PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πάρτε όλοι μέρος και βοηθείστε την προσπάθειά μου !!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Φεβ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2008, 14:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είστε άψογοι !!! Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικά με βοηθάτε Thumbs Up !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 12:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έκανα σχετικά απλοοικό σε μερικά κομμάτια λχ δεν υπάρχει επιλογή που να αντικατοπρίζει οτι κάποιο κριτήριο δεν μετράει καθόλου για κάποιον λχ κόστος χρηματοδότησης όταν ο άλλος αγοράζει μετρητοίς ή 0-100.
Στις επιδόσεις γίνεται αναφορά στους Ίππους και στο 0-100 αλλά όχι στις ρεπρίζ και τη Ροπή.
Δεν γίνεται μνεία για το καύσιμο (δεν είναι όλη Ελλάδα αιχμάλωτη της βενζίνης).
Επίσης απουσιάζουν παράγοντες όπως πόσα χρόνια κυκλοφορεί ένα μοντέλο στην αγορά σε ποιά φάση στο κύκλο ζωής είναι (μόλις ήρθε έχει κάνει facelift, αντικαθίσταται σε λίγο καιρό?)
Το επίπεδο παθητικής ασφάλειας
Το πόσο φιλικό είναι σε οικογένειες (δυνατότητα διαμόρφωσης εσωτερικού,
ανθεκτιτότητα ταπετσαρίες βάσεις isofix για παιδικό κάθισμα).
Το πόσο έχει πουλήσει (αρκετός κόσμος επηράζεται από τι βλέπει να κυκλοφορεί πολύ).
Το παράδειγμα με το υποθετικό μικρομεσαίο έχει πάρα πολά παραδείγματα για τον μικρό αριθμό μεταβλητών/χαρακτηριστικών ή βάλε περισσότερες μεταβλητές ή λιγότερα παραδείγματα.

Φιλικά αυτά, καλή επιτυχία στην έρευνα σου.
Επίσης αν η έρευνα χρηματοδοτείται από την IMAKO ή κατασκευαστές
αυτοκινήτου ελπίζω να αναφέρεται στην ταυτότητα της έρευνας που θα αναφέρεις τους περιορισμούς και τις εξωγενείς μεταβλητές που πιθανώς επηρεάζουν το αποτέλεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kourk (ΙΩΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 12 Δεκ 2006
Τόπος: ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 21:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπαμπη καλη επιτυχια,μολις το συμπληρωσα
Επιστροφή στην κορυφή
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Απρ 2008, 00:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και καλο διδακτορικο.......
Επιστροφή στην κορυφή
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2008, 18:57:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι 206xs, kourk και KouKou να είστε καλά για τη βοήθεια και τα θετικά σας σχόλια... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Smile !!!

Φίλε 206xs διάβασα προσεκτικά τα σχόλια που παρουσιάζεις... Όσον αφορά στο εξής σχόλιο:

Παράθεση:
206xs: δεν υπάρχει επιλογή που να αντικατοπρίζει οτι κάποιο κριτήριο δεν μετράει καθόλου για κάποιον λχ κόστος χρηματοδότησης όταν ο άλλος αγοράζει μετρητοίς

Ένας ερωτώμενος μπορεί να δείξει ότι ένα κριτίριο δε μετράει καθόλου για αυτόν επιλέγοντας απλά να το βαθμολογήσει με "1" (1= καθόλου σημαντικός παράγοντας, 5=παρα πολύ σημαντικός παράγοντας).

Αναφορικά με τους υπόλοιπους παράγοντες που αναφέρεις πως θα μπορούσαν να είχαν συμπεριληφθεί π.χ.

Παράθεση:
206xs: Επίσης απουσιάζουν παράγοντες όπως πόσα χρόνια κυκλοφορεί ένα μοντέλο στην αγορά σε ποιά φάση στο κύκλο ζωής είναι (μόλις ήρθε έχει κάνει facelift, αντικαθίσταται σε λίγο καιρό?)
Το επίπεδο παθητικής ασφάλειας
Το πόσο φιλικό είναι σε οικογένειες (δυνατότητα διαμόρφωσης εσωτερικού,
ανθεκτιτότητα ταπετσαρίες βάσεις isofix για παιδικό κάθισμα).
Το πόσο έχει πουλήσει (αρκετός κόσμος επηράζεται από τι βλέπει να κυκλοφορεί πολύ).

είναι γεγονός πως το ερωτηματολόγιο είναι ήδη σχετικά μεγάλο, συνεπώς έπρεπε να κάνω μία επιλογή μεταξύ των παραγόντων. Είναι λογικό κάποιοι να μη συμπεριληφθούν καθώς διαφορετικά το ερωτηματολόγιο δε θα τελειώνε ποτε Smile ...

Αναφορικά με το καύσιμο που αναφέρεις, υπάρχει σχετική ερώτηση στο ερωτηματολόγιο. Συγκεκριμένα η ερώτηση 24 εξετάζει την πιθανότητα αγοράς αυτοκινήτου το οποίο θα χρησιμοποιούσε εναλλακτικές μορφές καυσίμου.

Τέλος αναφορικά με την παρατήρησή σου για τις αξιολογήσεις των υποθετικών μοντέλων που αναφέρεις:

Παράθεση:
206xs: Το παράδειγμα με το υποθετικό μικρομεσαίο έχει πάρα πολά παραδείγματα για τον μικρό αριθμό μεταβλητών/χαρακτηριστικών ή βάλε περισσότερες μεταβλητές ή λιγότερα παραδείγματα

ο αριθμός των παραδειγμάτων είναι ο ελάχιστος ικανός αριθμός ώστε να μπορεί να εκτιμηθεί με στατιστική σημαντικότητα η σπουδαιότητα των επιμέρους χαρακτηριστικών. Αν μειώσω τον αριθμό των παραδειγμάτων δε θα μπορέσω να υπολογίσω όλες τις παραμέτρους... Οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί που παρουσιάζονται δεν είναι τυχαίοι. Έχουν κατασκευαστεί με τη χρήση εξειδικευμένου software και στατιστικών μεθόδων...

Χαίρομαι πραγματικά για τις εύλογες παρατηρήσεις σου και ελπίζω να σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου...

Αναμένω τη συμμετοχή αλλά και τις πιθανές παρατηρήσεις των υπολοίπων μελών που δεν το συμπλήρωσαν ακόμα Smile !!!
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2008, 01:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μερικες φορες ειναι απαραιτητα κατι τετοια ερωτηματολογια γιατι μεσω αυτων μπορουμε να δουμε και τις προτιμησεις μας σε πιο ειδικες περιπτωσεις....... anyway συμπληρωσα και εγω το ερωτηματολογιο..... μπαμπη σου ευχομαι καλη συνεχεια.......
Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 13:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου 206kwn σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και πραγματικά με ικανοποιεί το γεγονός που βρήκες χρήσιμο το ερωτηματολόγιό μου Smile !!!

Χαίρομαι πραγματικά που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθειά μου. Να είστε όλοι καλά Wink !!!
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 14:02:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο σε εμενα ζηταει κωδικο; Rolling eyes

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 21:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε nickzotos κανονικά δε ζητάει κωδικό και ούτε είναι prive ακόμα όπως ανέφερε ο φίλος Steve...

Υπάρχει κάποιο προσωρινό πρόβλημα στην ιστοσελίδα του topgear που φιλοξενεί την έρευνά μου και γι'αυτό δεν είναι δυνατό να μεταφερθείς εκεί...

Επικοινώνησα με τους ανθρώπους του περιοδικού και μου είπαν πως στις επόμενες μέρες θα έχει διορθωθεί το πρόβλημα !!!

Ελπίζω φίλε μου nickzotos να έχεις τη διάθεση να το συμπληρώσεις μόλις ανεβάσουν και πάλι την ιστοσελίδα Smile !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 23:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ προτείνω να τον ευχαριστήσεις μια φορά τώρα που μπήκε στον κόπο, και μια όταν το συμπληρώσει!

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2008, 12:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xaxaxa Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 03:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Εγώ προτείνω να τον ευχαριστήσεις μια φορά τώρα που μπήκε στον κόπο, και μια όταν το συμπληρώσει!

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε Laughing
0ax0ax0ax0ax0a0x0ax0ax0ax0a0xa0x0ax0a0x0a0ax0a0x0ax0a0x0a0ax0a0x0ax0ax0a +1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
babis_ (babis_)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 13:56:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί μου φίλοι,

θέλω απλά να σας ειδοποιήσω πως το πρόβλημα στην ιστοσελίδα που έτρεχε η έρευνα του διδακτορικού μου αποκαταστάθηκε και είναι πάλι έτοιμη να δεχτεί τις απαντήσεις όλων όσων δεν έχουν λάβει ακόμα μέρος ....

Υπενθυμίζω το link όπου μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγίό μου !!!

http://www.topgear.gr/surveys/1

Ελπίζω να συνεχίσετε τη βοήθεια όπως και πριν Smile !!!

Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα με υγεία και περιμένω τα σχόλιά σας Smile !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης