PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Βελτίωση εισαγωγής 207 1,6 16ν
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Φεβ 2008, 08:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε ……….σφυριχτρα στην εισαγωγη……..Laughing………εκει να δεις ……ηχο…….Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) Sport Pack (2007)

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 19:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpap έγραψε:
Βαλε ……….σφυριχτρα στην εισαγωγη……..Laughing………εκει να δεις ……ηχο…….Laughing

Δεν θέλω πολύ θόρυβο! Θέλω λίγο. Λέτε το βαρελάκι της bmc να κάνει τρελό θόρυβο?
Επιστροφή στην κορυφή
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 19:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω φιλε μου.Πρεπει να δοκιμαστει.

Υγ Για μενα γνωμονας ειναι μονο η αποδοση.Αν ηταν δυνατο να ειναι τελειως αθορυβο το αυτοκινητο και να σκοτωνε απο αποδοση θα ηταν το τελειο.
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 20:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Γρηγόρη ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου! Θα δώ και θα σας πώ τι θα κάνω με το φίλτρο!
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Φεβ 2008, 23:37:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς βρε παιδιά που να έχει βάλει το βαρελάκι της bmc και να ξέρει? Από θέμα σκόνης υπάρχει τέτειο πρόβλημα? Λέτε να ρουφάει τα πάντα?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 10:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά τόσο αχρηστος ειναι ο BOSCH εγκέφαλος που δεν μπορεί να ρυθμήσει το καύσιμο σε αναλογία με τον παραπάνω αέρα απο το βαρελάκι? (για 206cc μιλάω)

κρίμα, δηλαδή σε θέμα εισαγωγής δεν μπορουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο παρα Κ&Ν μεσα στο κουτι... Crying or Very sad

ακόμα και αν εχεις αλάξει την εξαγωγή με ραλλυ (χταποδι μεσαιο τελικο κτλ) πάλι δεν ενδύκνεται βαρελάκι ή σκουπα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 15:33:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 207 1.4L 90 HP τι φίλτρο K&N παίρνει? Ξέρει κανένας, έχει βάλει κανένας?
Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να βγεί κανένα προγραμματάκι για τον 1.4 κινητήρα?
Επιστροφή στην κορυφή
dimitris27 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 23 Μάρ 2008
Τόπος: Δαφνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 15:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

red_storm έγραψε:
Κανείς βρε παιδιά που να έχει βάλει το βαρελάκι της bmc και να ξέρει? Από θέμα σκόνης υπάρχει τέτειο πρόβλημα? Λέτε να ρουφάει τα πάντα?

απο θεμα σκονης και τα σχετικα δεν θα εχεις προβλημα.το φοραγα πριν στο ibiza.ειχα να το καθαρισω 15000 χλμ και ηταν μια χαρα(και με παρα πολλα ταξιδια αθηνα-αιγιο).οσον αφορα το θορυβο σιγουρα θα εχεις αυξηση...φαντασου κατι σαν βουητο...εγω εδω και δυο μερες εβαλα panel φιλτρο της bmc στο rallye και η διαφορα στον ηχο της μηχανης ηταν αρκετα αισθητη(δεν ξερω αν παιζει ρολο και η σκαστρα της forge που τοποθετηθηκε αλλα δεν νομιζω)
Επιστροφή στην κορυφή
Spooky (Δώρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) Sppk (2007)

Ένταξη: 13 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθήνα, Χαλάνδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 15:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

red_storm έγραψε:
Για 207 1.4L 90 HP τι φίλτρο K&N παίρνει? Ξέρει κανένας, έχει βάλει κανένας?
Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να βγεί κανένα προγραμματάκι για τον 1.4 κινητήρα?

Από Κ&Ν αυτό http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=33-2840

και από BMC αυτό http://www.bmcairfilters.com/VisDetail.asp?ID=621

Δεν έχω βάλει, αλλά το ψάχνω και εγώ, μπας και το ζωντανέψουμε λίγο...
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 16:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρουμε τιμή? Ποιο είναι καλύτερο?
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούν 2008, 20:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει βάλει κανένας σε 207? Είδε διαφορά?
Επιστροφή στην κορυφή
Spooky (Δώρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) Sppk (2007)

Ένταξη: 13 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθήνα, Χαλάνδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2008, 11:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Της K&N το φίλτρο, όπου έχω ρωτήσει το δίνουν 80-90€.

Για το αν θα κάνει τπτ, η απάντηση που έχω πάρει είναι "λίγα πράγματα"
Χρειάζεται και εξάτμιση αλλά ούτε και με αυτή γίνεται κάτι συνταρακτικό.
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούν 2008, 22:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή το βράδυ που δεν έχει πολύ ζέστη(τι είπα και εγώ τώρα...) δεν βλέπεις διαφορά? Ούτε λίγο?
Επιστροφή στην κορυφή
Tsakal (kon/nos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16V) SP 90HP

Ένταξη: 17 Αύγ 2008
Τόπος: Kavala

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2008, 19:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνε πολύ μήνες απο το τελευταίο post, τελικά βρέθηκε άκρη για την εισαγώγή μας??? (207 1.4 90hp) κανένα κιτάκι?? Κάτι.. Καμία δοκιμή??

Αχχχχ! μου φαίνεται σε κανένα χρόνο θα το πουλήσω για να πάρω κανένα rally μπάς και δώ άσπρη μέρα...
Επιστροφή στην κορυφή
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 12:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εγώ διαφωνώ ότι οι εισαγωγές δεν κάνουν τίποτα.
Στο 206 1.6 xs που είχα βάλει φιλτροχοάνη της Green, το αμάξι είχε μεταμορφωθεί. Πραγματικά είχες την αίσθηση ότι είχε πάρει πολύ, η διαφορά στην απόκριση ήταν απίστευτη, και ο ήχος από άλλο πλανήτη!
Το ίδιο και στο Fiesta ST του αδερφού μου, η φιλτροχοάνη K&N δουλεύει απίστευτα. Το αμάξι πραγματικά μεταμορφώθηκε και με το που την έβαλε σκίζει το rallye μου, κάτι που δεν έκανε πριν... Να σημειώσω ότι η K&N ισχυρίζεται ότι αυτή η φιλτροχοάνη δίνει 11 ίπους. Εγώ από αυτό που είδα την πιστεύω...

Αντίθετα πιστεύω ότι το πάνελ φίλτρο είναι χαμένα λεφτά. Ενδεικτικά αναφέρω ότι sto rallye μου η διαφορά με το πάνελ φίλτρο (Κ&Ν) δεν την καταλαβαίνεις. Ίσως στις πολύ χαμηλές στροφές λίγο, αλλά πάλι δεν έιμαι σίγουρος. Η δυναμομέτρηση έδειξε +1 ίππο, που μάλλον οφείλετε στο ότι στρώθηκε το αμάξι παρά στο φίλτρο! Το ίδιο και σε ford mondeo 1.8 φίλου που πήγαμε και βάλαμε φίλτρο πάνελ, απολύτως καμία διαφορά δεν είδαμε.

Από την άλλη ίσως να έχετε δίκιο, ότι στα πολύ καινούρια να μην κάνει τόσο καλή δουλεία. Από ότι διαβάζω εδώ, αλλά μου είπαν και στο μαγαζί που πουλάν τα K&N, όσοι δοκίμασαν φιλτροχοάνη στο rallye είδαν πτώση στην απόδοση εξαιτίας κυρίως της ζέστης. Από την άλλη όμως ο ήχος πάντα σου δίνει την αίσθηση ότι το αμάξι πάει καλύτερα...

Η άποψή μου όμως είναι ότι στα ατμοσφαιρικά 207 που δεν αναπτύσσονται τέτοιες θερμοκρασίες μια χαρά θα δουλεύει η φιλτροχοάνη. Και ο εγκέφαλος μην ανυσηχείτε, δίνει περισσότερο καύσιμο, θα το καταλάβετε από την αύξηση στη κατανάλωση (περίπου +1 λίτρο/100) που βλέπου όλοι μόλις βάλουν.

Τώρα είναι κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε φιλτροχοάνη και σκούπα, εγώ ψηφίζω με τα 2 χέρια σκούπα, και γιατί δίνει καλύτερη απόδοση και γιατί κάνει απλά θεικό ήχο και γιατί δεν τραβάει τόση ζέστη. Αυτά και sorry για το μεγάλο Post...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 13:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήηηλο μου κόκκινοοοοοοοοοο

ρόιδοβαμμέεενοοοοοοοοοοοοο

Και κάπου εδώ θα πεταχτεί ο salex λέγοντας για το πάνελ φίλτρο του 207 ότι είναι 1μιση φορά το εμβαδό του Evo S3 κλπ.

Αλλά τα διαβάζει κανείς αυτά? @@

Βάλτε χοάνες να σωθείτε!

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Δεκ 2008, 14:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Μήηηλο μου κόκκινοοοοοοοοοο

ρόιδοβαμμέεενοοοοοοοοοοοοο

Και κάπου εδώ θα πεταχτεί ο salex λέγοντας για το πάνελ φίλτρο του 207 ότι είναι 1μιση φορά το εμβαδό του Evo S3 κλπ.

Αλλά τα διαβάζει κανείς αυτά? @@

Βάλτε χοάνες να σωθείτε!

+1111 Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης