puke left

το gsi κορυφαιο? χα χα χα χα η παραφουσκωμενη καποτα? Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 08:24:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι οπως λενε και οι 4Τ, στην ανταγωνιστικη τιμη των 19.500 ειναι το gsi!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2008, 09:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον πρεπει να γινει ενα αλλο topic γιατι δεν μπορουμε να ανοιξουμε τετοια συζητηση εδω για το θεμα αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Αύγ 2008, 10:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Εδω κ ενα μηνα ειμαι κατοχος ενος 207rallye. Στα πρωτα διακοσια χλμ. μου αναψε ξαφνικα η ενδειξη antipollution fault. Το πηγα στην αντιπροσωπεια το βαλανε στο διαγνωστικο κ μου ειπανε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι το κανανε διαγραφη. Στα πεντακοσια χλμ. η ενδειξη αναβει ξανα. Πισω παλι στην αντιπροσωπεια αυτη τη φορα μου λενε οτι ειναι ο αισθητηρας αερα του turbo. Το ξανακανουνε διαγραφη κ παραγγελνουν αισθητηρα. Σε τρεις ημερες πηγαινω τον αλλαζουν κ φευγω. Στα εννιακοσια χλμ. κ εκει που ελεγα οτι ολα ειναι ενταξει πλεον κ θα απολαυσω επιτελους το καινουριο μου αυτοκινητο το γνωστο μπιπ ακουγεται παλι κ η ενδειξη ειναι ξανα εκει. Ξανα στην αντιπροσωπεια κ μου λενε οτι το αυτοκινητο πρεπει να μεινει μεσα γιατι αυτο που τους λεει το διαγνωστικο το εχουν αλλαξει κ δεν ξερουν τι φταιει κ πρεπει να το ψαξουν. Φυσικα κ δεν δεχτηκα να μεινει μεσα κ μετα απο φασαρια στειλανε email στην Γαλλια με τα δεδομενα που εβγαζε το διαγνωστικο κ περιμενουμε απαντηση απο τους γαλλους πλεον γιατι εδω εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα. Α! ξεχασα να σας πω οτι εγινε κ
μια αναβαθμηση εγκεφαλου μηπως αλλα...... Τζιφος. Την τεταρτη θα με παρουνε τηλεφωνο να μου πουνε τι απαντηση τους εχουν δωσει οι Γαλλοι αν δεν τους προλαβω εγω γιατι θα εχει αναψει ξανα παλι η ενδειξη..... Αυτα κ για οτι νεοτερο απο πεμπτη... Evil

Εμένα μου άναψε μετά από τέσσερις μήνες και 7500χλμ. Ξεκίνησε με μπούκωμα του κινητήρα όταν πάταγα απότομα το γκάζι ανεξάρτητα από στροφές του κινητήρα και σχέση στο κιβώτιο. Με νεκρά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στο συνεργείο μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα.Μετά από τρεις μέρες ξανά τα ίδια συν ένδειξη ANTIPOLLUTION FAULTY, ESP/ASR FAULTY, ENGINE MAN FAULTY. Το αυτοκίνητο όταν ζεσταινόταν έμπαινε σε safe mode διατηρούσε 1500 στροφές και πήγαινε με 20χλμ. Το γκάζι ήταν νεκρό, καμία απόκριση. Μερικές φορές έσβηνε και έπαιρνε ξανά μπροστά μετά από 10 λεπτά. Το πήγα με οδική στο συνεργείο μου έσβησαν τις βλάβες και έκαναν αρχικοποίηση στο γκάζι. Μετά από δύο μέρες ξανά τα ίδια, το ξαναπήγα με οδική και πάλι δεν έβρισκαν τίποτα. Μου άλλαξαν τον αισθητήρα γκαζιού, έτσι για να πουν ότι έκαναν κάτι, αλλά πάλι τα ίδια. Την επομένη ξανά στο συνεργείο. Μου άλλαξαν κάτι(Wink στην ασφαλειοθήκη του ESP και οι βλάβες διορθώθηκαν, αλλά προέκυψαν άλλες. Όταν περνάει πάνω από ανωμαλίες του εδάφους κάνει διακοπές ο κινητήρας. Μου είπαν κάτι για αισθητήρα αέρα του turbo. Στο μεταξύ το συνεργείο έκλεινε και περιμένω από Δευτέρα τα νεότερα.........

Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Αύγ 2008, 15:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πες τους να ελεγχουν τον πολλαπλασιαστη Surprised

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2008, 22:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mechanic στις Πεμ 28 Αύγ 2008, 22:34:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2008, 22:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
(καμποσα απο αυτα ειχαν αλλαξει συγχρονιζε η ολο το σασμαν ποιο συχνα απο τις αλλαγες λαδιων)

Δε μας %$!@% ρε φίλε βραδυάτικα?

Πάρε ένα ιαπωνικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Wink

Και εκτός αυτού, το εν λόγω topic λέει για rallye και όχι για RC.

Επίσης τα RC συνήθως πέφτουν σε χέρια κουλών, που αλλάζουν τις ταχύτητες με τον ώμο και πατάνε τον συμπλέκτη με το γόνατο. Λογικό και επόμενο είναι να βγάζουν αυτά τα προβλήματα που βγάζουν.

Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 00:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά πάρε πρώτα ένα rc να το οδηγήσεις καμιά βδομάδα κ μετά έλα να μας πεις τα ίδια !το σασμάν είναι τρισάθλιο ! μέσα σε ένα μήνα εντελώς ξαφνικά δεν ξεκούμπωνε η 5η αλλάζουμε συγχρονιζέ τα ίδια αλλάζουμε όλο τον άξονα καμία διαφορά τα ίδια κ τώρα δευτέρα θα του βάλουμε καινούργιο σασμάν .
από τα 4 rc που οδήγησα τα 3 έχουν αυτό το πρόβλημα αλλά όχι τόσο έντονο όσο το δικό μου !
για δοκιμάστε ενώ έχετε 5η να βγάλετε την ταχύτητα πιέζοντας λίγο προς τα δεξιά να δούμε αν θα βγει η θα μπει κατευθείαν όπισθεν !
απορώ γιατί έβαλαν από την αρχή ένα τόσο άθλιο σασμάν κ συνεχίσουν να το βάζουν !
έβαλαν στο καραβάκι 6αρι σασμάν κ άφησαν το rc με το πιο άθλιο 5αρι που υπάρχει έλεος!

τεσπα οφ τοπικ !

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 00:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε σχεδόν κανένα κιβώτιο της PSA δεν θα βγει η 5η αν σπρώξεις τον λεβιέ στα δεξιά. Το κάνει και το 406 και το 307 μου αυτό, καθώς και τα περισσότερα που έχω οδηγήσει. Δεν είναι "πρόβλημα" αυτό. Αλλά γιατί να πιέσεις δεξιά τον λεβιέ για να βγάλεις την 5η;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2008, 00:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο ξαρά δεν το έκανε αυτό στο σάξο που έχω δεν το κάνει στα c4 δεν το κάνει ούτε στο 106 !
κ αν δεν είναι πρόβλημα γιατί η αντιπροσωπεία μου αλλάζει σασμάν? γιατί από τα κεντρικά μας λένε ότι ναι είναι ελαττωματικό το σασμάν κ μιλάνε για ελαττωματική παρτίδα ανταλακτικών ?
όταν το έβγαλε το πρόβλημα η πέμπτη δεν έβγαινε ούτε με μπουνιές ούτε αριστερά ούτε δεξιά .όταν αλλάξανε συγχρονιζέ η πέμπτη έβγαινε μόνο αν πίεζες αριστερά , αλλάξανε όλο τον άξονα κ η πέμπτη βγαίνει σχεδόν κανονικά αλλά αν σου ξεφύγει ελάχιστα προς τα δεξιά δεν βγαίνει με τίποτα !
ο μηχανικός μιλούσε στο τηλ με την τεχνική υποστήριξη κ του έλεγαν ότι έχει πρόβλημα ένα εξάρτημα έξω από το σασμάν γιαυτό υπάρχει το πρόβλημα κ ο τεχνικός τους έλεγε ότι το σασμάν το έχει κατεβασμένο κ αλλάζει τις ταχύτητες με το χέρι κατευθείαν από το σασμάν !ευτυχώς που η αντιπροσωπεία εδω στις Σέρρες είναι υπερβολικά καλή κ στην δουλεία τους κ στην εξυπηρέτηση μέχρι τώρα φτου φτου να μην τους ματιάσω !

είναι πρόβλημα !
ελαττωματικά καβούκια!
κ από την στιγμή που υπάρχει σε ένα αμάξι με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται πιο έντονο !απλά σε άλλους μπορεί να το βγάλει στα 1.000 χιλιόμετρα όπως στην δικιά μου περίπτωση κ σε άλλους μετά από δύο χρόνια +που θα είναι εκτός εγγύησης !
το θέμα είναι ότι το σασμάν είναι άθλιο!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης