PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Όταν η ατυχία προκαλεί την ευτυχία...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 02:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Όταν η ατυχία προκαλεί την ευτυχία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την έπαθα κι εγώ! Crying or Very sad
Όχι τίποτα σοβαρό, ίσα-ίσα να μου φύγουν τα λεφτά από την τσέπη... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Λες και μου περίσσευαν...

Σπασμένο δεξί φτερό και φανάρι. Τίποτα άλλο.
Μία στιγμή απροσεξίας μέσα στον πανικό της κίνησης με 5χαω το πολύ. Ίσα που κινούνταν το 206άκι μου και το λάβωσα πάνω στην πίσω αριστερή γωνία ενός Opel Kadett '78 (όλο σίδερο) ενός παππούλη που άργησε να ξεκινήσει στο φανάρι. Απροσεξία μου βέβαια... Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Παππούλη επειδή οδηγούσε σαν Παππούλης... Οι δρόμοι είναι και γι αυτούς! Ας πρόσεχα, που δεν πρόσεχα, αλλού κοιτούσα. Αφού δεν είδα το Kadett που δεν ξεκίνησε. Εγώ υπέθεσα ότι ξεκίνησε, και κοιτώντας αλλού, ξεκίνησα πρόωρα και έπεσα πάνω του. Τί βλακεία!! Crying or Very sad

Το κοστολόγησα πρόχειρα στα 400Ε. Αύριο θα σιγουρευτώ.
Κρίμα και είχα μαζέψει λεφτά για την εκδρομή... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Θα βγάλω την άδεια στο σπίτι... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μέσα σε 1 δευτερόλεπτο έχασα 400Ε (και εύχομαι να μην είναι παραπάνω)!
Πόσον καιρό χρειάζομαι για να βγάλω 400Ε;
Και να φανταστείτε πήγαινα για δουλειά. Την 2η δουλειά!

Άγχος, άπειρες σκέψεις, καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα, υποχρεώσεις. Και τελειωμό δεν έχει. Να και η αφηρημάδα, στιγμιαία απορρόφηση στις σκέψεις. Και το κακό έρχεται από το πουθενά, τί από το πουθενά δηλαδή, που δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό μου!

Τρέχω για να βγάλω κανά φραγκάκι παραπάνω, να βγει ο μήνας, και τί καταλαβαίνω; Ηρεμία; Ησυχία; Καλοσύνη; Κατανόηση; Υγεία (αυτό δεν το έχασα ακόμη αλλά...); Χρήματα;;

Τέλος πάντων, γυρνάω σπίτι φέρνοντας το κακό το νέο στην γυναίκα μου και την κοιτάω στα μάτια πραγματικά στεναχωρημένος. Μου χαμογελάει και μου λέει: "Αγάπη μου μην στεναχωριέσαι, εσύ να είσαι καλά. Δεν ανησυχώ για το παλιάμαξο, ούτε στεναχωριέμαι για τα λεφτά, αρκεί που εσύ είσαι καλά.". Δεν πήγα στη δουλειά μου και έμεινα σπίτι. Και δεν το μετάνιωσα. Μέσα στην λύπη μου, ένιωσα αναπάντεχα ευτυχισμένος διαπιστώνοντας ότι η οικονομική-υλική ζημιά δεν άγγιξε την γυναίκα μου! "Δεν πειράζει, δεν φταις εσύ, αυτά συμβαίνουν, σε όλους συμβαίνουν!" μου έλεγε. Εγώ μετρούσα περισσότερο και πάνω από όλα. Να φανταστείτε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω τα λεφτά... Και είμαι ευτυχισμένος!

Λεφτά, λεφτά... Άει στο διά@λ@!
Μπα, θα αλλάξω τακτική...
Στο κάτω-κάτω το 206 μου θα ξαναγίνει καινούριο. Κι εγώ θα το οδηγώ ξανά όπως και πριν, θα είναι σα να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτα! Η ουσία θα παραμείνει ως είχε. Δεν έχει αλλάξει τίποτε! Δεν συνέβη τίποτε! Όλα στο μυαλό μου είναι και όλα είναι στραβά μόνο αν θέλει αυτό να είναι στραβά... Και εγώ δεν βλέπω πια τίποτα στραβό. Σαν τις στροφές: Όλες είναι μια ευθεία (και το αντίστροφο, το ίδιο είναι). Αρκεί ο οδηγός να μπορεί να τις δει σαν ευθεία. Και μετά έρχεται η ευτυχία... Και αυτή είναι που μένει για να θυμάσαι... Και μόνο αυτήν αξίζει να συντηρείς...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 03:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παν είναι πως η γυναίκα σου σε στήριξε. Μπράβο της Smile
Αφου είστε τόσο αγαπημένοι, δεν θες τίποτα άλλο Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 03:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα επειδη και γω την επαθα την προηγουμενη εβδομαδα με τα "χαζα" των κατω των 5-10 χλμ/ωρα σε κατανοω απολυτα..

Συμβαινουν αυτα.. αλλα να θυμασαι οτι ειναι καλυτερα 1 τετοιο παρα ενα χοντρο οσο και αν σε πνιγει το παραπονο του ηλιθιου τρακαρισματος...

Γιατι επειδη εχω φαει και το χοντρο πλεον τα βλεπω διαφορετικα τα πραγματα οσον αφορα ζημιες κατω των 300-400Ε και πιστεψε με δεν μου περισσευουν ουτε εμενα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 08:06:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι έγινε ρε παιδιά; Μας ματιάσανε; Shocked Τα ίδια έπαθα κι εγώ φίλε Miltella πριν 2 εβδομάδες (600 Ευρώ μέσα...). Τα σίδερα φτιάχνονται friend! Μακάρι να είχαμε όλοι έναν άνθρωπο δίπλα μας να μας "ανεβάζει" και να μας προσγειώνει... Εγώ που έμεινα μόνο με τη "μπουμπού" τί θα απογίνω;
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 09:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά Μίλτο......
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 09:47:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Όταν η ατυχία προκαλεί την ευτυχία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Τέλος πάντων, γυρνάω σπίτι φέρνοντας το κακό το νέο στην γυναίκα μου και την κοιτάω στα μάτια πραγματικά στεναχωρημένος. Μου χαμογελάει και μου λέει: "Αγάπη μου μην στεναχωριέσαι, εσύ να είσαι καλά. Δεν ανησυχώ για το παλιάμαξο, ούτε στεναχωριέμαι για τα λεφτά, αρκεί που εσύ είσαι καλά.". Δεν πήγα στη δουλειά μου και έμεινα σπίτι. Και δεν το μετάνιωσα. Μέσα στην λύπη μου, ένιωσα αναπάντεχα ευτυχισμένος διαπιστώνοντας ότι η οικονομική-υλική ζημιά δεν άγγιξε την γυναίκα μου! "Δεν πειράζει, δεν φταις εσύ, αυτά συμβαίνουν, σε όλους συμβαίνουν!" μου έλεγε. Εγώ μετρούσα περισσότερο και πάνω από όλα. Να φανταστείτε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω τα λεφτά... Και είμαι ευτυχισμένος!

Πετάω όλα τα άλλα και κρατάω αυτό!

Μίλτο αυτό έχει σημασία! Να ξέρεις ότι πάντα θα έχεις τον άνθρωπό σου μαζί σου. Οτι άλλο συμβεί είναι μπαρμπούτσαλα (σίδερα είναι αγόρι μου)....

Είσαι/είμαι από τους τυχερούς! Μόλις "έπιασες" το νόημα Wink

Ολα τα υπόλοιπα γίνονται εν καιρό....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 10:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου, Μίλτο, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

Το μόνο που μετράει είναι τα λόγια της γυναίκας σου και το ότι έχεις τέτοιον άνθρωπο δίπλα σου. Wink

Έχω την ατυχία να μπαίνω σε πολλά σπίτια και το τι έχουν δει τα μάτια μου, και τι έχουν ακούσει τ'αυτιά μου δεν περιγράφεται..... Sad

Όσο για το αυτοκίνητο, τα είπες και μόνο σου. Φτιάχνεται. Wink

Αν σε παρηγορεί, παραλίγο να την πατήσω κι εγώ χτες το βράδυ. Κουρασμένος καθώς γύρναγα από τη δουλειά, ήμουν σταματημένος πίσω από κάποιον που περίμενε στο ΣΤΟΠ να περάσει. Κάνει ότι ξεκινάει, ξεκινάω κι εγώ πολύ σιγά (αυτό με έσωσε) και ρίχνω μια ματιά σε ένα διπλανό στενό. Με το που ξανακοιτάω μπροστά μου, βλέπω ότι αυτός τελικά δεν είχε φύγει, αλλά το είχε κοκκαλώσει, προφανώς λόγω κακής εκτίμησης. Φρέναρα και σταμάτησα εγκαίρως, ευτυχώς.

Αυτά συμβαίνουν, το μόνο που μετράει είναι ότι δεν έπαθε κανείς τίποτα. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 11:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πειράζει Miltella, το παν δεν είναι να έχεις πάντα τα λεφτά, αλλά να είσαι πλούσιος στα συναισθήματα και σε αυτά που παίρνεις και σε αυτά που δίνεις και βέβαια το κυριότερο, η υγεία!!!!
Όλα τα άλλα, τα "μικρά", ξεπερνιόνται εύκολα, μην τα αφήνεις να σε αποσπούν από τα σημαντικά της ζωής...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 14:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περαστικα Μιλτο κιαππο μενα και μην ανησυχεις για τα σιδερα.
Παντως ο Larry διαθετει ενα φτερο νομιζω αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι αρ/δξ.
Παντως ειναι ασημι οποτε θελεις βαψιμο-για δες μηπως περιορισεις το κοστος.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 15:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περαστικα Μιλτο κιαππο μενα και μην ανησυχεις για τα σιδερα.
Παντως ο Larry διαθετει ενα φτερο νομιζω αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι αρ/δξ.
Παντως ειναι ασημι οποτε θελεις βαψιμο-για δες μηπως περιορισεις το κοστος.

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 18:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικα αγοραρε....

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 21:36:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν είχα και εγώ τέτοια βαριά εμπειρία αφφου τα έσπασα για τα καλά με την απέναντι μπαριέρα κόστος καμια 1700Ε Οικογένεια,και κοπελια το μόνο που είπαν ήταν ότι αφου είμαι καλά όλα γίνονται!!!Πού συγκινηση!!
Αφού δεν ερχόταν κανένας από απέναντι!(Στον Αγιο Παντελεημονα έγινε)!Αχ αχ!

Μίλτο περαστικά!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 22:32:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα ρε παιδια υπαρχει κανεις να μην εχει τρακαρει ;;;
δηλ. αν ποτε πουλησουμε τα 206 μας και γραφουμε ατρακαριστο ...θα ειμαστε ολοι ψευτες ! σωστα;;;

κιεγω που το λεω λαβωθηκα το καλοκαιρι.

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 23:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mίλτο σου εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία ατυχία τέτοιου είδους.

Ο καιρός περνάει γρήγορα, και σύντομα θα το έχεις ξεχάσει....

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 00:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά φίλε μου και μην μασάς μία. Οι λαμαρίνες είναι για να ξαναγίνονται. Όλοι την έχουμε περάσει αυτή την δύσκολη στιγμή, άλλοι περισότερο και άλλοι λιγότερο. Το κυριότερο είναι, όπως όλοι είπαν, η στήριξη του ανθρώπου που είναι δίπλα σου και φαίνεται περισσότερο αυτές τις άσχημες στιγμές. Και κακά τα ψέμματα, τέτοιες ώρες δεν σε νοιάζει τίποτα περισσότερο από το να είσαι ψυχολογικά ήρεμος, γιατί ήδη έχεις φάει την φρίκη του τρακαρίσματος και η καρδιά σου δουλεύει overtime.
Και όντως είναι ευτυχία να γυρνάς πίσω όταν όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, και να βλέπεις οτι μια ψυχούλα καρδιοχτυπά για σένα. Και αυτή η ψυχική πλήρωση δεν αντικαθίσταται από τίποτα.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 01:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως να ισχυει οτι"απο καθε κακο βγαινει και ενα καλο"
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 01:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίλτο, η Κατερίνα, είπε την σωστή κουβέντα και σε επανέφερε στην τάξη.

Όλα τα άλλα είναι ιστορία, για να γελάμε τις κρύες νύχτες στην Λίμνη Πλαστήρα.

Το έπιασες το υπονοούμενο. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 01:59:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακομα να πας για υπνο,εσυ????????
Αντε γρηγορα για νανι.......
Αντε........Δεν περπαταμε τωρα....ΠΕΤΑΜΕ!!!!!!! Very happy Wink Very happy Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 04:34:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για την ηθική υποστήριξη. Θά 'θελα να απαντήσω στον καθένα σας, αλλά αρκεστείτε στο ότι σας διάβασα όλους και κάθε φορά χαμογελούσα και μου ερχόταν να γράψω κάτι από κάτω. Σας ευχαριστώ.

Λοιπόν, η ζημιά τελικά βγαίνει 450Ε. Αύριο πληρώνομαι 15νθήμερο, τα σκάω όλα στο λαμαρινά (ίσως να μείνουν μερικά ακόμη, αλλά δεν τρέχει τίποτα) και τελείωσε. Εάν βρεθεί το φουσκωτό φτεράκι μου αύριο, το Σάββατο το παίρνω. Εκτός από το φανάρι και το φτερό δυστυχώς έσπασε και το φίλτρο άνθρακα που βρίσκεται κάτω από το δεξί φτερό (εκεί βρήκαν να το βάλουν; Evil). Αλήθεια, σε τί χρειάζεται το φίλτρο άνθρακα, ξέρει κανείς; Κάτι μου είπαν για air-condiiton, κάτι μου είπαν για ανακύκλωση καυσαερίων. Τελικά σε τί χρησιμεύει.
Τιμές;
Φανάρι δεξί (διπλόλαμπο): 125Ε από την Valeo
Φτερό εμπρός: 75-80Ε (Αύριο θα μάθω ακριβώς πόσο)
Φίλτρο άνθρακα: 51Ε (Τα επιπλέον 50Ε στα αρχικά 400Ε)
Εργασία και βαφή φτερού: 200Ε (Οι συγκεκριμένοι λαμαρινάς και βαφέας θεωρούνται "κορυφαίοι" - μου τους σύστησαν οι "Βασίληδες" και είδα μία τέλεια δουλειά τους - και δεν ρισκάρω να κοιτώ κάθε πρωί το φτερό μου και να συγχίζομαι επειδή πήγα σε "φτηνό" λαμαρινά-βαφέα για μερικά Ευρώ)

ΥΓ Το πλαίσιο από κάτω από το φτερό το είδα και φυσικά είναι άθικτο (αλλίμονο αφού ίσα που κινούνταν το αμάξι)

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Φεβ 2003, 09:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Αλήθεια, σε τί χρειάζεται το φίλτρο άνθρακα, ξέρει κανείς; Κάτι μου είπαν για air-condiiton, κάτι μου είπαν για ανακύκλωση καυσαερίων. Τελικά σε τί χρησιμεύει.

Tο φίλτρο άνθρακα είναι το φίλτρο του Air Cordition. Yποτίθεται ότι φιλτράρει όλες τις μυρουδιές (πχ. καυσαέρια) και δεν έρχονται μέσα στο αυτοκίνητο. Tο υποτίθεται πάει, ότι στο clima, τουλάχιστον δεν κάνει πράμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης