PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ζάντες για 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 104, 105, 106  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Απρ 2008, 20:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

Καλα τα λέω αν οχι please διορθώστε με!

Να σε διορθώσουμε τότε...

Αποκλείεται να πηγαίνει καλύτερα, πρώτον όπως είπες κι εσύ λόγω τριβής του φαρδύτερου πέλματος, και δεύτερον λόγω αυξησης της συνολικής διαμέτρου των τροχών..

Επίσης αν εβαζες ελαφρύτερη ζάντα αλλά στην ίδια διάστηση, ναι, θα έβέπες διαφορά..

Τώρα όμως που απο 14άρα πας σε 17άρα (εστω κ ελαφρια 17άρα) δεν ξέρουμε πόσο μεγάλη διαφορα θα έχεις σε μειωση βάρους, η οποία πολύ πιθανόν να καλυπτεται κατα πολυ απο τα παραπάνω... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Απρ 2008, 20:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από 15αρα παω 17αρα

οσο για το βάρος έχω να πω:

η δικια μου σιδερένια 15'' = 7.6kg
ultra legera 17'' = 6kg

αρα ειναι ελαφρύτερη. και 1 κιλό παραπάνω να ειναι το κάθε λαστιχο πάλι ελαφρύτερο τροχο έχω.

το μέγεθος του τροχού το καταλαβαίνω εστω + 8%
Αλλα το μεγαλύτερο πέλμα γιατι να μειώνει επιδώσεις και αυτό να ειναι χειρώτερο? και ξαναρωτάω, αν τώρα εχει την δυναμη να σπινιάρει και έτσι χάνεις εκινήσεις κτλ γιατί δεν πατάς καλα, αν με μαγαλυτερο πελ΄μα πατας και γατζόνεσαι στον δρόμο αυτό δεν σημαινει καλύτερεσ εκινήσεις και ποιο νευρικό αμαξι-γκάζι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Απρ 2008, 13:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H Ultraleggera ζυγίζει 7 κιλά και όχι 6 Exclamation

Μην ξεχνάς επίσης ότι έχεις ενα αυτοκίνητο με 110 άλογα όχι και κανά dragster... Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Απρ 2008, 16:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να δει καποιος τη γλυκα της 17ρας πρεπει να τη φορεσει......... αν ΔΕΝ την φορεσεις απλα μην εκφερεις αποψη..... και ολα αυτα τα συγκριτικα απο google κτλ κτλ ειναι απλα λογια......στα λογια ειναι πολλοι οι καλοι..... το θεμα ειναι η πραξη..... στα λογια εγω μπορω πολυ ανετα να απογειωσω αεροπλανο... στην πραξη ομως????? εγω πολυ απλα με τις 17ρες ειδα τεραστια διαφορα στο πατημα του αυτοκινιτου μονο και μονο στο διαβασμα του δρομου..... παιδια που φορανε μεγαλες ζαντες απο εδω μεσα (ξερουν αυτοι ποιοι ειναι) μπορουν να το επιβεβαιωσουν αυτο που λεω... και δοκιμασα και 15ρες και 16ρες και τωρα με 17 ειμαι..... καμια σχεση η μια με την αλλη... η μερα με τη νυχτα..... απλα καποια ατομα το βλεπουν αλλιως...προς θεου ομως δεν ειπα οτι το αυτοκινιτο πηγαινει καλυτερα η εστω το ιδιο με πριν... μου εχουν κοψει αλλα οχι οσο λενε οτι κοβει η 17ρα....ειναι ανεπαισθητη η διαφορα..... εχω δει εδω στην πατρα 106 220αλογα turbo με 14ιντσες ζαντα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked .... δεν προκειται να καταντησω ετσι... το αυτοκινιτο εκτος του οτι δεν ξεκιναει για κανενα λογο, στην εμφανιση ειναι σα σαρδελοκουτι... απλα τωρα να το παιζουμε λιγο ιστορια μονο με λογια και να λεμε καποιους ασχετους ειναι λιγο σπαστικο.....
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Απρ 2008, 17:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τωρα θα φταιει να πεταχτει ενας steve να του σκασει το μπινελικακι τυο και να γινει το τοπικ μπουρδελο....

φιλε επειδη ειμαστε ασχετοι ολοι τραβα βρες ενα παλιο τευχος του faster...
ειχε δοκιμη σε 206 1.6 (ισως το βρεις και εδω μεσα με λιγο search)
15αρες
16αρες
17αρες
με και χωρις αποστατες...
ιδια λαστιχα ιδιας εταιρειας καινουργια ολα στο καρτοδρομο

το συμπερασμα ηταν οτι με τα 17αρια εκανε τους χειροτερους apo oλα .
ηταν με διαφορα το χειροτερο σε πατημα ρυθμισιμοτητα κλπ κλπ και μονο στα φρενα κερδιζε σε σχεση με τις δυο αλλες διαστασεις...

και ακομα και τα 16αρια που ηταν πρωτα σε σχεση με τα 15αρια ειχαν τραγικα μικρες διαφορες....
στο θεμα επιδοσεων δε το συζηταμε ποσο πισω ειναι τα 17αρια γιατι πλεον κατανταμε γραφικοι

οποτε οπως καταλαβαινεις επι της ουσιας διαφορες σε στριψιμο ακομα και σε πιστα με καλη ασφαλτο δεν υπαρχουν και αν υπαρχουν ειναι ασημαντες... σε δε δημοσιο δρομο με γλιτσα τα 17αρια τα βρισκοουν ακομα πιο μπαστουνια.

οποτε οτι λαμβανεις ειναι θεμα καλυτερης αισθησης και οχι καλυτερης αποδοσης! τ ε λ ο ς
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Απρ 2008, 18:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
οποτε οτι λαμβανεις ειναι θεμα καλυτερης αισθησης και οχι καλυτερης αποδοσης! τ ε λ ο ς

+1000...
και αυτό οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο προφίλ των ελαστικών σου.

το ιδιο ελαστικό με τα ιδια χαρακτηριστικά βάρους και δείκτη ταχυτητας ειτε σε 205/40-16 ειτε σε 205/40-17 (στις στροφές) από πλευράς αισθησης και κρατήματος ειναι το ιδιο, με το πλεονέκτημα το 16αρι να εχει καλήτερες επιδόσεις στην ευθεία (για πολλούς λόγους)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 01:59:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 08:25:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου θες μεγάλη ζάντα...
ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΜΙΑ 16άρα με μαλακή γόμα (πχ Τ1R) σε 195/45-16 ή για πιο ανετο (και λίγο πιο αργό) 205/45-16 και μέχρι εκεί... Wink

(υπάρχουν και κάποια λάστιχα σε 205/40-16 αλλα ειναι πιο σκληροπυρηνικά...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 11:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ή αν θες 17αρα ντε καλα
βρες μια 7χ17
και βαλε 195-40-17 (υπαρχουν για σμαρτ και Α2 τετοια διασταση)
Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 13:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ή αν θες 17αρα ντε καλα
βρες μια 7χ17
και βαλε 195-40-17 (υπαρχουν για σμαρτ και Α2 τετοια διασταση)
Laughing

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! τετοια θέλω! να παρω 205/40/17 ??? απο εμφάνηση τουλάχιστοω θα σκίζει, βεβαια ισως χρειάζεται να κατεβαινω να σπρώχνω αφου θα ψωφίσει...χααχαχα

Ο STEVE ειχε πει οτι φορουσε τετοια, 205/40/17 , STEVE! γνωμη? τοσο χάλια ήταν? αν ναι θα πάω σε 205/40/16...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 14:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

205/40/17 (Parada κατά προτίμηση) και ζάντα μόνο Team Dynamics Pro Race 1.2

Τέλος Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 14:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τ'αγοριμ!!! Thats my man!!! Cool Laughing

7.90 KG .. μμμ μπορώ να βρώ και ελαφρύτερες... αν και αυτές οι prorace φένονται καλές

http://www.teamdynamics.de/produkte/uebersicht_fahrzeug.php?auswahl=prorace12

πές μας γνώμη συμπεριφοράς αμαξιού, ψώφησε οπως λένε? κρατήματα?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 15:37:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα έχω πει αρκετές φορές, βαριέμαι να τα ξαναγράφω Smile Αλλά το συμπέρασμα είναι αυτό:

Στις 17", η ζάντα είναι Team Dynamics Pro Race 1.2 και το λάστιχο Yokohama Parada Spec II Smile

Τέλος.- Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 17:01:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
και τωρα θα φταιει να πεταχτει ενας steve να του σκασει το μπινελικακι τυο και να γινει το τοπικ μπουρδελο....

φιλε επειδη ειμαστε ασχετοι ολοι τραβα βρες ενα παλιο τευχος του faster...
ειχε δοκιμη σε 206 1.6 (ισως το βρεις και εδω μεσα με λιγο search)
15αρες
16αρες
17αρες
με και χωρις αποστατες...
ιδια λαστιχα ιδιας εταιρειας καινουργια ολα στο καρτοδρομο

το συμπερασμα ηταν οτι με τα 17αρια εκανε τους χειροτερους apo oλα .
ηταν με διαφορα το χειροτερο σε πατημα ρυθμισιμοτητα κλπ κλπ και μονο στα φρενα κερδιζε σε σχεση με τις δυο αλλες διαστασεις...

και ακομα και τα 16αρια που ηταν πρωτα σε σχεση με τα 15αρια ειχαν τραγικα μικρες διαφορες....
στο θεμα επιδοσεων δε το συζηταμε ποσο πισω ειναι τα 17αρια γιατι πλεον κατανταμε γραφικοι

οποτε οπως καταλαβαινεις επι της ουσιας διαφορες σε στριψιμο ακομα και σε πιστα με καλη ασφαλτο δεν υπαρχουν και αν υπαρχουν ειναι ασημαντες... σε δε δημοσιο δρομο με γλιτσα τα 17αρια τα βρισκοουν ακομα πιο μπαστουνια.

αυτα που λεγαμε στα λογια απογειωνουμε αεροπλανο....... τεσπα δεν θα χαλασω το χατιρι κανενος δικιο εχετε Wink Wink Wink ....
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 17:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Τα έχω πει αρκετές φορές, βαριέμαι να τα ξαναγράφω Smile Αλλά το συμπέρασμα είναι αυτό:

Στις 17", η ζάντα είναι Team Dynamics Pro Race 1.2 και το λάστιχο Yokohama Parada Spec II Smile

Τέλος.- Cool

κανα λινκ σε post σου περι του θέματος??
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 17:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για την ιστορια το αρθρο το εχει γραψει ο udertaker μελος του κλαμπ

επισης με 17αρια και μαμα υψος το αμαξι θα δειχνει σα τρακτερ με χαμηλοπροφιλα...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 17:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε θα το χαμηλώσω 3 cm...

κοιτάξτε, για το πέλμα εκλεισα, 205 ή 215.. 40 προφίλ, τωρα.. 16'' ή 17''?? εκει κολάω..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Απρ 2008, 19:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Steve έγραψε:

Τέλος.- Cool

κανα λινκ σε post σου περι του θέματος??

Καμιά αναζήτηση ίσως?

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 09:13:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έψαξα αλλα δεν το βρήκα αυτή τη συζήτηση που λέτε, εσεις που ξέρετε ποια ειναι ενα λινκ please!? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2008, 10:02:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=230810#230810
+
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=218995#218995

Laughing Laughing Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 104, 105, 106  Επόμενη
Σελίδα 63 από 106

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης