PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

γδαρσιμο!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
papasmurf735 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 RALLYE

Ένταξη: 25 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 10:13:55    Θέμα δημοσίευσης: γδαρσιμο!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα παιδια
λοιπον χθες το μεσημερακι στις 12:35 στην οδο αγιων ασωματων 26 λιγο κατω απο το θησειο παρκαρω το rallye παω βολτα στο μοναστηρακι και γυρναω και τι να δω.....ενα σημιωμα στο παμπριζ,δεν ηταν κληση κοιταω καλυτερα και καποιος ΑΓΙΟΣ ανθρωπος ειδε αυτον το γ@μημενο π@υστη που μου εγδαρε τον πισω προφυλακτηρα οταν προσπαθουσε να ξεπαρκαρει και εφυγε ανενοχλητος και μου εγραψε τον αριθμο κυκλοφοριας του που ειναι ΖΚΟ-1305 OPEL CORSA ΜΠΛΕ.
λογω γνωριμιας μου με ατομο που δουλευει στην υπηρεσια συγκοινωνιων αιγιου βρηκα τα στοιχεια του και θα τα εχω το μεσημερι.
εχει τυχει ποτε σε κανεναν κατι παρομοιο για να δω τι θα κανω????

EVERY MAN HAS TO BUILD HIS OWN DESTINY
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 10:31:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα τον πάρεις τηλέφωνο να του το πεις και να σου κάνει δήλωση.

αν σου αρχίσει τα περίεργα θα του πεις "μα τι σε πειράζει αφού η ασφαλιστική θα τα πληρώσει όχι εσύ"

αν συνεχίσει τα περίεργα θα τον γράψεις στα @@ σου
θα κάνεις αρνητική δήλωση οτι σε χτύπησε

θα βάλεις κι ενα μάρτηρα οτι ηταν εκεί και είδε το συμβάν κλπ κλπ

και θα αφήσεις τις ασφαλιστικές να το λύσουν...

Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 10:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

......."my name is Memsound....Kougias Memsound".....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 11:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να του πεις οτι εχεις και ενα DVD που εχει καταγραφει η στιγμη που σου εκανε τη ζημια. Αν σε ρωτησει που το βρηκες, επικαλεσου το δημοσιογραφικο απορρητο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 11:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοίτα, βασικά καλεσέ τον μια Πέμπτη στη λέσχη και μην του πεις το λόγο.... Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
papasmurf735 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 12:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε συ αλλα τπ περιστατικο εγινε αθηνα και εγω ειμαι απο το αιγιο!!!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 12:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τι σημασία εχει αυτό? Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Φεβ 2008, 13:56:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομική προστασία έχεις στην ασφαλιστική; Αν ναι, πάρε τηλέφωνο την ασφαλιστική, πες τι έγινε και άσε τους αυτούς να βγάλουν άκρη. Βρες και έναν μάρτυρα και είσαι τζετ.

Εναλλακτικά, όπως είπε ο p206Mike κάλεσε τον στην λέσχη να μιλήσουμε λίγο μαζί του (κρίμα που εγώ είμαι σαλόνικα και δεν θα είμαι παρών Laughing )

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 17:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: γδαρσιμο!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

papasmurf735 έγραψε:
καλημερα παιδια
λοιπον χθες το μεσημερακι στις 12:35 στην οδο αγιων ασωματων 26 λιγο κατω απο το θησειο παρκαρω το rallye παω βολτα στο μοναστηρακι και γυρναω και τι να δω.....ενα σημιωμα στο παμπριζ,δεν ηταν κληση κοιταω καλυτερα και καποιος ΑΓΙΟΣ ανθρωπος ειδε αυτον το γ@μημενο π@υστη που μου εγδαρε τον πισω προφυλακτηρα οταν προσπαθουσε να ξεπαρκαρει και εφυγε ανενοχλητος και μου εγραψε τον αριθμο κυκλοφοριας του που ειναι ΖΚΟ-1305 OPEL CORSA ΜΠΛΕ.
λογω γνωριμιας μου με ατομο που δουλευει στην υπηρεσια συγκοινωνιων αιγιου βρηκα τα στοιχεια του και θα τα εχω το μεσημερι.
εχει τυχει ποτε σε κανεναν κατι παρομοιο για να δω τι θα κανω????

δεν παιρνεις και ενα τηλεφωνο την τροχαια μηπωσ σου δωσει καμια λυσει Idea

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Φεβ 2008, 18:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχα φτανει ελιωσα Laughing χαχα τι ειπες η αστυνομια να δωσει λυση χαχαχαχαχαχαχαχαχα!το αλλο με τον τοτο το ξερεις!χαχα Laughing

η αστυνομια το μονο που ξερει να κανει ειναι να κοβει κλησης!!!!!!!!!!!! Mad

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2008, 14:02:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

papasmurf735...έτυχε και σε εναν φίλο μου αυτό.Και ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σήμερα που δεν το αφήσαν να περάσει έτσι και αφήσαν σημείωμα.Βάλε την ασφαλιστική σου να τα κανονίσει γιατί αν ήταν κανένας πιτσιρικάς με το αυτοκίνητο του μπαμπά δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.
Επιστροφή στην κορυφή
papasmurf735 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 13:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα ολα καλα τον βρηκα τον τυπο και μολις του ειπα οτι εχω μαρτυρα μου εκανε δηλωση και ολα κομπλε τωρα απλα περιμενω την αποζιμιωση Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
207_GT (PANAGIOTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207gt

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: xaidari egaleo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 00:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα ρε αιγιαρα!!!

exo gt k eimai kala!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
dimitris27 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 23 Μάρ 2008
Τόπος: Δαφνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Απρ 2008, 17:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα,γραφω εδω μιας και μονο εδω ειδα θεμα για γρατζουνιες.πηγα το rallye σημερα για πλισιμο ,πρωτη φορα το παω εξω το αμαξι ειναι μιας εβδομαδας, και μολις το πηρα και το προσεξα ολο το αυτοκινητο εχει γεμισει με πολυ μικρες γρατζουνιες..ο μαλ***ς πρεπει να το επλυνε με σκουπα...τι μπορεω να κανω για να βγουν οι γρατζουνιες?ψιλη αλοιφη για γρατζουνιες και μετα κερωμα ?
συναδελφε μαθαινω τρελλο κοσμο στο αιγιο αυτες τις μερες...
Επιστροφή στην κορυφή
dimitris27 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 23 Μάρ 2008
Τόπος: Δαφνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Απρ 2008, 17:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες διαγραψτε το προηγουμενο βρηκα το σωστο topic...sorry νεος ακομα και το ψαχνω το site...
Επιστροφή στην κορυφή
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16V) 2007

Ένταξη: 01 Μάϊ 2008
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2008, 18:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά τον καταλαβαίνω απόλυτα τον φίλο που λέει οτι τον έφαγε κάποιος σε παρκάρισμα! άμα σας πω τη δική μου ιστορία θα με λυπηθείτε! το είχα ένα μήνα το αμάξι και το είχα παρκάρει κατω από το σπίτι μου! βγαίνω ένα βράδυ έξω και στον πίσω προφυλακτήτα έιχα μία γρατζουνιά 20 πόντους! μετά από 3 μήνες τυχαίνει να αφήσω το αμάξι στα 200 μέτρα από το σπίτι! ε εκεί ήταν που σκίστηκε η καρδιά μου! 4 γρατζουνιές με κλειδί! από μία σε κάθε πόρτα! δεν έπαιρναν γιατρειά με αλοιφές! το πήγα σε φανοποιό! ευτυχώς ήταν φιλαράκι και μου πήρε μόνο 200 ευρά! στην αντιπροσωπεία μου ζήτησαν 550 ευρά! από ότι έμαθα πρέπει να τα γρατζουνάει ένας άθλιος συνταξιούχος γιατί δε μπορεί να βρει χώρο να αφήσει το δικό του μπροστά στο σπίτι του! έλεος! λες και ο δρόμος είναι δικός του! ήμαρτον! και δεν έκλεινα κάποιο πάρκινγκ! απλά στο δρόμο το είχα!
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2008, 20:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πονεμενες ιστορίες να το αφήνεις και να το βρίσκεις πληγωμένο...
εμένα το μπροστινο φτερό ακόμα έχει γούβα... τι να κάνω, το έχω συνηθίσει έτσι!

---
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 19:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΣΟΥ. . ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΤΟΥ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kartisem (Thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 10 Ιούλ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2008, 19:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα φιλαράκια,μου το φαγανε στη σχολη...καρφωτο πηγε...
Κλειδι στην εσωχη απο την ταπα βενζινησ και τραβηγμα του κλειδιου προς τα μπροστα...υπεφερα....ακομα δεν εχς βρει κατι που να κανει το μαγικο και να χαθει αυτη η ασχημια......
και κλαμααααααααααααααααααααα...
Sad Sad Sad

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 12:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο thread "τοπικό βάψιμο" εξηγώ μια ιστορία που έγινε.

Το αμάξι είναι αγρατζούνιστο. Δεν έχει τίποτα. Γενικά κλείνω καθρέφτες και από τις 2 πλευρές. Σε δρόμο δίπλα από το σπίτι μου, το είχα παρκάρει χωρίς να εμποδίζω καν.

Πάω την επομένη, βλέπω τον αριστερό καθρέφτη ανοιχτό, υποψιάστηκα κάτι άσχημο και διαπιστώνω και στο αριστερό φτερό ένα βούλιαγμα-χαρακιά...Εύχομαι να έβρισκα τον μα$!#%@#^%@!#%#! που το έκανε!!! 2gunfire 2gunfire 2gunfire

2 εβδομάδες μετά (χτες), πάλι είχα βάλει το αμάξι χωρίς να εμποδίζω κανένα, 50μ από το σπίτι μου και βλέπω στην πόρτα του οδηγού, χαρακιά 6-7 πόντων (χωρίς βούλιαγμα), πιθανώς από κλειδιά. Άσπρη γραμμή σε "πράσινο" μεταλλικό χρώμα. Εκεί είναι που άρχισα τα άπειρα μπινελίκια. Ποιος αρχιμα$!%!#@^@%!%@%@# περνάει και κάνει ζημιές στα αμάξια του κόσμου, που αν τον βρω θα τον χαράξω εγώ με κλειδιά μιλάμε!

Και η ειρωνεία είναι ότι παρακολουθούσα το thread με το βάψιμο και την προηγουμένη, ακριβώς το προηγούμενο βράδυ πριν τη ζημιά, διάβασα ένα post από κάποιο παιδί που του το είχαν χαράξει επίσης!!!

Τελικά το έτριψα λίγο με κρέμα, δε φαίνεται η χαρακιά, αλλά αν πας από κοντά και κοιτάς, διακρίνεις ελαφρώς τη γραμμή που άφησε. Βέβαια όταν πλένεται, ψιλοεπανέρχεται η χαρακιά και φαίνεται περισσότερο, οπότε θέλει κάθε φορά κρέμα και ξανά κρέμα...Συν κάποια σημάδια από ξεπαρκάρισμα που διαπίστωσα, αλλά εντάξει, ευτυχώς φύγανε.

Εδώ και 2 εβδομάδες δλδ, πηγαίνω και δεν ξέρω τι θα συναντήσω. Σκέφτομαι να βάλω κουκούλα, αλλά φοβάμαι μην την καβατζώσουν...

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την TopGear στις Τετ 08 Ιούλ 2009, 04:41:47, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης