PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

4ο Πρωτάθλημα Mini Soccer Club Αυτοκινήτου by NU-MIXX
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 07:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όποιος έχει πρόβλημα με την αστυνόμευση του forum ας του δώσει ο Σπύρος το τηλεφωνό μου να μιλήσει μαζί μου......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 09:45:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με όλα αυτά τα κουλά και απαράδεκτα που έχουν ειπωθεί εδωμέσα μόνο τα μπινελίκια και η αντιμετώπιση του Steve τους αξίζει!!!

Αμάν πια... Twisted evil

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 09:56:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμ, κάτι ξέρω εγώ που τα γράφω Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
silverpunto (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 16:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Σταυρο μιας και εισαι μελος της ομαδας,σε περιμενω αυριο απο κοντα να τα πουμε και να γνωριστουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 17:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Σταύρος δεν είναι μέλος της ομάδας αλλά φανατικός οπαδός (ε Steve?) της, εκ Λαρίσσης!!!!!! Wink Wink Laughing Laughing Laughing

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 17:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silverpunto έγραψε:
Steve έγραψε:

Σταυρο μιας και εισαι μελος της ομαδας,σε περιμενω αυριο απο κοντα να τα πουμε και να γνωριστουμε.

Θα είναι και η φίλη σου η Ηρώ εκεί?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 18:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εξαρταται αυριο παιζει το δικο μου κλαμπ αν συνατηθουμε συνατηθηκαμε
ματς μουτς Laughing Laughing Laughing

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
silverpunto (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2008, 18:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα τα πουμε τοτε σιγουρα.....
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάϊ 2008, 19:55:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι περασαμε στον τελικο του πρωταθληματος.Νικησαμε το mini και περιμενουμε τον επομενο αγωνα (δλδ. τον τελικο).
Ρωτησα και για εσας και μου ειπαν απο το γηπεδο οτι θα γινει τελικα ο αγωνας το αλλο σκ ισχυει?

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
silverpunto (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάϊ 2008, 20:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρεθηκαμε σημερα με τα παιδια και συμφωνησαμε να γινει.
Θα κανονισουμε μεσα στις επομενες μερες με το Σπυρο Ηρω.
σ.σ. σε ειδαμε στον παγκο....

Cool Cool Cool Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 00:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silverpunto έγραψε:
Βρεθηκαμε σημερα με τα παιδια και συμφωνησαμε να γινει.
Θα κανονισουμε μεσα στις επομενες μερες με το Σπυρο Ηρω.
σ.σ. σε ειδαμε στον παγκο....

Cool Cool Cool Cool Cool

γινεται αισθητη η παρουσια μου παντα

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 10:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από συνανάντηση που έγινε χθες το πρωί με εκπροσώπους του PUNTO, των γηπέδων και τον διοργανωτή του πρωταθλήματος και αφού παραδέχτηκαν οι 2 τελευταίοι ότι το φταίξιμο ήταν αποκλειστικά δικό τους, αποφασίσαμε να δώσουμε τόπο στην οργή για άλλη μια φορά και να παίξουμε τον ημιτελικό σε ημέρα και ώρα που θα ορίσουμε εμείς όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Συγχαρητήρια στο NOC για την πρόκριση του στον τελικό.
Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να σας συναντήσουμε εκεί Ηρώ. Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 10:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

respect

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
gerry (θανασης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6(16v)gti(2004)

Ένταξη: 11 Δεκ 2006
Τόπος: Αθηνα-Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 20:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!! PEUGEOT RESPECT

peugeot respect
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 21:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα έχω να πώ, είμαι μεγάλο Α****Ι!!!!!
Αυτος που το είπε να έρθει να μου το πεί εμένα και όχι να πηγαίνει πούστικα και πίσω απο την πλάτη μου......

Και κατι άλλο, αν ακόμα δεν έμαθε τι σημαίνει μπάλα του κάνω δώρο μαθήματα και αυτη την φορα θα του φερθω ποιο στοργικά οχι όπως στα παιχνίδια που οτι γινόταν δεν είχε ουτε σάλιο.......Τα παντελόνια δεν τα φοράμαι για το κρύο.......

Συγνώμη για το ύφος παιδιά...........

Edit by vinman
Σε συννενόηση με τον Κώστα αφαιρέθηκε η επίμαχη λέξη.

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2008, 22:16:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι μπράβο αγόρι μου!

Μόνο εγώ θα τα χώνω? Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 00:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostask έγραψε:
Ένα έχω να πώ είμαι μεγάλο Α****Ι!!!!!
Αυτος που το είπε να έρθει να μου το πεί εμένα και όχι να πηγαίνει πούστικα και πίσω απο την πλάτη μου......

Και κατι άλλο, αν ακόμα δεν έμαθε τι σημαίνει μπάλα του κάνω δώρο μαθήματα και αυτη την φορα θα του φερθω ποιο στοργικά οχι όπως στα παιχνίδια που οτι γινόταν δεν είχε ουτε σάλιο.......Τα παντελόνια δεν τα φοράμαι για το κρύο.......

Συγνώμη για το ύφος παιδιά...........

Ρε συ, εδώ δε μάθανε με το άγριο θα μάθουνε με το καλό???? Laughing Laughing Laughing Laughing
Πού ξέρεις...μπορεί να τους αρέσουν αυτά με χωρίς σάλιο...!!!!!!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 09:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο συγκεριμένος δεν θα μάθει ποτέ γιατι απλά είναι Β Λ Α Κ Α Σ!!!!!!και γουστάρω πολυ που θα δω την φάτσα του στον ημιτελικό εκει που του αξίζει να είναι ......................ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 09:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostask έγραψε:
Ο συγκεριμένος δεν θα μάθει ποτέ γιατι απλά είναι Β Λ Α Κ Α Σ!!!!!!και γουστάρω πολυ που θα δω την φάτσα του στον ημιτελικό εκει που του αξίζει να είναι ......................ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Άπαιχτος....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2008, 09:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κάτι τελευταίο...........

Ας κάνει κανένα ΑΓΙΑΣΜΟ μήπως και εξορκίσει την βλακεία που τον δέρνει (ΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ) και ας αφήσει την ομάδα μας στην ησυχία της.......Δεν κάνουμε μαγικά με τον τρόπο που νομίζεις, απλα ξέρουμε μπαλίτσα( ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ)

Δεν ασχολουμε αλλο μαζί του και συγνώμη απο ολους εκτος απο αυτον για τον τρόπο μου.....

Υ.Γ "steve" Καποιοι ανθρωποι ΣΥΓΝΩΜΗ (ΖΩΑ ΕΝΝΟΩ) τετοια αντιμετώπιση θέλουν!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Επόμενη
Σελίδα 24 από 26

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης