PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye ή grande punto tjet ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jerroukos (gerasimos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Μάϊ 2008
Τόπος: salamina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 16:12:55    Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye ή grande punto tjet ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά για σας με λένε γεράσιμο από σαλαμίνα και είμαι κάτοχος ενός grande punto sporting 95hp.
είμαι στην διαδικασία να αλλάξω το αμάξι και είμαι ανάμεσα στο 207 το rallye και το τζετ μετά 120 άλογα.
εξωτερικά μου αρέσει το 207 όπως και μηχανικά.
το πούντο έχει καλύτερο εξοπλισμό αλλα είμαι 1.400 κυβικά και αυτό με χαλάει.
Πια είναι η γνώμη σας; σε θέμα επιδόσεων έχουν μεγάλη διαφορά;
ευχάριστο εκ τον προτέρων!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 16:21:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε παρόμοιο δίλημμα ήμουν και εγώ με το Bravo και το GT. Να θυμίσω ότι εδώ και 30-35 χρόνια τα Ιταλικά αυτοκίνητα στην οικογένεια πήγαιναν ζευγάρι . . . οπότε οι φήμες για ζημιάρικα και @@ δεν με πτοούν !
Θα σου έλεγα 207 αν και θα σου λείψει το λούσο του punto !
Από επιδόσεις θα έλεγα ότι είναι μπροστά το207 !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 16:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη τι παραπάνω εξοπλισμο εχει το πουντο?
επίσης πόσο κάνει?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
jerroukos (gerasimos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 16:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πούντο με 17.500 euro έχει παραπάνω ηλιοροφή η οποια είναι απίστευτη, mp3,πολύ καλύτερο σαλόνι,parktronic,αεροτομή,υποβραχιόνιο οδηγού και δερμάτινο χειρόφρενο και άλλα ψιλά.και με επιπλέον 600 euro με προγραμματάκι που πάει 140 άλογα.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 19:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μένει να δείξει η ιστορία αν αυτή τη φορά οι Ιταλοί έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα 207 από πλευράς βελτιωσιμότητας. Ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, αλλά προτιμώ να το καμαρώνω παρκαρισμένο δίπλα παρά να τραβάω τα μαλλιά μου στα συνεργεία μεθαύριο. Enough is enough.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Μάϊ 2008, 23:28:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σαλονι καλυτερο απο το 207?ρε τρελα πουλατε?ταμπλο κτλ τα δες καλα?πορτες ?ολο το εσωτερικο γενικα το δες?παντως να ξερεις ειναι αρκετα μπρωστα ενα 207 απο ενα punto σε επιδωσεις κ αρκετα ευκολα...
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 06:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
σαλονι καλυτερο απο το 207?ρε τρελα πουλατε?ταμπλο κτλ τα δες καλα?πορτες ?ολο το εσωτερικο γενικα το δες?παντως να ξερεις ειναι αρκετα μπρωστα ενα 207 απο ενα punto σε επιδωσεις κ αρκετα ευκολα...

Αν κατάλαβα καλά για το Rallye λέει το παλικάρι. Πάντος στο θέμα μας τώρα και επειδή το Punto το έχει φίλος μου εδώ και 4μήνες μια χαρά αμαξάκι είναι, αλλά δεν συγκρίνετε πουθενά με το 207 είναι ένα κλίκ κάτω απ΄την άλλη όμως είναι και πιό φτηνό και στην αγορά και στην χρήση. Πάντος προσωπικά έχω ορκιστεί να μην πάρω ιταλικό αμάξι με αυτά που έχω τραβίξει απο τους φίλους μου τους ιταλούς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 12:42:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο σαλονι ειναι κ παλι κ ας μην ειναι gt δερμα δεν εχει μονο
το μονο που λειπει κ ποναει απο το rallye ειναι το mp3 αλλα μπαινει με μικρο κοστος απλα εχεις αναμονη αρκετη
οπως ειπες ειναι πιο κατω σε ολα τα θεματα...οποτε η διαλεγεις καλυτερη βαση κ πιο ολοκληρομενο αμαξι η ενα αμαξι που ναι πιο κατω κ ειναι φουλ
αλλα ας μην γελιομαστε
πλεον ολα αυτα τα αμαξια ειναι φουλ εμεις γιναμε περιεργοι...σε λιγο θα θελουμε κ γαργαλιερα ,αραπι με φτερο κτλ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 12:54:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά αυτό ξαναπέστο.Αντί για αράπη να το αλλάξω με μία γκομενίτσα...ή θέλει και αυτό 4μήνες αναμονή Razz Razz
Πάντως για το mp3 μπορεί να βάλει το ανταπτοράκι στο ντουλαπάκι χωρίς καμία αναμονή και να παίζεις με i-pod και άλλα mp3 players.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 12:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
στο ντουλαπάκι χωρίς καμία αναμονή και να παίζεις με i-pod και άλλα mp3 players.

Καμία επαφή με την ποιότητα . . . μόνο ευελιξία !
Επιστροφή στην κορυφή
jerroukos (gerasimos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 13:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok παιδιά ευχάριστο πολύ για την βοήθεια σας νομίζω ότι και εγώ έχω καταλήξει προς το 207!

Με ipod δεν έχει καλή ποιότητα ήχου;;
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2008, 13:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το συνδέσεις με full speed έχεις την καλλίτερη !
Τα υπόλοιπα είναι πεταμένα λεφτά !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης