PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ 207 RALLYE
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2008, 16:00:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
ελα θα σου πω κ τα χειροτερα ...φαντασου να το χες 2 χρονια να μην ειχες εγγυηση κ να πηγενες κ να αλλαζες ολα αυτα με δικα σου εξοδα κ να σουν παλι τα ιδια Laughing
μηπως να σου δωσουν ενα αλλο?
σιγουρα εισαι οκ απο βενζινη κ δεν ειναι μαπα?

Αν δεν ηταν η εγγυηση να εισαι σιγουρος πως δεν θα το εβλεπαν ουτε σε φωτογραφια.......
Οσο για την βενζινη που λες δεν νομιζω να τιθεται θεμα γιατι δεν ειναι τροφοδοσια πλεον αλλου ψαχνουν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2008, 20:46:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως μπορείς να μου πεις αν ξέρεις τι βλάβη βγάζει. Question Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 10:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Μήπως μπορείς να μου πεις αν ξέρεις τι βλάβη βγάζει. Question Exclamation

Τον κωδικο της βλαβης δεν τον ξερω αλλα μπορω να τον μαθω. Μου ειπανε οτι ηταν αισθητηρας στροφων αλλα δεν ηταν και μου ειπανε οτι ειναι αντλια βενζινης. Αφου αλλαχτηκαν ολα σημερα μου ειπανε οτι ειναι η πλεξουδα του κινητηρα και θα μεινει αλλες τεσσερις μερες μεσα μεχρι να ελθει. αρχισα και απογοητευομαι πλεον
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 13:07:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι καινουργιο αμάξι και κάτι μου λέει οτι γενικώς ακόμα όλοι λίγο πολύ το ψάχνουν.
πάντως δεν το ψάχνουν με λάθος τρόπο
πρώτα ξεκινάς από τα ευκολα = αισθητήρες και μετα τσεκάρεις τα πιο δυσκολα πχ πλεξούδα...
βεβαια οπως και να χει ολο το σκηνικό ειναι ξενερωτικό αλλα τι να πεις...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thesalos , τωρα διαβασα το ολο θεμα...

Δεν ειναι παρηγορο αλλα συγχαρητηρια για την υπομονη σου.

Και κοιταξε την περιπτωση της αντικαταστασης...
Μετα απο ολα αυτα νομιζω οτι ειναι το λιγοτερο που μπορουν να κανουν.

Καλη τυχη

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:35:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Andreas"]
Και κοιταξε την περιπτωση της αντικαταστασης...
Μετα απο ολα αυτα νομιζω οτι ειναι το λιγοτερο που μπορουν να κανουν.

Στην αρχη προς αυτη την κατευθυνση κινηθηκα αλλα μιλωντας με δικηγορους μου ειπανε οτι πρεπει να αφησω το αυτοκινητο μεσα και να μην δεχτω να το παραλαβω μεχρι να εκδικαστει η υποθεση η οποια μπορει να φτασει και τα επτα χρονια με τις εφεσεις και χωρις να γνωριζουμε την εκβαση της υποθεσης γιατι καθε περιπτωση εξεταζεται διαφορετικα και μπορει και να μην καταληξει υπερ σου. οποτε καταλαβαινεις λοιπον οτι μπορει να βγει τελεσιδικη αποφαση μετα απο τρια χρονια σου λεω εγω και να μην ειναι υπερ σου? Μετα εχεις ενα αυτοκινητο το οποιο πλεον εχει πανω του τη φθορα του χρονου οπως οτιδηποτε μενει ακινητο για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συν τα δικηγορικά έξοδα, που στον τόσο καιρό, θα σου έχουν στοιχήσει όσο ένα 207 Rallye ακόμα Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Συν τα δικηγορικά έξοδα, που στον τόσο καιρό, θα σου έχουν στοιχήσει όσο ένα 207 Rallye ακόμα Smile

Εσυ τι χαιρεσαι ? κεφαλα Smile

Τοτε thessalos μενω στο οτι σου ευχομαι καλη τυχη ...

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Παρα πολυ σωστα συν οτι πρεπει να παρεις και ενα αλλο αυτοκινητο για την μετακινηση σου εστω και μεταχειρισμενο. Το βασικοτερο απ ολα ομως ειναι η ψυχικη ταλαιπωρια που θα υποστεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 15:53:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Steve έγραψε:

Παρα πολυ σωστα συν οτι πρεπει να παρεις και ενα αλλο αυτοκινητο για την μετακινηση σου εστω και μεταχειρισμενο. Το βασικοτερο απ ολα ομως ειναι η ψυχικη ταλαιπωρια που θα υποστεις.

Πολυ βολικο γι αυτους και οχι για τον πελατη η ολη διαδικασια.
Ειχα την εντυπωση πως διασφαλιζεται η αγορα νεου αυτοκινητου απο την
εταιρια χωρις να εχεις ολη αυτη την ταλαιπωρια.
Προφανως κανω λαθος.

(ρε συ δεν το ψαχνεις λιγο καλυτερα?δεν μου καθεται καλα.)

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 21:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:

Πριν απο λιγο καποιος φιλος μου πηρε τηλεφωνο το δικηγορο του του εξηγησε την ολη κατασταση κι ο δικηγορος του ειπε οτι προσπαθουν να κερδισουν χρονο για να περασει το εξαμηνογιατι μεχρι τοτε μπορεις να απαιτησεις αντιστροφη πωλησης και η να σου αντικαταστησουν το αυτοκινητο με καινουριο η να σου δωσουν τα χρηματα πισω. δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο αλλλα σιγουρα θα το ψαξω κι αλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2008, 23:57:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Andreas έγραψε:

Πριν απο λιγο καποιος φιλος μου πηρε τηλεφωνο το δικηγορο του του εξηγησε την ολη κατασταση κι ο δικηγορος του ειπε οτι προσπαθουν να κερδισουν χρονο για να περασει το εξαμηνογιατι μεχρι τοτε μπορεις να απαιτησεις αντιστροφη πωλησης και η να σου αντικαταστησουν το αυτοκινητο με καινουριο η να σου δωσουν τα χρηματα πισω. δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο αλλλα σιγουρα θα το ψαξω κι αλλο

ψαξε το και ενημερωνε μας Smile

Τα τελευταία άσχετα post
πήραν τον δρόμο τους.

Εκ της ModTeam

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 14:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:

ψαξε το και ενημερωνε μας Smile

Το εψαξα και δεν ισχυει κατι τετοιο γιατι εχει καταργηθει προ διετιας μετα απο βαρυ προστιμο που φαγαμε απο την Ε.Ε. Μεχρι δυο χρονια απο την αγορα ενος κινητου αγαθου μπορεις να ζητησεις αντιστροφη πωλησης με οποια κι αν ειναι τελικα η εκβαση του αποτελεσματος οπως ειχα γραψει και πιο πανω
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 15:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν απο μιση ωρα εστειλα ενα email στη Γαλλια. Περιμενα οτι θα μου απαντουσαν καποια στιγμη αλλα οχι και μεσα σε δεκα λεπτα. φυσικα δεν μου δωσανε λυση αλλα ζητανε λεπτομαρειες. Σας παραθετω την απαντηση οπως μου την στειλανε

Dear Mr George
You wrote to us regarding a complaint.

I acknowledge receipt of your e-mail sent via www.peugeot.com dated 23 May 2008 in which you inform me of your dissatisfaction .

Firstly, I would like to express how I regret this situation and the difficulties caused.

In order that we may reply as efficiently as possible to your request, please send me the following details:
- the date on which your vehicle was first registered.
- the name, address and telephone number of your Peugeot local dealership.
-your precise expectations from Autotmobiles Peugeot France on this matter.
-the reply of your local dealer.

Upon receipt of this information, a Customer Manager will deal with your request. He will contact you personally as soon as he has all the information required to provide the most appropriate response.

For your information, the address of the Customer Relations Department is :
Automobiles Peugeot
Service Relations Clientèle
Case 500 BP 0116
75761 Paris Cedex 16
France

Please include the original text in your reply (using the "reply" function). This will enable me to process your query more quickly.

Thank you for your trust.

Yours sincerely,

Lara LEROIS
Customer Agent
Peugeot Customer Contact Centre
Επιστροφή στην κορυφή
grandelion (Dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 07 Μάρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 17:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΞΕΡΩ ΤΙ ΒΑΣΑΝΟ ΠΕΡΝΑΣ,ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΙΧΑ ΤΟ 206 DYNAMIC 1,6! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ,ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ'Σ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ!ΤΟ ΞΑΝΑΕΦΤΙΑΞΑΝ!"ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΡΟΜΠΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ!!!ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ!!!ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ LION ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ,ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ 207RC! ΚΙΝΗΓΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 17:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Πριν απο μιση ωρα εστειλα ενα email στη Γαλλια. Περιμενα οτι θα μου απαντουσαν καποια στιγμη αλλα οχι και μεσα σε δεκα λεπτα. φυσικα δεν μου δωσανε λυση αλλα ζητανε λεπτομαρειες. Σας παραθετω την απαντηση οπως μου την στειλανε

Να πώ ότι στα είχα πεί από το τηλέφωνο να στείλεις εξ' αρχής mail σε αυτούς?

thesalos έγραψε:
In order that we may reply as efficiently as possible to your request, please send me the following details:
- the date on which your vehicle was first registered.
- the name, address and telephone number of your Peugeot local dealership.
-your precise expectations from Autotmobiles Peugeot France on this matter.
-the reply of your local dealer.

Upon receipt of this information, a Customer Manager will deal with your request. He will contact you personally as soon as he has all the information required to provide the most appropriate response.

For your information, the address of the Customer Relations Department is :
Automobiles Peugeot
Service Relations Clientèle
Case 500 BP 0116
75761 Paris Cedex 16
France

Να πώ επίσης ότι σε εκείνο το τηλεφώνημα σου είπα να ζητήσεις άτομο και διεύθυνση στη Γαλλία και να τους στείλεις την επιστολή μαζί με τα στοιχεία που θα βρεις μεταφραστή για να στα επικυρώσει?

Μήπως είμαι αιώνες μπροστά? Πρέπει να στα πει και η Lara δηλαδή? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
to207 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye?

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 00:04:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρακαλώ ο φίλος thesalos να μην το διαβάσει...

Η λύση είναι μία
Η εμπορική ονομασία της εταιρίας νομίζω τα λέει όλα..
METALAXIS A.E.

7ο χλμ. Ε.Ο. Λαρίσης-Θεσ/νίκης
41110 Λάρισα
2410 575620 2410 575100

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της BMW Hellas AE

1000 συγνώμη στον thesalos αν διαβασε το post
σε μια εποχή που όλα είναι αναλώσιμα η αγορά αυτοκινήτου είναι μεγάλο ρίσκο.
λέω να πάρω leasing.
γιατι θα έχω τον πόνο μου και θα έχω και κανα μ@λ@κ@ να μου λέει οτι το π@π@ρι του είναι 30αρι και έχει πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2008, 09:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to207 έγραψε:
γιατι θα έχω τον πόνο μου και θα έχω και κανα μ@λ@κ@ να μου λέει οτι το π@π@ρι του είναι 30αρι και έχει πρόβλημα.

Big wink

Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 22:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to207 έγραψε:

METALAXIS A.E.

Για εξηγησε μας και μας τι λεει να δουμε τι εχεις καταλαβει απο το Μιναρετζη και την ονομασια της εταιριας του γιατι μαλλον καποιος πρεπει να σε ξυπνησει απο το ονειρο που βλεπεις
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 22:33:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
to207 έγραψε:

METALAXIS A.E.

Για εξηγησε μας και μας τι λεει να δουμε τι εχεις καταλαβει απο το Μιναρετζη και την ονομασια της εταιριας του γιατι μαλλον καποιος πρεπει να σε ξυπνησει απο το ονειρο που βλεπεις

γά**σε τον μωρέ τον μαλ**α Mr. Green

Αύριο το πρωί θα είμαι 08:30 στο συνεργείο, θα σε πετύχω?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης