PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ARIS SR20VE (Aris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 21:42:52    Θέμα δημοσίευσης: ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ένα BMW 523 E39, δεξιοτίμονο. Το αυτοκίνητο είναι το παρακάτω. Εκλάπη από την περιοχή της Βούλας. Παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε στο 6949478357. Ευχαριστώ...

http://www.youtube.com/watch?v=Z4q_GMp4PIQ
www.nissantuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ARIS SR20VE (Aris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2008, 00:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν μπορείτε προωθήστε το μήνυμα αυτό και σε άλλα site καθώς και γνωστούς, μήπως και κάποιος το δει κάπου.... Ευχαριστώ εκ νέου.

www.nissantuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ARIS SR20VE (Aris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2008, 17:13:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκίνητο είναι στην κατοχή μας περίπου 3 μήνες και προ 2 ημερών με πολύ ψάξιμο μέσω προξενείων, πρεσβείας και γνωστών από Αγγλία, διαπιστώσαμε ότι η άδεια που είχαμε στα χέρια μας και που μας προσκόμισε ο πωλητής και έγραφε τα δικά μας στοιχεία, δεν ανταποκρίνεται στα στοιχεία που έχουν στην Αγγλία!!! Surprised Για εκείνους ΔΕΝ έγινε ΠΟΤΕ μεταβίβαση... :yikes:
Επίσης ο πωλητής μου είχε δώσει 1 μόνο κλειδί λέγοντας μου ότι το άλλο έχει χαθεί.
Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά παραθέτω τα γεγονότα ως έχουν παρουσίας δικής μου, αλλά και μαρτύρων!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, CLUBS ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

www.nissantuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 01:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλ. αγορασες ενα αυτοκινητο που τωρα υποπτευεσαι οτι αυτος που στο πουλησε δεν το ειχε νομιμα στην κατοχη του ; Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ARIS SR20VE (Aris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 21:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με απλά λόγια η άδεια που μου έδωσε ήταν πλαστή και το αυτοκίνητο δεν πέρασε ποτέ σε εμάς. Ουσιαστικά λοιπόν πληρώσαμε για ένα αμάξι το οποίο δεν πέρασε ποτέ στην κατοχή μας και το οποίο εκλάπη. Δεν γνωρίζουμε από ποιον. Αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι:
1) πλαστή άδεια, ενω το αυτοκίνητο στην Αγγλία είναι στο όνομα αυτού που μας το πούλησε.

2) μας έδωσε 1 κλειδί με την δικαιολογία ότι το 2ο έχει χαθεί

3) Το αυτοκίνητο εκλάπη σε μέρος πολυσύχναστο με στάση λεωφορείου και περίπτερο ακριβώς απέναντι και κανείς δεν κατάλαβε, είδε κάτι περίεργο.

Βγάλτε συμπέρασμα τώρα...

www.nissantuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Απρ 2008, 12:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου φαίνεται πολύ μυστήριο αυτό φίλε μου, και απορώ πως η (αγγλική?) ασφάλεια που το ασφαλίσατε δεν μπορεσε να βρει οτι η αδεια του αυτοκινήτου δεν ταιριάζει με το αμάξι....
Σου εύχομαι καλή τύχη πάντως, αλλά δεν νομίζω αυτοί που το κλέψανε να το πολυκυκλοφορήσουν, μάλλον για ανταλλακτικά οπότε μάλλον εκεί θα πρέπει να έχουμε το νού μας.
Επιστροφή στην κορυφή
ARIS SR20VE (Aris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Απρ 2008, 12:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Timour21 έγραψε:
Μου φαίνεται πολύ μυστήριο αυτό φίλε μου, και απορώ πως η (αγγλική?) ασφάλεια που το ασφαλίσατε δεν μπορεσε να βρει οτι η αδεια του αυτοκινήτου δεν ταιριάζει με το αμάξι....
Σου εύχομαι καλή τύχη πάντως, αλλά δεν νομίζω αυτοί που το κλέψανε να το πολυκυκλοφορήσουν, μάλλον για ανταλλακτικά οπότε μάλλον εκεί θα πρέπει να έχουμε το νού μας.

Δεν προλάβαμε να το ασφαλίσουμε...

www.nissantuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2008, 00:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ARIS SR20VE έγραψε:
Δεν προλάβαμε να το ασφαλίσουμε...

Δηλαδή συγνώμη ένα ακριβότατο αυτοκίνητο από την Αγγλία ήρθε -οδικώς προφανώς- χωρίς να έχει ασφάλεια και κυκλοφορούσε στους Ελληνικούς (=ζούγκλα) δρόμους.

Ο πατέρας μου έχει φέρει οδικώς τρια συνολικά αυτοκίνητα από την Ολλανδία και το πρώτο πράγμα που φρόντιζε ήταν η ασφάλεια.

Το πρώτο αυτοκίνητο, το οποίο είχε μπει στο πλοίο από τον Καναδά έως την Ολλανδία και μετά ήρθε οδικώς, εκλάπει λίγους μήνες μετά και δεν το είχαμε ούτε μια φωτογραφία, τουλάχιστον εσάς σας μείνανε οι φωτογραφίες

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης