PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αγορά νέου peugeot και αντιπροσωπεία..
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2008, 11:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το turbo αποσον ξερω ειχε προβλημα με καποιον αισθητηρα. Για κιβωτιο ειχαν βγει μερικα με ελαττωματικη 5η οπου πας στην αντιπροσωπεια και στο αλλαζουν εντος εγγυησης φυσικα. ΑΛλα οπως και ναχει μλκια ειναι. Δεν νομιζω να υπαρχει ακομα αλλα αςμας διαφωτισει και καποιος αλλος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2008, 13:15:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο 207 gt που πηρα 17-01-08
ολες οι ταχυτητες το ιδιο σκ@τ@ μπαινουν....το ιδιο κολανε την ιδια φασολαδα ανακατεβουν αλλα μπαινουν οκ με λιγη εξασκηση...ποτε δεν μου χει τριξει ταχυτητα κ ας την εχω καρφωση εκτος απο μια 1η σε 2α που ηταν δικια μου κουλαμαρα... Laughing εχω κανει 6500χιλ απο τοτε δεν υπαρχη καποιο προβλημα απο τραβηγμα κτλ ολα ειναι οπως στην αρχη ουτε πορτ παγκαζ ουτε τπτ...μονο το καθησμα του οδηγου μου παιζει λιγο Crying or Very sad

προσοχη στα δωρα που σου κανει ο καθενας μην ειναι τπτ κινεζικα κ μουφα
αν δεν ειναι γνησια καλυτερα να κοψει λεφτα κ να βαλεις οτι θες εσυ μετα εξω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 16:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου "Kostasgr" , επειδή ποιό πρίν γκρίνιαζες , για την έκδοση Roland Garros...

Μπορείς απο άυριο να περάσεις να το δείς σε οποιονδήποτε αντιπρόσωπο , ή τουλάχιστον να πάρεις τιμή και εξοπλισμό.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 16:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ώρες ώρες απορώ πως αφήνετε να υπάρχουν τέτοια topic και δεν τα κόβετε κατ' ευθείαν... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

roland garros 207 cc 1,6 150hp???

Ένταξη: 17 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 17:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Φίλε μου "Kostasgr" , επειδή ποιό πρίν γκρίνιαζες , για την έκδοση Roland Garros...

Μπορείς απο άυριο να περάσεις να το δείς σε οποιονδήποτε αντιπρόσωπο , ή τουλάχιστον να πάρεις τιμή και εξοπλισμό.
Εχεις δίκιο και σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.Ετσι είναι.Το αμάξι θα έρθει ιούνιο,τιμές δεν υπάρχουν ακόμα και μπορεί να γίνει προπαραγγελία.Αυτό που δε ξέρω αν το ξέρεις είναι οτι η ΛΙΟΝ αποφάσισε να το βγάλει με τον απλό κινητήρα των 120hp και όχι με τον turbo των 150 ενω σε καμιά 10 ευρωπαικές χώρες κυκλοφορεί φυσικά απο το μάρτιο με το 120 και 150 αρι κινητήρα.Εγω που το θέλω με το turbo κινητήρα να πάω να το αγοράσω μόνος μου απο εξωτερικό?Η ΛΙΟΝ πάντως δε θα το φέρει με 150 αρι κινητήρα παρά το οτι με τον 150 αρι κυκλοφορεί ήδη σε όλη την Ευρώπη(www.peugeot.com)!! Την ενημέρωση την πήρα απο το τμήμα μαρκετινγ της ΛΙΟΝ και είναι σίγουρη.Στην Ελλάδα η ΛΙΟΝ θα φέρει μόνο το 207 cc roland garros 120 hp.Δε ξέρω αν έχεις κάποια άλλη ενημέρωση για το turbo η αν το turbo θα έρθει σε δεύτερη φάση μετά το καλοκαίρι.Πάντως τώρα η ΛΙΟΝ λέει γιόκ για το turbo και παραγγελία προσωπική για μένα δε μπορεί να γίνει στο turbo εφόσον η ΛΙΟΝ αποφάσισε να μη το λανσάρει καθόλου με το turbo.
p.s Είναι να μη γκρινιάζω όταν βέπω πόσο μπροστά είναι οι άλλοι Ευρωπαίοι?Να ενημερωθώ θέλω σα νέος μελλοντικός κάτοχος peugeot!

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 17:55:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Roland garros 207 cc ''In addition to its wealth of equipment and its distinctive, dynamic styling, the 207 CC Roland-Garros is available in three engine types: two petrol engines, 1.6-litre VTi 88 kW (approx. 120 hp) and 1.6-litre HPT 110 kW (approx. 150 hp), and a diesel engine, 1.6-litre HDi 80 kW (approx. 110 hp) with particle filter.''

Δυστυχώς η ΛΙΟΝ αποφάσισε να μη το φέρει με τον 150αρι κινητήρα!!![/url]

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 18:10:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

= AKOMA

= ΠΕΡΙΜΕΝΕ

= ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! !

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 18:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
= AKOMA

= ΠΕΡΙΜΕΝΕ

= ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! !
Εγινα fun peugeot!Ποιός μπορεί να μου πει με σιγουριά πότε και αν θα το φέρουν με τον turbo κινητήρα? Καμιά ενημέρωση εκ των έσω της ΛΙΟΝ έχει κανείς?

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 19:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο σαν την χήρα στο κρεβάτι κάνεις βρε Razz

Εδώ πριν απο λίγες μέρες δεν ήξεραν οτι υπήρχε τέτοιο μοντέλο τώρα σε πείραξε το μοτερ... Confused Περίμενε καμια βδομάδα και θα το φέρουν και με τα 175 του RC Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 21:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να είναι πάγια τακτική της LION αυτή.Να φέρει πρώτα τον κινητήρα με τα 120 και μετά ανάλογα τις πωλήσεις να φέρει αυτόν με τα 150 η να μη τον φέρει επίτηδες ΚΑΘΟΛΟΥ τον 150 για να πουλήσει τον 120 αρι μέχρι τελευταιο αμάξι.Δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα και οι πωλήσεις αλλά σίγουρα το εργοστάσιο της peugeot στην ισπανία στις 10 ευρωπαικές χώρες που διέθεσε το roland garros,το διέθεσε με τον κινητήρα των 120 και 150 hp και έδωσε και άμεσα και τιμές και για τα 2 μοτερ απο το μάρτιο παρακαλώ(όλα αυτά υπάρχουν στο ίντερνετ στα επίσημα site της peugeot ανα χώρα).Αρα αν εδώ το φέρει η LION μόνο με τον 120αρι κινητήρα θα είναι καθαρά πρωτοτυπία πανευρωπαικη και δικιά της πατέντα προς όφελος των πωλήσεων της.Αν κάποιος ξέρει τι γίνεται με τα μοτερ του roland garros στην LION HELLAS ας με ενημερώσει,η γενικά ποια είναι η τακτική για τα μοτέρ του 207 στη LION.

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 21:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πω ρε ζόρι...

Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 22:30:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξέρω οτι κουράζω αλλά έφαγα κόλλημα γιατί το ήθελα άμεσα να το παραγγείλω.Μακάρι να το φέρει η λιόν γρήγορα με το turbo.Αλλιώς θα δω σε άλλες μάρκες τι επιλογές έχω αν έχω.Τα 120 άλογα τα θεωρώ λίγα,απ την άλλη μόνο το roland garros μου αρέσει οπότε θα περιμένω και ότι γίνει.Οπότε θα αναμένω τα νέα της λιόν γυρω απο το roland garros turbo.Ευχαριστώ πολύ και όποια ενημέρωση καλοδεχούμενη.

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 22:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasgr έγραψε:
Τα 120 άλογα τα θεωρώ λίγα
Confused

Ρε που φτάσαμε τα 120 άλογα να είναι ΛΙΓΑ!!! Shocked
Φίλε Κώστα δεν πας καμια βόλτα από Lion να πάρεις και ενα 120αρι test drive για τι βλέπω τον Steve με άγριες διαθέσεις Razz ,πού ξέρεις μπορεί και να μήν είναι λίγα....... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2008, 23:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει δεν είναι λίγα τα 120 αλλά είναι μόνο 1200 ευρώ η διαφορά του 120αρι με τον 150αρι.Και ο 150 είναι άλλη φάση.Δεν είναι κρίμα?Θα προσπαθήσω πραγματικά να αποκτήσω ένα peugeot έτσι απο πείσμα που ποτέ δεν είχα ένα(χάνω και την έκπτωση τα 500 ευρώ!).Αμα έχετε νέα για το roland garros turbo καλοδεχούμενα να είναι και sorry για όλη την αγωνία που έχω αλλά με πιάνει κόλλημα όταν είναι για καινούργιο αμάξι. Rolling eyes

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2008, 00:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

120 δεν είναι λίγα αλλά
άλλο η ατμόσφαιρα κ άλλο το τούρμπο !

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2008, 15:36:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
120 δεν είναι λίγα αλλά
άλλο η ατμόσφαιρα κ άλλο το τούρμπο !

τα 120 ειναι λιγα επειδη υπαρχουν τα 150 κ τα 150 ειναι λιγα επειδη υπαρχουν τα 175 ...ετσι παν αυτα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2008, 19:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κατάσταση έχει ως εξής.Η LION έστειλε εγκύκλιο MONO για το roland garros 120 hp στις αντιπροσωπείες στα 23500 με άμεση παράδοση μετά το πάρχα με στάνταρ φουλ δέρμα-παρκιν συστεμ-cdιερα-ομορφότερη 17αρα ζάντα-άρωμα και αισθητήρα αέρα λάστιχων.Δυστυχώς μου είπαν οτι δε θα έρθει ποτέ το roland garros turbo λόγω LION και μόνο αλλιώς θα το ανέφερε λέει η εγκύκλιος τους όπως έγινε στα κανονικά 207 cc που απο την αρχή ήταν σίγουροι και για τον 120αρι και για τον 150 αρι κινητήρα.Είπα πόσο σίγουρο είναι και μου είπαν είναι 100%.Εκτός αν με δουλεύουν και έρθει μεσα στο καλοκαίρι και το turbo.Επίσης γενικότερα τα 207 cc έχουν μεγάλη έλλειψη χρωμάτων-ύφασμα-δέρμα και τα περισσότερα γίνονται κατόπιν παραγγελίας 3 μηνών.Οπότε μου κάνει εντύπωση η LION να μη φέρνει το turbo αφού έχει γενικά μεγάλη έλλειψη σε 207 cc και χρώματα σε όλα τα μοτέρ.Αυτά μου είπαν.Μακάρι να φέρουν και το turbo.

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 00:05:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα κάνω υπομονή ακόμα 2-3 βδομάδες και αν δω οτι η λιον δεν έχει σκοπό να εισάγει το roland garros turbo τότε θα κινηθώ για άλλη μάρκα αυτοκινήτου.Εδώ μιλάμε οτι και το κανονικό cc 207 να θέλει κανείς με ένα φυσιολογικό χρωματάκι θα πρέπει να περιμένει πολλούς μήνες να το αποκτήσει και η lion δε φαίνεται να εξυπηρετεί όπως πρέπει τους πελάτες της.Εγω έχω αρχίσει να απογοητεύομαι για το 207 cc αφού βλέπω αδιαφορία εκ μέρους της λιον για οποιοδήποτε χρώμα -τύπο μοτέρ.Απο την άλλη δε βλέπω πολλά cc στο δρόμο και μου κάνει άσχημη εντύπωση αυτό.Η είναι κακό σαν αμάξι η η λιόν διαθέτει ελάχιστα αυτοκίνητα με πολλούς μήνες αναμονών και οι επιλογές είναι λίγες και περιορισμένες και οι πελάτες απογοητεύονται και πάνε σε άλλες μάρκες.Αυτη τη στιγμή με το τσιγγέλι βρίσκεις να παραγγείλεις 207 cc σε οτιδήποτε χρώμα-σε οτιδήποτε κινητήρα και στα αποθέμετα υπάρχουν 10-15 207cc σε όλη την Ελλάδα με παρδαλά και περίεργα χρώματα και περιορισμένους κινητήρες.Κάτι δε πάει καλά με τις πωλήσεις της λιόν η το cc το έχει χεσμένο η λιόν.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 01:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να που έχω δίκιο τουλάχιστον για τον ελλαδικό χώρο.Κάποια κρίση στη peugeot ίσως...

''Συγκεκριμένα, τα πρώτα 10 μοντέλα σε πωλήσεις για το Μάρτιο 2008 ήταν τα:

Μοντέλο
Πωλήσεις

1. Ford Focus
802

2. Toyota Auris
688

3. Opel Astra
664

4. Volkswagen Golf
644

5. Opel Corsa
603

6. Suzuki Swift
543

7. Toyota Yaris
512

8. Hyundai i10
445

9. Seat Ibiza
419

10. Fiat Panda
414

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Σύνολο 2008 79271
Μάρτιος 22396
Εταιρεία Πωλήσεις

TOYOTA 2131 9.5%
VOLKSWAGEN 1896 8.5%
OPEL 1646 7.3%
HYUNDAI 1403 6.3%
FORD 1312 5.8%
SUZUKI 1222 5.5%
FIAT 1214 5.4%
NISSAN 1063 4.7%
PEUGEOT 998 4.5%
SEAT 962 4.3%
CITROEN 941 4.2%''.

kostas
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2008, 08:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από που βρήκες αυτά τα στοιχεία?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης