PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Κιβώτιο ταχυτήτων 307
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16V) 2007

Ένταξη: 01 Μάϊ 2008
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 11:45:46    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Κιβώτιο ταχυτήτων 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν από 6 μήνες αγόρασα το 307. καινούριο τα πήρα! την ίδια παρατήρηση έχω να κάνω και εγώ! η 1, 2, 3 γρατσουνάνε! λέτε να φταίνε οι βαλβολίνες?πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα απλά θα μου αλλάξει και τις βαλβολίνες όταν πάω για αλλαγή λαδιών! (στα 10000 χμ) θέλω να ρωτήσω τί είδους βαλβολίνες φοράει το εργοστάσιο?ώστε να τον τσεκάρω τον τύπο και να μη μου βάλει ξανά τις ίδιες! αυτός μου είπε ότι τις total και shell χρησιμοποιεί! Επειδή είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση και δεν μπορώ να του πω να βάλει motul, μπορείτε να μου πείτε αν είναι δοκιμασμένες οι παραπάνω και δώστε μου τον ακριβή τύπο αν κάποιος γνωρίζει για να του πω να βάλω καποιες ήδη δοκιμασμένες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα πας θα βάλεις ELF TRP και ΤΕΛΟΣ Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:19:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα χρησιμοποιεί η peugeot ή θα πρέπει να τους πω να μου βάλουν τέτοια μάρκα? έτσι είναι ο ακριβής τύπος (elf) ή συνοδευεται από κάποιον αριθμό?( πχ elf 40 ή 50 κλπ).
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=288 Wink Wink

καλήτερα να την αγοράσεις εσύ και να την πάς να στην βάλουν (και να κάτσεις από πάνω τους για να δεις οτι θα σου βάλουν αυτή)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2008, 12:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ πολύ φίλε! αν προκύψει κάτι άλλο θα ξαναρωτήσω!
Επιστροφή στην κορυφή
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 18:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Ερωτήσεις για κιβώτιο ταχυτήτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα σας φίλοι της γαλλικής τεχνολογίας! επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνω γαλλικό αυτοκίνητο θέλω να ρωτήσω ορισμένα πράματα: έχω πάρει το 307 και πραγματικά βλέπω πάρα πολύ ωραία συμπεριφορά στην οδήγηση. Αυτό που παρατηρώ τους τελευταίους μήνες είναι ένα γρατζούνισμα στο κιβώτιο! ιδιαίτερα στην 1, 2, 3! Βέβαια δεν το κάνει πάντα! ανάλογα την αλλαγή. Βασικά η οδήγηση που κάνω είναι όπως λέει και το όνομά μου : just drive! οι αλλαγές γίνονται στις 2500 με 3500 στροφές. πήγα στην αντιπροσωπεία της Λαμίας και μου είπε ο αρχιμάστορας ότι δεν έχει τίποτα το διαφορικό. Συγκεκριμένα μου είπε ότι όλα τα πεζό έτσι κάνουν! Το πήγα και στην αντιπροσωπεία του Βόλου και μου είπε ο μάστορας ότι δε βλέπει κάποιο πρόβλημα!(καλό σημάδι αυτό: δε με δούλεψαν, και οι δύο μου είπαν τα ίδια)απλά αυτός στο Βόλο μου είπε ότι καμιά φορά μπορεί να γρατζουνάει ο λεβιές! Επειδή όμως είμαι πολύ ψείρας με το αμάξι είδα στο site σας την περίπτωση να φταίνε οι βαλβολίνες! έχει κάποιος 307 και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εμένα? από αυτά που αναφέρω ξέρει κανένας να μου πει τί έκανε για να λύσει το πρόβλημα αυτό?Να αναφέρω επίσης ότι κατά 95% οι ταχύτητες κουμπώνουν πάρα πολύ καλά! κάποιες όμως φορές γρατζουνάνε!
Επιστροφή στην κορυφή
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 13:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδιά sorry αν σας κουράζω απλά θέλω να μου πείτε αν στο 307(1400cc, 90HP) που έχω κάνουν οι ELF TRP 75W80? απλά ας μου πει κάποιος που να ξέρει για να μη με κοροιδέψουν στην αντιπροσωπεία! εκεί μου είπαν ότι total και shell χρησιμοποιούν!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 13:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι, είναι μια πολύ καλή επιλογή. Smile

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 14:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάνουν για τα peugeot? ή υπάρχουν συγκεκριμένες που πρέπει να φοράμε? δεν ξέρω καθόλου γι' αυτό και ρωτάω! να μην βάλω αυτές και κάνω καμιά ζημιά στο σασμάν! στην αντιπροσωπεία βάζουν τέτιοες? ξέρω ότι μόνο total χρησιμοποιούν?
Επιστροφή στην κορυφή
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 11:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει ή αν έχει βάλει τις ίδιες ώστε να το κάνω και εγώ!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 11:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγνώμη κιολάς αλλά πόσες φορες πρέπει να ρωτήσεις για το ιδιο πράγμα????

οι περισσότεροι από εμάς αυτές φοράμε!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!! Laughing

υ.γ. αν και θεωρω ότι αυτα που σου λένε στα συνεργεία ειναι σωστά και απλά πρέπει να συνηθήσεις οτι τα κιβώτια των Peugeot ειναι γενικώς λίγο "κάπως"...ιδίως αν πριν ειχες γιαπωνέζικο πχ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 12:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλείστε την την μαλ***α επιτέλους... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 13:01:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Κλείστε την την μαλ***α επιτέλους... Rolling eyes

+1!!!! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 13:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σεμνα Laughing (αν και Twisted evil )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2008, 20:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ ρε μάγγες sorry! απλά ρωτάω σα νέος! και εσείς κάπως έτσι θα κάνατε στην αρχή!(είναι και ο ενθουσιασμός μου για το site και η επικοινωνία μαζί με άλλους φίλους της peugeot)! μη βαράτε κιόλας!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2008, 08:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ανησυχεις....Απλα εχει καταντησει αηδια πια το θεμα με τα γρατζουνισματα στο σαζμαν....Θελει καλη βαλβολινη και σωστα συμπλεκταρισματα (πατημα ως κατω) και οχι καρφωτες κλπ...δεν ειναι Honda...και παντα αν ειναι να καγκουρεψεις φροντησε ολα να ειναι στην θερμοκρασια λειτουργειας....Αυτα!!
Επιστροφή στην κορυφή
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάϊ 2008, 13:29:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Μην ανησυχεις....Απλα εχει καταντησει αηδια πια το θεμα με τα γρατζουνισματα στο σαζμαν....Θελει καλη βαλβολινη και σωστα συμπλεκταρισματα (πατημα ως κατω) και οχι καρφωτες κλπ...δεν ειναι Honda...και παντα αν ειναι να καγκουρεψεις φροντησε ολα να ειναι στην θερμοκρασια λειτουργειας....Αυτα!!

Thanks φίλε γιάννη 307!Δεν κάνω κάποια ζόρικη οδήγηση! justdrive είμαι!θα αλλάξω βαλβολίνες και μάλλον αθ φτιάξει το κιβώτιο! πάντως οι αλλαγές γίνονται αρκετά καλά όταν τις κάνω στις 3000 με 3200 στροφές!
Επιστροφή στην κορυφή
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2005)

Ένταξη: 16 Αύγ 2005
Τόπος: Στυλίδα (Φθιώτιδα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2008, 18:02:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα πατριώτη... Και φοράω την ELF TRP 75w80 με καλές εντυπώσεις. Επειδή και γω για λάδια και service έχω πάει μέχρι στιγμής στον Ανδρικόπουλο (από κει πήρα το αυτοκίνητο), του πήγα τις εν λόγω βαλβολίνες για να μου τις τοποθετήσει (περίπου στα 25000χλμ). Τα παιδιά στο service μου είπαν ότι είναι πολύ καλές, οπότε μην ανησυχείς...

Υ.Γ. Είσαι μέσα από Λαμία; Εγώ από Στυλίδα.

Go fast......, or go home.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
justdrive 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2008, 19:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paladin έγραψε:
Καλησπέρα πατριώτη... Και φοράω την ELF TRP 75w80 με καλές εντυπώσεις. Επειδή και γω για λάδια και service έχω πάει μέχρι στιγμής στον Ανδρικόπουλο (από κει πήρα το αυτοκίνητο), του πήγα τις εν λόγω βαλβολίνες για να μου τις τοποθετήσει (περίπου στα 25000χλμ). Τα παιδιά στο service μου είπαν ότι είναι πολύ καλές, οπότε μην ανησυχείς...

Υ.Γ. Είσαι μέσα από Λαμία; Εγώ από Στυλίδα.

Μέσα από Λαμία! εγώ είμαι ακόμα στην εγγύηση οπότε δεν ξέρω αν μπορούν να μου βάλουν τις TRP! τους είπα την παρατήρησή μου για το σασμάν και μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα! θα μου αλλάξουν μόλις πάω για λάδια και τις βαλβολίνες! θα μου βάλον τις TOTAL και στην επόμενη αλλαγή θα βάλω TRP! Να τα λέμε πατριώτη! Εσύ γενικά είχες το κλασσικό ζόρισμα στο κιβώτιο? σχεδόν όλα τα πεζό το έχουν! με την αλλαγή της βαλβολίνης λύθηκε το πρόβλημα?
Επιστροφή στην κορυφή
Paladin (Tomas)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2005)

Ένταξη: 16 Αύγ 2005
Τόπος: Στυλίδα (Φθιώτιδα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2008, 23:10:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τη βαλβολίνη δεν είδα άμεση διαφορά στο σασμάν, αλλά σταδιακή. Πάντως ένας φίλος που είχε να δει το αμάξι μου καιρό, όταν άλλαξα βαλβολίνη μου είπε πως του φάνηκε μέρα με νύχτα. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο γιατί μου φάνηκαν σταδιακές οι όποιες αλλαγές. Πάντως σε γρήγορη οδήγηση δε μου έχει κάνει ποτέ νούμερα ούτε θόρυβο και δε χάνω αλλαγή...
Υ.Γ. Αν βρεθούμε θα σου πω ολόκληρη ιστορία για το τι παίχτηκε σε μια δική μου αλλαγή λαδιών... Αν έχεις όρεξη κοίτα στο topic των λαδιών και δες παλιότερα ποστ μου. Γράφω εκεί μερικά πράγματα.

Go fast......, or go home.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης