PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μεταβίβαση Αυτοκινήτου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2007, 15:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Μεταβίβαση Αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς την διαδικασία?? Πάμε απλά στα ΚΕΠ και ξεμπερδεύουμε ή θέλει και τίποτα άλλο πριν?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2007, 19:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι πας κ.ε.π (για επιβατικο ι.χ.για επαγγελματικο θελει εφορια...)
πληρωνεις την μεταβιβαση (175 ευρω νομιζω....)
και εισαι οκ σου δινουν και μια πρωσορινη αδει κυκλοφοριας μεχρι να εκδοθει η κανονικη και γενικα μονο παρακρατηση να μην εχεις αλλιως ολα οκ!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2007, 19:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν αγοράζω, πουλάω Laughing
παρακράτηση δεν έχει, σήμερα πήρα την νέα άδεια μετά την άρση και αύριο μάλλον θα πάω να το μεταβιβάσω. Άρα γίνονται όλα στο ΚΕΠ, δεν πρέπει να κάνω τίποτα άλλο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2007, 21:24:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πας ΚΕΠ.
Σου δινουν αριθμο τραπεζης για να πληρωσεις τη μεταβιβαση, πας τραπεζα πληρωνεις γυρνας στο ΚΕΠ με την αποδειξη πληρωμης εχοντας μαζι αδεια κυκλοφοριας ταυτοτητα, αφμ και μεταβιβαζεις.
Σου δινουν φωτοτυπια της αδειας επικυρωμενη και σε 10 εργασιμες εχεις την κανονικη στα χερια σου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2007, 07:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι δεν θες τπτ αλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 20:04:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Πας ΚΕΠ.
Σου δινουν αριθμο τραπεζης για να πληρωσεις τη μεταβιβαση, πας τραπεζα πληρωνεις γυρνας στο ΚΕΠ με την αποδειξη πληρωμης εχοντας μαζι αδεια κυκλοφοριας ταυτοτητα, αφμ και μεταβιβαζεις.
Σου δινουν φωτοτυπια της αδειας επικυρωμενη και σε 10 εργασιμες εχεις την κανονικη στα χερια σου.

Επειδή πρόσφατα μεταβίβασα αμάξι θέλω στα παραπάνω που είναι πολύ σωστά να συμπληρώσω το εξής. Πλέον είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εγγράφου ελέγχου ΚΤΕΟ. Εάν το όχημα δεν έχει χαρτί ελέγχου ΚΤΕΟ τότε το όχημα δεν μεταβιβάζεται μέχρι να αποκτηθεί αυτό. Αυτό φυσικά δεν αφορά τα οχήματα που είναι καινούρια και δεν υπόκεινται σε έλεγχο ΚΤΕΟ.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 21:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα πλεον πρεπει να υπαρχει και το δελτιο του ΚΤΕΟ οτι χρειαστεις στειλε pm

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gungnir (Έλα ντε εδώ σε θέλω)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 13 Φεβ 2006
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 00:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Τι πρέπει να γράψω για εξουσιοδότηση ΙΧ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει κάνει εξουσιοδότηση στον αγοραστή τι ακριβώς και τι στοιχεία πρέπει να έχω για να είναι η εξουσιοδότησή μου ως πωλητής πλήρης? Επίσης, είναι υποχρεωτικό να του φτιάξω υπεύθυνη δήλωση πόσο του το πούλησα? Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2008, 09:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την εξουσιοδοτηση θα την κανειs στο κεπ αυτη ξερουν τι ακριβωs πρεπει να γραψειs οσο για την τιμη βαζειs οσο θεs Wink

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
hondaeglover (baggos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2010, 16:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3erete an mporume na kanoume tin metavivasi savvato?oi trapezes einai oles kleistes alla mporoume na mipos na agorasoume ta parabola me kapoio allo tropo?
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2010, 19:30:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hondaeglover έγραψε:
3erete an mporume na kanoume tin metavivasi savvato?oi trapezes einai oles kleistes alla mporoume na mipos na agorasoume ta parabola me kapoio allo tropo?

'Οχι δεν γίνετε τίποτα. Το παράβολο αγοράζεται αποκλειστικά από την τράπεζα. Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2010, 20:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κάνω και γω μια ερώτηση που έχει να κάνει με τα κεπ?
αν τους πάω αντίγραφο του διπλώματος μου και μου το επικυρώσουν (σαν γνήσιο αντιγραφο) και μετά κυκλοφορώ με αυτό. Αν με σταματήσουν θα υπάρξει πρόβλημα ή ειναι νόμιμο;

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2010, 20:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θεωρητικα αν γινει μια στραβη πρεπει να πας το γνησιο.
Νομικα παντα νομιζω (δε μου εχει τυχει) οτι αν εχεις απωλεια, προσωρινο σου δινει μονο η νομαρχια (μεσω ΚΕΠ) και οχι το ιδιο το ΚΕΠ...

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2010, 22:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ερώτηση...

κατά την μεταβίβαση κάνει ο πωλητής στον αγοραστή μια υπευθυνη δήλωση ότι του πούλησε το τάδε αμάξι με τόσα λεφτά κλπ και το αντίστοιχο ο αγοραστής στον πωλητή...

αυτές οι δηλώσεις πρέπει να επικυρωθούν από κάποια αρχή για το γνήσιο της υπογραφής;

παρακαλώ μόνο σίγουρα replies, γιατί στο google οι απαντήσεις είναι 50-50 Razz

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2010, 23:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
ερώτηση...

κατά την μεταβίβαση κάνει ο πωλητής στον αγοραστή μια υπευθυνη δήλωση ότι του πούλησε το τάδε αμάξι με τόσα λεφτά κλπ και το αντίστοιχο ο αγοραστής στον πωλητή...

αυτές οι δηλώσεις πρέπει να επικυρωθούν από κάποια αρχή για το γνήσιο της υπογραφής;

παρακαλώ μόνο σίγουρα replies, γιατί στο google οι απαντήσεις είναι 50-50 Razz

Με 100000% βεβαιότητα σου λέω ότι χρειάζεται το γνήσιο της υπογραφής από κάποια αρχή όπως π.χ. ΚΕΠ, αστυνομία κ.λ.π.

Ειδάλλως δεν έχει ισχύ το χαρτί αυτό. Όπως είναι και μια εξουσιοδότηση Wink

Υ.Γ. Τις δηλώσεις αυτές τις ανταλλάσετε μεταξύ σας Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης