PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206cc Σκληρή ανάρτηση
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 11:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα εσυ πλακα κανεις ή σοβαρολογεις; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 12:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aλεξανδρε, εκτως των παραπανω τσεκαρε και τις πιεσεις στα εμπρος (ή και στα 4) λαστιχα. Συχνα παιζουν και αυτες το ρολο τους στο "κοπανημα" της αναρτησης.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 13:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
φιλε εχει τρακαρει και πισω ε...
απο κατω οι κολλησεις πισω ειναι αλλες απο τις εργοστασιακες...

λογικα ειναι ξανακολλημενο τροπετο απο πισω...
αν ανοιγει οκ η οροφη παει να πει οτι εχουν κανει παντως καλη δουλεια...

αλλα τροπετο αμαξι πηγες και πηρες ρε συ? Crying or Very sad

ξανακολλημένο τροπέτο? τι θες να πεις? Το πηγα σε 2 μηχανικους φιλους πριν το παρω ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ peugeot που ειναι επισης συμαθητης μου και μου ειπαν οτι ειναι ατρακαριστο. Ποιες κολησεις ειναι αλλες απο τις εργοστασιακες? μπορεις να μου σημειώσεις πανω στην φωτο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 13:11:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και νταξει πισω δε το ειδαν?
μπροστα που ειναι αλλαγμενη η γεφυρα και ακομα πιο τρακαρισμενο το αμαξι δε το ειδαν?

το σαζμαν που κοντευει να σκορπισει?

τα διαλυμενα αμορτισερ?

ωραιους φιλους εχεις ρε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 13:17:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad μπορει το ψαλίδι να το σούταρα εγώ ρε, εχω κανει 10.000 χλμ σε 3 μηνες απο τότε που το πήρα.

οσο για το σασμαν δεν ξέρω τι να πω..

Η γέφυρα γιατι ειναι αλαγμένη?

τα σκασμένα αμορτισέρ τα ειδε ο μηχανικος μου αφου του το πήγα 2 φορές παραπονούμενος για πολλύ σκληρές αναρτήσεις
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 13:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νερα μπαζει αμα το βαλεις με πιεστικο?
λογικα ετσι τρακαρισμενο που ειναι πρεπει να βαζει ειδικα πισω παραθυρα
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 13:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νερο δεν βάζει απο πουθενα και ποτε, το έχω τεσταρει εκτεταμένα πολλές φορες με πιεστικό, βουρτσες-τουνελ, βροχες κτλ.. ουτε σταγόνα...

καλα ρε τόσο χάλια ειναι? και please πες μου που ειναι απο πίσω τρακαρισμενο με αλλες κολήσεις! εσυ το έβγαλες διαλυμένο το αμάξι, ενταξη , μεταχειρισμένο ειναι δεν ειναι καινούριο και ισος ο προκάτοχος του να μην ήταν τοσο τιτίζης αλλα τοσο χάλια ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 13:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε volve τι τι φρικαρεις το παιδι?

1ον οι κολησεις στο cc μπορει να ειναι λιγο διαφορετικες γιατι ως cabrio εχεις διαφερετικα ενισχυμενο πατωμα.

2ον απο τις φωτο οι κολησεις δεν φενονται τοσο καθαρα ουτος ή αλλος. Σε μερικα σημεια απλα φενεται η κολλα που μπαινει απο κατω για την στεγανωτητα του πατωματος (η οποια ουτως η αλλος δεν ειναι παντα ομοιομορφη και ιδια απο αμαξι σε αμαξι).

3ον το χτυπημα (μαλλον τσακισματακι) στη μπροστινη γεφηρα μπορει πανευκολα να ειναι απο πεζοδρομιο. Εγω πχ απειρες φορες εχω χτηπυσει γεφυρα ή μαρσπιε κατεβαινιοντας απο πεζοδρομιο. Δεν ειναι δα και ΤΟΣΟ ασυνηθιστο.

4ον Σε κανενα 206 το κιβωτιο δεν ειναι στεγνο απ'εξω, ολα εχουν μικροδιαροες, και θελουν που και που σφιξιμο οι βιδες τους.

Συμπερασμα,
το αμαξι μαλλον δεν ειχε τυχει και της καλυτερης συντηρησης αλλα δεν ειναι δα και το χρεπι που πας να το βγαλεις.... Ο μονος τροπος να κρινεις σωστα ειναι να το δεις live, και οχι απλα απο φωτο εδω μεσα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 14:00:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΨΑΡΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΑΑΑΑΑΑ Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha

μια χαρα ειναι το αμαξι σε δουλευω ρε τοση ωρα Laughing

καλα μια χαρα δεν ειναι αλλα τρακαρισμενο δε γινται να δεις απο φωτο αν ειναι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 14:25:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Surprised Sad Laughing Laughing Laughing

λεω και εγω, τοσο χαλια ειναι??

οποτε παιδες ουσιαστικα μονο τα αμορτισέρ αλλάζω. Μεταχειρισμένα λέει να πάρω?
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 17:10:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

οποτε παιδες ουσιαστικα μονο τα αμορτισέρ αλλάζω. Μεταχειρισμένα λέει να πάρω?

Μεταχειρισμενα παρε ΑΛΛΑ μονο αν εισαι σιγουρος για τη κατασταση τους, δηλαδη απο καποιο γνωστο εδω μεσα καλυτερα.
Αλλιος καλη επιλογη για καινουρια ειναι του RC (~250 ε) αν θες ανεση.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 17:33:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
μΜεταχειρισμένα λέει να πάρω?

οχι να μην πάρεις μεταχειρισμένα
αφου γενικώς γουστάρεις άνεση
να πάς να πάρεις μια 4άδα ΜΑΜΑ για 1,6 cc και τέλος.
γυρω στα 200ε κάνουν και θα κάνεις την δουλεια σου για τουλάχιστον 35000~40000 μια χαρα (ιδώς αν δεν το στρίβεις και το προσέχεις γενικώς λίγο στους χωματόδρομους/λακούβες κλπ κλπ)

επίσης δες και αυτό: γιατί σε ενδιαφέρει...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9111 Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2008, 09:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Surprised Sad Laughing Laughing Laughing

Με τον μλκα τον Volvo που μπλεξαμε η καρδια ειναι το λιγοτερο... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2008, 10:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Με τον μλκα τον Volvo που μπλεξαμε η καρδια ειναι το λιγοτερο... Confused

ΧΑΧΑΧΑΑΧααα.. σε τι αλλο βλάπτει ο VOLVOS? "Το υπουργείο υγείας προειδοποιεί.. ο VOLVOS βλάπτει σοβαρα την υγεία"

Cool

Για τα μαυρα τα bilstein που μου προ6τεινουν ολοι (2 φιλοι και ο μηχανικός) τι έχετε να πειτε? ποσο πάνε αυτα? τα μαμα 200€ η τετράδα ή τα μπροστά μονο?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2008, 11:41:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταξυ μαμα και μαυρων Bilstein,προτιμω τα μαμα.
Τα συγκεκριμενα Bilstein ειναι αθλια...
Οπως ειπε και ο Μανθος,μαμα και καινουργια.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2008, 12:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Μεταξυ μαμα και μαυρων Bilstein,προτιμω τα μαμα.
Τα συγκεκριμενα Bilstein ειναι αθλια...

τόσο χάλια? γιατι ολοι μου τα προτείνουν ομως? 4 στα 4 ατομα που ρώτησα αυτά μου ειπαν..
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2008, 12:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δεν εχουν δοκιμασει ή μαλλον δεν εχουν ιδεα.
Για κανενα Golf 3 ειναι αποδεκτα,για το δικο σου,θα φας ασχημη ξενερα,ασε που δεν αντεχουν κιολας(κυριολεκτικα κακο value for money).
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2008, 12:12:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΑΜΑ λέμε... Twisted evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2008, 12:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι απλουστατο γιατι στα προτεινουν...

απο τα μαυρα τα μπιλσταιν βγαζουν ενα κερδος χχ (οπου χχ καπου 15-20%)

απο τα αμορτισερ της πεζο τι σκ**α να βγαλουν ?5%
εδικα αμα τα βρεις εσυ απο αλλου και τους τα πας μονο τοποθετηση θα βγαλουν λεφτα...

οποτε???εσυ τι θα εκανες στη θεση τους
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2008, 12:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τακη παλι καλα που δεν το εκανες σε μενα αυτο γιατι εχω προσβαση σε χειροβομβιδες.... Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης