PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στροφές κινητηρα - τρόπος οδήγησης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 08:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπουκομένο δεν ειναι γιατι το κατέβασα αθηνα με 210!! στανταρ θα ξεμπουκωσε εκει... Laughing απλός μάλλον πρέπει να συνηθήσω να το παιζω σε ψηλώτερες στροφές.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 08:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι είναι CC και είναι 150 κιλά πάνω από μια 3θυρη ή 5θυρη καρότσα, το πρόσεξε κανείς? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 10:51:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpap έγραψε:
Το αμαξι του ΔΕΝ ειναι καινουργιο.Ειναι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ!Θα του συνιστουσα να παει αμεσως για εκτενη τεχνικο ελεγχο,αλλαγη ημαντα χρονισμου εκκεντροφορου και ελεγχο του δισκου.Το πηρε με 70.000 και αν ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν ατζαμης η σιδεροφαγος ο δισκος τη εχει ακουσει.Τα πεζο παρουσιαζουν προβληματα στο δισκο (θελουν αλλαγη) απο αυτα τα χιλιομετρα και πανω.
Και δεν εχω καμμια διαθεση να τρελλανω κανεναν!!!Λες και δεν εχω δουλεια να κανω απο το να ασχολουμαι με το αν παει καλα το αμαξι του παιδιου η οχι.Ζητησε αποψη και του εδωσα τη δικη μου,οπως ειχα υποχρεωση να κανω.
Οποιονδηποτε δικο μου ανθρωπο θα τον πιεζα ωστε να κανει τα παραπανω που ανεφερα.

Ναι το αμαξι ειναι μεταχειρισμενο, αλλα για τον φιλο εδω ειναι κατι ΝΕΟ αφου δεν εχει οδηγησει κατι παρομιο (16ν - ηλεκτρικο γκαζι).
Σε ολα αυτα που αναφερεις εχεις δικιο για μια σωστη συντηρηση, αλλα δεν εχουν σχεση με το γεγονος οτι τι θεμα εδω ειναι οδηγησης/συνηθειας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 11:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIO το επιασες το νόημα, απλος μάλλον δεν είχα συνηθήσει να οδηγάω τετοιο αμάξι, τωρα που του παίρνω σιγα σιγα τον αέρα αρχιζώ να το οδηγάω και ποιο "αγρια" , κάνα σπινιάρισμα (που στην αρχη δεν μπορούσα καν λογο ηλεκτρικου γκαζ) καμιά 1-2 στον κόφτη... και αλλαγές στις 3000+ ποτέ ποιο κάτω..
Επιστροφή στην κορυφή
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16V) 2007

Ένταξη: 01 Μάϊ 2008
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 20:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Σε πόσες στροφές πρέπει να δουλεύει το peugeot μας? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας φίλοι πεζάκηδες
έχω αγοράσει το 307. μήπως ξέρει κάποιος να μου πει σε ποιες στροφές πρέπει να αλλάζονται οι ταχύτητες? και γενικά σε πόσες στροφές πρέπει να τα δουλεύουμε τα αμαξάκια μας? απλά ρωτάω γιατί είχα μάθει σε ένα honda 20ετίας 1200cc και 75 hp το οποίο το δούλευα στις 2500 με 3000 στροφές. το 307 βλέπω πως ανταποκρίνεται σωστά σε υψηλότερες στροφές? αν κάποιος ξέρει ας μου πει σε πόσες! καλό δρόμο σε όλους!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
frk (Άρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (8V) XS (2000)

Ένταξη: 06 Μάρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2008, 00:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω συγκεκριμενα για το 307 αλλα εγω με το 206 οταν 8ελω να κανω οικονομια το παω με 2500 στροφές περιπου, αλιος περιπου 3000 με 3500 αναλόγος και πόσο γρήγορα θελω να κανω επιτάχυνση.

Where I go, destruction will follow !
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2008, 13:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σε πόσες στροφές πρέπει να δουλεύει το peugeot μας? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

justdrive έγραψε:
απλά ρωτάω γιατί είχα μάθει σε ένα honda 20ετίας 1200cc και 75 hp το οποίο το δούλευα στις 2500 με 3000 στροφές. το 307 βλέπω πως ανταποκρίνεται σωστά σε υψηλότερες στροφές? αν κάποιος ξέρει ας μου πει σε πόσες! καλό δρόμο σε όλους!

κατι τετοιο εννωουσα και εγω, ενω ειχα μαθει να αλλάζω σε χαμηλές (2000-2500) βλέπω οτι το 206 μου "παρακαλάει" για παραπάνω στροφες, 2500-3500 !!
Επιστροφή στην κορυφή
Picassito 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 08:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια,ειμαι ο Κωστας, εχω ενα Picasso Xsara 1600 110hp του2007,εχει γραψει 17000 χμ.Εχω τα ιδια προβληματα με. σας,και γω δεν ξερω να αλλαζω σωστα ταχυτητες ,καποιες φορες με ενθουσιαζει καπιες μουρχετε να το πεταξω,μου την δεινουν ολοι αυτοι οι θορυβοι,βζιν κρκρ, χρρρ ντικ ντικ ποτε το ρουλεμαν του αξονα ποτε τα μπεκ η οι υδραυλικες βαλβιδες ποτε τοζουαν.αι σιχτιρ πηρα καινουργιο για να μην εχω προβληματα και εχω βρει το διαολο μου.απαραδεκτα πραματα οπως και τα δυο χρονια εγγυηση.Τελικα απο 2 σε 3 αλλαζω γυρω στα 60 χμ και απο3 σε 4 γυρω στα 85.Ξερει καποιος συναδελφος συναγωνιστης συντροφος κλπ να μου πει με ποια μοντελλα της psc exei to Picasso μου ιδιο μοτερ και σαζμαν?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2008, 09:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 307 και γενηκα στα βαρυτερα μοντελα καλο ειναι να γινονται οι αλαγες με 3000+ και γενικα η οδηγηση να ειναι απο 3000-5000 μεγιστο 5500 (μετα απ κει δεν εχει να δωσει τπτ αλλο... Wink ) αναλογα μετα το ποσο επιθετικα οδηγεις...

Γενηκα καλο θα ηταν αμως ο φιλος να το παει για ενα γενικο σερβις ωστε να ειναι σιγουρος περι μηχανικων.....τωρα συμφωνω με τον Στελιο οτι ειναι πολυ νωρις για να τον βουτατε σε κωρονοπηνια και επεμβασεις στο σαζμαν....ας συνηθησει πρωτα το ηλεκτρογκαζο και να οδηγαει εκει που πρεπει και μετα ολα γινονται.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης