PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Που το παει η Peugeot?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nazgul1379 (stratos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1.6 16v

Ένταξη: 31 Μάρ 2008
Τόπος: Somewhere far beyond...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 08:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Που το παει η Peugeot? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρωτο σοκ το επαθα οταν ακουω κατοχους πεζο να μιλανε για πιεσεις και τουρμπινες.Το δευτερο οταν εμαθα την υπαρξη καδενας αντι για ιμαντα.
Το τριτο οταν ειδα το 308 rcz ποσο μοιαζει με το tt.
Αντε παιδια,πισωκινητα,τρακτερ τυπου golf και οθονες στα μαξιλαρακια.
Αλλοι θα πουν εξελιξη,εγω λεω ξεπουλημα.

Something wicked this way comes...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 09:09:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πεζό δεν είναι καινούρια στα σαλιγκάρια, ασχέτως αν αυτά δεν είχαν τόσο μεγάλη διείσδυση στην γκάμα της. Καλώς η κακώς, μία από τις λύσεις για μείωση των ρυπών είναι μικρότερα μοτέρ, με αυξημένη σχέση συμπίεσης και τουρμπίνα για ψηλή απόδοση.

Όσον αφορά την καδένα και τον ιμάντα, με τα διαστήματα αλλαγών που είχε στα τελευταία μοτέρ (120k για τον TUPJP4, 180k για τον ΕS9) η καδένα είναι υπερβολή. Πιο θορυβώδης, πιο ακριβός αν χρειαστεί αλλαγή, και τα γρανάζια έχουν φθορά κτλ κτλ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 09:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα το έλεγα PSA.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nazgul1379 (stratos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 09:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη η toyota με τον 1.8 192 hp και η suzuki με τον 1.6 125 hp βγαζουν ρυπους?

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 09:15:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το συγκεκριμένο μοτέρ της τογιότα κόπηκε ακριβώς λόγω ρύπων.

Φυσικά και βγάζουν ρύπους πάντως τα μοτέρ, το θέμα είναι πόσους. Wink

Δες ένα παράδειγμα:
Swift 1.6 SPORT 171 (g/km) CO2
SEAT Leon 1.4 TSI 125PS 155 (g/km) CO2

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 09:35:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα πάντως με ότι ακούγετε η Ε.Ε μάλλον θα θεσπίσει ανώτατο όριο τα 120g/km Co2. Αυτή την στιγμή το 207 GT έχει 166g/km ένα από τα χαμηλότερα σε σχέση κυβικών/απόδωσης.

Για του λόγου το αληθές βλέπε:
http://ec.europa.eu/reducing_co2_emissions_from_cars/index_el.htm

Χώρια οτι και η Ελληνική κυβέρνηση προσανατολίζεται να αλλάξει τα τέλη κυκλοφορίας σύμφωνα με της εκπομπές καυσαερίων.
Συμπέρασμα θα βλέπουμε όλο και περισσότερα Turbo και υβριδικά.
Τελειώνοντας θέλω να πώ οτι και πολύ έχουν αργήσει αυτά τα μέτρα και κάθε μέρα καταστρέφουμε όλο και περισσότερο τον πλανήτη μας, ας σκεφτεί ο καθένας μας τί κληρονομιά θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 11:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι το προβλημα της καταστροφης του πλανητη μας να ηταν μονο τα αυτοκινητα!
Αλλα δεν ειναι μονο αυτα.
Σημειωστε για τις εκπομπες CO2 τα εργοστασια,πχ ΔΕΗ, βιομηχανια, πλοια, αεροπλανα,νταλικες, κλπ.
Για αυτα δεν εχω ακουσει να θεσπιζονται μετρα περιορισμου CO2!!!

Και μετα βγαινει η κυβερνηση και απορριπτει την πυρηνικοι ενεργεια!
Ενω οι Γαλλοι οι Γερμανοι οι ρωσοι κλπ, εναι μ@λ@κες τοσα χρονια που την χρησιμοποιουν.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Nazgul1379 (stratos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 11:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι η peugeot φλωρευει για τους ρυπους?????
Τοτε να κανουμε μυνηση στην peugeot sport που πουλαει προγραμματα για αυξηση αλογων ΚΑΙ ΡΥΠΩΝ.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 11:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Σημειωστε για τις εκπομπες CO2 τα εργοστασια,πχ ΔΕΗ, βιομηχανια, πλοια, αεροπλανα,νταλικες, κλπ.
...

Και δεν προκειται να ακουσεις Σπυρο... Sad
Εγω ενα θα πω.
Land of sunshine και εμεις ακομα καιμε λιγνιτη... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 11:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα βάζουν το λιθαράκι τους πίστεψέ με.Όσο για την πυρηνική ενέργεια, εδώ κάνουν μ@λ@κιες στα πιό απλά, εσύ πιστεύεις οτι θα είμαστε ασφαλείς?

Παράθεση:
Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι η peugeot φλωρευει για τους ρυπους?????
Τοτε να κανουμε μυνηση στην peugeot sport που πουλαει προγραμματα για αυξηση αλογων ΚΑΙ ΡΥΠΩΝ.

Και ποιός σου είπε οτι η Peugeot Sport βγάζει αυτά τα προιόντα για χρήση δρόμου!!Στα περισσότερα όπως και άλλοι κατασκευαστές το γράφουν με κάτι γράμματα νά "NOT for road use"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Nazgul1379 (stratos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 11:55:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα αγορασω λουκετα για την powerchip και την souperchip τοτε.
Και πιστεψτε με κανενας δεν νοιαζετε για το περιβαλλον.
Μη ψαχνουμε δικαιολογιες.
Η peugeot ειναι (δυστηχως) γαλλικη εταιρια οσο ειναι η αρσεναλ αγγλικη ομαδα.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 12:02:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα βλακεια ειπες... Neutral
Απλα οπως και σε ολες τις εταιρες,το marketing επικρατει των υπολοιπων τμηματων,ειτε αυτα ειναι σχεδιαστικα,ειτε μηχανικη εξελιξη,κλπ,κλπ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 12:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγω εχω ψιλοξενερωσει με την peugeot αλλα ειναι καθαρα κινηση στρατηγικης κ marketing....δεν προκειται να κατσει η peugeot να φτιαχνει αμαξια μονο για τον κωστα και τον μαλ**α τον αλεκουκο...ενας αλεκουκος δεν φερνει την ανοιξη.... Laughing Laughing Laughing ...και ολα ειναι θεμα συνηθειας...τωρα τελευταια αρχιζει να μαρεσει το 207... Confused

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την alekoukos106 στις Πεμ 15 Μάϊ 2008, 12:38:01, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 12:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι ασχημο αλλα αμα δεν βγει καμια light εκδοση με βαρος κοντα στον τονο,μοτερ με πολυ δυναμη και αναλοα σεταρισμενη συμπεριφορα(να σε προσπερναει ο κωλος δηλαδη Laughing ) δυσκολα θα ξαναδει η Peugeot εποχες οπως η δεκαετια του 90. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 12:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια η peugeot ειχε παντα αυτο το προφιλ, απλα εμεις εξευρωπαϊστηκαμε και ξεφευγουμε απο τη νοοτροποια του φτηνου και γρηγορου ραλλύ.
Δλδ θελω να πω πως εμεις οι ελληνες ειχαμε ¨κακως" ταυτισει την πεζω με τα 106 ραλλοgti κλπ.
Αλλα πανευρωπαικα η πεζω στην πλειοψηφια πουλα ολα της τα μοντελα σε hdi, (αρα εχει και τεχνογνωσια απο τουρμπο) απλα τωρα και οι κινητηρες βενζινης ακολουθουν τη λογικη των αντιστοιχων ντιζελ.
Φαινομενο οχι μονο της πεζω αλλα ολων των ευρωπαικων μαρκων.

Παρεπιπτοντως στη Γαλλια που ειχα παει εβλεπα μονο ντιζελ, δεν ειδα κανενα rallye κανενα gti, κανενα S16!
Φιλος που ειχε παει στη γαλλια για μεταπτυχιακο, ειχε παει οδικως με το αυτοκινητο του και το κρατησε εκει.
Ειχε ενα 106 1.3 ραλλύ μαυρο σαν του Στελιου Laughing
Οταν το πηγε για service ο Γαλλος μαστορας κουφαθηκε.
Του λεει που το βρηκες αυτο κλπ!
Εδω στη Γαλλια μονο αγωνιστικα τετοια υπαρχουν του ειπε,και εκανε ειδικη παραγγελια καποια ανταλλακτικα για το σερβις αφου εκει μονο ντιζελ εφτιαχνε.

ΥΓ.
Για την πυρηνικη ενεργεια θα μπορουσαμε ανετα να φτιαξουμε με κοστος +15% για καλυτερη αντισεισμικη θωρακιση, αλλα ειπαμε η κυβερνηση ....

Αλλο παραδειγμα βιασμου του ελληνικου περιβαλλοντος.
Η Γερμανια εχει για ολοκληρη τη χωρα της 13 σταθμους διαχειρισης των απορριματων της κατι σαν ανακυκλωση δλδ, ενω δεν εχει καθολου χωματερες.
Φυσικα και αυτη τη λυση την απορριψαμε σαν κρατος, και παλευουμε ακομα με τις παρανομες χωματερες!!!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 12:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:

Και μετα βγαινει η κυβερνηση και απορριπτει την πυρηνικοι ενεργεια!
Ενω οι Γαλλοι οι Γερμανοι οι ρωσοι κλπ, εναι μ@λ@κες τοσα χρονια που την χρησιμοποιουν.

Υπαρχουν και για αυτα μετρα, απλα δεν βγαινουν τοσο στα ΜΜΕ γιατι δεν αφορουν εμας ως καταναλωτες. ΠΧ τα πλοια που κινουνται σε ΕΕ και US πρεπει να καινε πετρελαιο low sulfur (χαμηλη περιεκτοκοτητα σε θειο = ακριβωτερο). Και για τα εγοστασια υπαρχει Ευρωπαϊκη οδηγεια ασχετος αν στη Ελλαδα κανουν οτι θελουν.

Οσο για τη "καθαρωτητα" της πυρηνικης ενεργειας.... αυτο το μαθαινουμε μετα οταν δεν ξερουμε τι να κανουμε τα αποβλυτα (προς το παρον απλα τα βαζουν σε τσιμεντενια κιβωτια και τα πετανε στη θαλασσα οπου πιο βαθια μπορουν).
Αρχικα φενεται και φθηνη λυση αλλα οταν το βλεπεις μακροπροθεσμα δεν ειναι και τοσο (ουτε οικονομικα, ουτε περιβαλλοντικα)...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 15:31:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ισχύει αυτό που λες για την απόθεση των πυρηνικών απόβλητων. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μελλον ειναι εδω :

Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σταμάτα ρε, θα έχω εφιάλτες το βράδυ. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2008, 01:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
το μελλον ειναι εδω :

Στα μούτρα σου Confused

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης