PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Autotriti : Συνεργεία Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 11:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Autotriti : Συνεργεία Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το ειδατε? στο site www.autotriti.gr δειτε το εξωφυλο του τευχους!! Εχει δοκιμη των συνεργειων της peugeot!! Λογικα θα ειναι επισημες αντιπροσωπιες!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 15:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To αγόρασε κανείς;
Εντυπώσεις;;;

Πείτε ρε παιδιά! Smile

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 15:24:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τα λίγα πράγματα που αναφέρονται στο site του autotriti, κάνανε δοκιμή στα συνεργεία της Peugeot, Citroen και Renault και σε γενικές γραμμές πήραν καλούς βαθμούς.
Περισσότερα δεν ξέρω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 15:24:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όποιο συνεργείο έσκασε τα περισσότερα θα πήρε και καλό βαθμό Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 16:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή το αγόρασα εγώ (για άλλο λόγο...είχε έξτρα βιβλιαράκι για την Λ.Πλαστήρα), συγκρίνει 3 συνεργεία Citroen (Saxo), 3 συνεργεία Peugeot (206) και 3 συνεργεία Renault (Clio).

Απο τα 3 συνεργεία Peugeot τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Συνεργείο Α
Βλάβες 5/10
Καθαριότητα 7/10
Εξυπηρέτηση 9/10
Κόστος 5/10

Συνεργείο Β
Βλάβες 2/10
Καθαριότητα 6/10
Εξυπηρέτηση 7/10
Κόστος 9/10

Συνεργείο Γ
Βλάβες 9/10
Καθαριότητα 10/10
Εξυπηρέτηση 9/10
Κόστος 8/10.

Το συνεργείο Γ βγήκε το καλύτερο ΟΛΩΝ (και των 9).

Οι στημένες βλάβες που έπρεπε να εντοπίσουν τα συνεργεία είναι οι παρακάτω:

1. Καμένο λαμπάκι STOP
2. Λάθος ρύθμιση φώτων
3. Ξεβίδωμα μπουλονιού τροχού
4. Αφαίρεση αέρα ελαστικού
5. Μειωμένη πίεση ρεζέρβας
6. Αφαίρεση αντιψυκτικού υγρού
7. Λάθος ρύθμιση εκτοξ. νερού
8. Καμένη ασφάλεια
9. Αφαίρεση φούσκας (τσιμούχας) πόρτας οδηγού
10. Αφαίρεση λαστιχένιας βάσης εξάτμισης

Το Α δεν εντόπισε τις 3,4,5,8,9.
Το Β δεν εντόπισε τις 1,2,3,4,5,8,9,10.
Το Γ δεν εντόπισε την 8.

Επίσης τα συνεργεία της Renault ήταν αυτά με το μεγαλύτερο μέσο όρο.

ΥΓ: το πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιο είναι το κάθε συνεργείο, παρά έχει μόνο μια φωτογραφία.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την chatasos στις Τετ 12 Φεβ 2003, 19:33:14, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 16:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λεει ποια ασφαλεια ήταν καμμένη; μου φαίνεται παράξενο που κανείς δεν την βρήκε.
πόσο χρόνο είχαν στην διάθεσή τους τα συνεργεία;

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 16:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε ποιο είναι το συνεργείο Β!
άραγε αν είχαν αφαιρέσει τα τζάμια θα το έπαιρναν χαμπάρι; Very happy Twisted evil Evil

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 16:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chataso, ρίξε τις φωτογραφίες στον server μήπως και αναγνωρίσει κάποιο συνεργείο, κανένας από εμάς...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 15:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει τέτοιο συνεργείο και δεν το έχουμε ανακαλύψει?
Χμμ,σαν ιδέα πάντως δεν είναι άσχημη.Την Παρασκευή μπαίνω για service και λέω να κάνω κάτι παρόμοιο... Twisted evil

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 15:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Υπάρχει τέτοιο συνεργείο και δεν το έχουμε ανακαλύψει?
Χμμ,σαν ιδέα πάντως δεν είναι άσχημη.Την Παρασκευή μπαίνω για service και λέω να κάνω κάτι παρόμοιο... Twisted evil

να θυμηθείς τι έχεις χαλάσει για να το ξαναφτιάξεις Razz
γιατί αν περιμένεις να βρουν την βλάβη... Very happy
Επίσης σκέψου ότι θα στο χρεώσουν Shocked Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 19:32:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με τον teoman (που είδε και αυτός τις εικόνες) τα συνεργεία είναι κατά πάσα πιθανότητα τα παρακάτω:

Α. DAKAR
Β. Ροδίτης
Γ. Καλλιαντάσης

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 10:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Σύμφωνα με τον teoman (που είδε και αυτός τις εικόνες) τα συνεργεία είναι κατά πάσα πιθανότητα τα παρακάτω:

Α. DAKAR
Β. Ροδίτης
Γ. Καλλιαντάσης

Το Β το έγραφε,τα Α,Γ επειδή περνάω καθημερινά μου φέρνουν πάρα πολύ.Αναφέρει μάλιστα το άρθρο ότι βρίσκονται σε κεντρικό δρόμο (Βουλιαγμένης).

Επιστροφή στην κορυφή
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 13:16:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
chatasos έγραψε:

Α. DAKAR
Β. Ροδίτης
Γ. Καλλιαντάσης

Το Β το έγραφε,τα Α,Γ επειδή περνάω καθημερινά μου φέρνουν πάρα πολύ.Αναφέρει μάλιστα το άρθρο ότι βρίσκονται σε κεντρικό δρόμο (Βουλιαγμένης).

Εάν πάρουμε τηλέφωνο το Autotriti λέτε να μας το επιβεβαιώσουν ;

Επίσης με τα άλλα συνεργεία τι γίνεται ;
Ρωτάω γιατί έχουμε στην οικογένεια δύο Renault και ένα Citroen

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 13:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσον αφορα το Γ. εκει πηρα το δικο μου κι εκει το πηγαινω εδω και τρια χρονια οπως επισης εκανα και με το ραλλυ που ειχα ποιο πριν. Αν οντως ειναι αυτο θα συμφωνησω με την βαθμολογια. Για τα αλλα 2 δεν ξερω.
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Φεβ 2003, 13:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια για το Ροδιτη υπερβολικο μου φαινεται.. Το πηγαινα εκει μεχρι το 2000 (μετα βασικα δεν ξαναπατησα σε εξουσιοδοτημενο) αλλα ημουν ΥΠΕΡ-ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ... Μπορω να διηγηθω και ιστοριες.. τι να πω.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
jnavy (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 xs 1.6 16v

Ένταξη: 02 Απρ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 03:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΚΑΛΛΟ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΡΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ.

PUG RULES
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 06:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jnavy έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΚΑΛΛΟ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΡΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ.

ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε υπάρχει στη Ν.Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά.
Σίγουρα είναι αυτό?

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 14:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
jnavy έγραψε:

ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε υπάρχει στη Ν.Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά.
Σίγουρα είναι αυτό?

Σωστος ο Τασος ειναι 500 μετρα απο το σπιτι μου στα ορια Δημου Αθηναιων(Αγιος Ελευθεριος)-Νεας Χαλκηδονας.Απο εκει πηρα το 206 και εκανα τα πρωτα σερβις καθως και την τοποθετηση του A/C.Eαν δω φωτογραφια σιγουρα θα το αναγνωρισω.Και εκει κανουν λαθη ομως ειναι πολυ εξυπηρετικοι

Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 14:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SYGNOMH POU EPEMBAINO ALLA 8A H8ELA NA EKFRASO THN DYSSARESKEIA MOU GIA TO SYNERGEIO TOU KYRIOY KALLIANTASH...

AGORASA TO PEZOUDAKI MOU APO KEI PRIN TRIA XRONIA PERIPOU KAI STHN ARXH EIXA THN AFELH IDEA NA KANO TA SERVICE MOU EKEI...
8A MOU PAREI 2 SELIDES NA SAS GRAPSO TI EXEI TRABIXEI TO 206 MOU APO TO SYNERGEIO TOU...
H MIKROTERH ZHMEIA HTAN NA MOU MEINEI H PORTA TOU ODHGOU STA XERIA....K DEN YPERBALLO...DEN NOMIZO NA EXO THN MYIKH DYNAMH NA KATASTREPSO MIA PORTA MONH MOU...
EXO TELOS STEILEI EPISTOLH STO ERGOSTASIO THS GALLIAS K EXO ENHMEROSEI GIA THN KAKH KATASTASH TOU EN LOGO SYNERGEIOU...
DEN 8ELO NA SAS EPHREASO ARNHTIKA ALLOS MPOREI NA EXEI KALYTERH GNOMH APO MENA..
EGO PANTOS MONO AN 8ELO NA TO DO NA PE8AINEI 8A TO PAO XANA EKEI....
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 14:51:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
SYGNOMH POU EPEMBAINO ALLA 8A H8ELA NA EKFRASO THN DYSSARESKEIA MOU GIA TO SYNERGEIO TOU KYRIOY KALLIANTASH...

AGORASA TO PEZOUDAKI MOU APO KEI PRIN TRIA XRONIA PERIPOU KAI STHN ARXH EIXA THN AFELH IDEA NA KANO TA SERVICE MOU EKEI...
8A MOU PAREI 2 SELIDES NA SAS GRAPSO TI EXEI TRABIXEI TO 206 MOU APO TO SYNERGEIO TOU...
H MIKROTERH ZHMEIA HTAN NA MOU MEINEI H PORTA TOU ODHGOU STA XERIA....K DEN YPERBALLO...DEN NOMIZO NA EXO THN MYIKH DYNAMH NA KATASTREPSO MIA PORTA MONH MOU...
EXO TELOS STEILEI EPISTOLH STO ERGOSTASIO THS GALLIAS K EXO ENHMEROSEI GIA THN KAKH KATASTASH TOU EN LOGO SYNERGEIOU...
DEN 8ELO NA SAS EPHREASO ARNHTIKA ALLOS MPOREI NA EXEI KALYTERH GNOMH APO MENA..
EGO PANTOS MONO AN 8ELO NA TO DO NA PE8AINEI 8A TO PAO XANA EKEI....

Δυστυχώς Έφη,δεν έχουμε τίποτα καλό στα Ν.Προάστεια.Και εγώ το δικό μου το πηγαίνω μακρυά... πολύ μακρυά...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης