PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 GT και αξιοπιστία
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 13:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α! ξεχασα να πω τι βλάβη είχε τελικά το 406, η οποία ανακαλήφτηκε 6 μήνες μετά αφού το είχαμε δώσει και είχε μείνει στην ιδιοκτησία της αντιπροσωπίας. Τριχοειδή (δηλαδή πολύ μικρό σε μέγεθος) ράγισμα (το οποίο δεν φαινόταν εύκολα με γυμνό μάτι) μέσα στο μπλοκ του κινητήρα..
και από τι? από τις αλλαγές των ταχυτήτων σε πολύ χαμηλές στροφές. Σκέψου να βάζεις τετάρτη σε ανηφόρα με 30 και να πηγαίνει συνέχεια να σβήσει.. αυτό το σκίζει το μοτέρ... Γιατί για τις μέγιστες στροφές υπάρχει ο κόφτης, για τις ελάχιστες τίποτα..Δεν έχετε παρατηρήσει πως χτυπάει ο κινητήρας όταν πέφτουν πολύ χαμηλά οι στροφές? Σκεφτείτε να πηγαίνετε όλο έτσι! Χίλιες φορές να το πατάς παρά αυτό..Βέβαια η συνταγή είναι μία, παν μέτρον άριστον...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
electrion (Παναγιώτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 17:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

booster έγραψε:
από τις αλλαγές των ταχυτήτων σε πολύ χαμηλές στροφές. Σκέψου να βάζεις τετάρτη σε ανηφόρα με 30 και να πηγαίνει συνέχεια να σβήσει.. αυτό το σκίζει το μοτέρ...

Αυτός είσαι! Αυτό λέω κι εγώ. Το λυπάμαι το κακόμοιρο να αγγομαχάει. Δώσε στροφές στο εργαλείο να κάνει τη δουλειά του!

booster έγραψε:
Βέβαια η συνταγή είναι μία, παν μέτρον άριστον...

Ε, ναι! Πλάκα έκανα ότι θα του βγάζω τα μάτια. Στο Corsa μου (θυμίζω 1.2 75 άλογα) συνήθως πηγαίνω με (-)3.000 με 4.500 στροφές. Κόφτη (γύρω στις 6.500 νομίζω) καμιά δυο φορές έχω πιάσει και τη μία φορά κατά λάθος σε μια προσπέραση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vavvas (savvas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 02:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια εχω κι εγω το ιδιο προβλημα 207 gt ή cοrsa gsi???
Το μονο που με τραβαει στο corsa ειναι τα 6 χρονια εγγυηση γιατι θα το πληρωνω για 4-5 χρονια. Μηπως εχετε ακουσει αν ετοιμαζει κατι η πεζο για αυξηση της εγγυησης?
Το λευκο χρωμα απλα τα σπαει αν και δεν ειναι μεταλλικο.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vavvas έγραψε:
Καλησπερα παιδια εχω κι εγω το ιδιο προβλημα 207 gt ή cοrsa gsi???
Το μονο που με τραβαει στο corsa ειναι τα 6 χρονια εγγυηση γιατι θα το πληρωνω για 4-5 χρονια. Μηπως εχετε ακουσει αν ετοιμαζει κατι η πεζο για αυξηση της εγγυησης?
Το λευκο χρωμα απλα τα σπαει αν και δεν ειναι μεταλλικο.

δες ποιο πραγματικα σου αρεσει και παρτο.καλη και η εγγυηση δεν λεω αλλα να παρεις ενα αμαξι που δεν θα το πολυ γουσταρεις απλα επειδη εχει μεγαλυτερη εγγυηση πιστευω οτι θα ξενερωσεις αμεσα και οχι τπτ αλλο δεν θα μπορεις και να κανεις τπτ.
δεν νομιζω να επεκταση εγγυησης η peugeot!τουλαχιστον αμεσα!
Επιστροφή στην κορυφή
electrion (Παναγιώτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2008, 17:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και πάλι!

Πάει πολύς καιρός από τότε που ακόμα έψαχνα πληροφορίες για την αξιοπιστία του 207 gt. Από τότε δεν άλλαξαν πολλά παρά μόνο ένα. Το πήρα!!!

Έχω τώρα σχεδόν 2 μήνες που το απέκτησα. Λευκό, 5πορτο.
Μια χαρά πάει το εργαλείο, πετάει! Ήδη έχει 4.200 χλμ.

Αυτά. Καλές διαδρομές σε όλους τώρα που καλοκαιριάζει για τα καλά!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 00:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με γειές και καλοτάξιδο φιλαράκι Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vavvas (savvas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 02:04:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθε μερα ψηνομαι και περισσοτερο για το gt ειναι αστερι το αμαξι. Δεν ακουγονται καθολου προβληματα μονο αν χρειαστει καμια συμπληρωση λαδιου και αν.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 09:54:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε και ένα GT επιπλέον στην συλλογή τον ευχαριστημένων ιδιοκτητών, μίας και δεν κάνει κιχ και δεν έχω προβλήματα !
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 08:22:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vavvas έγραψε:

Το μονο που με τραβαει στο corsa ειναι τα 6 χρονια εγγυηση γιατι θα το πληρωνω για 4-5 χρονια......

Διαβάστε και τα ψιλά γράμματα στο τι προσφέρει η εγγύηση της OPEL και των άλλων εταιρειών με τις μεγάλες εγγυήσεις ...γιατί οι εγγυήσεις αυτές προσφέρονται μέσω ασφαλιστικής εταιρείας και όχι εργοστασιακά και συνήθως καλύπτουν μόνο εντόσθια κινητήρα και εντόσθια σασμάν ...που είναι σπάνιο να παρουσιάσουν βλάβη...και όχι περιφεριακά εξαρτήματα και ηλεκτρικά και για να αποζημιωθείτε η διαδικασία γίνετε με πραγματογνώμονα μέσω ασφάλειας ....απλά διαβάστε τα ψιλά γράμματα η ζητήστε λεπτομέρειες....μην μένετε μόνο στην διαφήμιση!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 12:47:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα αφηστε την εγγυηση στου περισοτερους απο μας κ 10 χρονια να μας δωσουν ανετα στον 1ο μηνα μας πετανε εξω λογο κακης χρησεις Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 14:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vavvas έγραψε:
... Μηπως εχετε ακουσει αν ετοιμαζει κατι η πεζο για αυξηση της εγγυησης.........

κάνεις μια επέκταση εγγύησης με κάποια ασφαλιστική εταιρεία για 3 χρόνια και είσαι οκ... έχει πολύ μικρό κόστος.... Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 22:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Βάλε και ένα GT επιπλέον στην συλλογή τον ευχαριστημένων ιδιοκτητών, μίας και δεν κάνει κιχ και δεν έχω προβλήματα !

Εμένα πλέον τρίζει το ταμπλό σαν 10ετίας. Να θεωρηθώ μη-ευχαριστημένος? Crying or Very sad

Ξέρετε κανέναν τρόπο να "μαζέψω" τα τριξίματα?

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 22:52:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
fynos έγραψε:

Εμένα πλέον τρίζει το ταμπλό σαν 10ετίας. Να θεωρηθώ μη-ευχαριστημένος? Crying or Very sad

Ξέρετε κανέναν τρόπο να "μαζέψω" τα τριξίματα?

ολα καποια μερα ετσι γινοντε
αλλα σε αυτο φταιει ο δρομος φταιμε εμεις που περναμε ανωμαλιες τρελεσ στην ελλαδα κ στην αρχη δεν κανει κιχ το αμαξι κ ετσι παμε οσο παει αυτο το καταπονει ομως κ δεν μπορουμε να το καταλαβουμε τι ζωρια τραβαει
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2008, 20:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαβάζω κάτι πολύ παράξενο εδώ http://www.207oc.com/index.php/topic,1554.0.html

όταν είναι κρύος ο κινητήρας ακούγεται σαν τρακτέρ κ μετά από ένα 2λεπτό στρώνει,κλασικά η αντιπροσωπεία τους έλεγε ότι δεν το έχουν ξανά ακούσει αυτό το πράγμα Laughing τους πήγε το παλικάρι βίντεο με το πως ακούγεται ο κινητήρας το πρωί http://uk.youtube.com/watch?v=oUZqJyf1hhU
http://uk.youtube.com/watch?v=HIGrF2-s7to

κ του έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό κ τα γνωστά που λένε όλες οι αντιπροσωπείες το έψαξε το θέμα κ τελικά δεν ήταν ο μόνος που είχε αυτό το πρόβλημα !το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται κ στα μίνι κούπερ s αλλά η αντιπροσωπεία τους κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να λύση το πρόβλημα μέχρι κ αντικατάσταση κινητήρα Shocked !
μετά από πολύ ταλαιπωρία/τηλέφωνα/mail (τα γνωστά Laughing )η αντιπροσωπεία ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα,τελικά λένε ότι κάτι γίνεται με την αντλία λαδιού η κάτι τέτοιο συμπέρασμα όταν εμφανίζεται αυτός ο θόρυβος το μοτέρ αργοπεθαίνει Shocked Shocked Shocked

έχουμε εδώ στο ελλάντα κανένα τέτοιο κρούσμα??

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
vavvas (savvas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2008, 22:46:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios206 έγραψε:
vavvas έγραψε:

Το μονο που με τραβαει στο corsa ειναι τα 6 χρονια εγγυηση γιατι θα το πληρωνω για 4-5 χρονια......

Διαβάστε και τα ψιλά γράμματα στο τι προσφέρει η εγγύηση της OPEL και των άλλων εταιρειών με τις μεγάλες εγγυήσεις ...γιατί οι εγγυήσεις αυτές προσφέρονται μέσω ασφαλιστικής εταιρείας και όχι εργοστασιακά και συνήθως καλύπτουν μόνο εντόσθια κινητήρα και εντόσθια σασμάν ...που είναι σπάνιο να παρουσιάσουν βλάβη...και όχι περιφεριακά εξαρτήματα και ηλεκτρικά και για να αποζημιωθείτε η διαδικασία γίνετε με πραγματογνώμονα μέσω ασφάλειας ....απλά διαβάστε τα ψιλά γράμματα η ζητήστε λεπτομέρειες....μην μένετε μόνο στην διαφήμιση!

Τετοιο προβλημα δεν παιζει γιατι εχω συγγενη μεσα στην οπελ και ολα θα ειναι στην εγγυηση.Αλλα και παλι θελω το 207 γιατι αυτο μου αρεσει εμφανισιακα και το εσωτερικο σε σχεση με το gsi. Μακαρι να πανε ολα καλα και να το χτυπησω αφου ομως πρωτα παρουμε ενα toyota aygo.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2008, 23:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν από τρεις μήνες περίπου μου έκανε αυτό τον θόρυβο, δυο μέρες συνεχόμενες. Για λίγα δευτερόλεπτα, ίσως ένα λεπτό. Μετά σταμάτησε και έκτοτε δεν το ξανάκανε. Υπέθεσα πως ήταν λόγω χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος (-7 βαθμούς) κι επειδή δεν το άφησα καθόλου να ζεσταθεί.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2008, 23:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα εγω αμα σας πω οτι ολα τα πεζο μου κανουν λες κ ειναι τρακτερ θα με βρισετε?ε εμαθα σε ιαπωνεζικο δουλεμα κ μου βαρεσε τρελα το ρελαντι του gt...αλλα ο ηχος λειτουργιας εν κινηση ειναι πολυ μαμαω....
εντονα τετοιο ηχο παντως να αλλαζει δεν ειχα ποτε...
η δεν το χω καθολου
η το χω μονιμα δλδ
ενα απο τα 2 Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης